2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Sağol canım zor bir durum aslında herkes saçları çıkıyor yaa ondandır diyorlar yaa bu saç 2 aydan beri ne saçmış diyor eşimde ....Su içsem bile dokunuyor tuzlu yediklerim ,tatlı yediklerimin haddi hesabı yok yağsız bol patates haşlaması yedim ,brokoli,kereviz en besleyiciler bile ..hayırlısı Erkenden hastane yollarına düşmeyelim ilaç içmeyen ben ilaç kolik oldum kızımın ismini HİLAL değilde NAZLI mı koysam ne ?

Çok ama çok geçmiş olsun canım ...Dikkat edin kendinize bizim yapabileceğimiz bişey var mı?

Şubatta doğum...
He he heee ...

Ben mart sonu olduğum için, belki mart başında, en erken doğururum...
Şubat sonuna kadar işteyim zaten...
Doğuranları takip ederiz artık buradan...

Mart sonu olan kimler var ki? Bir bakayım kimlerle samimiyeti ilerleteceğim...

yaw de get orası istanbul değil sınırrrr hani nerde kar ben ucunu bile göremedim daha:çok üzgünüm:

Canım yaaa....

Patatesi ben de yemiştim... Temel besin maddemdi... Ekmekte bile maya tadı geliyordu...
Şimdi midem bulandı hatırlayınca... ALLAHIM SANA SABIR VERSİN...

Nazlı güzel bir isim olabilir bence de...

canım çok çok geçmiş ... mevlam hem ablana kolaylık ve sabır versin . emiştene sağlık versin... sanada kolay gelsin cnaım ...

selam bayanlar....keyifler nasıl???
ben hasta oldum yaa...nezle sanırım..boğaz burun iflas etti resmen...nefes alamıyorum..ne iyi gelir burun tıkanıklığına öneriniz var mı?????

Bende varım ilkler arasında, şubat 20 den sonra olabilir dedi doktorum, kesin konuşmamakla beraber sezeryan düşünüyor sanırım benim doktorumda.

off geldim öğlen yine koştura koştura sonuç almaya gittik 371,5 çıkmış sonuç 2 haftalık yıvrımm minnacık...
biz sevindik kendi aramızda inşallah bizimkiler gibi tutunur oda annesine...
eee ankaralılar naptınız buluşma olayına herkes evet dedimii?

hadi gözü aydın arkadaşının..inşallah sağ salim doğurmakta nasip olur arkadaşına...

herkese merhabaaaa mutlu günler arjadaşlar:))
dr a gittim izin aldım :)) 32 haftada ayrılıorum izne şimdiden izindeyim ama..
sıpacımı da kısmen de olsa gördüm.elleriyle yüzünü kapatıyordu dr dürtükledi bu seferde ayaklarıyla kapattı sıpacım kaydirigubbakcemile3 inadı kime cektiyse:)) 1800 olmuşuz teyzeleri..diyet işe yaramış bırakmak yasak ama( bendn böylee..sizler nasılsınız umarım herkes iyidir geçmişe bakamadım..
bu arada nst ye girdim ilk defa..kontrollerde 15 de artıkın:lepi: hadi bakalım sizlerin de güzel haberlerini bekliyorum

Canım acil şifalar diliyorum eniştene...
Sana da kolay gelsin yeğenciklerle, inşallah çok yormazlar seni...

Maşallh maşallah darısı bizim başımıza izin içinde olsa hadi bakalım

oooo bir anne adayımız daha oldu gözünü aydın

ben hasta oldum yaa...nezle sanırım..boğaz burun iflas etti resmen...nefes alamıyorum..ne iyi gelir burun tıkanıklığına öneriniz var mı?????

Geçmiş olsun canım dikkat et kendine

1-2 limon suyu ve bir tatlı kaşığı bal karıştırıp iç günde bir kaç kere yap çok iyi geliyor canım grip olacağınızı hissetiğiniz an ya da olunca yapın inşallah geçer... geçmiş olsun
yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…