- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #31.281
hastanede başlasa iyi doğumdan önce başlıyorlar boğmaya her kafadan bi ses şöyle yapalım böyle olsun bilmemne herkes sanıyorki acemi bunlar bişey bilemez yanında olalım biz öğretiriz
aklıma ne geldi bi tanıdık doğum yapmıştı kız emzirememiş almamış bebiş anesinin göğsünü sonra lavaboya gitmiş dönmüş bi bakmışki kayınvalidesi açmış göğsünü emziriyo bebeği
Allahhhhh senmisin bunu yapan çıldırmış kız bir hafta eve sokmamış kadını sonra düzelttiler arayı
arkadişler inanmıyorummmmmm.şubat annişleri başlamış doğum yapmaya,.ama sadece bir kişi.33 hafta 1300grakannehir akannehirdesenize mutlu sona yaklaşıyoruzzzzzz:lepi: delikafadulden delikafadulden delikafadulden hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt alkisalkisalkis delikafadulden
baştan savma iş yapıyorlar aynen yaa...uyarıyorsun bu sefer başka yer eksik kalıyor...ben hep kendim yapıyordum daha iyi oluyor..dip köşe buçak temizliyordum eksik bırakmadan.sadece büyük temizlikte camları silmek ve duvarları silmek için alıyordum.hem temizlik hareket oluyordu bana..ama şimdi yapamıyorum,belim ağrıyor,o nedenle böyle haftada bir başlattım,oda hi benim yaptığım gibi olmuyor...
Bosnacım benimde aynısından çok oluyor, tekme falan değil kocaman bişiy şişiveriyor göğsümün altında :))
Günde 2 tane de iyi zaten, şeker hastaları için de birşeyler yazmışlar;
*Ayrıca hurmada insan vücuduna bol miktarda hareket ve ısı enerjisi
kazandıran, vücutta parçalanıp kullanılması kolay olan bir şeker türü
bulunmaktadır. Üstelik bu şeker kan şekerini hızla yükselten glikoz değil,
meyve şekeri fruktozdur. Özellikle şeker hastalarında kan şekerinin hızla
yükselmesi, pek çok organı olumsuz olarak etkiler, ancak en çok hasar gören
organ ve sistemler göz, böbrekler, kalp-damar sistemi ve sinir sistemidir.
Gözde görme kaybına kadar varan rahatsızlıklar, kalp krizi, böbrek
yetmezliği gibi pek çok ciddi hastalığın en önemli nedenlerinden biri, kan şekeri yüksekliğidir.*
valla bilemiycem ama kızın tepkisinin sebebi o benim bebeğim sen kim oluyorsunda bunu yapıyorsun dediklava:
Öyle bir hareketini gördüğüm an dünyayı başına yıkarım, uzun bir süre evime giremez kötükedihüso
Amanııınnn, minnacık :)
Allah kolaylık versin anneciğine, sağlıkla büyüsün inşallah...
Bizimkiler o kadar erken gelmesin, hayırlısıyla tabi :)
Ben temizlik yapmaktan nefret ediyorum valla, o yüzden kendim yapınca da süper olmuyor zaten :) Ama onlar bu işin karşılığında para kazanıyorlar, bir de kahvaltılar, öğle yemekleri cabası... Kazandığın parayı helalinden kazanacaksın, hak edeceksin, yerleri süpürüp toz alıp kaçmayacaksın. Kaç kadın değiştirdim o yüzden ben...
Ben pek hamile tuniği falan almadım, hala eski kazaklarımı giyiyorum.
Onlar da sarıyor karnımı tabi, her hareketi dışardan görünüyor.
Bu sabah genel müdür, noldu senin karnına öyle, bi yamukluk var dedi.
Bir de bakayım ki, bizimki sol tarafıma yaslanmış, şişirmiş, sağ tarafım çökmüş, yaratık gibi olmuşum :)
Eğilebilsem öpecektim valla karnımı :asigim:
Bilgi için teşekkürler canım, içim rahatladı biraz, hurmaya devam :)
kaydirigubbakcemile3Ben pek hamile tuniği falan almadım, hala eski kazaklarımı giyiyorum.
Bir de bakayım ki, bizimki sol tarafıma yaslanmış, şişirmiş, sağ tarafım çökmüş, yaratık gibi olmuşum :)
Eğilebilsem öpecektim valla karnımı :asigim:
bosna kullanıcısından alıntı
Ben pek hamile tuniği falan almadım, hala eski kazaklarımı giyiyorum.
Eğilebilsem öpecektim valla karnımı
kızlar bişey soracağım yaa,alakasız bişey ama,canım sıkıldı biraz...benim haftada 1 eve geleçek bir yardımcıya ihtiyaçım vardı...bir arkadaşıma söyledim böyle biri lazım..varmı yakınında diye..oda benim ihtiyaçım var ,istersen ben gelirim dedi...tamam başladık neyse...bir aydır falan geliyor ilk 2 hafta güzel yaptı temizliği ama son 2 haftadır sallamaya başladı,dün mutfağın dolaplarının sadece elinin erdiği yeri, silmiş tezgahı ve fırını silmemiş,ve çocuğun odasının tozunu almamıştı..benimde başka işim vardı peşinde koşamadım...geçen haftada başka yerleri atlayıp gitmişti...şimdi doyorum gördüğümde söyleyeyyim kendisine ama kırmakta istemiyorum,sonuçta arkadaşım....yada diyorum bir daha geldiğinde peşinde dolaşıp söyleyeyim atladığı yerleri....birde benim bir komşum daha var burda,yaşlı bir teyze,sor bakalım banada gelirmi dedi,,bende sordum şimdi ilk defa arkadaşım onada gitmiş..yarım gün için teyze ona 60 tl vermiş..evi benimkinin yarısı kadar ayrıca...bununda bir tarafı kalkmış..bana diyorki sende yorulduğım kadar teyzede yorulmadım bana yarım güne 60 tl verdi diyor...iyide tam gün piyasa zaten 80 tl,bende yarım gün alıyorum 40 tl veriyorum yaptığı bişeyde yok zaten..benim evim zaten temiz,ben hafta içi kendimde temizliyorum çünkü evi...kirlenmesine frsat kalmıyor...
