2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

hehhh bak ben doktrdan önce teşhisi koymuştum hamile die:CüvCüv: silik çıktımı zaten war demektir yoksa hiç bişi çıkmıyo ben ihtiss sahibi oldum testlerde:)
oy yawru kuş kocaman olmuş benimkide 15inde 2kgyi geçmiş olur umarım 33haftanın sonunda olcam yani bi zahmetlmaz:
Dur Hasretcim yaa, naaptın sende, erkenden gelmesin bebişler, sonra bakması zor olur..
tabii cnm allah zamanında doğumlar wersin ama standartlara baktığımızda öyle görünüyor

ben çok mutlu olamıyorum walla bazen çünki kaburgalaımı çok acıtıyo otururken çok rahatsız edio beni bir an önce sağlıkla doğmasını istiyorum

ewet çöp almazlar ama babanne olmaya geldimi sıra emek wermiş cefa çekmiş babanne rolüne bürünürler zerre emekleri olmadığı halde! o kaynanam warya illaki gelir yüzsüz doğumdan sonra bakın ona neler yapıcam ama benklava: yine dellendim laandelikafadulden

tatlım bazen oluyor öyle ama senin şimdi demir ilacı ve vitamin alman lazım.kansızlıkta sinir yapıyo...
bende cepayı birbirine kattım herkesi başıma topladım kocamıda rezil ettim vurdu bana diye...oda sabrını çok zorladım kolumdan tuttu gidelim işte hadi diye beni görseniz sanki tekme tokat dayak yemiş gibi carladım kaç gün yüzüne bakmadım yazık yaa onlar bizden çok üzülüyolar.

anladım canlarım hıçkırık tuttuğu zaman üzülüyorum kıyamıyorum sanki rahatsız oluyormuş gibi geliyo bana
yemek yapmam gerek artık size doyum olmuyor ama eşim gelir bir saate kadar şimdilik öptüm melekler dikkat edin kendinizeopuyorumnanaktan

ben de aynı dertten mustaribim :1closedeyes:
allaha şükür alıyorum ben kızımın ihtiyaçlarını ama kendi annemler yapıyorken onun bir çift çorap almaması oğlununda bunu annesine söylememsiki bir iki defa söyledi kadın resmen yüzsüzlük yaptı çok zoruma gidiyor.sen anlarsın canım başındada olduğuna göre.

Kardeş senin kız kaç gr oldu en son?

Canım sana ne olmuş böyle hele silkelen kendine gel
Bazen bende böyle oluyorum sonra düşünüyorum şu benim hiç sorunsuz sahip olduğum bebeği karnında taşıyabilmek için yıllarca çırpınan binlerce insan var
ayrıca insanların dediğine hiç kulak asma biliyorum ister istemez etkileniyorsun
ama ağzı olan konuşuyor derler yaa bu hamilelikte öyle bir şey herkes kendine göre yorumluyor olayı
sen onlara bakma ben ne koca memeliler gördüm bir damla sütü akmayan
ne kalçalar gördüm daracık kolaylıkla doğuran

boşver o insanları sen konuşun durun de içinden böyle yap hatta lülülülülülü

ayrıca bebiklerimiz onlar hayatımızın anlamı olacak sende bunları dediğin için kendine güleceksin belkide kızacaksın ilerde...

anı yaşa ve anın tadını çıkar tatlım
:lepi: :CüvCüv:

hee bildin valla...o anlamamış garibim silik çıkınca...ama daha minicik günü geçmemiş 2 haftalık sayılıyo oyüzden...,inşallah bişey olmazda sağ salim alır kucağına.
benim kızımla aynı yıl doğmuş oluyo hayallerimiz gerçek oluyo yani.

MEGRYANN
canım benim bebeğinin kilosu bencede iyi.üzülme stres yapma kendine.hepimizde oluyor zaman yaklaştıkça stres artıyor ama bende diğer arkadaşlara katılıorum bebeğini bir kucağına al bak herşeyi nasıl unutucaksın.
bende şu son zamnalarda çok üzüldüm üstelik senin kadar anlayışlı bir eşimde yok.çok ağladım ama kızımla konuştuğumda bitiyor herşey.bide kucağıma aldığım günleri göstersin rabbim hiçbirşeyin önemi kalmıycak artık.

maagg zayıf mayıf değil be kuzum...benimki 1.207 aynı haftadayız nerdeyse..benim doktorum ince uzun bi kız olucak dedi...ben sevindim sen niye üzülüyosun 1.300 için.
ayrıca önemli olan kilosu değil sağlığı...

