- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #31.261
kafamı atıyor:roflol: mannak kafa atamaz kaburgalarına o kadar değil zaten yumuşacık kafası war bnce dönmüş tekmeliyodıur kaburgalarında hissediosan
ya ihtiyaçım var dedi bende bişey diyemedim.onun cevresinde ötyle evlere yardıma gidenler çok,o nedenle ona sordum ben,..aslında bende ilk etapta sıcak bakmadım onun gelmesine...çünkü sonra böyle sıkıntı oluyor...dediğin gibi yapayım ya...kibar bir şekilde uyarayım,olmadı bıraktırırım işi....kimse kimsenin ekmek parasına mani olmaz canım,,yeterki herkes işini iyi yapsın...
gerçekten zor bi durum,.sonuçta bi arkadaşlık bağın varmış,.ama kırmadan ima edebilirsin,.ama bence mutlaka söylemelisin,.hep derler yakın arkadaşlarınla iş yapmayacaksın,diye,.gerçekten doğru bi söz,.CADIARZUkızlar bişey soracağım yaa,alakasız bişey ama,canım sıkıldı biraz...benim haftada 1 eve geleçek bir yardımcıya ihtiyaçım vardı...bir arkadaşıma söyledim böyle biri lazım..varmı yakınında diye..oda benim ihtiyaçım var ,istersen ben gelirim dedi...tamam başladık neyse...bir aydır falan geliyor ilk 2 hafta güzel yaptı temizliği ama son 2 haftadır sallamaya başladı,dün mutfağın dolaplarının sadece elinin erdiği yeri, silmiş tezgahı ve fırını silmemiş,ve çocuğun odasının tozunu almamıştı..benimde başka işim vardı peşinde koşamadım...geçen haftada başka yerleri atlayıp gitmişti...şimdi doyorum gördüğümde söyleyeyyim kendisine ama kırmakta istemiyorum,sonuçta arkadaşım....yada diyorum bir daha geldiğinde peşinde dolaşıp söyleyeyim atladığı yerleri....birde benim bir komşum daha var burda,yaşlı bir teyze,sor bakalım banada gelirmi dedi,,bende sordum şimdi ilk defa arkadaşım onada gitmiş..yarım gün için teyze ona 60 tl vermiş..evi benimkinin yarısı kadar ayrıca...bununda bir tarafı kalkmış..bana diyorki sende yorulduğım kadar teyzede yorulmadım bana yarım güne 60 tl verdi diyor...iyide tam gün piyasa zaten 80 tl,bende yarım gün alıyorum 40 tl veriyorum yaptığı bişeyde yok zaten..benim evim zaten temiz,ben hafta içi kendimde temizliyorum çünkü evi...kirlenmesine frsat kalmıyor...
şimdi ben alıp kaerşıma diyeyimmi temizliğini beğenmiyorum diye..yoksa önümüzdeki haftalarda peşindemi dolaşsam...
bence de anlayışlı olmak lazım zor bir evreden geçiliyor zatenşöyle bir hafta kimse gelmese insan kendini toparlasa,,ondan sonra gelseler...ama yok hemen gelirler,,daha hastanede başlıyor....
ay ebn o linki görmedim ya bir bakayım bende,hurmayı aksatmamak lazım...
bu aralar bend ethaf rüyalar görüyorum,,dünden önceki gece emziriyordum bebeğimi,dün gecede doğum yaptım,aynı bana benziyordu bebiş,sonra onu emzirdim...sanırım çok düşünmeye başladım doğumu emzirmeyi falan.. :) etkisinde kalıyorum...
kızlar bişey soracağım yaa,alakasız bişey ama,canım sıkıldı biraz...benim haftada 1 eve geleçek bir yardımcıya ihtiyaçım vardı...bir arkadaşıma söyledim böyle biri lazım..varmı yakınında diye..oda benim ihtiyaçım var ,istersen ben gelirim dedi...tamam başladık neyse...bir aydır falan geliyor ilk 2 hafta güzel yaptı temizliği ama son 2 haftadır sallamaya başladı,dün mutfağın dolaplarının sadece elinin erdiği yeri, silmiş tezgahı ve fırını silmemiş,ve çocuğun odasının tozunu almamıştı..benimde başka işim vardı peşinde koşamadım...geçen haftada başka yerleri atlayıp gitmişti...şimdi doyorum gördüğümde söyleyeyyim kendisine ama kırmakta istemiyorum,sonuçta arkadaşım....yada diyorum bir daha geldiğinde peşinde dolaşıp söyleyeyim atladığı yerleri....birde benim bir komşum daha var burda,yaşlı bir teyze,sor bakalım banada gelirmi dedi,,bende sordum şimdi ilk defa arkadaşım onada gitmiş..yarım gün için teyze ona 60 tl vermiş..evi benimkinin yarısı kadar ayrıca...bununda bir tarafı kalkmış..bana diyorki sende yorulduğım kadar teyzede yorulmadım bana yarım güne 60 tl verdi diyor...iyide tam gün piyasa zaten 80 tl,bende yarım gün alıyorum 40 tl veriyorum yaptığı bişeyde yok zaten..benim evim zaten temiz,ben hafta içi kendimde temizliyorum çünkü evi...kirlenmesine frsat kalmıyor...
