- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #31.121
Çok şükür biz her ihtiyacını alırız yavaş yavaş, sorun o değil de..
İlgilenmemesi :çok üzgünüm:
Torun toruunn diye 3 senedir her telefonda başımızın etini yediler
Şimdi nerdeyse doğurucam, hiç soran yok ne aldınız ne eksiğiniz var, biz şunları alırız vs.vs.. diye
Ben mi çok şey bekliyorum
Bu işler nasıl oluyor bilmiyorum :gitme:
meg cim kesinlikle katılıyorum hiyyenime vereliniortak
:teselli:
gecen hafta Cankaya tekstile gittim. 3 tane patikli pijama almistim annem cok kucuk bunlar deyince gidip buyukleriyle degistireyim dedim. hatta alisveris yaparken adamlara sormustum degistirme yapabilir miyim diye. tabi demislerdi. neyse ablamla gittik. oranin yetkilisi olan su cok konusan adam (gidenler bilir) tam bir okuzmus. neden diyeceksiniz. cok guzel girdik iceri iyi aksamlar hatirladiniz mi gecen hafta bisiler almistik falan adam hatirlar gibi oldu neyse ben 3 tane 0-3 ay pijama almistim 2 tanesinin buyukleriyle degistirebilir miyim dedim. adam birden celallendi. bagira bagira siz dedi boyle baskalarinin sozleriyle geri geliyorsunuz yok bunlarin buyugu dedi. ben size paranizi hemen iade edeyim dedi. biz ablamla sok olduk ne oldugunu anlamadik. adama diyorum ki hayir ben para iadesi istemiyorum sizden buyugu yoksa baska bisi alirim diyorum ama adam bagira bagira ben size o gun mesai harcadim diyor (sanki bize lutufta bulunmus mesai harcayarak tabi harcayacaksin bu senin isin) bisiler diyor hatirlamiyorum bile ne dediklerini. ben hicbirsey diyemedim sok oldugum icin ablam konustu sadece. bi de sutyen almistim onun buyugu ile degistirdim. diger pijama takimlarini da geri aldim ve ablamla cikiyoruz adam pesimizden geliyor. ablam hacca gitmissiniz ama demek ki her hacca giden adam olmuyormus dedi. adam bisiler diyordu halen, carptik kapiyi ciktik. yani ben hayatimda ilk defa boyle bisi yasiyorum. adam hacca gitmis ama insan olmayi hala beceremiyor. onceden toptanci olan insanlarin perakende satis yapmamalari gerekiyor kesinlikle adam alismis toptan satisa.
bi de ya oraya hep hamileler gidiyor yani biraz insafli olmasi gerekiyor. bikac saat gelemedim kendime cok moralim bozuldu. urunleri degistiremedim diye degil adamin terbiyesizce hareket etmesine.
ben o dukkana bi daha hayatta adimimi atmam bir suru kisiye goturecektim onlarida goturmem. boyle seviyesiz insanlarla isim olmaz.
cok uzattim kusura bakmayin ama adama sinir oldugum icin ve canimi cok sıktigi icin sizlerle de paylasmak istedim.
Dila bende o gicik toptanciya gelmeyecegim diyecektim iyi seninde isin cikmis.
bu hafta bana uyar isim yok simdilik. armada da olabilir.
ya bende hiç anlamıyorum şu koca tarafını eminim bebek doğunca bu evden çıkmayacaklar
daha ne bir badi aldılar ne bir kez arayıp bir ihtiyacın var mı dediler üstelik benim saf eşim aldığımız şeylerin fiyatını söyleyincede ona o kadar para verilir mi diye laf yetiştiriyorlar pöff sanki onlardan alıyoruz parasını :umursamaz: görümcem kayınvalidem de 10 dk. mesafede oturuyorlar çok canım sıkılıyor bu duruma ama değer mi değmez :mymeka:
boşverin kızlar
Allah kimseye muhtaç etmesin bizleri inşallah...
arkadaşlar şu iki isim arasında bana görüşlerinizi bildirimisiniz ?
beril hayat küpeli
esila ecrin küpeli
soyisminide yazdım ki hani uyum nasıl sizce diye ?
ikiside olmaz başka bak da diyebilirsiniz biz galiba beril adından vazgeçtik yeni isim arıyoruz....
amin inşaallahhh...ya bende hiç anlamıyorum şu koca tarafını eminim bebek doğunca bu evden çıkmayacaklar
daha ne bir badi aldılar ne bir kez arayıp bir ihtiyacın var mı dediler üstelik benim saf eşim aldığımız şeylerin fiyatını söyleyincede ona o kadar para verilir mi diye laf yetiştiriyorlar pöff sanki onlardan alıyoruz parasını :umursamaz: görümcem kayınvalidem de 10 dk. mesafede oturuyorlar çok canım sıkılıyor bu duruma ama değer mi değmez :mymeka:
boşverin kızlar
Allah kimseye muhtaç etmesin bizleri inşallah...
ben değişiklik yaptım biraz sırnaşık şeyarkadaşlar şu iki isim arasında bana görüşlerinizi bildirimisiniz ?
beril hayat küpeli
esila ecrin küpeli
ikiside olmaz başka bak da diyebilirsiniz biz galiba beril adından vazgeçtik yeni isim arıyoruz....
