2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

pancuben walla wahim durumdaymışsın bncede bi görün doktra çok zorlandığından kan geliodur muhtemeln inşallah kötü bişiy yoktur ama

ya kızlar bişiy dicem size
çoğunuz işyerlerinden giriyosunuz siteye haftasonları yani ewde olunca kimse yok e doğum yapınca we ya izne ayrılınca nasıl görüşcez yaa ewlerde yokmu pc bebişlerimiz hakkında nasıl konuşcaz?/B]

ya benim var evde hersey ama haftaici zaten 5 gun 8 saat basindayim bilgisayarin. haftasonu uzak duruyorum o yuzden. eminim ki bicok kisinin boyledir. simdi surekli evde olunca gireriz artik evden :)))

İnşallah canlarım yaaa gündüzleri bisey yok aksamları hele gece çok kötüyüm tamamen istem dışı olmaya başladı saat kurulmuş gibi miğde de yanma sonra acı su ve kusmalar başlıyor ..kuru öksürükte cabası ....Tamamını çıkarmadan da uyutmuyor eşimle ayrı da yatıyoruz artık o kadar yastık koymama rağmen .Başımda bekliyor yawrum benim hele kan geldiğini görünce o bile ne yapacağını şaşırdı.Ben tahriş olduğunu düşünüyorum ...Bu arada bel ağrım, kollarımda halsizlik ve dün sağ ayak baş parmağıma da çok şiddetli kramp girdi çok yoruldum yada bunları yaşarken ama şuan bile kendimi halsiz hissediyorum kollarımı kaldırmaya taakatim yok sabah ılık su içerim o bile miğdemi bulandırmaya yetti.11 de meleğimi görücem ama ondan önce dahiliye doktoruma gidicem...8-9 yıllık doktorum benim miğde problemim olduğunu söylemiştim sizlere ama ben zaten 5 -6 yıldan beri yaşamıyordum gayet iyiydim son 1,5-2 aydan sonra miğdem kötüleştir.Herkes saçlı doğacak kızın ondan böyle diyorlar bu nasıl saç anlamadım ki?..Bu arada meleğim arada bir rahimime pat diye hızlı hızlı vuruyor canımı acıtıyor zilli varyaaa :1hug:

pancuben walla wahim durumdaymışsın bncede bi görün doktra çok zorlandığından kan geliodur muhtemeln inşallah kötü bişiy yoktur ama

Canım yarın sabah ilk işim dahiliye doktoruma gitmek olucak....Ben izne ayrıldığımda girerim merak etme evde 3 bilgisayar var zaten işler içinde gündüzleri açık olur büyük bir ihtimal....

Nilüfercim;
Sabah karnın ağrıdığını söylemişsin ben her sabah kalktığımda hafif ağrı ile kalkıyorum tuvalete gittikten sonra ağrım biraz geçiyor ılık su içmeini tavsiye ederim ve hafifçe ovala akıntın koyu sarı ve kokulu değilse korkma enfeksiyon kapmamışsındır ...Üşütmüşte olabilirsingeçmiş olsunnn

Ahh Pancubenim ya, mahvetti bu miden seni...
İnşallah yarınki doktor bir çare bulur da, son 2-2,5 ayın rahat geçer canımcım.
Allah yardımcın olsun, çok zor valla...

Canım evde bilgisayar var ama ben işyerinde o kadar bıkıyorum ki, eve gelince başına oturmak istemiyorum.
Bir de kocacımla vakit geçirmek istiyorum valla, ne yalan söyleyeyim :)
Ama izne çıkınca girerim...

canımcım var bizde de ama anemlerde iki tane erkek akrdeşim var haftasonu onalrdan fırsat kalmıyor ama evime geçince girerim bu haftasonu baktım şöyle bi gerçekten de dediğin gii kimsecvikler yok hatta bbeğime gelen hedyenin rsmini koydum oan bile yorum gelmemiş :):):):

arkadaşalr bu arada hiç vucut ölçülerini ölçen oldumu aranızda ben tam 100 103 100 oldum :):): 4 4 lük bir hatunum artık yani ))) ya göğüsler 14 ve kalçalar 10 santim büyüdü hani sonra da böyle kalsa dert etmem güzel duruyorlar ama göbek bölgesi olduğuna bebeğe mi ait yoksa orda böyle yağ kalırmı diye çok korkuyorum inceydi eskiden benim belim

sevgili pancuben,geçmiş olsun diliyorum,.geçen hafta aynı sorun bende vardı,. okadar zor bişeyki,.ölüyom sandım:sinifsinif: mafoldumbenhayatımda affedersiniz ama hiç okadar istifra etmedim,.artı kan kustum,.boğazım tahriş oldu..neyseki bu durum fazla uzun sürmedi,.acayip korktum ama..:sinifsinif: :sinifsinif:

