2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

aaa hiç duymamıştım..gözle normal doğum arasındaki ilişkiyi,çok ilginç...

Günaydın arkadaşlarım,

arkadaşlar hepinize teşekkürler. kızım iyi.29.haftada yaklaşık 1200 gr. su içmeye devam etmeliymişim.
herkese iyi geceler....

Maaşallah, gözün aydın canım...

Hüjyenim geçmiş olsun canım.
Sadece burun akıntısıyla kalsın da, onu atlatmak kolay...
Cicilerinizi de güle güle kullanın, sağlıklı günlerde...

Seyyalcim bitti askerlik valla...
O 12 gün hiç geçmiyormuş gibi geliyordur şimdi sana da eşine de, Allah sabır versin.
Çok seviniyorum artık kavuşacağınızı düşününce...

İstanbul buz gibi gerçekten, içime külotlu çorap giymediğime piman oldum, hala ısınmadı bacaklarım...

günaydııııııın herkeseee bu sabah 7.30 da kalktım kocişimin toplantısı warmış gitti bnde dükkandayım muzumu we sütümü içtim birazdan kahwaltı hazırlicam kendime bizim kız yine maşallahı war sabah sabah kaburgalarımı acıtmaya dewammm dışarda kuru bi ayaz war hawa çok soğuk.
ya bu asinaz beni öldürecek dün kendimi yırttım o kasılma değil her sertliği kasılma al gı la ma yın diye çocuğun kafasıdır sırtıdır diorum yok illa panik atak olacak yaw kızlar biraz tanıyın artık yawrularınızın sertlikerini neyse içi rahatlamış oldu en azından bebeişi 29 haftalık we 990 gr minyon bi bebk olacak olsun sağlıkla gelsinde minyon olsun, benim kardeşim 2800 doğdu 6 aylıktı çocuk obez oldu kat kat kilo aldı şimdi 10 yaşında 40kg şişko bişey kaldıkaydirigubbakcemile3

gerçekten çok ilginç şeyler söylemiş canım doktorun :=)):):)

[ı]bosnacım geçmiyor gerçekten bu hafta işler yoğun geçse zaman çabuk geçecek oda yok :):)

şimdi yıllık iznimi kullanabilmek için yalvarıyorum işyerindekilere pazar günü eşim gelcek pazartesi ben işe geleceğim ne kadar zor gelir o sabah yanından ayrılmak bir hafta izin verseler ne güzel olur dua edin ne olur bana.... [/ı]

Günaydın güzell anneler nasılsınız.. Acayıp acayıp rüyalar görmeye başaldım sürekli doğum yapıyorum... keşke rüyamda ki kadar normal ve kolay bir doğum olsa Hayır olsun inşallah bazen korkutuyorlar bazense kolaycacık doğuru veriyorum zaman yaklaştıkca insan haliyle tedirgin oluyor.. Allah hepimizin yardımcısı olsun

laviniaebru ne yaptın ?Nasıl geçti muayene?Kasılmalarını falan sordunmu?

laviniaebrunun kontrolü bu sabahtı öğleden sonra öğreniriz haberleri heralde

Geçer canım geçer, bir bakmışsın kavuşmuşsunuz.
İşlerin yoğun olması iyi bir bakıma, oyalanırsın, öbür türlü hiç geçmez.
Ama umarım yıllık iznini alabilirsin.
Bana da 1 hafta vermemişlerdi, 2 gün koparabilmiştim ancak...
Allah gönlüne göre versin arkadaşım, sağlıkla hayırlısıyla kavuşun da, birlikte geçirecek çok güzel günleriniz olacak...

günaydın güzellerra.s.
herkes iyidir inşallahh ben uykusuz ve yorgunum gözümden uyku akıyor resmenn birazdan sızıp kalabilirimmirmirmirmir

arkadaşlar hepinize teşekkürler. kızım iyi.29.haftada yaklaşık 1200 gr. su içmeye devam etmeliymişim.
herkese iyi geceler....

gözün aydın cnm maşallah bebişine

günaydın şekercim dikkat et hasta olma opuyorumnanaktan

hadi bakalım bitti az kaldı kıslarr
sizede günaydınnn

ilginçmiş gerçektenCADIARZU

diğer alıntılarım nereye gitmiş yaa
bosnacımm,hasretcim sizede günaydın şekerlerimmkaydirigubbakcemile5

günaydınlar arkadaşlar,.güzel bi gün diliyorum.doğum konusundan bahsetmişsiniz,ALLAH nasip ederse bende normal doğum yapmak çok istiyorum,.ama benim bebikim ters,inş son ayda döner,.bu arada ablam sezeryanla doğum yapmıştı,.bana hep der,sanki hiç doğum yapmamış gibiyim,keşke normal doğum yapsaydım,.o sancıyı çekmek isterdim,.benneyaptımki benneyaptımkiama mecburen sezeryan olmak zorunda kaldı,.

kujum sölemesi ayıptır ben dün gece o kadar rahat uyudum ki tek kötü yanı 2 kez wcye kalkmam oldu:çok üzgünüm: akşam yürüyüşe gittik aşkımla çok iyi geldi yastığa koyar koymaz kafayı, gitmişim bnce sizde deneyin akşamları yürüyüş yapamıosanız balkonda camda temiz hawa alın bi süre eminim etkisi olacak..

