2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

FTY beşik aldığın yeri bana bir dah atarif eder misin? süsleme hariç kaç liraydı. ben bambu aradım ama bir türlü bulamıyorum. süslemesini annem yapacak da....

FTY beşik aldığın yeri bana bir dah atarif eder misin? süsleme hariç kaç liraydı. ben bambu aradım ama bir türlü bulamıyorum. süslemesini annem yapacak da....

bambu sepet jokerde var canım süsleriyle 499 liraydı ama çok güsellldiii...

çanım hadi gözün aydın..maşallah bebişe....koçaman olmuş...

kızlar bende göbekimin resmini koydum göbekler kısmına... :))

gözün aydın canım maşallah kuzuna kocaman olmuşşş

ablamla kız kardeşim geldiler beşiğimiz geldi bu arada onlarla uğraşıyorum öpüyorum kıslarrrropuyorumnanaktan

birazdan doktora gideceğim. bakalım cadı kız nasıl. çok stres oldum. geçen sefer suyumla ilgili problem vardı. umarım herşey yolundadır.

selam kızlar.raporkuydum evde dinlendim.31.haftanın iindeyiz allaha şükür.az kaldı doğuma ocak sonudnada ben ayrılıcam inşallah izne.ama artık çok zor oluyor çalışmak.geçen hafta kontrolümüz vardı.1.800 olmuşuz.nasıl kızalr dr iyi dedi ama bebeğin kilosu.
bu arada EFTEL canım geçmiş olsun eniştene allah şifasını verisn tez zamanda.

çanım geçmiş olsun ..dikkat et kendine..ben son hasta olduğumdan bu yana hala burnum tıkanık....kolay geçmiyor lanet şey!
deme yaaaaa...boğulacağım zannediyoum bazen...inşallah geçer....

hadi hayırlı olsun:)şimdiden nasıl izindesin...doğum sonrasına aktarmayacak mısın hiç???az kaldı zaten 3 hafta daha çalışsaydın...bir aksilik yoktur inşallah...bu arada bebeğine de maşallah kilosu çok iyi...

Çook geçmiş olsun...

çok sağol canım....

Geçmiş olsun canım dikkat et kendine

sağol canım....Allah sizleri esirgesin....

tamam canım...çok sağol:)

birazdan doktora gideceğim. bakalım cadı kız nasıl. çok stres oldum. geçen sefer suyumla ilgili problem vardı. umarım herşey yolundadır.

hadi bakalım inşallah güzel haberlerle gelitrsin...

inşallah geçer anım..ben korkuyorum doğumda nefes alamayaçağım iyiçe tıkanacağım diye..Allah güünü verir herhalde..

suluhan var ulus ta bilir misin? onun alt katinda soldaki merdivenlerden asagi inince gorursun zaten besikler kapinin onunde duruyor. ben susleme yani giydirme yatak yorgan yastik cibinlik 285 dedi pazarlikla 230 a zorla yaptirdim. ama tek fiyatini hic sormadim. bu arada bi aksilik cikmazsa ben 16 ocakta besigimi almaya gidecegim. :))))

ablamla kız kardeşim geldiler beşiğimiz geldi bu arada onlarla uğraşıyorum öpüyorum kıslarrrropuyorumnanaktan

gözün aydın canım...kolay gelsin....

hayırlı haberlerle gel inşallah....

çok iyi maşallah....biz 30,haftada gittiğimiz de benim cadı 1400gr dı bi de 4-5 gün geriden geliyor başından beri..

selam bayanlar....keyifler nasıl???
ben hasta oldum yaa...nezle sanırım..boğaz burun iflas etti resmen...nefes alamıyorum..ne iyi gelir burun tıkanıklığına öneriniz var mı?????
..
gecmiş olsun canım..kanamış soğumuş suya tuz atıp burnuna damlatabilirsin suyu kapalıtutama soğurken..annem bebekken kardeşime yapardı burnunda sorun vardı iyi gelir tıkanıklığa..acil şifa diliyorum

Ooo, büyütmüşsün bebişi, maaşallah canım...
Artık akıllandı bunlar, yüzlerini göstermiyorlar valla :)
Diyetinin işe yaramasına çok sevindim, hiç gevşetmedi mi peki yaw
Ben de kendim için bir umut peşindeyim kaydirigubbakcemile3

Güzel haberlerle gelirsin inşallah canım...

gözün aydın canım maşallah kuzuna kocaman olmuşşş

Ayyy, ne güzel, güle güle kullansın kuzun :)

Canım maaşallah bebişe...
Sen kimseyle karşılaştırma, doktor iyi dediyse iyidir, hep iyi haberlerini al inşallah.
Dediğin gibi çalışmak çok zor oluyor artık.
Az önce müdürüme bir aksilik olmazsa 5 hafta sonra izne çıkıcam dedim.
O bile dayanabilecek misin o kadar zaman dedi.
Dışarı nasıl bir izlenim veriyorsam artık kaydirigubbakcemile3

Dur Hasretcim yaa, naaptın sende, erkenden gelmesin bebişler, sonra bakması zor olur..

Çok geçmiş olsun Eftelcim, Allah acil şifa versin eniştene, ablana da sabır diliyorum, zor bir durum, bir an evvel atlatırlar inşallah.

selam bayanlar....keyifler nasıl???
ben hasta oldum yaa...nezle sanırım..boğaz burun iflas etti resmen...nefes alamıyorum..ne iyi gelir burun tıkanıklığına öneriniz var mı?????

Geçmiş olsun canım, benimde gripten sonra daha çok tıkandı burnum, ben bebeğe aldığım buhar makinasını kullanıyorum gece yatarken özellikle, çok iyi geliyor, bunun dışında okyanus suyunu denemiştim ama bana pek fayda etmedi..

Güzel haberlerle gelmişsin, maşallah kuzucuğuna, izininde hayırlı olsun şimdiden..

Sana da mı suyunda problem var dedi doktorun, en son 14 aralıkta gittim ben kontrole, bana da suyun azalmış dedi doktorum sonra radyolog derya hanıma gönderdi, o da normal bişey yok dedi, sonra benim doktorda tamam derya hanım normal diyorsa normaldir dedi, boş yere panikletti beni, şimdi 13 ocakta falan gidecem kontrole bakalım bu sefer ne diyecek, güzel haberlerle gelirsin inşallah, hadi bakalım..

Hoşgeldin, maşallah bebişe, raporluyken iyice besledin bebişi heralde hıı...?

kızlar çok sağolun.dr iyi dedi kilosuna ama işte sizden duymak başka birşey.
bu arada buhar makinesini,telsizini,uyku setini ve dönencesini aldık kuzumun.beşiğimiz var zaten ablam verdi.odasınıda ocak sonunda alınıcak inşallah.birde yün yorgan yaptırıcam onmun içinde samanpazarına gidicez annemle.bir takım hastane çıokışı var ulusta daha uygun bir takım daha alıcaz.
kaynanam hala birşey almadı almayada niyeti yok sanıırm.sormuyor bile ne aldınız diye.
cadı ki ne cadı.onun aldıkalrına ihtiyacımız yok ama insan istiyor ufacık birşey alsın.

canım inan özel birşey olarak bu aralar süte çok düştüm.çünkü süt çok kilo aldırıyormuş bebeğe.

ben de aynı dertten mustaribim :1closedeyes:

sağol canım...anladım şimdi ne güzel...darısı başıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…