- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #31.061
FTY beşik aldığın yeri bana bir dah atarif eder misin? süsleme hariç kaç liraydı. ben bambu aradım ama bir türlü bulamıyorum. süslemesini annem yapacak da....
herkese merhabaaaa mutlu günler arjadaşlar:))
dr a gittim izin aldım :)) 32 haftada ayrılıorum izne şimdiden izindeyim ama..
sıpacımı da kısmen de olsa gördüm.elleriyle yüzünü kapatıyordu dr dürtükledi bu seferde ayaklarıyla kapattı sıpacım kaydirigubbakcemile3 inadı kime cektiyse:)) 1800 olmuşuz teyzeleri..diyet işe yaramış bırakmak yasak ama( bendn böylee..sizler nasılsınız umarım herkes iyidir geçmişe bakamadım..
bu arada nst ye girdim ilk defa..kontrollerde 15 de artıkın:lepi: hadi bakalım sizlerin de güzel haberlerini bekliyorum
sıpacımı da kısmen de olsa gördüm.elleriyle yüzünü kapatıyordu dr dürtükledi bu seferde ayaklarıyla kapattı sıpacım kaydirigubbakcemile3 inadı kime cektiyse:)) 1800 olmuşuz teyzeleri..diyet işe yaramış bırakmak yasak ama( bendn böylee..sizler nasılsınız umarım herkes iyidir geçmişe bakamadım..
bu arada nst ye girdim ilk defa..kontrollerde 15 de artıkın:lepi: hadi bakalım sizlerin de güzel haberlerini bekliyorum
deme yaaaaa...boğulacağım zannediyoum bazen...inşallah geçer....çanım geçmiş olsun ..dikkat et kendine..ben son hasta olduğumdan bu yana hala burnum tıkanık....kolay geçmiyor lanet şey!
Çook geçmiş olsun...
Geçmiş olsun canım dikkat et kendine
1-2 limon suyu ve bir tatlı kaşığı bal karıştırıp iç günde bir kaç kere yap çok iyi geliyor canım grip olacağınızı hissetiğiniz an ya da olunca yapın inşallah geçer... geçmiş olsun yerimseniben
birazdan doktora gideceğim. bakalım cadı kız nasıl. çok stres oldum. geçen sefer suyumla ilgili problem vardı. umarım herşey yolundadır.
deme yaaaaa...boğulacağım zannediyoum bazen...inşallah geçer....
hadi hayırlı olsun:)şimdiden nasıl izindesin...doğum sonrasına aktarmayacak mısın hiç???az kaldı zaten 3 hafta daha çalışsaydın...bir aksilik yoktur inşallah...bu arada bebeğine de maşallah kilosu çok iyi...
çok sağol canım....
sağol canım....Allah sizleri esirgesin....
tamam canım...çok sağol:)
FTY beşik aldığın yeri bana bir dah atarif eder misin? süsleme hariç kaç liraydı. ben bambu aradım ama bir türlü bulamıyorum. süslemesini annem yapacak da....
ablamla kız kardeşim geldiler beşiğimiz geldi bu arada onlarla uğraşıyorum öpüyorum kıslarrrropuyorumnanaktan
birazdan doktora gideceğim. bakalım cadı kız nasıl. çok stres oldum. geçen sefer suyumla ilgili problem vardı. umarım herşey yolundadır.
selam kızlar.raporkuydum evde dinlendim.31.haftanın iindeyiz allaha şükür.az kaldı doğuma ocak sonudnada ben ayrılıcam inşallah izne.ama artık çok zor oluyor çalışmak.geçen hafta kontrolümüz vardı.1.800 olmuşuz.nasıl kızalr dr iyi dedi ama bebeğin kilosu.
inşallah geçer anım..ben korkuyorum doğumda nefes alamayaçağım iyiçe tıkanacağım diye..Allah güünü verir herhalde..
..selam bayanlar....keyifler nasıl???
ben hasta oldum yaa...nezle sanırım..boğaz burun iflas etti resmen...nefes alamıyorum..ne iyi gelir burun tıkanıklığına öneriniz var mı?????
Maşallh maşallah darısı bizim başımıza izin içinde olsa hadi bakalım
canım cok sağol evet darısı sizlereopuyorumnanaktan
gözün aydın canım maşallah kuzuna kocaman olmuşşş
ablamla kız kardeşim geldiler beşiğimiz geldi bu arada onlarla uğraşıyorum öpüyorum kıslarrrropuyorumnanaktan
teşkür ediyoruz kujucum opuyorumnanaktan
selam kızlar.raporkuydum evde dinlendim.31.haftanın iindeyiz allaha şükür.az kaldı doğuma ocak sonudnada ben ayrılıcam inşallah izne.ama artık çok zor oluyor çalışmak.geçen hafta kontrolümüz vardı.1.800 olmuşuz.nasıl kızalr dr iyi dedi ama bebeğin kilosu.
bu arada EFTEL canım geçmiş olsun eniştene allah şifasını verisn tez zamanda.
canım maşallah bebişine seninde..gayet iyi kilosu benimkiylen gidiyo:))
deme yaaaaa...boğulacağım zannediyoum bazen...inşallah geçer....
hadi hayırlı olsun:)şimdiden nasıl izindesin...doğum sonrasına aktarmayacak mısın hiç???az kaldı zaten 3 hafta daha çalışsaydın...bir aksilik yoktur inşallah...bu arada bebeğine de maşallah kilosu çok iyi...
