- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #31.321
benim kocamda cok anlayıslı sagolsun, ama en ufak biseyi batıyor bana ve bagırıp kavga etmeye baslıyorum
annemde aynısnı soledi sen cok zorsun dedi, bu cocuk iyi katlanıyor sana dedii off bilemiyorumm yaa,
sizi de sıktım ne olur kusura bakmayın
Günaydın Canlarım;
Doktorlarımızdan geldik çok şükür....
Dahiliye doktorum Ülser-Reflün artmış dedi hele hamilelikte bu daha sık olur dedi endoskopi de yapabiliriz ama şimdilik gerek yok dedi ilaç verdi LANSOR ve GAVISCON ...LANSOR 'u doktoruma da sor kullanabilir dedi. Kusmalarım devam ederse takip edilecek yada endoskopi ile parça alıcanacak.LANSOR emzirme döneminde kullanamazsın dedi 1 ay sonra yine kontrol.
Gelelim Meleğimee kuzum, canım ,canımın canı yavrumun kafası tam ortada yukarda yani ters 30+1 haftalık ve SAT tarihiyle uyumlu gidiyoruz.Yavaş yavaş dönüyor dedi bir sonraki kontrolümüz 20 Ocakta kontrolümüz 37 cm boyu 1460 kg olmuş kızım bundan sonra 250-300 gr kadar alıcak dedi.Tartıldım 69,8 kg çıktı doktorum sen almasanda olur dedi :))) bende yaşadıklarımı bilseniz dedim ''bebeğe zararı yok dedi merak etme ''dedi.O yerinde mutlu baksana kıpır kıpır dedi.
Haberler iyi bakalım ilaçlarımı kullanayım fayda edecek mi inşallah eder
Oooo süper haberlerle gelmişsin Pancuben, gözün aydın canım, meleğine de maşallah, mide sorunun bu ilaçlarla geçer inşallah canım, geçmiş olsun tekrardan..
gozun aydın canım benim masallah bebeginee
sende kusmaları cok takmamaya calıs kafana, bak bebisi etkilemiyormus...
cok sevindim senin adına kaydirigubbakcemile5
handecim koyverme kendini..bu hallerine de yüz verme sakın.kızlar ne güzel şeylr önermişler oyala kendini kitap oku komik film izle ..inan gülmek cok iyi geliyor.gececek hepsi.bir de sakın sadece ben böyleyim neden böyleyim diye sorgulama.ne kaldı şurda melekler kucağımıza gelecek yakında.güzel düşün güzel olsun arkadaşım..
maşallahpancuben bebeğine.artık iyice hızlandı kilo alımları son 2 ay sağlıkla gececek inşallah.
ve gecmiş olsun canım senin miden epey cektirdi sana umarım ilaçlar rahatlatır.
pancuben
meleğine maşşallah büyümüş annesi kızçen
ne güze haberler bunlar maşşalah darısı hepimizn başına....
janlarım öğlen oldu ben ancak gelebildim hatta yine gidicem...
kojamla yimeee gidiyok...iş yerindeki yemekler güsel diilde.
ee cumartesi kimler geliyo bana kimse bişey yazmadı armada kesinse saatide kesinleştirelim.saat 4 te benim dün hamiş olduğunu öğrendiğim arkadaşımı doktoruma götürücem 4 e kadar birlikte olabülürük.
kızlar çantaları ne zmaan hazırlayacaksınız içine ne koyacaksınız yada koydunuz paylaşalım mı???
kızlar çantaları ne zmaan hazırlayacaksınız içine ne koyacaksınız yada koydunuz paylaşalım mı???
slm kızlar,bugün drumu aradım setleşmeden dolayı normal kontrol ctsi günüydü drda bugün gel dedi,gittim,sertleşmenin sebebide baştan beri başı aşşağıda olan huysuz inatçı kızçem başını çevirmiş yukarıya kaburgalarıma,tam tersini yapmış anlcanız,drda güldü inatçı kız diye,kızçem yine 1 hafta geriden geliyor,28 haftalık kilosu 990 gr,ama gelişimi fena değil iyi dedi,yüzünü ilk kez bu kadar net gördüm bir görseniz melek gibiydi,gözlerini açıp kapaatıyordu dr biraz seni anımsatıyor bence dedi,1 ay sonraya randevu verdi
şimdi bu kızçenin boyunun sölemedi dr ben de sormayı unutuum
siz nerden boy hesaplıyordunuz
bu arada ben de bu ay üç kg almışım,
drum çok ideal bir kilo alımın var dedi
Teyzoşlar bebişimi gördüm...C.tesi kontrolümüz vardı herşey yolunda allaha şükür.. Kıpır kıpır.. Babasına benziyor iyice oğlum.. Tombul yanaklı :) 29+5 kilomuz 1.655 ..Bu arada başı aşağı doğru pozisyon almış.. Eğer bu şekilde devam ederse normal doğum gibi.. İyi dedi doktor.. Bende toplamda 9 kilo aldım. Bundan sonra hızlı kilo almazsan aldığın kilo normal dedi.. Domuz gribi salgını geçiyormuş gibi birşey dedi doktorum o nedenle aşıyıda tamamen sildim kafamdan..
Umarım heşey yolundadır. Şimdi geçmişi okuyacağım..İyi akşamlar...
seninde gözün aydın canım.arkadaşlar hepinize teşekkürler. kızım iyi.29.haftada yaklaşık 1200 gr. su içmeye devam etmeliymişim.
herkese iyi geceler....
Günaydın Herkese a.s.
Burnumuzun önce tıkanık sonra şıp şıp aktığı hapşırıklı bir güne başladık...
