- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #31.221
ya bende.... keşke zaman çabuk geçsede gelseler...
50.5 mm *7=35 cm civarı senin ufaklık canım....
öyle demmee bak benimkine doktorun biri iki hafta gerişden geliosun dedi ama kendi doktorum bunlara takılmadıgı için sözkonusu bile yapmadı..napalım bizde sütaşlarlakaydirigubbakcemile3 beslerizzz hele bi dogsunlar saglıkla...kızlar bir de benim bebek durdu durdu da niye şimdiye kadar dönmeyenbaşını döndürdü yukarıya çok mu inatçı olcak bu ne ya anlamadım ben bu sıpadan bişi,hem isteye bakınca benim kızçenin kilosu düşük gerçektensenağlama
simanaycıımm cok sagol canımm doguma kadar dewam bu heyecan..bakalım büyümüşmü minnosum..Güzel haberlerle gelmeni diliyorum Ebru, benimde doktora her gidişim heyecanlı oluyor, hala ilk gittiğim gün gibi heyecanlanıyorum..
Canım doktorun söylemedi mi, doğuma kadar daha çoookkk döner bebeğin, merak edilecek bir durum değil, genelde tekrardan baş aşağı dönüyorlarmış, çok az bir yüzdelik içindeki bebekler ters pozisyonda olurlarmış, yani dönmezlermiş..
öyle demmee bak benimkine doktorun biri iki hafta gerişden geliosun dedi ama kendi doktorum bunlara takılmadıgı için sözkonusu bile yapmadı..napalım bizde sütaşlarlakaydirigubbakcemile3 beslerizzz hele bi dogsunlar saglıkla...
sagol kujucum sabah 9 da randewum şu bir ay cok fazla bencede yaa arada bahane bulsakta ziyaret etsek su doktor amcaları..asinazcım,polenscim maşallah bebişlerinize
lavinacım sende yarın güzel haberlerle gelirsin inşallahh
bende çok özledim bebişimi şu kontroller 15güne inse artık bir ay geçmek bilmiyoooo
ya kızlar topiklerde farkettinizmi ne cok hamile kalmak isteyen arkadaslar var bu yüzden yüce allah a cok şükür borçluyuz..benim hamileligimde 9 ay sonra oldu..hiçbi neden sorun yokken stresten kalamıodum ve yumurta catlatma ignesiyle hamile kaldım..belki biraz daha bekleseydim kendiligindende olucaktı ama o dokuz ay cok stres yasaım benim bebegim olmiicakmı diyee..of ne günlerdi aklıma geldi paylaşmak istedim ööle:Saruboceq:
canım ya aynen bende klomen ve catlatma ignesiyle hamile kaldım..neredeyse o yaz tüp bebek düşünmeye baslamıştık..cok sükür bizede bi tane bagışladı yüce allah..allah herkese yasatsın bu duyguyu..onları kucagımıza aldıgımızda asıl anneligi yasayacaz ..insallah..ewt cnm bende senin gibi geç hamile kalanlardanım, bizimde 1 yıl çocuğumuz olmadı, dra gittik sizin normal yoldan cocugunuzun olma yüzdesi cok düşük dedi, anca tüp bebekle olur dedi tam başlıycamız ay hamile kaldım tabi bu arada içmediğim ot ve kocakarı ilacı kalmadı, klomenler, yumurta çatlatma iğneleri, preeseedler hangi birini sayayım çok şükürki şimdi hamileyim,mevlam çok büyük, rabbim isteyen herkese versin,:1no2:kimsenin kucağını boş bırakmasın..
asinazcım,polenscim maşallah bebişlerinize
lavinacım sende yarın güzel haberlerle gelirsin inşallahh
bende çok özledim bebişimi şu kontroller 15güne inse artık bir ay geçmek bilmiyoooo
Maaşallah bebeğine bayağı büyütmüşsün canım.Sanırım artık bebekler yavaş yavaş doğum pozisyonuna girmeye başladılar... Hayırlısı olsun....
arkadaşlar hepinize teşekkürler. kızım iyi.29.haftada yaklaşık 1200 gr. su içmeye devam etmeliymişim.
herkese iyi geceler....
arkadaşlar hepinize teşekkürler. kızım iyi.29.haftada yaklaşık 1200 gr. su içmeye devam etmeliymişim.
herkese iyi geceler....
canım ya aynen bende klomen ve catlatma ignesiyle hamile kaldım..neredeyse o yaz tüp bebek düşünmeye baslamıştık..cok sükür bizede bi tane bagışladı yüce allah..allah herkese yasatsın bu duyguyu..onları kucagımıza aldıgımızda asıl anneligi yasayacaz ..insallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?