- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #31.141
gözün aydın canım.....kızlar slm uzun zamandır yazamıyordum artık bol bol görüşebilicez...:)
biz yarın 31. haftaya giriyoruz bebişim çok iyi teyzeleri tam bir tosun 1-2 hafta önden gidiyoruz şimdiye kadar hep mart 8 gibi diyordu doktorumuz bu sefer şubat sonu dedi bakalım artık hayırlısı
bizimki en başından beri aşağıda zaten o yüzden dokorumuz hiç belli olmaz ne zaman isterse gelir dedi:) umarım 36. haftadan önce gelmez tabiii herşeyin hayırlısı
canımcım kızın hiç de sayıf değil bu bir ve çok geçmiş olsun
sitresli olman doğal ilk olduğu için korkuların da çok doğal ama kendini buna inandırma kesinlikle belkide destek alman faydalı olur bunda garipsenecek hiç birşey yok kesinlikle
lütfen kötü ve olumsuz düşünceleri kafandan atmaya bak o doğduğu an hepsi tam tersi olacak yüzüne baktığında kokusunu duyduğunda ağlaması bile sana huzur verecek emin ol o senin bi parçan çünkü
sağlığınla ilgili sorunlarından dolayı sıkıntılı bi dönemdesin bunun etkileri oluyordur emin ol inşallah iyi olursun herşey çok güzel olacak merak etme çok güzel günler bekliyor hepimizi...opuyorumnanaktan
kıyamam ben onlara yaa çok üzülüyorum öyle olunca benmafoldumben
suyu fazla lduğu için oluyor sanırım..bu arada doğduktan sonra hıçkırık tutarsa bebişleri kızlar bir damla limon damlatın ağızlarına,hemen geçiriyor..bir zararıda yok...
allaha şükür alıyorum ben kızımın ihtiyaçlarını ama kendi annemler yapıyorken onun bir çift çorap almaması oğlununda bunu annesine söylememsiki bir iki defa söyledi kadın resmen yüzsüzlük yaptı çok zoruma gidiyor.sen anlarsın canım başındada olduğuna göre.
aman canım benim kaynanam ilk bebeğimde bişey yapmadı..sonra geldi aylarca başımda kaldı..eşimle bizi kavga ettirdi defoldu gitti,şimdide bunda bişey yapmadı..geldiler bende kaldılar,burnumdan geldi,br sormadılar bişey lazımmı diye...aman almasın ama doğumdan sonrada gelip beni rahatsız etmesin....
gecen hafta Cankaya tekstile gittim. 3 tane patikli pijama almistim annem cok kucuk bunlar deyince gidip buyukleriyle degistireyim dedim. hatta alisveris yaparken adamlara sormustum degistirme yapabilir miyim diye. tabi demislerdi. neyse ablamla gittik. oranin yetkilisi olan su cok konusan adam (gidenler bilir) tam bir okuzmus. neden diyeceksiniz. cok guzel girdik iceri iyi aksamlar hatirladiniz mi gecen hafta bisiler almistik falan adam hatirlar gibi oldu neyse ben 3 tane 0-3 ay pijama almistim 2 tanesinin buyukleriyle degistirebilir miyim dedim. adam birden celallendi. bagira bagira siz dedi boyle baskalarinin sozleriyle geri geliyorsunuz yok bunlarin buyugu dedi. ben size paranizi hemen iade edeyim dedi. biz ablamla sok olduk ne oldugunu anlamadik. adama diyorum ki hayir ben para iadesi istemiyorum sizden buyugu yoksa baska bisi alirim diyorum ama adam bagira bagira ben size o gun mesai harcadim diyor (sanki bize lutufta bulunmus mesai harcayarak tabi harcayacaksin bu senin isin) bisiler diyor hatirlamiyorum bile ne dediklerini. ben hicbirsey diyemedim sok oldugum icin ablam konustu sadece. bi de sutyen almistim onun buyugu ile degistirdim. diger pijama takimlarini da geri aldim ve ablamla cikiyoruz adam pesimizden geliyor. ablam hacca gitmissiniz ama demek ki her hacca giden adam olmuyormus dedi. adam bisiler diyordu halen, carptik kapiyi ciktik. yani ben hayatimda ilk defa boyle bisi yasiyorum. adam hacca gitmis ama insan olmayi hala beceremiyor. onceden toptanci olan insanlarin perakende satis yapmamalari gerekiyor kesinlikle adam alismis toptan satisa.
bi de ya oraya hep hamileler gidiyor yani biraz insafli olmasi gerekiyor. bikac saat gelemedim kendime cok moralim bozuldu. urunleri degistiremedim diye degil adamin terbiyesizce hareket etmesine.
ben o dukkana bi daha hayatta adimimi atmam bir suru kisiye goturecektim onlarida goturmem. boyle seviyesiz insanlarla isim olmaz.
cok uzattim kusura bakmayin ama adama sinir oldugum icin ve canimi cok sıktigi icin sizlerle de paylasmak istedim.
Dila bende o gicik toptanciya gelmeyecegim diyecektim iyi seninde isin cikmis.
bu hafta bana uyar isim yok simdilik. armada da olabilir.
ay ne terbiyesiz miş...yazıklar olsun...
arkadaşlar şu iki isim arasında bana görüşlerinizi bildirimisiniz ?
beril hayat küpeli
esila ecrin küpeli
soyisminide yazdım ki hani uyum nasıl sizce diye ?
ikiside olmaz başka bak da diyebilirsiniz biz galiba beril adından vazgeçtik yeni isim arıyoruz....
bence beril hayat küpeli canım....