2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım hayırlısı olsun inşallah sne hazırlıklaırnı tamamla şubatın başından itibaren .... belki ilk annemiz sen olursun sakın kırkma :):):): )

offff offff dua edin nolurrrrr..... yıllık izin içni :)::))::) çünki ben 15 martta doğum beklişyor doktor herşey tam gününde diyor bakalım dediği gibi olackamı eğer öyle olursa ben mart başına kadar bu veznede bu koltuğun başında kalacağım :):):): )

ohhh biizmde glecke değilmi şöyle uyuyacağımız günler :):):):):)

şimdi tek duam şu yılık iznimin bir haftasını bana vermeleri kocam gelince bol bol uyuyalım...

inşallah izin verirler canımcım kocişine sarılıp uyursun bol bol

canımcım benim
ne oldu sana sıkma canını ara ara hepimize oluyor at kötü şeyleri kafandan tatlım üzme kendini bu zor bi süreç hep birlikte atlatıcaz sonu da çok güzel olacak inşallahh :1hug:

ohhh biizmde glecke değilmi şöyle uyuyacağımız günler :):):):):)

şimdi tek duam şu yılık iznimin bir haftasını bana vermeleri kocam gelince bol bol uyuyalım...

ben de hep diyodum uyuyacağım diye ama olmadı:)) benim sıpa sabahın 7 si gibi başladı tepinmeye gözümden uyku akıyor ama yatırmıyor beni.kaydirigubbakcemile3 iznimin ilk günü böyle bakalımsonrası ne olur:))

canım ne oldu neden kendini kötü hissediyorsun ki..annelik korkusu sarıyor hepimizi galiba..üzme kendşni de bebişini deopuyorumnanaktan

kızlar eşlerinizi uyarsanıza ben öyle yaptım bak ben hamileyim ve bütün duygularım değişik ne yaparsam ne dersem diyeyim dlei bu de geç gerekirse dedim :):):)

dün bana diyorki geldiğimde tüm iç çamaşırlarımı yeniden alacağım ve bundan sonra makinaya ben atacağım çamaşırları nene dedim sen renkelri karışıtırıyorsun hem hamilelik çocuk felan çok yorulacaksın ben yaparım ... bakarsan çok güzel bir teklif ama ben naptım küstüm adama :):):):) beğenmiyorsan sana yeni bi hatun alalım her işini daha iyi yapar dedim kapattım suratına ki bu en nefter ettiği davranıştır ona tokat gibi atmak gibi gelir :):):): ) geri aradı aşkım artık neyi naıl söyleyeceğimi iann bilemiyorum kelimeleri cımbızla seçiyorum ama gene olmuoyr ne olur bende askerim en azından çizgilerimi unutma ben özür dilerim kabul ama böyle suratıma kapatırsan geri bi daha aramam bilesin dedi :):):)::)) sonra o öyle konuşurken hatasını anlayan taraf olarka özür diledim ama çamaşırları makinaya bi daha ben atmayacağımdan eminim yani :):):):) :lepi::lepi: madem beğenmiyor o yapsın dimi ama :):):)

kızlar valla bilmiyorum, ama cok hassasım, hamilelik depresyonu deniyorsa odur heralde
isler de cok yogun bu halde bole calısınca onunda etkisi oluyor heralde, aksam uyuyamasam bile 8 de yatıyorum, sureklı uyumak istiyorum, kımseyı ıstemıyorum yanım da: (

benim kocamda cok anlayıslı sagolsun, ama en ufak biseyi batıyor bana ve bagırıp kavga etmeye baslıyorum
annemde aynısnı soledi sen cok zorsun dedi, bu cocuk iyi katlanıyor sana dedii off bilemiyorumm yaa,
sizi de sıktım ne olur kusura bakmayın

Canım,
Doğuma az kaldı bir yandan, yoğun çalışıyorsun, yoruluyorsun bir yandan...
E bir de hamilelik halleri eklendi mi, bence son derece normal belirtiler veriyorsun.
Bana da oluyor zaman zaman... Özellikle ilk aylar tam da anlattığın gibiydim.
Keyif aldığın şeylere biraz zaman ayırmaya çalışsan mesela, biraz iyi gelmez mi ki?
Kendini bırakma, birazcık zorla, eşinle ailenle vakit geçir, inan ki iyi geliyor...