şimdi ben alıp kaerşıma diyeyimmi temizliğini beğenmiyorum diye..yoksa önümüzdeki haftalarda peşindemi dolaşsam...
ayy yerim ben onuuuuu :):):): ) ya evet çok tatlılar yaa keşke eğilip öpebilsme bak babalarında böyle bir avantaşı var işte :):):):
ynur hayııırıırırrrrr şafak 12 artırma kız zaten zor geçiyor neyse senin için d iyi olmuş cnaım hem zaman geçmiş hemde işin hallolmuş ocak 15 e kadar mı çalışıyorsun ?
selkie canım sen yine alaçksan al ama başına anneni koy,dolaşsın peşinde temizlik yaparken...benim annemde benle kalmaya başlayacak artık...oda yaparız temizliği alma diyor ama kadın 62 yaşında tansiyon şeker hastası kıyamam...
selkie hakılısın bende bunu düşündüm ama ben annemi biliyorm hem akdının yaptığını beğenmez kendi yapmaya başlar hemde kadın dayandıramam eve annem biraz titzdir mesela benim yıkadığım bulaşığı beğenmez ise alır hepsini baştna bi daha yıkardı önceden :):): bende çok siinir olur yapmazdım hiç bi işine yardım :):):):
günaydın arkadaşlara.s.
bebeklerini görenler gözünüz aydın:))
asinazcım dr sorun yok diyorsa takılma sağlığı yerinde nasılsa değilmi..dikkat et kendine canım maşallah kızına..
bosnacım senle çok yakınız benimki de dönmemişti.bebekler bazen son ana kadar dönmeyebiliyor..dönmeme ihtimali %3-4 gibi..daha zamanımız var yani..ben de bazen diyorum kafa atıyor diye hissediyorum kafasını kaburgalarımın orda:))
yardımcılardan konuşmuşsunuz..ben şanslıymışım dedim.2 yıldır aynı bayan geliyor bana..150 m2 evi bitiriyor güzel de yapıyor.bitince bak olmayan yer varmı diye soryor bir de:)en son gelişinde camaşırlarımı yıkamış katlamış perdeleri taktırmış eşime:)) ben evde yokken bile alıyorum gelip hallediyo herşeyi sağolsun üstelik 60 tl veriyorum
selkie arkadaşla iş olmaz canım yaa..bişey diyeceğin zaman surayı unuttun heralde falan desen. zor ama arkadaş işte..işini iyi yapmıyorsa bir bahane bul bence
valla benim sana diyebiliceğim şey,ticaretin arkadaşlığı olmaz,böyle konularda eş dosttan uzak durucan
tamam adın ne geçiyor orada ben ekleyeyimkızlar farmvill de üye olanlar bei de ekler misiiz,arkadaşım olsun benimdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
seyyalcim pardon canım benim şafak 12 turkbayragi canım raporum beş haftalık ama eşim gelince ayrılıcam galiba bakalım daha fazla dayanamam galiba ya gerçekten şubat annişinin biri doğurmuşmu yaaa :sm_confused: of tırstım şimdi ama benimde şubat 15'ten sonra bekleyelim demişti doktorum hayırlısı bakalım :CüvCüv:
bende bi süpürge açayım kıslarr iki gündür süpürmüyorumm
öyle çok uykum varkiiiimirmirmirmir süpürgeden sonra yatıcam valla
selkie
iyiliğini suistimal ediyorsa tavrını koy derim
tamam adın ne geçiyor orada ben ekleyeyim
kızlar bende şubat anniş adayıyıym napacam delikafadulden delikafadulden
selam arkadaşlar anca girebildim geçmişi okuyamadım umarım herkes iyidir opuyorumnanaktan dün çalışabilir raporumu aldım sonunda :) bakalım ayın onbeşine kadar gelebilirsem gelicem hayırlısıyla seyyalcim şafak kaç oldu ya koşturmaktan kafa dağıldı iyice bugün 13 galiba dimi turkbayragi
günaydın arkadaşlara.s.
bebeklerini görenler gözünüz aydın:))
asinazcım dr sorun yok diyorsa takılma sağlığı yerinde nasılsa değilmi..dikkat et kendine canım maşallah kızına..
bosnacım senle çok yakınız benimki de dönmemişti.bebekler bazen son ana kadar dönmeyebiliyor..dönmeme ihtimali %3-4 gibi..daha zamanımız var yani..ben de bazen diyorum kafa atıyor diye hissediyorum kafasını kaburgalarımın orda:))
yardımcılardan konuşmuşsunuz..ben şanslıymışım dedim.2 yıldır aynı bayan geliyor bana..150 m2 evi bitiriyor güzel de yapıyor.bitince bak olmayan yer varmı diye soryor bir de:)en son gelişinde camaşırlarımı yıkamış katlamış perdeleri taktırmış eşime:)) ben evde yokken bile alıyorum gelip hallediyo herşeyi sağolsun üstelik 60 tl veriyorum
selkie arkadaşla iş olmaz canım yaa..bişey diyeceğin zaman surayı unuttun heralde falan desen. zor ama arkadaş işte..işini iyi yapmıyorsa bir bahane bul bence
a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.
selam
a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.
herkes neler yaptı tatilde bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?