- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #31.161
ya ben adamdam para iadesi istemedim ki kendi capinda birden sinirlendi ve para vermeye kalkti hemen. istemem onun parasini sonucta ben onlari almisim sadece bi buyugunu istedim adamdan. zormuydu acaba bu kadar bir buyugu ile degistirmek. aman neyse kendi kaybetti. gorumcem hamile kayinvalideyi arkadaslarimi falan goturcektim hep iyi bir yer diye. aman tovbe ben bi daha adimimi atmam oraya.
sen uzulme senlik bir durum yok o gunun o adamin sinirli haline biz denk geldik.
geldi gecti bitti. ama yine ben paylasmak istedim sadece cok sinirlendim cunku aksam aksam beni bu kadar uzmeye hic hakki yoktu o adamin....
Biz telkinlerle seni pozitifliğe doğru iteriz evelallah :lepi:Keşke senin kadar pozitif ve güçlü olabilsem.Yapı gereği nedense herşeyin en kötüsünü en olumsuzunu düşünüyorum.İnş. o günlerde gelip geçecek Allahın izniyle sağol canım...
canım o catıyla alakalı bişey..çatın darsa doğum güç olur...ama genişse problem olmaz...benim bebeğim 2770 gr doğdu...5 saat sancı çektim...doğum hanede de sadece 20-30 dakika kaldım.bebeğin doğması ve dikişlerin atılması...dikişlerde 1 haftada iyileşti....bebek itmiyorki,,sen itiyorsun bebeği ıkınarak...ablamların bebekleri en zayıfı 4000 gr dı...büyük bişeyinmi bir yerden çıkması kolay olur küçük bişeyinmi...?hiç korkma...İnan bana Allah o an gücünü veriyor..sen rahat ol yeterki.......
Biz telkinlerle seni pozitifliğe doğru iteriz evelallah :lepi:
Dediğin gibi gelecek ve hayırlısıyla geçecek inş. :1hug:
Ay inş. canım yaa.Şuna bak ikinci bebeğin maaşallah ve bizden daha cesursun.Yani daha doğrusu BENDEN daha cesursun... Şu çatı muayenelerini 5 saatte kaç kere yaptılar hatırlıyormusun peki?O da insanı çok geriyormuş.Gelip gidip bir parmaklama olayı oluyormuş galiba...
o sancı arasında o parmaklama olayını inanki hiç anlamıyorsun...kaç kez bakıldı hatırlamıyorum ama öyle gel git parmaklama olmadı..3-4 kere ançak yani...oda benim dr baktı....zaten yeteri kadar açılıp açılmadığını kendin anlıyorsun..çünkü bebek iyice iniyor ..hissediyorsun onun kafasını baçaklarının arasında....
Ayyy aman Allahım bacaklarının arasında bir doluluk karnında bir sertlik çok ilginç bir şeydir eminim... ınş. benimkinede benim doktor bakar sadece yada eli hafif olan bir kişi bakar.Millet doğumdan çıkınca bazen sancıdan çok bu çatı muayenesini anlatıyor acıdı diye.Şu normal doğum süreci aslında psikolojik olarak çok rahatsızlık verici bir durum değilmi?Hem aşağıdan yapmak çıplak olmak, hem inanılmaz bir sancı çekmek,hem çatı muayenesi hem kesi hem dikiş doktorlar hemşireler hepsinde her şeyi bire bir canlı canlı yaşıyorsun... Her şey oluyor bitiyor bir kaç saat sonra ama o süre içerisinde insan her doktor yada hemşire gördüğünde orama yine ne yapacaklar diye psikoljik olarak rahatsız olup geriliyordur eminim...
