2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bende yaşıyorum canım bunları..rahimin seni hazırlıyor doğuma..o sancıların biraz daha ağırını çekiçeksin işte....

O zaman bu haftalarda normal.Yavaş yavaş doğuma hazırlanıyor vücut.Zaten kemiklerimde ağrıyor ta şeyimin ordaki kemik bile kütlüyor bazen.Sanırım kemiklerde yumuşayıp açılmaya başladı.İnş. bu gelip giden anlık kasılmalarda son ay rahim bayağı açılırda gider 1-2 saatte doğurur geliriz... Tek bana umut veren normal doğum konusunda bu kasılmalar zaten.

slm kızlar,bugün drumu aradım setleşmeden dolayı normal kontrol ctsi günüydü drda bugün gel dedi,gittim,sertleşmenin sebebide baştan beri başı aşşağıda olan huysuz inatçı kızçem başını çevirmiş yukarıya kaburgalarıma,tam tersini yapmış anlcanız,drda güldü inatçı kız diye,kızçem yine 1 hafta geriden geliyor,28 haftalık kilosu 990 gr,ama gelişimi fena değil iyi dedi,yüzünü ilk kez bu kadar net gördüm bir görseniz melek gibiydi,gözlerini açıp kapaatıyordu dr biraz seni anımsatıyor bence dedi,1 ay sonraya randevu verdi
şimdi bu kızçenin boyunun sölemedi dr ben de sormayı unutuum
siz nerden boy hesaplıyordunuz
bu arada ben de bu ay üç kg almışım,
drum çok ideal bir kilo alımın var dedi

Teyzoşlar bebişimi gördüm...C.tesi kontrolümüz vardı herşey yolunda allaha şükür.. Kıpır kıpır.. Babasına benziyor iyice oğlum.. Tombul yanaklı :) 29+5 kilomuz 1.655 ..Bu arada başı aşağı doğru pozisyon almış.. Eğer bu şekilde devam ederse normal doğum gibi.. İyi dedi doktor.. Bende toplamda 9 kilo aldım. Bundan sonra hızlı kilo almazsan aldığın kilo normal dedi.. Domuz gribi salgını geçiyormuş gibi birşey dedi doktorum o nedenle aşıyıda tamamen sildim kafamdan..
Umarım heşey yolundadır. Şimdi geçmişi okuyacağım..İyi akşamlar...

evet hayat çok kısa..tadını çıkar..kötü şeyler düşünüp ne kendine ne bebeğine nede eşine hayatı zehir etme....hayatta doğumun acısında daha ağır acılar var.onları düşün aklına doğum korkusu geldiği zaman...çoğu kişide abartıyor doğumu herkesi ciddiye alma....

bende çıkıyorum canlar
hepinize huzurlu akşamlar şirin uykular diliyorum
bu arada asinazcığım ve polenss gözünüz aydın
a.s.

benimde öyle bel ağrısı falanda var bende...

canım gözün aydın...maşallah bebişede....canım bacak boyunu (FL) 7 ,ile çarpıyorsun ...

canım gözün aydın...bebişde baya bi büyümüş maşallah....

Maaşallah bebeğine bayağı büyütmüşsün canım.Sanırım artık bebekler yavaş yavaş doğum pozisyonuna girmeye başladılar... Hayırlısı olsun....

Maaşallah canım... Doktor normal diyorsa normaldir... Sağlıklı olsun bebişler.....

Belki bunları düşünürsem faydası olur canım çok sağol herşey için...

canımm gözünaydın kızceni görmüşssün 3 boyutlu ultrason drgilmi gözlerini acıp kapadıgını gördügüne göre..olsun sen bebişe yararlı seyleri ye yetrki güzel beslen en azından besleyemedim onu diye vican azabı duymazssın..o kasılmalar aynen bendede war asinaz yani bebegi biraz düşük tasıdıgımdan oldugunu söylemişti doktorum..

herkese selam annişleerrr...yarın sabah kontrolümüz var bebişimi görüceeeeeeeeeeeemmmmopuyorumnanaktan..mutluyuuuum...31haftaya gidiyoruum..ilk defa kilo sorucam bi de kasılmalarımı sorucamm..insallah ii haberlerle gelirim..cook özledimm onuuu

tatlım drum artık bebeğin bir haftadan geride geldiğini kabul ediyoruz dedi
bebeğin tahminen 3000 ya da 3100 gr gibi doğar dedi
ama sağlıklı olduğunu söyledi renklide bakmıyor cnmama her kontrolde çok iyi inceliyor nerdeyse 15 dakika inceledi
ama ben de net gördüm gözlerini açıp kapadığını herşey çok net gözüküyor siyah beyaz olmasına rağmen

kızlar bir de benim bebek durdu durdu da niye şimdiye kadar dönmeyenbaşını döndürdü yukarıya çok mu inatçı olcak bu ne ya anlamadım ben bu sıpadan bişi,hem isteye bakınca benim kızçenin kilosu düşük gerçektensenağlama

Kızlar gözünüz aydın, maşallah bebişlerinize... Güzel haberler getirmişsiniz, benim daha 10 gün falan var doktora gitmeme, benim kız kaç kilo olmuş, boyu ne kadar, en önemlisi sağlığı iyi mi çok merak ediyorum...

Güzel haberlerle gelmeni diliyorum Ebru, benimde doktora her gidişim heyecanlı oluyor, hala ilk gittiğim gün gibi heyecanlanıyorum..

Canım doktorun söylemedi mi, doğuma kadar daha çoookkk döner bebeğin, merak edilecek bir durum değil, genelde tekrardan baş aşağı dönüyorlarmış, çok az bir yüzdelik içindeki bebekler ters pozisyonda olurlarmış, yani dönmezlermiş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…