- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #31.341
e bacım napim ya 16 sı dedik benim doktor çağırdı...dün öğrendim kızın hamile olduğunu biliyosun yakın arkadaşım benim doktorum yalnız göndermeye kıyamadım...yakın zaten sizin ayrılmanıza işim bitmiş olursa tekrar gelirim oraya beaa..hem sen ne konuşuyon gelcenmide?
Günaydın Canlarım;
Doktorlarımızdan geldik çok şükür....
Dahiliye doktorum Ülser-Reflün artmış dedi hele hamilelikte bu daha sık olur dedi endoskopi de yapabiliriz ama şimdilik gerek yok dedi ilaç verdi LANSOR ve GAVISCON ...LANSOR 'u doktoruma da sor kullanabilir dedi. Kusmalarım devam ederse takip edilecek yada endoskopi ile parça alıcanacak.LANSOR emzirme döneminde kullanamazsın dedi 1 ay sonra yine kontrol.
Gelelim Meleğimee kuzum, canım ,canımın canı yavrumun kafası tam ortada yukarda yani ters 30+1 haftalık ve SAT tarihiyle uyumlu gidiyoruz.Yavaş yavaş dönüyor dedi bir sonraki kontrolümüz 20 Ocakta kontrolümüz 37 cm boyu 1460 kg olmuş kızım bundan sonra 250-300 gr kadar alıcak dedi.Tartıldım 69,8 kg çıktı doktorum sen almasanda olur dedi :))) bende yaşadıklarımı bilseniz dedim ''bebeğe zararı yok dedi merak etme ''dedi.O yerinde mutlu baksana kıpır kıpır dedi.
Haberler iyi bakalım ilaçlarımı kullanayım fayda edecek mi inşallah eder
e bacım napim ya 16 sı dedik benim doktor çağırdı...dün öğrendim kızın hamile olduğunu biliyosun yakın arkadaşım benim doktorum yalnız göndermeye kıyamadım...yakın zaten sizin ayrılmanıza işim bitmiş olursa tekrar gelirim oraya beaa..hem sen ne konuşuyon gelcenmide?
seyyalcim canım kader arkadaşım eşin 17'sindemi evde olucak tam bi tarih söyledimi tatlım onunda yol izni bir gündü dimi turkbayragi
canım geçmiş olsun..bebeğinede maşallah....
ayni bizi anlatmissin heheheh :))))) demek ki herkes ayni. konusmalar esinin soyledikleri senin soylediklerin ayni :))))))))
canim masallah bebisine. bak bu ilaclarla insallah duzeleceksin. aksatmadan bir an once basla. lansoru bi ara benim doktorumda vermisti bana.
hepinize selamlar güzel mart anneleri.
canlarım gözünüz aydın bebeklerininzi görmüşsünüz maşşallahh
asinazcım bebeğinin sağlığı iyiymiş çok şükür birazcık minyon olacak demekki çıtıpıtı işte ne güzel sakın kafana takma.
seninde gözün aydın canım.
canım cicilleri şimdiden hayırlı olsun güle güle kullansın bebişin sanada geçmiş olsun dikkat et kendine.
ebrucum sonuçta sende para veriyorsun bedava yapmıyor ki.biraz havalanmış seninki bana öyle geldi.aslında arkadaşlarla böyle işler yapmayacaksın ama sendede hata yok ihtiyacım var demiş haliyle dayanamamışsındır.al karşına uyar bence sonuçta sen hamilesin ve yardım gerektiği için böyle bir çözüme başvurdun eğer dostsa bu iyiliğini sömürmemeli.
canım ne oldu sana.keşke elimizden bişey gelse.sıkma ne olur kendini bak yakında bebeğine kavuşacaksın herşey geride kalacak.pozitif düşünmeye çalış.kendine eziyet etme böyle bebeğin de üzülüyor böyle annesi.
