2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

mutlu ekledin mi beni
kızlar beni farmvilde ekleyin nolurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr lannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnÇok üzgünüm çoook

handecim koyverme kendini..bu hallerine de yüz verme sakın.kızlar ne güzel şeylr önermişler oyala kendini kitap oku komik film izle ..inan gülmek cok iyi geliyor.gececek hepsi.bir de sakın sadece ben böyleyim neden böyleyim diye sorgulama.ne kaldı şurda melekler kucağımıza gelecek yakında.güzel düşün güzel olsun arkadaşım..

maşallah pancuben bebeğine.artık iyice hızlandı kilo alımları son 2 ay sağlıkla gececek inşallah.
ve gecmiş olsun canım senin miden epey cektirdi sana umarım ilaçlar rahatlatır.

ocak annelerinin doğum listesine baktım 1 normal doğum var gerisi sezeryan akannehirgözüm korktu valla inşallah biz normal doğum yaparız kıslarr

opuyorumnanaktan hepinize cok tesekkur ederim, cok seviyorum hepinizi, insanın icini rahatlatıyorsunuz.. iyi ki tanımısım hepinizi...

janlarım öğlen oldu ben ancak gelebildim hatta yine gidicem...
kojamla yimeee gidiyok...iş yerindeki yemekler güsel diilde.
ee cumartesi kimler geliyo bana kimse bişey yazmadı armada kesinse saatide kesinleştirelim.saat 4 te benim dün hamiş olduğunu öğrendiğim arkadaşımı doktoruma götürücem 4 e kadar birlikte olabülürük.

Hepinize teşekkür ediyorum hayırlısı herşeyin bakalım ....

Oooo süper haberlerle gelmişsin Pancuben, gözün aydın canım, meleğine de maşallah, mide sorunun bu ilaçlarla geçer inşallah canım, geçmiş olsun tekrardan..

gozun aydın canım benim masallah bebeginee
sende kusmaları cok takmamaya calıs kafana, bak bebisi etkilemiyormus...
cok sevindim senin adına kaydirigubbakcemile5

pancuben
meleğine maşşallah büyümüş annesi kızçen

ne güze haberler bunlar maşşalah darısı hepimizn başına....

ayy baktım ocak annelerinin göbüşlerinee büsbüyüklerrr
kıyamam hatunlar çatlamışlar bişey yok derken son ayda bende çatlarsam vayy halime
kıslarr yok ben dayanamıycam yatıyorum pc başında gözüm kapanıyo öptümm hepinizi şimdilik sonra görüşürüzzzopuyorumnanaktan

Dila niye aynı güne iki randevu alıyorsun?

kızlar çantaları ne zmaan hazırlayacaksınız içine ne koyacaksınız yada koydunuz paylaşalım mı???

ben 32 haftamdayım we bu ay sonu weya şubat başı hazırlayacağım kıyafetleride o sırada yıkar ütüleriz 15 tatilde annem bizde kalacak o halleder saolsun:lepi:

kızlar çantaları ne zmaan hazırlayacaksınız içine ne koyacaksınız yada koydunuz paylaşalım mı???

ben hazırladım bile 1 ay oluyor hazırlayalı ben içine iç çamaşırı, ped, bir takım pijama bir takım gecelik ve sabahlık, diş fırçam macunum, emzirme atleti ve sütyeni, göğüs pedi, süt sağma makinesi, çorap, fotoğraf makinesi, terlik, havlu, tarak, meme başı kremi koydum ama makyaj malzemesi de eklicem biraz soluk görünmeyeyim diye kaydirigubbakcemile3

Yağmurcum ben hazırladım çantamı, içine şunları koydum şimdilik, aklıma geldikçe eklemeye devam edecem..

Kendim için; Gecelik-sabahlık, pijama takımı, terlik, orkid, hasta bezi, tarak, makyaj malzemeleri, parfüm, diç fırçası ve macunu, iç çamaşırı, çorap, hastane çıkışında giymek için kıyafet v.b.

Bebek için; Üç adet zıbın takımı, ince battaniye, kalın battayine, çorap, patik, şapka, bebek bezi, alt silme mendilleri, ağız silme mendilleri v.b.

hepinize selamlar güzel mart anneleri.

canlarım gözünüz aydın bebeklerininzi görmüşsünüz maşşallahh
asinazcım bebeğinin sağlığı iyiymiş çok şükür birazcık minyon olacak demekki çıtıpıtı işte ne güzel sakın kafana takma.

arkadaşlar hepinize teşekkürler. kızım iyi.29.haftada yaklaşık 1200 gr. su içmeye devam etmeliymişim.
herkese iyi geceler....
seninde gözün aydın canım.

canım cicilleri şimdiden hayırlı olsun güle güle kullansın bebişin sanada geçmiş olsun dikkat et kendine.

ebrucum sonuçta sende para veriyorsun bedava yapmıyor ki.biraz havalanmış seninki bana öyle geldi.aslında arkadaşlarla böyle işler yapmayacaksın ama sendede hata yok ihtiyacım var demiş haliyle dayanamamışsındır.al karşına uyar bence sonuçta sen hamilesin ve yardım gerektiği için böyle bir çözüme başvurdun eğer dostsa bu iyiliğini sömürmemeli.

canım ne oldu sana.keşke elimizden bişey gelse.sıkma ne olur kendini bak yakında bebeğine kavuşacaksın herşey geride kalacak.pozitif düşünmeye çalış.kendine eziyet etme böyle bebeğin de üzülüyor böyle annesi.

pancubencim gözün aydın canım güzel haberler getirmişsin maşşallah fıstığımıza annesi büyümüş.inşaallah ilaçlar işe yararda başka birşeye gerek kalmaz canım kurtulmanı diliyorum artık şu durumdan:Saruboceq:

Dila niye aynı güne iki randevu alıyorsun?
e bacım napim ya 16 sı dedik benim doktor çağırdı...dün öğrendim kızın hamile olduğunu biliyosun yakın arkadaşım benim doktorum yalnız göndermeye kıyamadım...yakın zaten sizin ayrılmanıza işim bitmiş olursa tekrar gelirim oraya beaa..hem sen ne konuşuyon gelcenmide?

ayni bizi anlatmissin heheheh :))))) demek ki herkes ayni. konusmalar esinin soyledikleri senin soylediklerin ayni :))))))))

canim masallah bebisine. bak bu ilaclarla insallah duzeleceksin. aksatmadan bir an once basla. lansoru bi ara benim doktorumda vermisti bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…