2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ya bende hiç anlamıyorum şu koca tarafını eminim bebek doğunca bu evden çıkmayacaklar

daha ne bir badi aldılar ne bir kez arayıp bir ihtiyacın var mı dediler üstelik benim saf eşim aldığımız şeylerin fiyatını söyleyincede ona o kadar para verilir mi diye laf yetiştiriyorlar pöff sanki onlardan alıyoruz parasını :umursamaz: görümcem kayınvalidem de 10 dk. mesafede oturuyorlar çok canım sıkılıyor bu duruma ama değer mi değmez :mymeka:
boşverin kızlar

Allah kimseye muhtaç etmesin bizleri inşallah...

öncelikle HEPATıT ve PEMBE bebeklerinizi görmüşsünz gözünüz aydın canlarım maşşallah.

SNOWWHıTE geçmiş olsun.

EFTEL eniştene Allah şifa versin senin ve ablanın da yardımcısı olsun.

MEGG canım yapma böyle.bebeğinede kızma inan onlar öyle büyük armağan ki bizlere.bunun geçici bir süreç olduğunu unutma.böyle yaparak bebeğide kendinide üzme lütfen.onu kucağına aldığında herşey okadar güzel olacakki unutacaksın bütün bunları.ayrıca bebeğin zyıf değil canım stres yapma.

arkadaşlar şu iki isim arasında bana görüşlerinizi bildirimisiniz ?

beril hayat küpeli

esila ecrin küpeli

soyisminide yazdım ki hani uyum nasıl sizce diye ?

ikiside olmaz başka bak da diyebilirsiniz biz galiba beril adından vazgeçtik yeni isim arıyoruz....

Aman Allahım, adamın yaptıklarına inanamıyorum...:1shok:

valla benimki bizden çıkmayacağını açık ve seçik beyan etti. "doyaaaaa doyaaaaa" kalacaklarmış, öyle dedi...

birşey almadılar, alırlar mı bilmiyorum. ama bir sürü hırka örüyordu ya, hiçbirini getirmedi, onlar bile yok yani ortada... taşıyamamış kafamçokkarıştı

hiç umrumda değil, huzurumu bozmasınlar, başka hiç birşey istemiyorum. sadece, eskiden seviyordum, artık sevmiyorum.

Bence Beril Hayat Küpeli çok güzel...
Beril ve Hayat ismine sahip bayanlar zaten çok maneviyatı yüksek tatlı insanlar oluyorlar...

amin inşaallahhh...
sende de mi aynı dert var arkadaşım
dediğin gibi boşverelim değmez galiba :1closedeyes:
ben değişiklik yaptım biraz sırnaşık şey
esila beril küpeli
ecrin çok güzel bir isim ama ecrin bebeklerin sayısı öyle çoğaldı ki o yüzden eledim
ama bizim çevrede fazla yok diyorsan
esila ecrin küpeli yerimseniben

İnş. canım inş. Bazen şu günler bir an önce geçse ve ne yaşayacaksam yaşayıp bitsede kurtulsam diyorum.Böyle beklemek daha çok sinir yapıyor insanda.Bu günlerimi arayacağım belki ama en azından aklımda şu doğum manyaklığı olmayacak diyorum.Ha geldi de gelecek diye beklediğim ve beni sinir eden durumdan inş. kurtulmuş olacağım diyorum.Rabbim doğumumuzuda sonrasınıda kolay ve sancısız etsin inş.

Yaa valla söylemek istemiyorum bazen kızın kilosunu.Soruyorlar söylüyorum 'aaaa bizim bebeğimiz 2 kiloyu geçmişti o haftalarda' diyorlar.Doktorun normal diyormu diye soruyorlar.Birde benden 1 ay geride bir arkadaş var onun hamileliğide sorunlu olmasına rağmen maaşallah daha 6.ayda bebeği 1 kiloyu geçmiş.Çiroz benim kızım diyorum artık soranlara...
Önemli olan sağlıklı olmaları elbette.Ama işte bu etraftakilerin saçma salak yorumları bazen sinir ediyor beni.Bebekle ilgili bir şey konuşmak istemiyorum bir araya gelince insanlarla...