pancubencim gözün aydın canım güzel haberler getirmişsin maşşallah fıstığımıza annesi büyümüş.inşaallah ilaçlar işe yararda başka birşeye gerek kalmaz canım kurtulmanı diliyorum artık şu durumdan:Saruboceq:
canım benim eşim tatbikat için bu cuma ankaraya gidecek eğer komutanları imza atarlarsa cumartesi sabahı ankara dönüşü yanımda oalcak ama herkes askeriye izin verez cumartesi saat 12 ye kadarsa teskere süresi bekletir diyorlar o yüzden döneceği tam tarih 17 ocak 2010 pazar sabah erkenden otobüse binecek ve yanımda oalcak allh ın izni ile .... :lepi:turkbayragi
oo canım süpermiş sizin iş inşallah erken gelir hayırlısıyla benim eşimde 18'i sabahı çıkıcam filan diyorda kafam karıştı sürpriz yapıcak galiba bakalım bir gün bile kar dimi tatlım offf çok özledik yaaaa :kedi:
Kızlar merhabalar herkeseeeee...
Geçmişe ayrıntılı bakamadım, ama şöle bi göz gezdirdim de herkes genelde iyi sanırım...
Ben de iyi sayılırım..Ama çooook uykusuzum sabah ezanı ile kalkıyorum bir daha uyuyamıyorum yaaa.. burnum çok tıkanıyo birkaç akşamdır...
bu arada bizde şekeri ölçtürdük normal çıktı...bizim ufaklıkta 10 gün ileride gidiyor..1200 gr olmuş..Boyunu öğrenemeyen arkadaşlara söyliyim artık bundan sonra pek boy ölçemiolarmış, ama uyluk kemiğinin 4 katı gibi oluyomuş sanıırm..
KIZLAR YAAAA YARDIM EDİİNN YAAA..BEN DOKTORSUZ KALDIMmafoldumben
canım sana iki doktor tavsieye edeyim biri eğer özel sağlık sigortan varsa veya durumun iyi ise ümraniye hisar hastanesi filiz candan topuz ben çok seviyordum doktorumu çok iyi ama muayeneleri 110 lira normal doğum 3500 lira ve artı üzerine bişiler ekliyolrarmş...
ama bu ne böyle dersen ki ben öyle dedim asker eşi olarka bu fiyattaki doğumu kaldıramam ddim ve üsküdar yunusemre hastanesi handan hanım var muayene sgk katılım payı dahil 22 lira doğum hem sezeryan hem normal 500 lira ... benim tavsiyelrim bunalr canımm.. :):):) ikisi arasıdna uçurum var gördüğün gibi ama ynus emre hastanesnden de memnun kaldım doktoru çok çok ilgili bir bayan....
hepinize selamlar güzel mart anneleri.
canlarım gözünüz aydın bebeklerininzi görmüşsünüz maşşallahh
asinazcım bebeğinin sağlığı iyiymiş çok şükür birazcık minyon olacak demekki çıtıpıtı işte ne güzel sakın kafana takma.
seninde gözün aydın canım.
canım cicilleri şimdiden hayırlı olsun güle güle kullansın bebişin sanada geçmiş olsun dikkat et kendine.
ebrucum sonuçta sende para veriyorsun bedava yapmıyor ki.biraz havalanmış seninki bana öyle geldi.aslında arkadaşlarla böyle işler yapmayacaksın ama sendede hata yok ihtiyacım var demiş haliyle dayanamamışsındır.al karşına uyar bence sonuçta sen hamilesin ve yardım gerektiği için böyle bir çözüme başvurdun eğer dostsa bu iyiliğini sömürmemeli.
canım ne oldu sana.keşke elimizden bişey gelse.sıkma ne olur kendini bak yakında bebeğine kavuşacaksın herşey geride kalacak.pozitif düşünmeye çalış.kendine eziyet etme böyle bebeğin de üzülüyor böyle annesi.
pancubencim gözün aydın canım güzel haberler getirmişsin maşşallah fıstığımıza annesi büyümüş.inşaallah ilaçlar işe yararda başka birşeye gerek kalmaz canım kurtulmanı diliyorum artık şu durumdan:Saruboceq:
Kızlar merhabalar herkeseeeee...
Geçmişe ayrıntılı bakamadım, ama şöle bi göz gezdirdim de herkes genelde iyi sanırım...