şimdi ben alıp kaerşıma diyeyimmi temizliğini beğenmiyorum diye..yoksa önümüzdeki haftalarda peşindemi dolaşsam...
asinaz24 kullanıcısından alıntı
tatlım drum artık bebeğin bir haftadan geride geldiğini kabul ediyoruz dedi
bebeğin tahminen 3000 ya da 3100 gr gibi doğar dedi
ama sağlıklı olduğunu söyledi renklide bakmıyor cnmama her kontrolde çok iyi inceliyor nerdeyse 15 dakika inceledi
ama ben de net gördüm gözlerini açıp kapadığını herşey çok net gözüküyor siyah beyaz olmasına rağmen
orası öyle tabii işini güzel yapsa memnun olsan niye değiştirmek isteyesin zaten daha 3.haftada böyle yaptıysa senin bi zaman sonra daha çok ihtiyacın olacak ağırlaşıcaz sonuçta arkasından neresi kalmış diye kontrölmü ediceksin sürekli hakkında hayırlısı canımcım
gerçekten zor bi durum,.sonuçta bi arkadaşlık bağın varmış,.ama kırmadan ima edebilirsin,.ama bence mutlaka söylemelisin,.hep derler yakın arkadaşlarınla iş yapmayacaksın,diye,.gerçekten doğru bi söz,.CADIARZU
kafamı atıyor:roflol: mannak kafa atamaz kaburgalarına o kadar değil zaten yumuşacık kafası war bnce dönmüş tekmeliyodıur kaburgalarında hissediosan
ya bencede dönmüş depikliyordur ooo.....:)))
bence de anlayışlı olmak lazım zor bir evreden geçiliyor zaten
Allah razı olsun herkes iyi niyetli ama geniş düşünmek lazım
ben bugünkü hurma istiskakımı işyerine getirdim hatta, aksatmadan yemek istiyorum
rüyan hayır olsun inş.
Selkie,
Ben de aynı dertten muzdaribim...
Bana 3 haftada bir iki kişi geliyor...
Dışarıdan yemek falan da söylüyorum 120 veriyorum...
Ama malesef tüm günde 100 metrekare evi yapamıyorlar...
Sallıyorlar...
Ya banyo olmuyor, ya salon...
Ya peşinden koşacağım, ya da bırakacağım...
İstediğim gibi olmuyor...
bence de anlayışlı olmak lazım zor bir evreden geçiliyor zaten
Allah razı olsun herkes iyi niyetli ama geniş düşünmek lazım
ben bugünkü hurma istiskakımı işyerine getirdim hatta, aksatmadan yemek istiyorum
rüyan hayır olsun inş.
Selkie,
Ben de aynı dertten muzdaribim...
Bana 3 haftada bir iki kişi geliyor...
Dışarıdan yemek falan da söylüyorum 120 veriyorum...
Ama malesef tüm günde 100 metrekare evi yapamıyorlar...
Sallıyorlar...
Ya banyo olmuyor, ya salon...
Ya peşinden koşacağım, ya da bırakacağım...
İstediğim gibi olmuyor...
hastanede başlasa iyi doğumdan önce başlıyorlar boğmaya her kafadan bi ses şöyle yapalım böyle olsun bilmemne herkes sanıyorki acemi bunlar bişey bilemez yanında olalım biz öğretiriz
aklıma ne geldi bi tanıdık doğum yapmıştı kız emzirememiş almamış bebiş anesinin göğsünü sonra lavaboya gitmiş dönmüş bi bakmışki kayınvalidesi açmış göğsünü emziriyo bebeği
Allahhhhh senmisin bunu yapan çıldırmış kız bir hafta eve sokmamış kadını sonra düzelttiler arayı
arkadişler inanmıyorummmmmm.şubat annişleri başlamış doğum yapmaya,.ama sadece bir kişi.33 hafta 1300grakannehir akannehirdesenize mutlu sona yaklaşıyoruzzzzzz:lepi: delikafadulden delikafadulden delikafadulden hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt alkisalkisalkis delikafadulden
bende onu söyledim zaten hamile ne olursa olsun üzmeyecektiniz dedim.zor bi müşteriydi ben ona herşeyi bir bir açıklayarak sattım sonra başkalarından duyduğuyla hareket edince üzüldüm benimde 3 çocuğum var herkese aynı şeylerden veriyoruz biz onun 0-3 aylık çeyizini hazırladık o gün ben bunları söylemiştim dedi...