İnşallah ilerlemez hemen limon yedim sositososito
Bugün bebikimin dolap ve şifonyeri gelecek :lepi:
Fotoğraf makinemiz bizde olmadığı için fotoğraf ekleyemeyeceğiz... :gitme:
Sonra ekleriz artık hem o zamana perdesi de olmuş olur yatağınıda almış oluruz belki de...
kızlar bişey soracağım yaa,alakasız bişey ama,canım sıkıldı biraz...benim haftada 1 eve geleçek bir yardımcıya ihtiyaçım vardı...bir arkadaşıma söyledim böyle biri lazım..varmı yakınında diye..oda benim ihtiyaçım var ,istersen ben gelirim dedi...tamam başladık neyse...bir aydır falan geliyor ilk 2 hafta güzel yaptı temizliği ama son 2 haftadır sallamaya başladı,dün mutfağın dolaplarının sadece elinin erdiği yeri, silmiş tezgahı ve fırını silmemiş,ve çocuğun odasının tozunu almamıştı..benimde başka işim vardı peşinde koşamadım...geçen haftada başka yerleri atlayıp gitmişti...şimdi doyorum gördüğümde söyleyeyyim kendisine ama kırmakta istemiyorum,sonuçta arkadaşım....yada diyorum bir daha geldiğinde peşinde dolaşıp söyleyeyim atladığı yerleri....birde benim bir komşum daha var burda,yaşlı bir teyze,sor bakalım banada gelirmi dedi,,bende sordum şimdi ilk defa arkadaşım onada gitmiş..yarım gün için teyze ona 60 tl vermiş..evi benimkinin yarısı kadar ayrıca...bununda bir tarafı kalkmış..bana diyorki sende yorulduğım kadar teyzede yorulmadım bana yarım güne 60 tl verdi diyor...iyide tam gün piyasa zaten 80 tl,bende yarım gün alıyorum 40 tl veriyorum yaptığı bişeyde yok zaten..benim evim zaten temiz,ben hafta içi kendimde temizliyorum çünkü evi...kirlenmesine frsat kalmıyor...
şimdi ben alıp kaerşıma diyeyimmi temizliğini beğenmiyorum diye..yoksa önümüzdeki haftalarda peşindemi dolaşsam...
kızlar gunaydın ,
umarım hepiniz iyisinizdir,
ben pek iyi degilim son zamanlarda zaten farketmissinizdir hic giremiyorum bile
saglıkla ilgili cok buyuk bır sorunum yok cok sukur ama ruhsal olarak hic iyi degilim
hersey ustume ustume gelıyor, depresyona girdim galiba, esimle de surekli tartısıyorum, ama hep benim yuzumden oluyor...
napıcam bilmiyorumm kafayı sıyırmak uzereyım galiba
Günaydın Canlarım;
Dahiliye doktorum Ülser-Reflün artmış dedi hele hamilelikte bu daha sık olur dedi endoskopi de yapabiliriz ama şimdilik gerek yok dedi ilaç verdi LANSOR ve GAVISCON ...LANSOR 'u doktoruma da sor kullanabilir dedi. Kusmalarım devam ederse takip edilecek yada endoskopi ile parça alıcanacak.LANSOR emzirme döneminde kullanamazsın dedi 1 ay sonra yine kontrol.
Gelelim Meleğimee kuzum, canım ,canımın canı yavrumun kafası tam ortada yukarda yani ters 30+1 haftalık ve SAT tarihiyle uyumlu gidiyoruz.Yavaş yavaş dönüyor dedi bir sonraki kontrolümüz 20 Ocakta kontrolümüz 37 cm boyu 1460 kg olmuş kızım bundan sonra 250-300 gr kadar alıcak dedi.Tartıldım 69,8 kg çıktı doktorum sen almasanda olur dedi :))) bende yaşadıklarımı bilseniz dedim ''bebeğe zararı yok dedi merak etme ''dedi.O yerinde mutlu baksana kıpır kıpır dedi.
e bacım napim ya 16 sı dedik benim doktor çağırdı...dün öğrendim kızın hamile olduğunu biliyosun yakın arkadaşım benim doktorum yalnız göndermeye kıyamadım...yakın zaten sizin ayrılmanıza işim bitmiş olursa tekrar gelirim oraya beaa..hem sen ne konuşuyon gelcenmide?Dila niye aynı güne iki randevu alıyorsun?
kızlar eşlerinizi uyarsanıza ben öyle yaptım bak ben hamileyim ve bütün duygularım değişik ne yaparsam ne dersem diyeyim dlei bu de geç gerekirse dedim :):):)
dün bana diyorki geldiğimde tüm iç çamaşırlarımı yeniden alacağım ve bundan sonra makinaya ben atacağım çamaşırları nene dedim sen renkelri karışıtırıyorsun hem hamilelik çocuk felan çok yorulacaksın ben yaparım ... bakarsan çok güzel bir teklif ama ben naptım küstüm adama :):):):) beğenmiyorsan sana yeni bi hatun alalım her işini daha iyi yapar dedim kapattım suratına ki bu en nefter ettiği davranıştır ona tokat gibi atmak gibi gelir :):):): ) geri aradı aşkım artık neyi naıl söyleyeceğimi iann bilemiyorum kelimeleri cımbızla seçiyorum ama gene olmuoyr ne olur bende askerim en azından çizgilerimi unutma ben özür dilerim kabul ama böyle suratıma kapatırsan geri bi daha aramam bilesin dedi :):):)::)) sonra o öyle konuşurken hatasını anlayan taraf olarka özür diledim ama çamaşırları makinaya bi daha ben atmayacağımdan eminim yani :):):):) :lepi::lepi: madem beğenmiyor o yapsın dimi ama :):):)
Günaydın Canlarım;
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?