- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #31.021
sağol canım benim inşallah hayırlısı yaaaamerhaba karlı bir istanbuldan şekerlerim,nasılsınız umarım iyiyisinizdir,
pancuben,cnm seni çok iyi anlıyorum ben o kusmaları hatta kan gelmelerini ilk 3 ay bol miktarda yaşadım,Allah yardımcın olsun,inşallah bir an da geçer kusmalarında bebişini ve kendini güselce beslersin cnm
evet bir uyandım İstanbulum karlı hihoyyythihoyyythihoyyytGerçekten kar mı yağıyor?
günaydın çirkin anneler, güzel bebişlerkaydirigubbakcemile3
kızlar walla uyuyamamanın ne demek olduğunu ilk kez bu gece tattım siz anlatrdınız hep amaan sarılın kociişlere uyuyun bee derdim ama yok yani kocişe sarılmak tam tersi dahada bi boğdu beni ewde wolta attım walla haklıymışsınız:bbo: umarım bu gecede tekrarlamaz ben alışık değilim anacım öyle uyuyamamalara falanlülülülülülü
laa seyyal we ynur yediniz harbi harbi askerliğide kız ecccuk kalmış yauw hadi allah kawuştursun göz açıp kapıyıncaya kadar geçsin
günaydın kıslarrr...
ya ankaralılar benim doktor 16 sına saat 14,30 a randevu verdi ne halt yicez şimdi...bu hafta sonu buluşalımmıııı?
havada kötü alışveriş merkezi olsun bence ha?
biz cumartesi doktordaydık tam 1.207 olmuş kızımmm...
hiç yüzünü göstermiyo yaaa.
sinpac medela yı sormuşsun onun kendi yeri var aydoğanların yanında sağlam çorap varya o binanın üst katında daha uyguna alabilirsin diye düşünüyorummm...haa kızımın boynuna kordon dolanmış biliyomusunuz..aklım çıktı neyse konuşuruz.
günaydınlar arkadaşlar,.güzel bi hafta diliyorum,.yalnız benim bi sorunum var,.sabah kalktığımdan beri karnım ağrıyo,.inş kötü bişey yokturrrrr:sinifsinif: :sinifsinif: :sinifsinif:
Herkese iyi yıllar,iyi haftalar ve günaydın anne ve anne adayları;
Son 2,5 ay risk dönemimize girdik ve havalarda soğumaya başladı bu sabah uyandığımda İstanbul'uma kar yağdığını gördüm yürürken dikkat etmek lazım...Başta ben tekrardan düşmemek için...
Ben yarın kızımı meleğimi canımın canını görücem hayırlısıyla ve sunu söyleyeyim kızım maşallah kıpır kıpır ama ben çok kötüyüm kusmalar devam ve de aşırı derece 3 günden beri gece 2-3 saatleri arasında ne yemişsem hep çıkardım o kadar az ve hafif yememe rağmen ...Yarın Dahiliye doktoruma da gidicem artık kan da gelmeye başladı ve dün tartıldım 69,4 kg düşmüşüm ...Meleğimi de üzüyorum inşallah o beslenmişdir ne yiyeceğimi şaşırdım.Yastıkları yükselttim sağıma da soluma da dönmeme rağmen mahvoldum anlayacağınız....:1no2::1no2::a015::a015:
Ben 50 haftalık falan gözüküyorum...
Su içsem yarıyor yani... (Ben de bol bol içiyorum)
Bünye müsaitti yedikçe aldım kiloları... Artık doğumdan sonra diyetisyenime geri döneceğim herhalde...
çanım sen bebek doğunça ne yapıçan?ben ilk bebeğimde bilirim 1 hafta gözümü kırpmadığımı...bırakıçak kimsem yoktu ki bir saat uyuyayım...
sağol canım ama şu öğlen yemeği bile bana zehir oldu ne yemeliyim yaaa miğdemi rahatlatsın yine çıkardım miğdem kötü:teselli::teselli:
sağol canım benim inşallah hayırlısı yaaaa
evet bir uyandım İstanbulum karlı hihoyyythihoyyythihoyyyt
çanım sen bebek doğunça ne yapıçan?ben ilk bebeğimde bilirim 1 hafta gözümü kırpmadığımı...bırakıçak kimsem yoktu ki bir saat uyuyayım...
sağol canım ama şu öğlen yemeği bile bana zehir oldu ne yemeliyim yaaa miğdemi rahatlatsın yine çıkardım miğdem kötü:teselli::teselli:
bulabilirsen kavun diçem ama bu mevsimde zor..kaan koatepe yazmış sitesinde....birde armut öneriyorlar...başkada hani ilaçtan başka bildiğim bişey yok..süt iyi geliyor ama geçiçi....15 -20 dakika sonra yine başlıyor...dr bişey önermedimi sana bunun için...?
Gerçekten kar mı yağıyor?
Silik çizgi mi? Kesin hamiledir...
Benimkisi de silikti...
Hoşgeldin Selkie,
Nasılsın?
Şimdi önce Selenius mu doğuracak Selkie mi? Tabii süpriz yapan olmazsa?
Ayın kaçında doğuruyor ilk annemiz?
Pancuben senin kaç gün kaldı?
Benim de bazen bulanıyor midem ama o ilk üç aydaki gibi değil... Hafif... Tahminimce son ayda kusarım ben de...
sanırım selinius doğuraak onun sezeryan ya...
benim 20 şubat 2 mart arası dedi dr..bakalım hayırlısı...mutlu var birde sanırım ilklrin arasında..
he,şimdi bizim burda her yer ağaçalr kar,süper bi görüntü var
benimkide silikti,kesin hamile....
iyiyim hayatım sen nasılsın?opuyorumnanaktan
bulabilirsen kavun diçem ama bu mevsimde zor..kaan koatepe yazmış sitesinde....birde armut öneriyorlar...başkada hani ilaçtan başka bildiğim bişey yok..süt iyi geliyor ama geçiçi....15 -20 dakika sonra yine başlıyor...dr bişey önermedimi sana bunun için...?
Şimdi önce Selenius mu doğuracak Selkie mi? Tabii süpriz yapan olmazsa?
Ayın kaçında doğuruyor ilk annemiz?
Yarın kavun bulabilirsem alırım ama gece sütüm bile fayda etmiyor yani düşünün geçen gece eşim sütlü dondurma getirdi bir o sakinleştirdi miğdemi ...Ekmek içi bile fayda etmedi tuzlu yiyecek bile...Kaan kocatepe videolarında doktorun biri son aylarda yaşanan aşırı kusma ve bulantı ilaç tedaviside yanıt vermiyorsa yatış yapılarak anne ve bebek takibe alınır diyor...Allah korusun bu durumlara gelmeden bitsin şu rahatsızlığım :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:Pancuben, bizim burda yaşlı bir teyze var, ben ilk 4 ay kusmuştum ya hani, bana kavun yememi önermişti, o teyze 9 ay boyunca kusmuş yazık, bir tek kavun yedim o iyi geldi demişti.
sanırım selinius doğuraak onun sezeryan ya...
benim 20 şubat 2 mart arası dedi dr..bakalım hayırlısı...mutlu var birde sanırım ilklrin arasında..
73 gün filan 30 haftalığım şuan tahmini doğum tarihi 16 mart canım ama ben bunu 1,5 2 aydır yaşıyorum
Bende varım ilkler arasında, şubat 20 den sonra olabilir dedi doktorum, kesin konuşmamakla beraber sezeryan düşünüyor sanırım benim doktorumda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?