2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Öyle bir hareketini gördüğüm an dünyayı başına yıkarım, uzun bir süre evime giremez kötükedihüso

Amanııınnn, minnacık :)
Allah kolaylık versin anneciğine, sağlıkla büyüsün inşallah...
Bizimkiler o kadar erken gelmesin, hayırlısıyla tabi :)

Ben temizlik yapmaktan nefret ediyorum valla, o yüzden kendim yapınca da süper olmuyor zaten :) Ama onlar bu işin karşılığında para kazanıyorlar, bir de kahvaltılar, öğle yemekleri cabası... Kazandığın parayı helalinden kazanacaksın, hak edeceksin, yerleri süpürüp toz alıp kaçmayacaksın. Kaç kadın değiştirdim o yüzden ben...

Ben pek hamile tuniği falan almadım, hala eski kazaklarımı giyiyorum.
Onlar da sarıyor karnımı tabi, her hareketi dışardan görünüyor.
Bu sabah genel müdür, noldu senin karnına öyle, bi yamukluk var dedi.
Bir de bakayım ki, bizimki sol tarafıma yaslanmış, şişirmiş, sağ tarafım çökmüş, yaratık gibi olmuşum :)
Eğilebilsem öpecektim valla karnımı :asigim:

Bilgi için teşekkürler canım, içim rahatladı biraz, hurmaya devam :)

ben her seferinde başka kadın alıyordum normalde..çünkü ilk geldiklerinde güzel yapıyorlar,müsteri kazanmak için sonra ki zamanlarda sallıyorlar..bende çok değiştirdim..daha da değiştireceğim gibi duruyor...

kaydirigubbakcemile3
Ben de eğilebilsem neler edecem ona, ısırıcammm :asigim:

Hurmaya devam :lepi:

ayy yerim ben onuuuuu :):):): ) ya evet çok tatlılar yaa keşke eğilip öpebilsme bak babalarında böyle bir avantaşı var işte :):):):

ynur hayııırıırırrrrr şafak 12 artırma kız zaten zor geçiyor neyse senin için d iyi olmuş cnaım hem zaman geçmiş hemde işin hallolmuş ocak 15 e kadar mı çalışıyorsun ?

selkie canım sen yine alaçksan al ama başına anneni koy,dolaşsın peşinde temizlik yaparken...benim annemde benle kalmaya başlayacak artık...oda yaparız temizliği alma diyor ama kadın 62 yaşında tansiyon şeker hastası kıyamam...

selkie hakılısın bende bunu düşündüm ama ben annemi biliyorm hem akdının yaptığını beğenmez kendi yapmaya başlar hemde kadın dayandıramam eve annem biraz titzdir mesela benim yıkadığım bulaşığı beğenmez ise alır hepsini baştna bi daha yıkardı önceden :):): bende çok siinir olur yapmazdım hiç bi işine yardım :):):):

günaydın arkadaşlara.s.
bebeklerini görenler gözünüz aydın:))

asinazcım dr sorun yok diyorsa takılma sağlığı yerinde nasılsa değilmi..dikkat et kendine canım maşallah kızına..

bosnacım senle çok yakınız benimki de dönmemişti.bebekler bazen son ana kadar dönmeyebiliyor..dönmeme ihtimali %3-4 gibi..daha zamanımız var yani..ben de bazen diyorum kafa atıyor diye hissediyorum kafasını kaburgalarımın orda:))

yardımcılardan konuşmuşsunuz..ben şanslıymışım dedim.2 yıldır aynı bayan geliyor bana..150 m2 evi bitiriyor güzel de yapıyor.bitince bak olmayan yer varmı diye soryor bir de:)en son gelişinde camaşırlarımı yıkamış katlamış perdeleri taktırmış eşime:)) ben evde yokken bile alıyorum gelip hallediyo herşeyi sağolsun üstelik 60 tl veriyorum

selkie arkadaşla iş olmaz canım yaa..bişey diyeceğin zaman surayı unuttun heralde falan desen. zor ama arkadaş işte..işini iyi yapmıyorsa bir bahane bul bence

valla benim sana diyebiliceğim şey,ticaretin arkadaşlığı olmaz,böyle konularda eş dosttan uzak durucan

bende bi süpürge açayım kıslarr iki gündür süpürmüyorumm
öyle çok uykum varkiiiimirmirmirmir süpürgeden sonra yatıcam valla

:))) kız kadın kaçar zaten öyleyse annen.. :)))

keşke banada senin kadın gibi biri denk gelse...
k,barca buttun gibi hatırlatacağım olmadı artık....olmadı bir bahane bulurum...

valla benim sana diyebiliceğim şey,ticaretin arkadaşlığı olmaz,böyle konularda eş dosttan uzak durucan

evet canım ticaretin arkadaşlığı olmuyor..işte oihtiyacım var deyince bişey diyemedim..tamam sen gel o zaman ama huyumu bilirsin eksik iş sevmem dedim ben ona...ama yinede yapıyor..

seyyalcim pardon canım benim şafak 12 turkbayragi canım raporum beş haftalık ama eşim gelince ayrılıcam galiba bakalım daha fazla dayanamam galiba ya gerçekten şubat annişinin biri doğurmuşmu yaaa :sm_confused: of tırstım şimdi ama benimde şubat 15'ten sonra bekleyelim demişti doktorum hayırlısı bakalım :CüvCüv:

kızlar farmvill de üye olanlar bei de ekler misiiz,arkadaşım olsun benimdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
tamam adın ne geçiyor orada ben ekleyeyim

kızlar bende şubat anniş adayıyıym napacam delikafadulden delikafadulden

bende bi süpürge açayım kıslarr iki gündür süpürmüyorumm
öyle çok uykum varkiiiimirmirmirmir süpürgeden sonra yatıcam valla

ohhh biizmde glecke değilmi şöyle uyuyacağımız günler :):):):):)

şimdi tek duam şu yılık iznimin bir haftasını bana vermeleri kocam gelince bol bol uyuyalım...

kızlar gunaydın ,
umarım hepiniz iyisinizdir,
ben pek iyi degilim son zamanlarda zaten farketmissinizdir hic giremiyorum bile
saglıkla ilgili cok buyuk bır sorunum yok cok sukur ama ruhsal olarak hic iyi degilim
hersey ustume ustume gelıyor, depresyona girdim galiba, esimle de surekli tartısıyorum, ama hep benim yuzumden oluyor...
napıcam bilmiyorumm kafayı sıyırmak uzereyım galiba

Hayırlı olsun Ynurcum...

Hepatitcim benim doktorum da öyle dedi...
Görücez bakalım cumartesi günü, ne yaramazlıklar yapıyomuş bizim minik :)

a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.
selam
a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.

herkes neler yaptı tatilde bakalım

Gezdik gezdik gezdik :)
Her gün bi yere gittik soğuk yağmur demeden, bunlar bu kadar rahat gezebildiğimiz son günler diye kaydirigubbakcemile3
Ama benim sürekli tuvaletim geldiği için, her yerde 15 dakikada bir ihtiyaç molası verdik...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…