Seyyalcim ben ölçmedim ama, haftasonu sütyen alayın kendime dedim.
Hamilelikten önce 75B kullanıyordum.
85B küçük geldi, 90 A aldım... Hem de balensiz falan...
Hep böyle kalsalar ya :)
Belimi bilmiyorum, popom da büyüdüüüü kaydirigubbakcemile3

benim evde pc var,.nasip olursa izne çıktığım zamanda hep birlikte olacaz,.olmayan arkadaşlarda hemen temin etsinler,olmazkiii:lepi: :lepi:

Merhaba güzel anneler a.s.

Uykusuz bir gece ne kötüydü Ya Rabbim geceleri zaman hiç geçmiyor
Zıp zıpladı bütün gece benim velet
Hoş hala aynı değişen bir durum yok

Pancubenciğim geçmiş olsun canım inşallah geçecek bu günler :Saruboceq:

Dilacığım prenses kocaman olmuş maşallah ona...

benim evde pc var,.nasip olursa izne çıktığım zamanda hep birlikte olacaz,.olmayan arkadaşlarda hemen temin etsinler,olmazkiii:lepi: :lepi:

Ben bilgisayarın sarj kablosunu ezmiştim... Sarj için eşimin kablosunu çalıyordum...Sırf izin için çıkıp yeniden kablo aldım... Ben de izinde buradayım...

günaydın güzel anneler hepinize.güzel bir hafta geçirmemizi diliyorumopuyorumnanaktan.

SEYYAL ve YNUR kızlar çok azakalmış artık Allahım sağlıkla kavuştursun eşlerinizi size.

DıLACIMM maşşallah kızına.bende biraz baktım kordon dolanması tehlikeli değilmiş canımkendileri kurtulabiliyorlarmış bile bazen.sıkma canını.

PANCUBEN kıyamam sana yaa hamileliğini anlayamadın valla.geçmiş olsun canım diliyorum artık kurtulursun şu rahatsızlıktan.

valla ben gögüs poponun aynı ölüçeye gelmesine çok sevindim diyorum ya böyle kalsınlar :):)):) bide hani çok mu abartılı oluyor bilmiyorum ama maşşalh taş gibi oldular sert öyle bıldır bıldır kilo almadım yani :):):): ) eşimin gelemsi yaklaştı ya nasılda önemser oldum böyle şeyleri :):):)

sağolun canlarım yarın doktoruma gidicem hayırlısı bakalım az önce arkadasımla konuştum bu yaşadıklarımı o son 4 ay yaşamış bebeğin büyümesi ile alakalı demiş doktoruda hamileyken kemik gelişimi miğdeye baskı yapması normal demiş onada bana da şimdi öyle diyor normal bunlar olur hele son 1,5 ay 2-3 defa hergün çıkarıyordum dedi.

Pancuben geçmiş olsun...

dimple kendine aldıklarını koy.
diş ewet çekimden başka çaresi yok çünki kök sadece we o tarafla yemeye korkuyorum yine tutacak die çektrip kurtulmak istiyorum bir an önce
tamam hasretçim bugün evde çekeyim de koyarım inş. a.s

o zaman biran önce danış dr.una da kurtul dişinden
Dimplecım, kaçıncı haftada izne çıkmış olacaksın?
Benim de, kendi planlarıma göre 5 haftam kaldı. 35. haftanın sonunda çıkmış olacağım Allah'ın izniyle...
33. haftamda inş. bosnacım
Allah yardımcın olsun pancubencim
kan gelmesi tahrişten kaynaklanmıştır
benim de bulantılarım hiç dinmedi biliyorsunuz
ama istifra falan yok Allah tan ..
reflü ilaçları ile idare ediyorum işte.. pulset falan
Rica ederim opuyorumnanaktan
Ben eşime verdim bugün müsait olursa çıkıp verecek ptt ye inş.
bak hiç aklıma gelmedi ölçmek
biraz da korkuyorum galiba ondandır :))
dur bi ölçeyim bugün ben
ama benim bel ve kalça uçtu sanırım :kedi:
bence de sırnaşık şey

nasıl yani belin kalçandandamı kalın oldu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…