- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #31.041
Canım yaaa... Kusma çok fena...
Kusmayan anlamaz halini...
Allah kolaylık versin...
İnşallah tez zamanda biter kusmaların, çare bulunur...
Ben ilk üç ayda deli gibi kusuyordum.. Hastanede falan da yattım... Bana hiç kusmadım diyen akrabalar, komşular nasihat veriyordu, uyanır uyanmaz kraker ye gibi... Bağırasım geliyordu: sanki hiç denemedim, diye... Herkes bir akıl verirdi... Kayınvalide: "o hasta" derdi... Ama birgün aç mısın diye sormadı, saçımı sevmedi... Görümcem evlendi. O gün hastaneden çıkıp kınasına gittim, kayınvalidem bana: "yarın süslenip püslenip gel" dedi.. Hiç nasılsın demedi...
Allah sana kolaylık versin kardeş... Şu halini de çekmeyen bilemez... Karnın büyüdüğü için daha zor olmalı şimdi... Allah tez zamanda şifa versin, çevrene de sana gösterecek merhameti versin...
Yarın kavun bulabilirsem alırım ama gece sütüm bile fayda etmiyor yani düşünün geçen gece eşim sütlü dondurma getirdi bir o sakinleştirdi miğdemi ...Ekmek içi bile fayda etmedi tuzlu yiyecek bile...Kaan kocatepe videolarında doktorun biri son aylarda yaşanan aşırı kusma ve bulantı ilaç tedaviside yanıt vermiyorsa yatış yapılarak anne ve bebek takibe alınır diyor...Allah korusun bu durumlara gelmeden bitsin şu rahatsızlığım :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
İnşallah seni daha fazla hırpalamadan geçer Pancubenim yaa, ilk aylarki halim aklıma geliyor da, içim parçalanıyor valla sen anlattıkça...
Doğum zamanından bahsetmişsiniz.
Benim doktorum 36. haftayı bitirdikten sonra her an doğurabilirsin, hiç öyle daha 2 ayım var diye dolaşma ortada dedi.
Herkes için geçerliymiş bu, 36-37. haftalarda gerçekleşen doğumları erken doğum bile kabul etmiyorlarmış...
tünaydın kızlar...
nasılsınız bakalım, ben iyiyim şükür, ama bir kaç hafta giremiyecem
ablamın antalyadan çocukları geliyo daha küçükler
biri 4 biri 3 yaşında onlara bakıcam 1 ay..
eniştem çok rahatsız kanser ablam hem onla marketle ilgilenemiyo. bende
eniştemi yolladım çocukları almaya gitti yarın gelicekler.. kendinize iyi bakın kızlar
yazamazsam bile arada bakarım topige...opuyorumnanaktan
siz 20lerde falan ilkler gelcek sanında yanılın bnce şubat 1 dedimi doğumlar başlar bizde görürsünüz ocak annelerinden 30 kişi aralıkta doğum yaptı şubat ennleride başladı 31 aralıkta 1 ay sonra görcem sizi ben...
merhaba karlı bir istanbuldan şekerlerim,nasılsınız umarım iyiyisinizdir,
pancuben,cnm seni çok iyi anlıyorum ben o kusmaları hatta kan gelmelerini ilk 3 ay bol miktarda yaşadım,Allah yardımcın olsun,inşallah bir an da geçer kusmalarında bebişini ve kendini güselce beslersin cnm
İnşallah seni daha fazla hırpalamadan geçer Pancubenim yaa, ilk aylarki halim aklıma geliyor da, içim parçalanıyor valla sen anlattıkça...
Benim doktorum 36. haftayı bitirdikten sonra her an doğurabilirsin, hiç öyle daha 2 ayım var diye dolaşma ortada dedi.
Herkes için geçerliymiş bu, 36-37. haftalarda gerçekleşen doğumları erken doğum bile kabul etmiyorlarmış...
Hanımlar sizlere şunu söyleyeyim doktorlar erken doğuma bile alıyorlar suni sancı verip gerçek suyunuz ve zamanınız gelmeden sezeryan bile demeyin arada 1 ay var 40 hafta ya kadar tamam bebek gelişimi tamamlasa bile gerçek sancı yada suyunuz gelmeden doğum olmaz inşallah ...Hayırlısı hepimiz için doktorlar sezeryana daha çok ısınıyor parası açısından dikkatli olmakta fayda var
Sağol canım zor bir durum aslında herkes saçları çıkıyor yaa ondandır diyorlar yaa bu saç 2 aydan beri ne saçmış diyor eşimde ....Su içsem bile dokunuyor tuzlu yediklerim ,tatlı yediklerimin haddi hesabı yok yağsız bol patates haşlaması yedim ,brokoli,kereviz en besleyiciler bile ..hayırlısı Erkenden hastane yollarına düşmeyelim ilaç içmeyen ben ilaç kolik oldum kızımın ismini HİLAL değilde NAZLI mı koysam ne ?
ewet 35+0dan itibaren başlıyo doğumlar walla bn hep takip ediorum topicleri zamanında doğuran çok nadir benim de 6 mart görünüyo ama şubata kayacağım bnce 1 aya kalmaz başlicaz tabloyu yapıp beklemeye, alah hepimize sağlıklı doğumlar nasip etsin i,nşalh:Saruboceq:
tünaydın kızlar...
eniştemi yolladım çocukları almaya gitti yarın gelicekler.. kendinize iyi bakın kızlar
Bende varım ilkler arasında, şubat 20 den sonra olabilir dedi doktorum, kesin konuşmamakla beraber sezeryan düşünüyor sanırım benim doktorumda.
aynı günlerdeyiz seninle o zaman simenay..Allah hayırlıosını versin....
