- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #31.001
nasıl yani belin kalçandandamı kalın oldu..
günaydın kıslarrr...
ya ankaralılar benim doktor 16 sına saat 14,30 a randevu verdi ne halt yicez şimdi...bu hafta sonu buluşalımmıııı?
havada kötü alışveriş merkezi olsun bence ha?
biz cumartesi doktordaydık tam 1.207 olmuş kızımmm...
hiç yüzünü göstermiyo yaaa.
sinpac medela yı sormuşsun onun kendi yeri var aydoğanların yanında sağlam çorap varya o binanın üst katında daha uyguna alabilirsin diye düşünüyorummm...haa kızımın boynuna kordon dolanmış biliyomusunuz..aklım çıktı neyse konuşuruz.
Günaydıııınn opuyorumnanaktan
bu pazartesi itirariyle tam 4 çalışma haftam kaldı işyerinde :lepi:
tabi tabii hallet diş işini, ama çekimden başka çaresi yok mu :sm_confused:
hangi cicileri istiyorsun tatlım
kendime aldıklarımımı yoksa yağmurun yavruna aldıklarımımı şutarafagitti
hoşgeldin tatlım
ben de özledim seni nerelerdesiinnn opuyorumnanaktan
ben de yeni yıla hep bu açıdan baktım bu sene
inş. inş.... alkisalkisalkis
günaydınlar arkadaşlar,.güzel bi hafta diliyorum,.yalnız benim bi sorunum var,.sabah kalktığımdan beri karnım ağrıyo,.inş kötü bişey yokturrrrr:sinifsinif: :sinifsinif: :sinifsinif:
Herkese iyi yıllar,iyi haftalar ve günaydın anne ve anne adayları;
Son 2,5 ay risk dönemimize girdik ve havalarda soğumaya başladı bu sabah uyandığımda İstanbul'uma kar yağdığını gördüm yürürken dikkat etmek lazım...Başta ben tekrardan düşmemek için...
Ben yarın kızımı meleğimi canımın canını görücem hayırlısıyla ve sunu söyleyeyim kızım maşallah kıpır kıpır ama ben çok kötüyüm kusmalar devam ve de aşırı derece 3 günden beri gece 2-3 saatleri arasında ne yemişsem hep çıkardım o kadar az ve hafif yememe rağmen ...Yarın Dahiliye doktoruma da gidicem artık kan da gelmeye başladı ve dün tartıldım 69,4 kg düşmüşüm ...Meleğimi de üzüyorum inşallah o beslenmişdir ne yiyeceğimi şaşırdım.Yastıkları yükselttim sağıma da soluma da dönmeme rağmen mahvoldum anlayacağınız....:1no2::1no2::a015::a015:
valla ben gögüs poponun aynı ölüçeye gelmesine çok sevindim diyorum ya böyle kalsınlar :):)):) bide hani çok mu abartılı oluyor bilmiyorum ama maşşalh taş gibi oldular sert öyle bıldır bıldır kilo almadım yani :):):): ) eşimin gelemsi yaklaştı ya nasılda önemser oldum böyle şeyleri :):):)
günaydın güzel annelera.s.şükür kavuşturana
herkes iyidir inşallah çok özledim sizleri
[seyyalcim, ynurcum az kaldı kocişlerinizin gelmesine bu arada sizde güzelliğinize güzellik kattınız tabiikaydirigubbakcemile5
Merhaba güzel anneler a.s.
Uykusuz bir gece ne kötüydü Ya Rabbim geceleri zaman hiç geçmiyor
Zıp zıpladı bütün gece benim velet
Hoş hala aynı değişen bir durum yok
Pancubenciğim geçmiş olsun canım inşallah geçecek bu günler :Saruboceq:
Dilacığım prenses kocaman olmuş maşallah ona...
valla benim öyle büyük kalçalarım yoktu o yüzden karnım büyünce karın ölçüm kalçamla aynı oldu arkadan bakınca hamile gibi değilim ama yandn ve önden bakınca koca bir göbeğim var :):):):): üüü
hadi ölç bakalım senin ki ne akdar olmuşşşş yaz mutlaka merak ettimmm...
günaydın bende sizi özledim:1hug: eşimin kardeşi buradaydı giremiyordum oyüzden arada fırsat bulursam slm verip çıkıyordum canım dün akşam yolcu ettik
hadi hayırlı olsun :CüvCüv:kızlar çok sağolun yaa...sizinle ilgilenemedim sabahta beri koşturuyorum...
bi arkadaşım geldi yanıma sabah hamilelik testi yapmış silik çizgi çıkmış delirdik biraz koştura koştura tıp merkezine gittik kan verdi onun sonucunu bekliyoruz bilgisayarın başında değilim özür yaw...