)
canım yıllık izin :)) 32 haftayı doldurnca doğum öncesine ayrılıyorum..izin aktarmıycam sonraya eninde sonunda ücretsiz izin alıcam cünkü..bir de iş ağır yardım eden pek yok dosyalar falan en az 6-7 kilo gelir sürekli onları alıp koymak zorundaydım üstüne vat. toplantılarımız cok kalabalık oluyor 200-300 kişi hep de ecnebiler hasta olca diye korktum.dr da önermedi zaten.
hehe iş deyince cenem düştü demi :))
iyi dileklerin için cok teşkür ederim darsı senin başına iyi haberler al hepopuyorumnanaktan
gözün aydın canım maşallah kuzuna kocaman olmuşşş
siz 20lerde falan ilkler gelcek sanında yanılın bnce şubat 1 dedimi doğumlar başlar bizde görürsünüz ocak annelerinden 30 kişi aralıkta doğum yaptı şubat ennleride başladı 31 aralıkta 1 ay sonra görcem sizi ben...
tünaydın kızlar...
nasılsınız bakalım, ben iyiyim şükür, ama bir kaç hafta giremiyecem
ablamın antalyadan çocukları geliyo daha küçükler
biri 4 biri 3 yaşında onlara bakıcam 1 ay..
eniştem çok rahatsız kanser ablam hem onla marketle ilgilenemiyo. bende
eniştemi yolladım çocukları almaya gitti yarın gelicekler.. kendinize iyi bakın kızlar
yazamazsam bile arada bakarım topige...opuyorumnanaktan
selam bayanlar....keyifler nasıl???
ben hasta oldum yaa...nezle sanırım..boğaz burun iflas etti resmen...nefes alamıyorum..ne iyi gelir burun tıkanıklığına öneriniz var mı?????
canım inan özel birşey olarak bu aralar süte çok düştüm.çünkü süt çok kilo aldırıyormuş bebeğe.Dur Hasretcim yaa, naaptın sende, erkenden gelmesin bebişler, sonra bakması zor olur..
Çok geçmiş olsun Eftelcim, Allah acil şifa versin eniştene, ablana da sabır diliyorum, zor bir durum, bir an evvel atlatırlar inşallah.
Geçmiş olsun canım, benimde gripten sonra daha çok tıkandı burnum, ben bebeğe aldığım buhar makinasını kullanıyorum gece yatarken özellikle, çok iyi geliyor, bunun dışında okyanus suyunu denemiştim ama bana pek fayda etmedi..
Güzel haberlerle gelmişsin, maşallah kuzucuğuna, izininde hayırlı olsun şimdiden..
Sana da mı suyunda problem var dedi doktorun, en son 14 aralıkta gittim ben kontrole, bana da suyun azalmış dedi doktorum sonra radyolog derya hanıma gönderdi, o da normal bişey yok dedi, sonra benim doktorda tamam derya hanım normal diyorsa normaldir dedi, boş yere panikletti beni, şimdi 13 ocakta falan gidecem kontrole bakalım bu sefer ne diyecek, güzel haberlerle gelirsin inşallah, hadi bakalım..
Hoşgeldin, maşallah bebişe, raporluyken iyice besledin bebişi heralde hıı...?
ben de aynı dertten mustaribim :1closedeyes:kızlar çok sağolun.dr iyi dedi kilosuna ama işte sizden duymak başka birşey.
bu arada buhar makinesini,telsizini,uyku setini ve dönencesini aldık kuzumun.beşiğimiz var zaten ablam verdi.odasınıda ocak sonunda alınıcak inşallah.birde yün yorgan yaptırıcam onmun içinde samanpazarına gidicez annemle.bir takım hastane çıokışı var ulusta daha uygun bir takım daha alıcaz.
kaynanam hala birşey almadı almayada niyeti yok sanıırm.sormuyor bile ne aldınız diye.
cadı ki ne cadı.onun aldıkalrına ihtiyacımız yok ama insan istiyor ufacık birşey alsın.
..
gecmiş olsun canım..kanamış soğumuş suya tuz atıp burnuna damlatabilirsin suyu kapalıtutama soğurken..annem bebekken kardeşime yapardı burnunda sorun vardı iyi gelir tıkanıklığa..acil şifa diliyorum
canım yıllık izin :)) 32 haftayı doldurnca doğum öncesine ayrılıyorum..izin aktarmıycam sonraya eninde sonunda ücretsiz izin alıcam cünkü..bir de iş ağır yardım eden pek yok dosyalar falan en az 6-7 kilo gelir sürekli onları alıp koymak zorundaydım üstüne vat. toplantılarımız cok kalabalık oluyor 200-300 kişi hep de ecnebiler hasta olca diye korktum.dr da önermedi zaten.
hehe iş deyince cenem düştü demi :))
iyi dileklerin için cok teşkür ederim darsı senin başına iyi haberler al hepopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?