Canım sana ne olmuş böyle hele silkelen kendine gel
Bazen bende böyle oluyorum sonra düşünüyorum şu benim hiç sorunsuz sahip olduğum bebeği karnında taşıyabilmek için yıllarca çırpınan binlerce insan var
ayrıca insanların dediğine hiç kulak asma biliyorum ister istemez etkileniyorsun
ama ağzı olan konuşuyor derler yaa bu hamilelikte öyle bir şey herkes kendine göre yorumluyor olayı
sen onlara bakma ben ne koca memeliler gördüm bir damla sütü akmayan
ne kalçalar gördüm daracık kolaylıkla doğuran
boşver o insanları sen konuşun durun de içinden böyle yap hatta lülülülülülü
ayrıca bebiklerimiz onlar hayatımızın anlamı olacak sende bunları dediğin için kendine güleceksin belkide kızacaksın ilerde...
anı yaşa ve anın tadını çıkar tatlım :lepi: :CüvCüv:
MEGRYANN
canım benim bebeğinin kilosu bencede iyi.üzülme stres yapma kendine.hepimizde oluyor zaman yaklaştıkça stres artıyor ama bende diğer arkadaşlara katılıorum bebeğini bir kucağına al bak herşeyi nasıl unutucaksın.
bende şu son zamnalarda çok üzüldüm üstelik senin kadar anlayışlı bir eşimde yok.çok ağladım ama kızımla konuştuğumda bitiyor herşey.bide kucağıma aldığım günleri göstersin rabbim hiçbirşeyin önemi kalmıycak artık.
maagg zayıf mayıf değil be kuzum...benimki 1.207 aynı haftadayız nerdeyse..benim doktorum ince uzun bi kız olucak dedi...ben sevindim sen niye üzülüyosun 1.300 için.
ayrıca önemli olan kilosu değil sağlığı...
beril hayat küpeli
esila ecrin küpeli
beril hayat küpeli
esila ecrin küpeli
Öyle canım öyle.Senin kızada maaşallah annesi iyi bakıyor demekki.Sağ salim doğsunlarda inş. Allahın izniyle sütümüzde olur yarar bebeklerimize toparlanırlar hemen...
benimkini hergün tutuyor fix bu dönem suları fazla olduğu için çok yutuyolarmış sıwıyı o nedenle normal cnm
ahh canım talihsiz bi olay yaşamışsın ama sakın kızma bebeğine sonra allah seni cezalandırır ben 20 haftalarda bi sebepten dolayı çok isyan ettim ertesi sabah kanamam oldu plesentamdan parça düşmüştü, bebeğimden we allahımdan özür dileyip afdiledim çok zor bi dönemdi o yüzden yapma o hissediyor onu kaybetmek istemezsin değilmi...
eğer doğumdan korkuyorsan epidural normal doğumu düşünsene ağrısız sadece baskı hissediorsun sancı değil:lepi: weya o da olmuyorsa sezaryen ol ne farkeder yani doğumu dert etme cnm artık tıp çok ilerledi we ülkemizde doğum şeklini seçebilme şansımı war diğer ülkeler öyle değil teyzem americada 24 saat sancı çekip normal doğurdu 4500kg çocuğu.. o yüzden sıkma canını bul bi kolay yolunu istediğin gibi al kuzunu kucağına
keşke 8 mart olsaydı kadınlar gününde en güzel hediye olurdu sana:)
bence beril hayat küpeli çok güzel...
Beril ve hayat ismine sahip bayanlar zaten çok maneviyatı yüksek tatlı insanlar oluyorlar...
Aman Allahım, adamın yaptıklarına inanamıyorum...:1shok:
bosna bende onları değilde onların huylarını sevmiyorum
onları sevmezsem onlara katlanamam gibi geliyor :uhm:
dimple benim annem öyle bir kayınvalideki ben onu gördüğüm için eşimin ailesi bana çok tuhaf geliyor
ama ne yapalım kısmetimiz böyle imiş :sm_confused:
fty ne kötü bir satıcıymış o öyle geçmiş olsun canım :1shok:
ya canım takma kiloyu sen buradaki tüm arkadaşlar 1 kg civarındayken benim bebek 720 gramdı dana gibi oldum onu besleyeceğim diye faydalı şeyler yemekten canım çıkıyor
ama olmayınca olmuyor olmasın şişko zayıf olsun bebikimiz hem doğunca daha çabuk kilo alırmış zayıf bebekler doktorlar yanılabiliyor bu kilo işinide takma kafana tamam hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz birbirimize destek olalım moral verelim bizi bizden daha iyi kim anlar ki a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?