2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

orası öyle tabii işini güzel yapsa memnun olsan niye değiştirmek isteyesin zaten daha 3.haftada böyle yaptıysa senin bi zaman sonra daha çok ihtiyacın olacak ağırlaşıcaz sonuçta arkasından neresi kalmış diye kontrölmü ediceksin sürekli hakkında hayırlısı canımcım

gerçekten zor bi durum,.sonuçta bi arkadaşlık bağın varmış,.ama kırmadan ima edebilirsin,.ama bence mutlaka söylemelisin,.hep derler yakın arkadaşlarınla iş yapmayacaksın,diye,.gerçekten doğru bi söz,.CADIARZU

bence de anlayışlı olmak lazım zor bir evreden geçiliyor zaten
Allah razı olsun herkes iyi niyetli ama geniş düşünmek lazım

ben bugünkü hurma istiskakımı işyerine getirdim hatta, aksatmadan yemek istiyorum

rüyan hayır olsun inş.

Selkie,
Ben de aynı dertten muzdaribim...
Bana 3 haftada bir iki kişi geliyor...
Dışarıdan yemek falan da söylüyorum 120 veriyorum...
Ama malesef tüm günde 100 metrekare evi yapamıyorlar...
Sallıyorlar...
Ya banyo olmuyor, ya salon...
Ya peşinden koşacağım, ya da bırakacağım...
İstediğim gibi olmuyor...

Günaydın şekerler, geçmişi okuyup gelecem, çok fazla ilerlemeyin haa, okuması zor oluyor :)) öptüm hepinizi

hastanede başlasa iyi doğumdan önce başlıyorlar boğmaya her kafadan bi ses şöyle yapalım böyle olsun bilmemne herkes sanıyorki acemi bunlar bişey bilemez yanında olalım biz öğretiriz
aklıma ne geldi bi tanıdık doğum yapmıştı kız emzirememiş almamış bebiş anesinin göğsünü sonra lavaboya gitmiş dönmüş bi bakmışki kayınvalidesi açmış göğsünü emziriyo bebeği
Allahhhhh senmisin bunu yapan çıldırmış kız bir hafta eve sokmamış kadını sonra düzelttiler arayı

canım zaten doktorlar önemli ölçütlrde bebeğe iki boyutluda inceliyor renkli işin biraz şow tarafı diyor biizm doktor :):):)

yani uyarmam gerek böyle olmayacak,2 haftadaır öğleden sonra işi oluyor sabırsızlık edip işini sallayıp kaçıyor resmen...kendimi salak gibi hissettiriyor bana...uyarıcam yaa..olmayacak böyle...ondan sonrada lohusam bitene kadar idare ederim..sonra kendim yaparım zaten yine temizliğimi....

ya sorma ben ondan gelmesini istemedim..bana yakın çevresinden birini bulmasını istedim..oda ben gelirim dedi...bişey diyemedim...ama ona bu konuda biraz titiz olduğumu eksik işten hoşlanmadığı en başından söyledim..kırılma darılma yok sonra dedim...huyumuda çok iyi bilir aslında...yinede salladı işi işte....samimiyetten kaynaklanıyor hep böyle şeyler...

arkadişler inanmıyorummmmmm.şubat annişleri başlamış doğum yapmaya,.ama sadece bir kişi.33 hafta 1300grakannehir akannehirdesenize mutlu sona yaklaşıyoruzzzzzz:lepi: delikafadulden delikafadulden delikafadulden hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt alkisalkisalkis delikafadulden

kafamı atıyor:roflol: mannak kafa atamaz kaburgalarına o kadar değil zaten yumuşacık kafası war bnce dönmüş tekmeliyodıur kaburgalarında hissediosan

ya bencede dönmüş depikliyordur ooo.....:)))

Yok yaw tekme atmıyor kuzum...
Yaslanıyor, dayanıyor, tam kaburgalarımın altında portakal kadar bir yer taş gibi oluyor, sonra geçiyor...
Bakalım, inşallah dönmüştür :)

Ben de çok istiyorum hurma yemek, çok da severim zaten.
Fakat şekeri yüksek ya da sınırda olan arkadaşlarım fazla yemeyin, çok ciddi olarak fırlatıyor şekeri.
Ben maalesef günde iki tane ancak yiyebiliyorum.

Bana da 15 günde bir geliyor, 70 lira veriyorum.
Başında duramıyorum doğal olarak, hafta içi de gelse hafta sonu da gelse, onun peşinde dolaşacak vaktim olmuyor.
Her seferinde bir yerlerin atlanmış olduğunu görüp sinir oluyorum, sonraki sefer uyarıyorum, bu defa da başka yerleri bırakıyor.
Bu hafta biraz geç gelmesini istemiştim, 11'de geldi...
O gelir gelmez çıktık, dışarıda bir işimiz vardı.
Saat üç buçuk gibi döndüğümüzde gitmişti, hayret ettim.
Tabi herşey yarım yamalak...
15 gün sonra geldiğinde, bu defa başında durup canını çıkaracağım klava:

insan psikolojik olarak pek iyi olmuyor zaten...birde misafirle uğraş...

bende gideyim hurmamı alayım.... :)

ya birde sen çok veriyormuşsun..120 çok fazla...tam gün burda 80 tl...ki 100 m2 evi bir kişi bir günde bitirir..ben başında durdummu bitiriyorlar...yoksa keyif yapıyorlar.....ama bu arkadaşım,insan bişey diyemiyor....sonuçta kimse kolay kazanmıyor aslında...

anam ne gıçık kaynana...ne uyuz bir kaynana..utanmaz,,ne yapmaya çalışmışki...

ay canım erken doğum yapmış çok zor olaçak..Allah yardımcısı olsun....

