- 27 Nisan 2009
- 8.609
- 1.879
- 173
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #30.981
ya kızlar bişiy dicem size
çoğunuz işyerlerinden giriyosunuz siteye haftasonları yani ewde olunca kimse yok e doğum yapınca we ya izne ayrılınca nasıl görüşcez yaa ewlerde yokmu pc bebişlerimiz hakkında nasıl konuşcaz?/B]
Offf Pancuben, canım yaa, ne kadar zor bir durum, sen çok çektin bu durumdan, inşallah bir çözüm bulurlar doktorlar artık, 2 gün önce gece midem çok fena oldu, gece hiç uyuyamadım ve çıkarayımda rahatlayayım diye Allaha yalvardım resmen ama çıkaramadım da, hangi pozisyonda yatarsam yatayım olmadı, sabaha kadar gezindim evin içinde, aklıma sen geldin valla, demekki Pancubenin midesi de böyle oluyor dedim kendi kendime, seni iyi anladım yani, ama benimki geçti şimdi iyiyim, umarım seninde biran evvel düzelir diyecem ama ne zamandır da çekiyorsun bu sıkıntıyı, senin için dua edicem, dahiliye doktoru bir çözüm bulur inşallah..
ayy canım en çok sana gçmiş olsun kusmalar çok fena mevlam yardımcın olsun inşallah yarın gittiğinde bebeğinin çok iyi beslendiğini öğrenirsin de bu sana moral olur onalr iyiy oldumu biz daha iyi oluyoruz biliyorsun: :asigim::asigim:
pancuben walla wahim durumdaymışsın bncede bi görün doktra çok zorlandığından kan geliodur muhtemeln inşallah kötü bişiy yoktur ama
çoğunuz işyerlerinden giriyosunuz siteye haftasonları yani ewde olunca kimse yok e doğum yapınca we ya izne ayrılınca nasıl görüşcez yaa ewlerde yokmu pc bebişlerimiz hakkında nasıl konuşcaz?/B]
Herkese iyi yıllar,iyi haftalar ve günaydın anne ve anne adayları;
Son 2,5 ay risk dönemimize girdik ve havalarda soğumaya başladı bu sabah uyandığımda İstanbul'uma kar yağdığını gördüm yürürken dikkat etmek lazım...Başta ben tekrardan düşmemek için...
Ben yarın kızımı meleğimi canımın canını görücem hayırlısıyla ve sunu söyleyeyim kızım maşallah kıpır kıpır ama ben çok kötüyüm kusmalar devam ve de aşırı derece 3 günden beri gece 2-3 saatleri arasında ne yemişsem hep çıkardım o kadar az ve hafif yememe rağmen ...Yarın Dahiliye doktoruma da gidicem artık kan da gelmeye başladı ve dün tartıldım 69,4 kg düşmüşüm ...Meleğimi de üzüyorum inşallah o beslenmişdir ne yiyeceğimi şaşırdım.Yastıkları yükselttim sağıma da soluma da dönmeme rağmen mahvoldum anlayacağınız....:1no2::1no2::a015::a015:
Ahh Pancubenim ya, mahvetti bu miden seni...
İnşallah yarınki doktor bir çare bulur da, son 2-2,5 ayın rahat geçer canımcım.
Allah yardımcın olsun, çok zor valla...
:teselli::teselli::teselli::CüvCüv:Herşeye değer ama kötü bisey olması da
canımcım var bizde de ama anemlerde iki tane erkek akrdeşim var haftasonu onalrdan fırsat kalmıyor ama evime geçince girerim bu haftasonu baktım şöyle bi gerçekten de dediğin gii kimsecvikler yok hatta bbeğime gelen hedyenin rsmini koydum oan bile yorum gelmemiş :):):):
arkadaşalr bu arada hiç vucut ölçülerini ölçen oldumu aranızda ben tam 100 103 100 oldum :):): 4 4 lük bir hatunum artık yani))) ya göğüsler 14 ve kalçalar 10 santim büyüdü hani sonra da böyle kalsa dert etmem güzel duruyorlar ama göbek bölgesi olduğuna bebeğe mi ait yoksa orda böyle yağ kalırmı diye çok korkuyorum inceydi eskiden benim belim
benim evde pc var,.nasip olursa izne çıktığım zamanda hep birlikte olacaz,.olmayan arkadaşlarda hemen temin etsinler,olmazkiii:lepi: :lepi:
Seyyalcim ben ölçmedim ama, haftasonu sütyen alayın kendime dedim.
Hamilelikten önce 75B kullanıyordum.
85B küçük geldi, 90 A aldım... Hem de balensiz falan...
Hep böyle kalsalar ya :)
Belimi bilmiyorum, popom da büyüdüüüü kaydirigubbakcemile3
günaydın güzel anneler hepinize.güzel bir hafta geçirmemizi diliyorumopuyorumnanaktan.