Günaydın Canlarım;
Doktorlarımızdan geldik çok şükür....
Dahiliye doktorum Ülser-Reflün artmış dedi hele hamilelikte bu daha sık olur dedi endoskopi de yapabiliriz ama şimdilik gerek yok dedi ilaç verdi LANSOR ve GAVISCON ...LANSOR 'u doktoruma da sor kullanabilir dedi. Kusmalarım devam ederse takip edilecek yada endoskopi ile parça alıcanacak.LANSOR emzirme döneminde kullanamazsın dedi 1 ay sonra yine kontrol.

Gelelim Meleğimee kuzum, canım ,canımın canı yavrumun kafası tam ortada yukarda yani ters 30+1 haftalık ve SAT tarihiyle uyumlu gidiyoruz.Yavaş yavaş dönüyor dedi bir sonraki kontrolümüz 20 Ocakta kontrolümüz 37 cm boyu 1460 kg olmuş kızım bundan sonra 250-300 gr kadar alıcak dedi.Tartıldım 69,8 kg çıktı doktorum sen almasanda olur dedi :))) bende yaşadıklarımı bilseniz dedim ''bebeğe zararı yok dedi merak etme ''dedi.O yerinde mutlu baksana kıpır kıpır dedi.

Haberler iyi bakalım ilaçlarımı kullanayım fayda edecek mi inşallah eder

Handecim ne sıkması yaa, burada hep birlikte derdimizide paylaşıyoruz sevincimizide değil mi? Takma kafana arkadaşım, sıkıntılar paylaştıkça azalır, sanırım doğum tarihlerimiz yaklaştıkça psikolojik olarak değişimler yaşıyoruz, kendi kendini telkin etmeye ve sakin olmaya çalış, depresyona girersen senin için daha zor olur arkadaşım...

canım bosnacığımı ndediklerine katılıyorum bence şöyle önceden zevk aldığın şeyleri bi düşün ve eşinle onalrı yapın çık yürüyü yap mesela oda iyi gelir uyku insanı daha çökeritr öyle sekizde felan yatağa girme hemen ....

inşallah çabuk etlatırsın... eşinide tebrik ediyorum inşallah daha büyük sorun olamdan düzleirsin... olumsuz sözleri düşünme anne haklıda olsa bu sözde seni etliler böle durumlarda...

bu akşam şöyle neşeli bir filme gidebilrisiniz meselaaa ............

Handecim;
Derin derin nefesler alarak hersey güzel olması için dua et canım fazla okuyamadım ama bu dönemlerde sanırım psikolojik olarak etkileniyor insan bizler burdayız yüreğini ferah tut

Pancubenim, öncelikle minik kızına maaşallah diyelim, kocaman olmuş.
Allah nazardan saklasın...

Lansor'u ben 5.ayımdan beri kullanıyorum, bir sürü soktora sordum hatta, hepsi kullanılabildiğini söyledi. Ben çok faydasını gördüm, inşallah seni de rahatlatır. Dün akşam midem çok kötüydü benim de, hep seni andım.

Daha ciddi birşey olmamasına, senin hırpalanmandan bebeğinin etkilenmemesine çok sevindim canım... Onların keyfi, sağlığı yerinde olsun da, hepimiz için tek önemli olan bu :)

gozun aydın canım benim masallah bebeginee
sende kusmaları cok takmamaya calıs kafana, bak bebisi etkilemiyormus...
cok sevindim senin adına kaydirigubbakcemile5

Oooo süper haberlerle gelmişsin Pancuben, gözün aydın canım, meleğine de maşallah, mide sorunun bu ilaçlarla geçer inşallah canım, geçmiş olsun tekrardan..

Sağol canım benim bakalım dahiliye doktoru ve kadın doğum doktorum da bizlere 2-3 olsada haber ver dedi kusmalar devam ederse diye ama bebeğe zarar vermemesi beni çok mutlu etti kuru öksürük ve kan gelmesi reflü de sebep oluyor dedi.Dahiliye doktoru beni rahatlattı endoskopi şart ama şimdi ben gerek duymuyorum dedi. Takip edelim haber ver yeter dedi. Maşallah kızım kıpır kıpır o yesin doysun yeter

olacak okadar zor olabiliriz bu dönemde
ayrıca ne kusuru olurmu öyle şey ben sadece sizinle paylaşıyorum herşeyi komşularımala bile bukadar dertleşip konuşmuyorum zaten burada birbirimiz için varız canımcım
sen iyi ol yeter:teselli:

canım maşallah kuzuna sanada geçmiş olsun ilaçların iyi gelir inşallah

ne güze haberler bunlar maşşalah darısı hepimizn başına....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…