Hijyenim gece uyuyamamak çok sinir bozucu gerçekten.
Bazen düşünüyorum, şimdi böyle oluyorum, bebek doğunca nasıl başa çıkıcam uykusuzlukla diye...
Hijyenim gece uyuyamamak çok sinir bozucu gerçekten.
Bazen düşünüyorum, şimdi böyle oluyorum, bebek doğunca nasıl başa çıkıcam uykusuzlukla diye...
Ben de aynı senin gibiyimmm...
Arkadan bakınca hiç birşey yok, önden sipsivri bir göbek...
Dün hamile pantolonu alayım dedim bir tane, indirim vardı.
Ne mümkün...
Karnıma 40 beden pantolonlar ancak oluyor, popoma 36 bilemedin 38 :)
Karnımla bedenim aynı hızla büyümüyor napim :)
dila06 kullanıcısından alıntı
kızlar çok sağolun yaa...sizinle ilgilenemedim sabahta beri koşturuyorum...
bi arkadaşım geldi yanıma sabah hamilelik testi yapmış silik çizgi çıkmış delirdik biraz koştura koştura tıp merkezine gittik kan verdi onun sonucunu bekliyoruz bilgisayarın başında değilim özür yaw...
mezuram yokvalla benim öyle büyük kalçalarım yoktu o yüzden karnım büyünce karın ölçüm kalçamla aynı oldu arkadan bakınca hamile gibi değilim ama yandn ve önden bakınca koca bir göbeğim var :):):):): üüü
hadi ölç bakalım senin ki ne akdar olmuşşşş yaz mutlaka merak ettimmm...
bnce kesin kesin hamile ahanda yazıyom görürsün!!!kızlar çok sağolun yaa...sizinle ilgilenemedim sabahta beri koşturuyorum...
Bosnacığım inşallah meleklerimiz gece uykusunu mışıl mışıl uyurlar da rahat ederiz Şeniz
sinpac kızılayda janım medela nın yeri.
ben seni götürürüm bi öğlen kaldırır tıçını gelirsin.
tamam osaman buluşma armadada olsun 9 ocak 2010 cumartesi mart annişleri buluşuyoooorrrr...(inşallah)
başka hangi sorular vardı...hee tamam doktorum dediki kordon dolanması hiiiççç önemli değil 8 kere bile dolanabilir...
düğüm olduğu zaman ona yeterli oksijen gitmediği zaman kötü bunuda hareketlerini takip ederek anlarsın bu haftadaki gebeler artık kendilerini ve bebeklerinin hareketlerini sürekli dinlemeli bir azalış yada farklı bir durum hissederlerse hemen doktorlarıyla görüşmeliler dedi...bu haftadan itibaren beni artık 2 haftada bir kontrole çağırdı.
16 ocakta 5 hafta çalışabilir raporu alıcam off ya az kaldı kızlar yaaa 6 haftalık halimi hatırladım bu gün arkadaşımı görünce...aayy dua edin pozitif olsun onunkide inşallaahh...çok istiyodu.
merhaba karlı bir istanbuldan şekerlerim,nasılsınız umarım iyiyisinizdir,
pancuben,cnm seni çok iyi anlıyorum ben o kusmaları hatta kan gelmelerini ilk 3 ay bol miktarda yaşadım,Allah yardımcın olsun,inşallah bir an da geçer kusmalarında bebişini ve kendini güselce beslersin cnm
mezuram yok(( ama belli ne olduğum 90 60 90:roflol: ötesi yok benim zaten göğüslerim iriydi şimdi 120 falan olmuştur heraldenaniknanik
bnce kesin kesin hamile ahanda yazıyom görürsün!!!
şimdiden belli edio kız o bnce benim cücoş bütün gün kaburgalarımı kırıyo gecede sessiz maşallah bn uyurken o da uyuyo genlde sabah 4,30 da uyanmış oluyo ben wc ye kalktığımda onun harici yatağa giridğimde 3,5 dakka kıpraşıyo sonra uyuyo uykucu olcak inşalah beni uğraştrmicak geceleri:1closedeyes:
e bizim gibi hamielelr az tabi öyle manken gibi fıstık gibi sadece göbeğe büyümüş :):):) inşalah doğumdan sonr aoda inerse bu hamielelik ban yaradı diyeceğimmm kocamın canına değisin :):):)::)
benim görüdğüm resimelrde mesela frambuaz ın fiziğine bayılmıştım ama onda göbekte çok az keisnlikle 28 haftalık hamile demezsin yani :):): )
kızlar çok sağolun yaa...sizinle ilgilenemedim sabahta beri koşturuyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?