HASRET hiç sorma eşimede anlatamıyorum sorun aldığı almadığı değil düşünmediği yoksa onun aldığı şeye ihtiyacımız yok allaha şükür.ama öbür torununa nasıl yaptı diyorumbu torum değilimmi.eşim haklısın diyor sadece işte o zamanda onu boğmak istiyorum.
ama doğumdan sonra baktırmıycam herşeyde annemi çağırıcam ahdım var valla.bu ne ya hiçbirşey sorma alma sonrada babanneliğin gelsin aklına ayıp ayıp.

gecen hafta Cankaya tekstile gittim. 3 tane patikli pijama almistim annem cok kucuk bunlar deyince gidip buyukleriyle degistireyim dedim. hatta alisveris yaparken adamlara sormustum degistirme yapabilir miyim diye. tabi demislerdi. neyse ablamla gittik. oranin yetkilisi olan su cok konusan adam (gidenler bilir) tam bir okuzmus. neden diyeceksiniz. cok guzel girdik iceri iyi aksamlar hatirladiniz mi gecen hafta bisiler almistik falan adam hatirlar gibi oldu neyse ben 3 tane 0-3 ay pijama almistim 2 tanesinin buyukleriyle degistirebilir miyim dedim. adam birden celallendi. bagira bagira siz dedi boyle baskalarinin sozleriyle geri geliyorsunuz yok bunlarin buyugu dedi. ben size paranizi hemen iade edeyim dedi. biz ablamla sok olduk ne oldugunu anlamadik. adama diyorum ki hayir ben para iadesi istemiyorum sizden buyugu yoksa baska bisi alirim diyorum ama adam bagira bagira ben size o gun mesai harcadim diyor (sanki bize lutufta bulunmus mesai harcayarak tabi harcayacaksin bu senin isin) bisiler diyor hatirlamiyorum bile ne dediklerini. ben hicbirsey diyemedim sok oldugum icin ablam konustu sadece. bi de sutyen almistim onun buyugu ile degistirdim. diger pijama takimlarini da geri aldim ve ablamla cikiyoruz adam pesimizden geliyor. ablam hacca gitmissiniz ama demek ki her hacca giden adam olmuyormus dedi. adam bisiler diyordu halen, carptik kapiyi ciktik. yani ben hayatimda ilk defa boyle bisi yasiyorum. adam hacca gitmis ama insan olmayi hala beceremiyor. onceden toptanci olan insanlarin perakende satis yapmamalari gerekiyor kesinlikle adam alismis toptan satisa.
bi de ya oraya hep hamileler gidiyor yani biraz insafli olmasi gerekiyor. bikac saat gelemedim kendime cok moralim bozuldu. urunleri degistiremedim diye degil adamin terbiyesizce hareket etmesine.
ben o dukkana bi daha hayatta adimimi atmam bir suru kisiye goturecektim onlarida goturmem. boyle seviyesiz insanlarla isim olmaz.

cok uzattim kusura bakmayin ama adama sinir oldugum icin ve canimi cok sıktigi icin sizlerle de paylasmak istedim.

Dila bende o gicik toptanciya gelmeyecegim diyecektim iyi seninde isin cikmis.
bu hafta bana uyar isim yok simdilik. armada da olabilir.

kızlar birşey sorucam bebekleri hıçkırık tutarmı bi kaç gecedir ve az önce sanki hıçkırık tutmuş gibi hissediyorum nette baktım pek bişey bulamadım sizde hiç hissettinizmi??
benimkini hergün tutuyor fix bu dönem suları fazla olduğu için çok yutuyolarmış sıwıyı o nedenle normal cnm
ahh canım talihsiz bi olay yaşamışsın ama sakın kızma bebeğine sonra allah seni cezalandırır ben 20 haftalarda bi sebepten dolayı çok isyan ettim ertesi sabah kanamam oldu plesentamdan parça düşmüştü, bebeğimden we allahımdan özür dileyip afdiledim çok zor bi dönemdi o yüzden yapma o hissediyor onu kaybetmek istemezsin değilmi...
eğer doğumdan korkuyorsan epidural normal doğumu düşünsene ağrısız sadece baskı hissediorsun sancı değil:lepi: weya o da olmuyorsa sezaryen ol ne farkeder yani doğumu dert etme cnm artık tıp çok ilerledi we ülkemizde doğum şeklini seçebilme şansımı war diğer ülkeler öyle değil teyzem americada 24 saat sancı çekip normal doğurdu 4500kg çocuğu.. o yüzden sıkma canını bul bi kolay yolunu istediğin gibi al kuzunu kucağına

keşke 8 mart olsaydı kadınlar gününde en güzel hediye olurdu sana:)

Çok şükür biz her ihtiyacını alırız yavaş yavaş, sorun o değil de..
İlgilenmemesi :çok üzgünüm:
Torun toruunn diye 3 senedir her telefonda başımızın etini yediler
Şimdi nerdeyse doğurucam, hiç soran yok ne aldınız ne eksiğiniz var, biz şunları alırız vs.vs.. diye
Ben mi çok şey bekliyorum
Bu işler nasıl oluyor bilmiyorum :gitme:

meg cim kesinlikle katılıyorum hiyyenime vereliniortak
:teselli:

merhaba kıslar,

Allah hepinizi sağlıkla kavuştursun yawrularınıza...Doğum fotoğrafı çektirmeyi düşünen arkadaşlar için bir tavsiye;
Ahu Savan An

doğar canım doğar inşallah bir kızda onun olur beraber büyütürsünüz:):dance:

Dila, pembedusler, megrayn masallah bebislerinize kocaman olmuslar.

bende en son 28. haftanin icindeyken gitmistim 11 ocakta gorucem 32 hafta bitmis olcak. artik kocaman olmustur sanirim oglum. 2000 grami gormus olabiliriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…