yaa a kzılar korkuttunuz göüzümü bende almaya başlayacağım eve geçtiğimde ama söyledikerliniz korkututu beni ben sevmem öyle yarım yamalak iş...

aslıdna işte anneme söyleyemem utanırım yoksa annem benim evime bir giriyor baştna aşağı ev değişiyor bende o zaman anneme hediye alıyorum böyle ihtiyacı olan bişeyi ama öyle düzenli gel desem 15 günde bir 100 liraya anlaşsam varya iki kadının yaptığı iş çıkar ortaya ama hem utanırım hemde kıyamıyorum anneme :):):) bir kez geldi tüllerimi felan yıkamak için biz eşimle eve geldiğimizde bu ev biizm mi demiştik :):):)

canim ya neyse adamin dedikodusunu cumartesi yapariz. olur mu:))))))

zayif mayif onemli degil canim. onemli olan bebeginin saglikli olmasi gerisi hallolur. masallah kizcene:))))

evet bayagi tombul gorunuyor seninki masallah ogluna canim. sende cok kilo almamissin ne guzel.

arkadaşlar hepinize teşekkürler. kızım iyi.29.haftada yaklaşık 1200 gr. su içmeye devam etmeliymişim. herkese iyi geceler....

masallah canim bebegine. evet ya imanim gevredi su icmekten. gunde 3 litre iciyorum ben. cok sık tuvalate de gitmiyorum benim sular nereye gidiyor anlamadim :))))

ya canim sonucta bu insanda parasiyla is yapiyor. yani yaptigi isin hakkini aliyor. o zaman herseyi tam yapmali. arkadas diye dusunmemelisin. sonucta bak bizde calisiyoruz ve hakkimizi aliyoruz ama isimizi sarsaklamiyoruz. ben maasimi aliyorsam haketmem lazim degil mi? sonucta eve temizlige gelen bayanlar icinde ayni sey gecerli. aldigi parayi haketmesi lazim. bastan bugun sunlar sunlar yapilacak diyorsundur sanirim. biz gelen bayanla anlasma yapiyoruz. sunlar sunlar yapilacak diye baktim yapmiyor soyluyorum surayi tam almamissin diye. napalim beceremiyorlarsa islerine gelmiyorsa biz gostercez. ben parasini is bitiminde veririm. sonucta o parayi alabilmek icin iyi calismasi lazim.

Son düzenleme:

baştan savma iş yapıyorlar aynen yaa...uyarıyorsun bu sefer başka yer eksik kalıyor...ben hep kendim yapıyordum daha iyi oluyor..dip köşe buçak temizliyordum eksik bırakmadan.sadece büyük temizlikte camları silmek ve duvarları silmek için alıyordum.hem temizlik hareket oluyordu bana..ama şimdi yapamıyorum,belim ağrıyor,o nedenle böyle haftada bir başlattım,oda hi benim yaptığım gibi olmuyor...

deli kadın oohh gelin iyi yapmış valla...

NILUFERSAHH kullanıcısından alıntı
arkadişler inanmıyorummmmmm.şubat annişleri başlamış doğum yapmaya,.ama sadece bir kişi.33 hafta 1300gr desenize mutlu sona yaklaşıyoruzzzzzz

ayy cnaım yaaa çok zorlanır ama küvezdedir şimdi o ...

Bosnacım benimde aynısından çok oluyor, tekme falan değil kocaman bişiy şişiveriyor göğsümün altında :))

Günde 2 tane de iyi zaten, şeker hastaları için de birşeyler yazmışlar;

*Ayrıca hurmada insan vücuduna bol miktarda hareket ve ısı enerjisi
kazandıran, vücutta parçalanıp kullanılması kolay olan bir şeker türü
bulunmaktadır. Üstelik bu şeker kan şekerini hızla yükselten glikoz değil,
meyve şekeri fruktozdur
. Özellikle şeker hastalarında kan şekerinin hızla
yükselmesi, pek çok organı olumsuz olarak etkiler, ancak en çok hasar gören
organ ve sistemler göz, böbrekler, kalp-damar sistemi ve sinir sistemidir.
Gözde görme kaybına kadar varan rahatsızlıklar, kalp krizi, böbrek
yetmezliği gibi pek çok ciddi hastalığın en önemli nedenlerinden biri, kan şekeri yüksekliğidir.*

insan psikolojik olarak pek iyi olmuyor zaten...birde misafirle uğraş...

bende gideyim hurmamı alayım.... :)

anam ne gıçık kaynana...ne uyuz bir kaynana..utanmaz,,ne yapmaya çalışmışki...

valla bilemiycem ama kızın tepkisinin sebebi o benim bebeğim sen kim oluyorsunda bunu yapıyorsun dedi klava:

selam arkadaşlar anca girebildim geçmişi okuyamadım umarım herkes iyidir opuyorumnanaktan dün çalışabilir raporumu aldım sonunda :) bakalım ayın onbeşine kadar gelebilirsem gelicem hayırlısıyla seyyalcim şafak kaç oldu ya koşturmaktan kafa dağıldı iyice bugün 13 galiba dimi turkbayragi

canım sen yine alaçksan al ama başına anneni koy,dolaşsın peşinde temizlik yaparken...benim annemde benle kalmaya başlayacak artık...oda yaparız temizliği alma diyor ama kadın 62 yaşında tansiyon şeker hastası kıyamam...

öyle canım..insan helaliyle almalı ,bende işin sonunda veriyorum parasını,normalde eksik bıraktıkları zaman gitmeden söylerim onlara nereyi beğenmediysem ama arkadaş diye bişey diyemedim...zaten benim evimin işi bellidir..herhafta yapılandan farklı bişey yaptırmam ben ona...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…