Yarın kavun bulabilirsem alırım ama gece sütüm bile fayda etmiyor yani düşünün geçen gece eşim sütlü dondurma getirdi bir o sakinleştirdi miğdemi ...Ekmek içi bile fayda etmedi tuzlu yiyecek bile...Kaan kocatepe videolarında doktorun biri son aylarda yaşanan aşırı kusma ve bulantı ilaç tedaviside yanıt vermiyorsa yatış yapılarak anne ve bebek takibe alınır diyor...Allah korusun bu durumlara gelmeden bitsin şu rahatsızlığım :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
çanım inşallah o duruma düşmezsin...
Selinius ayın kaçında doğuracak?
24 şubatta benim doğum günümde bir değişiklik olmazsa :))) aslında aynı zamanlarda doğuraz galiba...sıraya gelir haberler....
siz 20lerde falan ilkler gelcek sanında yanılın bnce şubat 1 dedimi doğumlar başlar bizde görürsünüz ocak annelerinden 30 kişi aralıkta doğum yaptı şubat ennleride başladı 31 aralıkta 1 ay sonra görcem sizi ben...
olabilir valla hasretiğim..ben oğlumu 36 haftamda doğurdum 1 ay önce...nisanda 12 si gibi gelçekt,mart ı 15 inde geldi... :))) ama dua edelimde zamanında doğsunlar erken geldikleri zaman bebişler biraz zayıf oluyorlar..bakımlarıda zor oluyor...
tünaydın kızlar...
çanım Allah ablana ve enişte güç versin..Allah yardımçıları olsun...
Çok ama çok geçmiş olsun canım ...Dikkat edin kendinize bizim yapabileceğimiz bişey var mı?
off geldim öğlen yine koştura koştura sonuç almaya gittik 371,5 çıkmış sonuç 2 haftalık yıvrımm minnacık...
biz sevindik kendi aramızda inşallah bizimkiler gibi tutunur oda annesine...
eee ankaralılar naptınız buluşma olayına herkes evet dedimii?
canım çok çok geçmiş ... mevlam hem ablana kolaylık ve sabır versin . emiştene sağlık versin... sanada kolay gelsin cnaım ...
çanım Allah ablana ve enişte güç versin..Allah yardımçıları olsun...
selam bayanlar....keyifler nasıl???
ben hasta oldum yaa...nezle sanırım..boğaz burun iflas etti resmen...nefes alamıyorum..ne iyi gelir burun tıkanıklığına öneriniz var mı?????
tünaydın kızlar...
Hanımlar sizlere şunu söyleyeyim doktorlar erken doğuma bile alıyorlar suni sancı verip gerçek suyunuz ve zamanınız gelmeden sezeryan bile demeyin arada 1 ay var 40 hafta ya kadar tamam bebek gelişimi tamamlasa bile gerçek sancı yada suyunuz gelmeden doğum olmaz inşallah ...Hayırlısı hepimiz için doktorlar sezeryana daha çok ısınıyor parası açısından dikkatli olmakta fayda var
Benim doktorum, daha önceki hastalarından da iyi biliyorum ki, normal doğumdan yana bir doktor. Hatta bir arkadaşım keyfi olarak sezeryan istemişti de, çok kızdı ona, ama razı edemedi kızı normal doğuma :)
O yüzden içim rahat, kuzum ne zaman gelmek isterse o zaman gelecek. Çok erken gelmesin tabi, acıcık etlensin :)
ben hasta oldum yaa...nezle sanırım..boğaz burun iflas etti resmen...nefes alamıyorum..ne iyi gelir burun tıkanıklığına öneriniz var mı?????
Çook geçmiş olsun...
Maşallh maşallah darısı bizim başımıza izin içinde olsa hadi bakalımherkese merhabaaaa mutlu günler arjadaşlar:))
dr a gittim izin aldım :)) 32 haftada ayrılıorum izne şimdiden izindeyim ama..
sıpacımı da kısmen de olsa gördüm.elleriyle yüzünü kapatıyordu dr dürtükledi bu seferde ayaklarıyla kapattı sıpacım kaydirigubbakcemile3 inadı kime cektiyse:)) 1800 olmuşuz teyzeleri..diyet işe yaramış bırakmak yasak ama( bendn böylee..sizler nasılsınız umarım herkes iyidir geçmişe bakamadım..
bu arada nst ye girdim ilk defa..kontrollerde 15 de artıkın:lepi: hadi bakalım sizlerin de güzel haberlerini bekliyorum
oooo bir anne adayımız daha oldu gözünü aydınoff geldim öğlen yine koştura koştura sonuç almaya gittik 371,5 çıkmış sonuç 2 haftalık yıvrımm minnacık...
biz sevindik kendi aramızda inşallah bizimkiler gibi tutunur oda annesine...
eee ankaralılar naptınız buluşma olayına herkes evet dedimii?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?