fiş sormadım bişey sormadım onun büyüğü yoktu paranızı iade edeyim dedim satarken iyi değiştirirken kötü deyip kapıyı çarptılar dedi...
neyse yaa dediğim gibi ben üzüldüm sonuçta uygun bir yer ama böyle davranıyorlarsa iki kuruş az ödemek için kimsenin kahrınıda çekemem.bidahada gitmem
slm kızlar,bugün drumu aradım setleşmeden dolayı normal kontrol ctsi günüydü drda bugün gel dedi,gittim,sertleşmenin sebebide baştan beri başı aşşağıda olan huysuz inatçı kızçem başını çevirmiş yukarıya kaburgalarıma,tam tersini yapmış anlcanız,drda güldü inatçı kız diye,kızçem yine 1 hafta geriden geliyor,28 haftalık kilosu 990 gr,ama gelişimi fena değil iyi dedi,yüzünü ilk kez bu kadar net gördüm bir görseniz melek gibiydi,gözlerini açıp kapaatıyordu dr biraz seni anımsatıyor bence dedi,1 ay sonraya randevu verdi
şimdi bu kızçenin boyunun sölemedi dr ben de sormayı unutuum
siz nerden boy hesaplıyordunuz
bu arada ben de bu ay üç kg almışım,
drum çok ideal bir kilo alımın var dedi
Teyzoşlar bebişimi gördüm...C.tesi kontrolümüz vardı herşey yolunda allaha şükür.. Kıpır kıpır.. Babasına benziyor iyice oğlum.. Tombul yanaklı :) 29+5 kilomuz 1.655 ..Bu arada başı aşağı doğru pozisyon almış.. Eğer bu şekilde devam ederse normal doğum gibi.. ıyi dedi doktor.. Bende toplamda 9 kilo aldım. Bundan sonra hızlı kilo almazsan aldığın kilo normal dedi.. Domuz gribi salgını geçiyormuş gibi birşey dedi doktorum o nedenle aşıyıda tamamen sildim kafamdan..
Umarım heşey yolundadır. Şimdi geçmişi okuyacağım..ıyi akşamlar...
arkadaşlar hepinize teşekkürler. kızım iyi.29.haftada yaklaşık 1200 gr. su içmeye devam etmeliymişim. herkese iyi geceler....
kızlar bişey soracağım yaa,alakasız bişey ama,canım sıkıldı biraz...benim haftada 1 eve geleçek bir yardımcıya ihtiyaçım vardı...bir arkadaşıma söyledim böyle biri lazım..varmı yakınında diye..oda benim ihtiyaçım var ,istersen ben gelirim dedi...tamam başladık neyse...bir aydır falan geliyor ilk 2 hafta güzel yaptı temizliği ama son 2 haftadır sallamaya başladı,dün mutfağın dolaplarının sadece elinin erdiği yeri, silmiş tezgahı ve fırını silmemiş,ve çocuğun odasının tozunu almamıştı..benimde başka işim vardı peşinde koşamadım...geçen haftada başka yerleri atlayıp gitmişti...şimdi doyorum gördüğümde söyleyeyyim kendisine ama kırmakta istemiyorum,sonuçta arkadaşım....yada diyorum bir daha geldiğinde peşinde dolaşıp söyleyeyim atladığı yerleri....birde benim bir komşum daha var burda,yaşlı bir teyze,sor bakalım banada gelirmi dedi,,bende sordum şimdi ilk defa arkadaşım onada gitmiş..yarım gün için teyze ona 60 tl vermiş..evi benimkinin yarısı kadar ayrıca...bununda bir tarafı kalkmış..bana diyorki sende yorulduğım kadar teyzede yorulmadım bana yarım güne 60 tl verdi diyor...iyide tam gün piyasa zaten 80 tl,bende yarım gün alıyorum 40 tl veriyorum yaptığı bişeyde yok zaten..benim evim zaten temiz,ben hafta içi kendimde temizliyorum çünkü evi...kirlenmesine frsat kalmıyor...
Yok yaw tekme atmıyor kuzum...
Yaslanıyor, dayanıyor, tam kaburgalarımın altında portakal kadar bir yer taş gibi oluyor, sonra geçiyor...
Bakalım, inşallah dönmüştür :)
Ben de çok istiyorum hurma yemek, çok da severim zaten.
Fakat şekeri yüksek ya da sınırda olan arkadaşlarım fazla yemeyin, çok ciddi olarak fırlatıyor şekeri.
Ben maalesef günde iki tane ancak yiyebiliyorum.
Bana da 15 günde bir geliyor, 70 lira veriyorum.