SEYYAL ve YNUR kızlar çok azakalmış artık Allahım sağlıkla kavuştursun eşlerinizi size.
DİLACIMM maşşallah kızına.bende biraz baktım kordon dolanması tehlikeli değilmiş canımkendileri kurtulabiliyorlarmış bile bazen.sıkma canını.
PANCUBEN kıyamam sana yaa hamileliğini anlayamadın valla.geçmiş olsun canım diliyorum artık kurtulursun şu rahatsızlıktan.
Pancuben geçmiş olsun...
Merhaba güzel anneler a.s.
Uykusuz bir gece ne kötüydü Ya Rabbim geceleri zaman hiç geçmiyor
Zıp zıpladı bütün gece benim velet
Hoş hala aynı değişen bir durum yok
Pancubenciğim geçmiş olsun canım inşallah geçecek bu günler :Saruboceq:
Dilacığım prenses kocaman olmuş maşallah ona...
sevgili pancuben,geçmiş olsun diliyorum,.geçen hafta aynı sorun bende vardı,. okadar zor bişeyki,.ölüyom sandım:sinifsinif: mafoldumbenhayatımda affedersiniz ama hiç okadar istifra etmedim,.artı kan kustum,.boğazım tahriş oldu..neyseki bu durum fazla uzun sürmedi,.acayip korktum ama..:sinifsinif: :sinifsinif:
tamam hasretçim bugün evde çekeyim de koyarım inş. a.sdimple kendine aldıklarını koy.
diş ewet çekimden başka çaresi yok çünki kök sadece we o tarafla yemeye korkuyorum yine tutacak die çektrip kurtulmak istiyorum bir an önce
33. haftamda inş. bosnacımDimplecım, kaçıncı haftada izne çıkmış olacaksın?
Benim de, kendi planlarıma göre 5 haftam kaldı. 35. haftanın sonunda çıkmış olacağım Allah'ın izniyle...
Allah yardımcın olsun pancubencimBen yarın kızımı meleğimi canımın canını görücem hayırlısıyla ve sunu söyleyeyim kızım maşallah kıpır kıpır ama ben çok kötüyüm kusmalar devam ve de aşırı derece 3 günden beri gece 2-3 saatleri arasında ne yemişsem hep çıkardım o kadar az ve hafif yememe rağmen ...Yarın Dahiliye doktoruma da gidicem artık kan da gelmeye başladı ve dün tartıldım 69,4 kg düşmüşüm ...Meleğimi de üzüyorum inşallah o beslenmişdir ne yiyeceğimi şaşırdım.Yastıkları yükselttim sağıma da soluma da dönmeme rağmen mahvoldum anlayacağınız....:1no2::1no2::a015::a015:
Rica ederim opuyorumnanaktanGünaydın arkadşlar yeni bir yılda iş başı yaptık allahtan hayırlısı inşallah....
diş çektirmek iyi değil derler ama yinede doktorlar iyisini bilirler sanırım... bu arada Tşk ederim canım bende bir aksilik çıkmazsa allahtan yollarım yarın... kaydirigubbakcemile5
bak hiç aklıma gelmedi ölçmekarkadaşalr bu arada hiç vucut ölçülerini ölçen oldumu aranızda ben tam 100 103 100 oldum :):): 4 4 lük bir hatunum artık yani))) ya göğüsler 14 ve kalçalar 10 santim büyüdü hani sonra da böyle kalsa dert etmem güzel duruyorlar ama göbek bölgesi olduğuna bebeğe mi ait yoksa orda böyle yağ kalırmı diye çok korkuyorum inceydi eskiden benim belim
bence de sırnaşık şeyvalla ben gögüs poponun aynı ölüçeye gelmesine çok sevindim diyorum ya böyle kalsınlar :):)):) bide hani çok mu abartılı oluyor bilmiyorum ama maşşalh taş gibi oldular sert öyle bıldır bıldır kilo almadım yani :):):): ) eşimin gelemsi yaklaştı ya nasılda önemser oldum böyle şeyleri :):):)
canımcım var bizde de ama anemlerde iki tane erkek akrdeşim var haftasonu onalrdan fırsat kalmıyor ama evime geçince girerim bu haftasonu baktım şöyle bi gerçekten de dediğin gii kimsecvikler yok hatta bbeğime gelen hedyenin rsmini koydum oan bile yorum gelmemiş :):):):
arkadaşalr bu arada hiç vucut ölçülerini ölçen oldumu aranızda ben tam 100 103 100 oldum :):): 4 4 lük bir hatunum artık yani))) ya göğüsler 14 ve kalçalar 10 santim büyüdü hani sonra da böyle kalsa dert etmem güzel duruyorlar ama göbek bölgesi olduğuna bebeğe mi ait yoksa orda böyle yağ kalırmı diye çok korkuyorum inceydi eskiden benim belim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?