Öyle canım öyle.Senin kızada maaşallah annesi iyi bakıyor demekki.Sağ salim doğsunlarda inş. Allahın izniyle sütümüzde olur yarar bebeklerimize toparlanırlar hemen...

beril hayat daha hoş geliyor kulağa seyyalcim

bosna bende onları değilde onların huylarını sevmiyorum
onları sevmezsem onlara katlanamam gibi geliyor :uhm:

dimple benim annem öyle bir kayınvalideki ben onu gördüğüm için eşimin ailesi bana çok tuhaf geliyor
ama ne yapalım kısmetimiz böyle imiş :sm_confused:

fty ne kötü bir satıcıymış o öyle geçmiş olsun canım
:1shok:

ben beril hayat kupeli yi cok begendim. hayat ozellikle cok guzel. adiyla yasar insallah.

Öyle canım öyle.Senin kızada maaşallah annesi iyi bakıyor demekki.Sağ salim doğsunlarda inş. Allahın izniyle sütümüzde olur yarar bebeklerimize toparlanırlar hemen...

ya canım takma kiloyu sen buradaki tüm arkadaşlar 1 kg civarındayken benim bebek 720 gramdı dana gibi oldum onu besleyeceğim diye faydalı şeyler yemekten canım çıkıyor
ama olmayınca olmuyor olmasın şişko zayıf olsun bebikimiz hem doğunca daha çabuk kilo alırmış zayıf bebekler doktorlar yanılabiliyor bu kilo işinide takma kafana tamam hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz birbirimize destek olalım moral verelim bizi bizden daha iyi kim anlar ki
a.s.

Aman Allah korusun böyle düşündüğüm içinde oturup zırlıyorum zaten.Bak şimdi şükretmen gerekiyor diyorum.Sonra yine bir delleniyorum.Doğuma kadar ne olacak bu halim bilmiyorum ama bir şey fark ettim sezeryan düşününce az daha sakinleşiyorum sanki.O da acı verecek biliyorum ondanda korkuyorum ama nedense sezeryanda sanki kontrol bendeymiş gibi algılıyorum rahatlıyorum o an için.Normalde ise doğum birden bire kendiliğinden saati günü sancısı süresi belli olmadan oluyor diye daha muammada kalan bir durum gibi.Sezeryan ise günü,saati süresi belli.Sonuç olarak ikiside acı veriyor.İkisininde kolaylığıda zorluğuda Rabbimden.Hakkımızda hayırlısı olsun o güne kadar ha şöyle ha böyle düşünmekten ne hale geleceğim kimbilir....

bence beril hayat küpeli çok güzel...
Beril ve hayat ismine sahip bayanlar zaten çok maneviyatı yüksek tatlı insanlar oluyorlar...

hımm bak bu yorum çok güzel geldi canım saoll :):):9

3 tane beril hayat küpeli için
1 tane esila beril küpeli için :)
1 tane esila ecrin küpeli için

hımm bakalım yarına akdar neler gelcek yorum yapan arkadaşalar şimdiden teşekkrüler...:) :):),

kayınvalidelerden dertlşisiniz biliyorum en iyiysini bile insna çok sevemesede idare etmenin yoluna bakın yada kafanıza takmayın yoksa insna sadece kendini üzüyor .... Ben en zaman iyi bişi desem bi sorun yaşıyorum kaynanmla kötülüklerini düşünüp anlatsam bi daha yaşamış gibi üzülüyorum boşverin bence ne halelri varsa görüdsnler ....

Aman Allahım, adamın yaptıklarına inanamıyorum...:1shok:

ya zaten cok konusan saticidan uzak duracaksin. adam ilk gittigimizde hic susmadi surekli herseye mualefet. onu oyle yapma bunu boyle yapma sanane ya istedigimi yaparim. esim ilk gittigimizde hic hoslanmamisti zati varmis bir bildigi. hem mekan olarak rahat bir yerde hem fiyatlar uygun diye orayi tercih etmistik eksiklerimizi tamamlamak icin. aman eksik olsun gider daha pahalisini alirim da boyle seviyesiz insanlarla ugrasmam.

Haklısın canım hem son ay daha çok kilo alıyorlarmış.Zayıf bebek normal doğumla zor doğarmı peki?Hani gücü olmazmış zayıf olduğu için kendini zor itermiş bebek derler....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…