Ayyy aman Allahım bacaklarının arasında bir doluluk karnında bir sertlik çok ilginç bir şeydir eminim... ınş. benimkinede benim doktor bakar sadece yada eli hafif olan bir kişi bakar.Millet doğumdan çıkınca bazen sancıdan çok bu çatı muayenesini anlatıyor acıdı diye.Şu normal doğum süreci aslında psikolojik olarak çok rahatsızlık verici bir durum değilmi?Hem aşağıdan yapmak çıplak olmak, hem inanılmaz bir sancı çekmek,hem çatı muayenesi hem kesi hem dikiş doktorlar hemşireler hepsinde her şeyi bire bir canlı canlı yaşıyorsun... Her şey oluyor bitiyor bir kaç saat sonra ama o süre içerisinde insan her doktor yada hemşire gördüğünde orama yine ne yapacaklar diye psikoljik olarak rahatsız olup geriliyordur eminim...
işte kızlar demek istediğim bu kayınvalidelerimizin aldıkalrına tabiki ihtiyacımız yok allaha şükür.ama insan istiyor.hele kendi ailesi yapınca.ama doğumdan sonrada çıkmazlar değiniz gibi.kocam desen hemen bu konuyu kapat diyor.biliyor hatayı ama ses çıkarmıyor.almasın kaynanam ama sormuyorki ne aldın ne sattınız diye.sorumsuzlar.
aman benim eşimde anlamıyor bişey dediğim zaman...paraları yok diyor..nasıl yok anlamıyorum....3 yerden kira alıyorlar..artı emekli maaşı birde eşim yolluyor her ay 1000 civarı...diğer torunlarına gelince var bize gelince yok çok saçma...benim ihtiyaçım yok zaten ama insan düşünülmek istiyor..yeri geldiği zaman bizim soyumuzu yürütüyor diyorlar ya....küçük şiptar diye sevmesini biliyorlar ya....gıçık kapıyorum yaaa...övünmeyi biliyorlar ya...onlardan bişey beklediğim yok,,sadece gelipte başımı ağrıtmasınlar...
Öyle canım öyle.Senin kızada maaşallah annesi iyi bakıyor demekki.Sağ salim doğsunlarda inş. Allahın izniyle sütümüzde olur yarar bebeklerimize toparlanırlar hemen...
amaaaaaaaaaaaaan bişey almasınlar, wermesinler de ama uzak olsunlaaaarrrrrr allaha şükür çocuklarımız çıplak kalmaz onların tek bi ipliğini istemiyorum tabi kendilerinide istemiorum ide alsalar etseler bir ömür sölerler artık yakamızdan düşmezler lütfetmişler gibi
Ay inş. canım yaa.Şuna bak ikinci bebeğin maaşallah ve bizden daha cesursun.Yani daha doğrusu BENDEN daha cesursun... Şu çatı muayenelerini 5 saatte kaç kere yaptılar hatırlıyormusun peki?O da insanı çok geriyormuş.Gelip gidip bir parmaklama olayı oluyormuş galiba...
Ayy dogum mu konusulmaya baslanmıs her turlusunden korkuyorum nasıl doguracam bilmiyorum .Birşey sorucam ben erken dogum yapmıstım bundan önce 23 haftalık dogmıustu 750 gr. normal dogum yapmısdım o zaman 23 haftalıkken cektiğim sancıyla son haftaladaki sancı aynımı acaba eger oyleyse ben sancıdan korkmuyorum ama dogumdan sonrası benim için kabus gibiydi.Eşini içime kacırdı Dr. sonrada narkoz verip ameliyata aldılar 4 saat kaldım ameliyatta kanamayı 2.5 saatte durdurabilmişler.3 unıte kan aldım.Simdi oyle cok korkuyorum ki dogumdan Allah kimseye yasatmasın bunları ama onlar basıma gelmeseydi cesaret edip derdimki normal dogum yapıcam.Ama şimdi sancım mancım sezeryandan once gelecek diye odum kopuyor.
Canım, ben de çok korkuyorum... Ama normal doğum yapan kimler kimler var... Benim tanıdığım bir bayanın boyu 1.50 idi... Doktor doğuramazsın dedi... Şimdi kızı üniversitede...
Allah bize yardım edecek... Korkma...
canım erken doğumd sancı nasıl bilmiyorum ,şimdi aynısı desem tutmayabilir....senin çok kötü olmuş ama ...korkmakta haklısın..ben yaşasaydım böyle bişey bende korkardım açıkcası...
Rabbim tüm hamilelerede ve içlerinde banada kolay dogum nasip etsin bu sefer.Ayy ne istiyorum biliyormusun.Sancılarım falan gelmeden hazirliklı hanım hanımcık gideyim dogurayım hanım hanımcık bebeişimle evime geri döneyim Allahım nasip etsin inşallah hepimize.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?