Başında duramıyorum doğal olarak, hafta içi de gelse hafta sonu da gelse, onun peşinde dolaşacak vaktim olmuyor.
Her seferinde bir yerlerin atlanmış olduğunu görüp sinir oluyorum, sonraki sefer uyarıyorum, bu defa da başka yerleri bırakıyor.
Bu hafta biraz geç gelmesini istemiştim, 11'de geldi...
O gelir gelmez çıktık, dışarıda bir işimiz vardı.
Saat üç buçuk gibi döndüğümüzde gitmişti, hayret ettim.
Tabi herşey yarım yamalak...
15 gün sonra geldiğinde, bu defa başında durup canını çıkaracağımklava:
kuju_25 kullanıcısından alıntı
hastanede başlasa iyi doğumdan önce başlıyorlar boğmaya her kafadan bi ses şöyle yapalım böyle olsun bilmemne herkes sanıyorki acemi bunlar bişey bilemez yanında olalım biz öğretiriz
aklıma ne geldi bi tanıdık doğum yapmıştı kız emzirememiş almamış bebiş anesinin göğsünü sonra lavaboya gitmiş dönmüş bi bakmışki kayınvalidesi açmış göğsünü emziriyo bebeği
Allahhhhh senmisin bunu yapan çıldırmış kız bir hafta eve sokmamış kadını sonra düzelttiler arayı
NILUFERSAHH kullanıcısından alıntı
arkadişler inanmıyorummmmmm.şubat annişleri başlamış doğum yapmaya,.ama sadece bir kişi.33 hafta 1300gr desenize mutlu sona yaklaşıyoruzzzzzz
Bosnacım benimde aynısından çok oluyor, tekme falan değil kocaman bişiy şişiveriyor göğsümün altında :))Yok yaw tekme atmıyor kuzum...
Yaslanıyor, dayanıyor, tam kaburgalarımın altında portakal kadar bir yer taş gibi oluyor, sonra geçiyor...
Bakalım, inşallah dönmüştür :)
Ben de çok istiyorum hurma yemek, çok da severim zaten.
Fakat şekeri yüksek ya da sınırda olan arkadaşlarım fazla yemeyin, çok ciddi olarak fırlatıyor şekeri.
Ben maalesef günde iki tane ancak yiyebiliyorum.
insan psikolojik olarak pek iyi olmuyor zaten...birde misafirle uğraş...
bende gideyim hurmamı alayım.... :)
anam ne gıçık kaynana...ne uyuz bir kaynana..utanmaz,,ne yapmaya çalışmışki...
yaa a kzılar korkuttunuz göüzümü bende almaya başlayacağım eve geçtiğimde ama söyledikerliniz korkututu beni ben sevmem öyle yarım yamalak iş...
aslıdna işte anneme söyleyemem utanırım yoksa annem benim evime bir giriyor baştna aşağı ev değişiyor bende o zaman anneme hediye alıyorum böyle ihtiyacı olan bişeyi ama öyle düzenli gel desem 15 günde bir 100 liraya anlaşsam varya iki kadının yaptığı iş çıkar ortaya ama hem utanırım hemde kıyamıyorum anneme :):):) bir kez geldi tüllerimi felan yıkamak için biz eşimle eve geldiğimizde bu ev biizm mi demiştik :):):)
canim ya neyse adamin dedikodusunu cumartesi yapariz. olur mu:))))))
zayif mayif onemli degil canim. onemli olan bebeginin saglikli olmasi gerisi hallolur. masallah kizcene:))))
evet bayagi tombul gorunuyor seninki masallah ogluna canim. sende cok kilo almamissin ne guzel.
masallah canim bebegine. evet ya imanim gevredi su icmekten. gunde 3 litre iciyorum ben. cok sık tuvalate de gitmiyorum benim sular nereye gidiyor anlamadim :))))
ya canim sonucta bu insanda parasiyla is yapiyor. yani yaptigi isin hakkini aliyor. o zaman herseyi tam yapmali. arkadas diye dusunmemelisin. sonucta bak bizde calisiyoruz ve hakkimizi aliyoruz ama isimizi sarsaklamiyoruz. ben maasimi aliyorsam haketmem lazim degil mi? sonucta eve temizlige gelen bayanlar icinde ayni sey gecerli. aldigi parayi haketmesi lazim. bastan bugun sunlar sunlar yapilacak diyorsundur sanirim. biz gelen bayanla anlasma yapiyoruz. sunlar sunlar yapilacak diye baktim yapmiyor soyluyorum surayi tam almamissin diye. napalim beceremiyorlarsa islerine gelmiyorsa biz gostercez. ben parasini is bitiminde veririm. sonucta o parayi alabilmek icin iyi calismasi lazim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?