2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

sağol canım benim inşallah hayırlısı yaaaa

Gerçekten kar mı yağıyor?
evet bir uyandım İstanbulum karlı hihoyyythihoyyythihoyyyt

çanım sen bebek doğunça ne yapıçan?ben ilk bebeğimde bilirim 1 hafta gözümü kırpmadığımı...bırakıçak kimsem yoktu ki bir saat uyuyayım...

anım gözün aydın..maşşallah pensese..kordon dolanması benim bildiğinm yavaş yavaş düzeliyor...

günaydınlar arkadaşlar,.güzel bi hafta diliyorum,.yalnız benim bi sorunum var,.sabah kalktığımdan beri karnım ağrıyo,.inş kötü bişey yokturrrrr:sinifsinif: :sinifsinif: :sinifsinif:

çanım geçmiş olsun,günçelleme içinde teşekkürederim...

çanım sen çok kötü olmuşsun..çok geçmiş olsun..kanda tahrişten dolayı geliyordur..benimde olmuştu daha önçe....

Ben 50 haftalık falan gözüküyorum...
Su içsem yarıyor yani... (Ben de bol bol içiyorum)
Bünye müsaitti yedikçe aldım kiloları... Artık doğumdan sonra diyetisyenime geri döneceğim herhalde...

aman çanım boşver banada ne içsem yarıyor..inşallah bebeklerede yarıyordur...ben 3 erkekle veririm herhalde kiloları doğumdan sonra....bebişler sağlıklı olsunda önemli değil...

Son düzenleme:
Pancuben, bizim burda yaşlı bir teyze var, ben ilk 4 ay kusmuştum ya hani, bana kavun yememi önermişti, o teyze 9 ay boyunca kusmuş yazık, bir tek kavun yedim o iyi geldi demişti.

sanırım selinius doğuraak onun sezeryan ya...

benim 20 şubat 2 mart arası dedi dr..bakalım hayırlısı...mutlu var birde sanırım ilklrin arasında..

Bende varım ilkler arasında, şubat 20 den sonra olabilir dedi doktorum, kesin konuşmamakla beraber sezeryan düşünüyor sanırım benim doktorumda.

73 gün filan 30 haftalığım şuan tahmini doğum tarihi 16 mart canım ama ben bunu 1,5 2 aydır yaşıyorum

Canım yaaa... Kusma çok fena...
Kusmayan anlamaz halini...
Allah kolaylık versin...
İnşallah tez zamanda biter kusmaların, çare bulunur...

Ben ilk üç ayda deli gibi kusuyordum.. Hastanede falan da yattım... Bana hiç kusmadım diyen akrabalar, komşular nasihat veriyordu, uyanır uyanmaz kraker ye gibi... Bağırasım geliyordu: sanki hiç denemedim, diye... Herkes bir akıl verirdi... Kayınvalide: "o hasta" derdi... Ama birgün aç mısın diye sormadı, saçımı sevmedi... Görümcem evlendi. O gün hastaneden çıkıp kınasına gittim, kayınvalidem bana: "yarın süslenip püslenip gel" dedi.. Hiç nasılsın demedi...

Allah sana kolaylık versin kardeş... Şu halini de çekmeyen bilemez... Karnın büyüdüğü için daha zor olmalı şimdi... Allah tez zamanda şifa versin, çevrene de sana gösterecek merhameti versin...

siz 20lerde falan ilkler gelcek sanında yanılın bnce şubat 1 dedimi doğumlar başlar bizde görürsünüz ocak annelerinden 30 kişi aralıkta doğum yaptı şubat ennleride başladı 31 aralıkta 1 ay sonra görcem sizi ben...

tünaydın kızlar...
nasılsınız bakalım, ben iyiyim şükür, ama bir kaç hafta giremiyecem
ablamın antalyadan çocukları geliyo daha küçükler
biri 4 biri 3 yaşında onlara bakıcam 1 ay..
eniştem çok rahatsız kanser ablam hem onla marketle ilgilenemiyo. bende
eniştemi yolladım çocukları almaya gitti yarın gelicekler.. kendinize iyi bakın kızlar
yazamazsam bile arada bakarım topige...opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…