2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

nasıl yani belin kalçandandamı kalın oldu..

valla benim öyle büyük kalçalarım yoktu o yüzden karnım büyünce karın ölçüm kalçamla aynı oldu arkadan bakınca hamile gibi değilim ama yandn ve önden bakınca koca bir göbeğim var :):):):): üüü

hadi ölç bakalım senin ki ne akdar olmuşşşş yaz mutlaka merak ettimmm...

günaydın güzel annelera.s.şükür kavuşturana
herkes iyidir inşallah çok özledim sizleri

dilacım kuzuna maşallah canım canını sıkma kendisi kurtulur inşallah

bende sizi özledim:1hug: eşimin kardeşi buradaydı giremiyordum oyüzden arada fırsat bulursam slm verip çıkıyordum canım dün akşam yolcu ettik

günaydınlar arkadaşlar,.güzel bi hafta diliyorum,.yalnız benim bi sorunum var,.sabah kalktığımdan beri karnım ağrıyo,.inş kötü bişey yokturrrrr:sinifsinif: :sinifsinif: :sinifsinif:

geçer inşallah canımcım korkma

geçmiş olsun canım inşallah son zamanlarını iyi geçirirsin kıyamam çok zor

seyyalcim, ynurcum az kaldı kocişlerinizin gelmesine bu arada sizde güzelliğinize güzellik kattınız tabiikaydirigubbakcemile5

hoşgeldin canımmmmmmmm ya gir böyel özletme kendiniii :):):)

ynuru göremedim bugün inşallah iyyidir raporu haftaya başlayacaktı galiba bugün de doktora gidecekti diye hatılıyorum ama öyledir inşallah ve güzel haberler ile gelir....

kızlar çok sağolun yaa...sizinle ilgilenemedim sabahta beri koşturuyorum...
bi arkadaşım geldi yanıma sabah hamilelik testi yapmış silik çizgi çıkmış delirdik biraz koştura koştura tıp merkezine gittik kan verdi onun sonucunu bekliyoruz bilgisayarın başında değilim özür yaw...

Hijyenim gece uyuyamamak çok sinir bozucu gerçekten.
Bazen düşünüyorum, şimdi böyle oluyorum, bebek doğunca nasıl başa çıkıcam uykusuzlukla diye...

Ben de aynı senin gibiyimmm...
Arkadan bakınca hiç birşey yok, önden sipsivri bir göbek...
Dün hamile pantolonu alayım dedim bir tane, indirim vardı.
Ne mümkün...
Karnıma 40 beden pantolonlar ancak oluyor, popoma 36 bilemedin 38 :)
Karnımla bedenim aynı hızla büyümüyor napim :)

günaydın bende sizi özledim:1hug: eşimin kardeşi buradaydı giremiyordum oyüzden arada fırsat bulursam slm verip çıkıyordum canım dün akşam yolcu ettik

anladım canım
iyi öyleyse artık buralardasın :lepi:
hadi hayırlı olsun :CüvCüv:

Neden? Mide asidinin mideden yemek borusuna geçmesi ve burayı tahriş etmesiyle meydana gelir. Gebeliğe bağlı genel düz kas gevşemesinin mide-yemek borusu arasındaki sfinkteri (kapağı) zayıflatması temel nedendir. Özellikle gebeliğin son dönemlerinde büyüyen uterusun mideye baskı yapması da yakınmaları artırır. Yatar durumda şikayetler daha belirgin hale gelir.

Öneri: İlaç tedavisine geçmeden önce sizin yapabilecekleriniz, midenizi fazla doldurmamaya özen göstermek, baharatlı ve yağlı yiyeceklerden uzak durmak, yemekten sonra en az bir saat uzanmamak ve yatar konumdayken başınızı ve göğüs kafesinizi mide seviyesinden yukarıda tutmak için ek yastık kullanmaktır.

bunları yapmama rağmen ben yine de istifrar ediyorum :çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

e bizim gibi hamielelr az tabi öyle manken gibi fıstık gibi sadece göbeğe büyümüş :):):) inşalah doğumdan sonr aoda inerse bu hamielelik ban yaradı diyeceğimmm kocamın canına değisin :):):)::)

benim görüdğüm resimelrde mesela frambuaz ın fiziğine bayılmıştım ama onda göbekte çok az keisnlikle 28 haftalık hamile demezsin yani :):): )

hadi hayırlısı canımmmm

sinpac kızılayda janım medela nın yeri.
ben seni götürürüm bi öğlen kaldırır tıçını gelirsin.
tamam osaman buluşma armadada olsun 9 ocak 2010 cumartesi mart annişleri buluşuyoooorrrr...(inşallah)
başka hangi sorular vardı...hee tamam doktorum dediki kordon dolanması hiiiççç önemli değil 8 kere bile dolanabilir...
düğüm olduğu zaman ona yeterli oksijen gitmediği zaman kötü bunuda hareketlerini takip ederek anlarsın bu haftadaki gebeler artık kendilerini ve bebeklerinin hareketlerini sürekli dinlemeli bir azalış yada farklı bir durum hissederlerse hemen doktorlarıyla görüşmeliler dedi...bu haftadan itibaren beni artık 2 haftada bir kontrole çağırdı.
16 ocakta 5 hafta çalışabilir raporu alıcam off ya az kaldı kızlar yaaa 6 haftalık halimi hatırladım bu gün arkadaşımı görünce...aayy dua edin pozitif olsun onunkide inşallaahh...çok istiyodu.

mezuram yok(( ama belli ne olduğum 90 60 90:roflol: ötesi yok benim zaten göğüslerim iriydi şimdi 120 falan olmuştur heraldenaniknanik
bnce kesin kesin hamile ahanda yazıyom görürsün!!!
Bosnacığım inşallah meleklerimiz gece uykusunu mışıl mışıl uyurlar da rahat ederiz Şeniz

şimdiden belli edio kız o bnce benim cücoş bütün gün kaburgalarımı kırıyo gecede sessiz maşallah bn uyurken o da uyuyo genlde sabah 4,30 da uyanmış oluyo ben wc ye kalktığımda onun harici yatağa giridğimde 3,5 dakka kıpraşıyo sonra uyuyo uykucu olcak inşalah beni uğraştrmicak geceleri:1closedeyes:

merhaba karlı bir istanbuldan şekerlerim,nasılsınız umarım iyiyisinizdir,
pancuben,cnm seni çok iyi anlıyorum ben o kusmaları hatta kan gelmelerini ilk 3 ay bol miktarda yaşadım,Allah yardımcın olsun,inşallah bir an da geçer kusmalarında bebişini ve kendini güselce beslersin cnm

İyi gelirim bir ara inşallah...naniknanik

Gerçekten kar mı yağıyor?

90 60 90 mı? Tanışalım mı güzelim?naniknanik
Ben herhalde 100 leri aştım 200 bile olmuş olabilirm vücut diye birşey kalmadı bende...
Kaplumbağa tadındayım... Sırt üstü yatınca bir daha kalkamıyorum

Ben 50 haftalık falan gözüküyorum...
Su içsem yarıyor yani... (Ben de bol bol içiyorum)
Bünye müsaitti yedikçe aldım kiloları... Artık doğumdan sonra diyetisyenime geri döneceğim herhalde...

Silik çizgi mi? Kesin hamiledir...
Benimkisi de silikti...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…