2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

öyle demmee bak benimkine doktorun biri iki hafta gerişden geliosun dedi ama kendi doktorum bunlara takılmadıgı için sözkonusu bile yapmadı..napalım bizde sütaşlarlakaydirigubbakcemile3 beslerizzz hele bi dogsunlar saglıkla...

simanaycıımm cok sagol canımm doguma kadar dewam bu heyecan..bakalım büyümüşmü minnosum..

inşallah cnm
zaten tek avuntum dr bebeğin sağlığının iyi olduğunu söylemesi

asinazcım,polenscim maşallah bebişlerinize
lavinacım sende yarın güzel haberlerle gelirsin inşallahh
bende çok özledim bebişimi şu kontroller 15güne inse artık bir ay geçmek bilmiyoooo

bende çok özledim bebişimi şu kontroller 15güne inse artık bir ay geçmek bilmiyoooo
sagol kujucum sabah 9 da randewum şu bir ay cok fazla bencede yaa arada bahane bulsakta ziyaret etsek su doktor amcaları..

ya kızlar topiklerde farkettinizmi ne cok hamile kalmak isteyen arkadaslar var bu yüzden yüce allah a cok şükür borçluyuz..benim hamileligimde 9 ay sonra oldu..hiçbi neden sorun yokken stresten kalamıodum ve yumurta catlatma ignesiyle hamile kaldım..belki biraz daha bekleseydim kendiligindende olucaktı ama o dokuz ay cok stres yasaım benim bebegim olmiicakmı diyee..of ne günlerdi aklıma geldi paylaşmak istedim ööle:Saruboceq:

ewt cnm bende senin gibi geç hamile kalanlardanım, bizimde 1 yıl çocuğumuz olmadı, dra gittik sizin normal yoldan cocugunuzun olma yüzdesi cok düşük dedi, anca tüp bebekle olur dedi tam başlıycamız ay hamile kaldım tabi bu arada içmediğim ot ve kocakarı ilacı kalmadı, klomenler, yumurta çatlatma iğneleri, preeseedler hangi birini sayayım çok şükürki şimdi hamileyim,mevlam çok büyük, rabbim isteyen herkese versin,:1no2:kimsenin kucağını boş bırakmasın..

canım ya aynen bende klomen ve catlatma ignesiyle hamile kaldım..neredeyse o yaz tüp bebek düşünmeye baslamıştık..cok sükür bizede bi tane bagışladı yüce allah..allah herkese yasatsın bu duyguyu..onları kucagımıza aldıgımızda asıl anneligi yasayacaz ..insallah..

Sağol canım. Bizim kontroller 3 haftaya indi..Hala heyecanlanıyorum yaa bebişimi gördüğümde...

bizde 2 ay bekledik ilk ay 10 gün geciktim tam test yaptırdım aradan 15dk geçti eve geldim bi baktım hasta olmuşum
ikinci ayda yine 10gün bekledim Allaha şükürki bebeğimiz gelmişti
Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah binlerce defa şükürler olsunn

arkadaşlar hepinize teşekkürler. kızım iyi.29.haftada yaklaşık 1200 gr. su içmeye devam etmeliymişim.
herkese iyi geceler....

Günaydın Herkese a.s.

Burnumuzun önce tıkanık sonra şıp şıp aktığı hapşırıklı bir güne başladık...
ınşallah ilerlemez hemen limon yedim sositososito
Bugün bebikimin dolap ve şifonyeri gelecek :lepi:
Fotoğraf makinemiz bizde olmadığı için fotoğraf ekleyemeyeceğiz... :gitme:
Sonra ekleriz artık hem o zamana perdesi de olmuş olur yatağınıda almış oluruz belki de...

günaydın güzel anneler.....
soğuk bir istanbul bir istanbul sabahından hepinize merhaba....

ynurcum bugün güzel haberler ile gelir inşallah çünki şafağımız çok azaldı bugün 12 turkbayragi :lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi:

mevlamın her işinde vardır bir hayır biz kesinlikle askerlik sonrası işi gücü yoluna koyduğumzuda diye düşünürken askerlik kararrını aldırdık kesinleşti gidecek eşim askere bir hafta sonra bi baktık ben hamileyim üstelik doğum kontrol hapı kullanıyordum nasıl oldu bilmiyorum şimdi doğumdan sonra nasıl korunsam diye düşünüyorum :):):):) ikinci bir süpriz çok ağır olur herhalde :):):):) mevlma bunu benden almasın rabbime hamd olsun ki tam zamanında vermiş meleğimi bana . askerlik süresince can yoldaşım oldu o benim...

Günaydın kızlar dün ben de doktordayım, doktorum bana su içmeyle plasentanın suyu arasında hiçbir ilginin bulunmadığını ve o suyu vücudun kendisinin yaptığını su içilmese de vücut yaparsa yapar dedi, ayrıca gürültülü bir ortamda çalışanlar da dikkat etsin beni erken doğum olabilir, çocuk gürültüden rahatsız olur diye 15 gün sonra doğum iznine ayırıyor aman sizde dikkat edin, bir de gözlerinizde ileri derecede bozukluk varsa muhakkak doktorunuza söyleyin normal doğuma ıkınma gözlere zarar vereceği için izin vermiyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…