kızlar bişey soracağım yaa,alakasız bişey ama,canım sıkıldı biraz...benim haftada 1 eve geleçek bir yardımcıya ihtiyaçım vardı...bir arkadaşıma söyledim böyle biri lazım..varmı yakınında diye..oda benim ihtiyaçım var ,istersen ben gelirim dedi...tamam başladık neyse...bir aydır falan geliyor ilk 2 hafta güzel yaptı temizliği ama son 2 haftadır sallamaya başladı,dün mutfağın dolaplarının sadece elinin erdiği yeri, silmiş tezgahı ve fırını silmemiş,ve çocuğun odasının tozunu almamıştı..benimde başka işim vardı peşinde koşamadım...geçen haftada başka yerleri atlayıp gitmişti...şimdi doyorum gördüğümde söyleyeyyim kendisine ama kırmakta istemiyorum,sonuçta arkadaşım....yada diyorum bir daha geldiğinde peşinde dolaşıp söyleyeyim atladığı yerleri....birde benim bir komşum daha var burda,yaşlı bir teyze,sor bakalım banada gelirmi dedi,,bende sordum şimdi ilk defa arkadaşım onada gitmiş..yarım gün için teyze ona 60 tl vermiş..evi benimkinin yarısı kadar ayrıca...bununda bir tarafı kalkmış..bana diyorki sende yorulduğım kadar teyzede yorulmadım bana yarım güne 60 tl verdi diyor...iyide tam gün piyasa zaten 80 tl,bende yarım gün alıyorum 40 tl veriyorum yaptığı bişeyde yok zaten..benim evim zaten temiz,ben hafta içi kendimde temizliyorum çünkü evi...kirlenmesine frsat kalmıyor...

şimdi ben alıp kaerşıma diyeyimmi temizliğini beğenmiyorum diye..yoksa önümüzdeki haftalarda peşindemi dolaşsam...

Günaydın Nilüfercim,
Benim oğlum da en son kontrolümüzde tersti. Doktor, daha erken, dönebilir dedi.
Bu cumartesi gidicez bakalım dönmüş mü... Ama bana hala başı yukardaymış ve kaburgalarıma kafa atıyormuş gibi geliyor :))
Ben de normal doğum istiyorum, hayırlısı bakalım...

aman maşallah de canımcım uyu valla ne güzel deneyelim bakalım temiz hava iyi gelir belki haklısın

aslında böyle işler için tanıdıklar iyi olmuyor tamam ihtiyacı olabilir senin yaptığın güzel birşey ama arkasını topladıkdan sonra ne kıymeti varki bir kez uyar hemen kesip atma düzelmezse ben artık yardımcı almıycam der değiştirirsin şimdi böyle söyleyince sanki kadının ekmek parasına mani olmuşum gibi hissettim

Günaydıııııııııııınnnnnn opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile5 amin amiiinn inş.
hiç merak etme Allah ın izniyle dualarla rahat rahat atlatacağız, ben inanıyorum opuyorumnanaktan
ayy ben de şimdiden bunu düşünüyorum inannır mısın
insanlar bir süre anlayış gösterse gelmese diyorum
yalnız kalsak evladımızla, iyice bi toparlansak 1 hafta 10 gün kadar :1ninca:
çokk geçmiş olsun ki geçmiş bişey şükür zaten
neden erken doğum olmuştu arkadaşım ?
140 sınır çünkü arkadaşım
sınıra yaklaşmışsın o yüzden dikkat etmeni istemiş
benim 112 ydi mesela
kesinlikle katılıyorum
ben de bu yönüyle bakıyorum hep vereliniortak
kızlar bişey öğrendim hurma hem doğumu kolaylaştırıyormuş hem bebeğe kio aldırıyormuş..bol bol yiyelim...:))
evet arkadaşım
dün hatta bununla ilgili bir link eklemiştim
netten hepiniz bir okuyun derim
"hamilelikte hurmanın faydaları " diye..
Geçmiş olsun, portakal mandalinalar imdadına yetişir merak etme inş :))
Merak ettim şimdi aldıklarınızı, ben erken diye şifonyeri falan aldırmıyorum, aldırsam mı bende napsam CADIARZU
amin inş.
ben de bikaç kez çok kolay doğum yaptığımı gördüm rüyamda
öyle de olur inş.
hayır olsun rüyalarımız

ya ihtiyaçım var dedi bende bişey diyemedim.onun cevresinde ötyle evlere yardıma gidenler çok,o nedenle ona sordum ben,..aslında bende ilk etapta sıcak bakmadım onun gelmesine...çünkü sonra böyle sıkıntı oluyor...dediğin gibi yapayım ya...kibar bir şekilde uyarayım,olmadı bıraktırırım işi....kimse kimsenin ekmek parasına mani olmaz canım,,yeterki herkes işini iyi yapsın...

şöyle bir hafta kimse gelmese insan kendini toparlasa,,ondan sonra gelseler...ama yok hemen gelirler,,daha hastanede başlıyor....
ay ebn o linki görmedim ya bir bakayım bende,hurmayı aksatmamak lazım...

bu aralar bend ethaf rüyalar görüyorum,,dünden önceki gece emziriyordum bebeğimi,dün gecede doğum yaptım,aynı bana benziyordu bebiş,sonra onu emzirdim...sanırım çok düşünmeye başladım doğumu emzirmeyi falan.. :) etkisinde kalıyorum...

kafamı atıyor:roflol: mannak kafa atamaz kaburgalarına o kadar değil zaten yumuşacık kafası war bnce dönmüş tekmeliyodıur kaburgalarında hissediosan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…