Ben de iyi sayılırım..Ama çooook uykusuzum sabah ezanı ile kalkıyorum bir daha uyuyamıyorum yaaa.. burnum çok tıkanıyo birkaç akşamdır...
bu arada bizde şekeri ölçtürdük normal çıktı...bizim ufaklıkta 10 gün ileride gidiyor..1200 gr olmuş..Boyunu öğrenemeyen arkadaşlara söyliyim artık bundan sonra pek boy ölçemiolarmış, ama uyluk kemiğinin 4 katı gibi oluyomuş sanıırm..
KIZLAR YAAAA YARDIM EDİİNN YAAA..BEN DOKTORSUZ KALDIMmafoldumben
merhaba güzel annişlar,
biz uzun zamandır giremiyoruz malum başımız kalabalık :sinifsinif:
bebeklerini görenler maaşallah bebişlere minik birer kuzu olmaya başladılar kaydirigubbakcemile3
bunalımda olanlar, çektirebildiğiniz kadar çektirin kocalara her gün mü doğuruyoruz :umursamaz: mesela bana da her söylenen batıyor direk gözlerim yaşarıyor. ama bu hafat iyiyim çünkü c.tesi kaynanam gidiyor hihoyyyt pazar da kocam gidiyor :gitme: ama pazar akşamı kendi annem geliyor hihoyyyt gördüğünüz gibi duygularım çok karışık kaydirigubbakcemile3
Selkie temizlikçi
ile ilgili aynı şeyler benim başıma geldi. velim gelip söyledi ben geleyim mi diye. ben kabul etmedim. çünkü beğenmediğim yer olur söyleyemem diye düşündüm. ama çağırdığım temizlikçiyi çok övüyorlardı. camlarım hep bez izi, radyatörleri silmemiş, konsolu, mutfak dolaplarını boşaltmamış. ben tepesinde duramıyoprum zebella gibi. o yüzden fırt fırt yapıyorlşar işte. sonuçta benimki aylık temizlik. bence sen o kadına parayı beğenmiyorsa benim verebileceğim bu kadar istersen benim günüme başkasını al de. çünkü baksana o senin kadar düşünmemeiş para konusunu söylerken yarım güne 60 çok fazla. ben aylık temizliğe 70 veriyorum.
Canım sağol önerilerin için...
Benim sorunum aslında şöyle, doktorum ethicha incirli hastanesinde..o bana diyoduki doktor farkını verirsen başka hastaneye gelirim diyodu..benim özel sigortamda 3 hastanede ücretsiz doğum teminatı verio..yeditepe üniv hastanesi, memorial, kadiköy şifa..Bende doktora yeditepeye gel dedim riske atmıyalım aniden bişi olursa nası geliyim dedi...ya doğum için doktor bul yada doğuma buraya gel dedi..Bende oraya gidersem hiç yoktan doğum parası ödemek istemiyorum canım yaaa...
dolayısı ile en çok yeditepe üniv hastanesi kafama yattı bunlar arasında orda 2 doktor buldum..Ateş Karateke ve Cem Fıçıcıoğlu...bunları araştırıyorum...Sanki topikte Cem Fıçıcıoğluna giden bir hamile arkadaşımız vardı heraldeee???
Ya aslında benim isteğim, şimdi doktorlar hemen beklememek için sallıyolar sezeryan yapıolar normal doğum yapıcakken sezeryana alırlar diye korkuyorum..öle yani...
Benim sorunum aslında şöyle, doktorum ethicha incirli hastanesinde..o bana diyoduki doktor farkını verirsen başka hastaneye gelirim diyodu..benim özel sigortamda 3 hastanede ücretsiz doğum teminatı verio..yeditepe üniv hastanesi, memorial, kadiköy şifa..Bende doktora yeditepeye gel dedim riske atmıyalım aniden bişi olursa nası geliyim dedi...ya doğum için doktor bul yada doğuma buraya gel dedi..Bende oraya gidersem hiç yoktan doğum parası ödemek istemiyorum canım yaaa...
dolayısı ile en çok yeditepe üniv hastanesi kafama yattı bunlar arasında orda 2 doktor buldum..Ateş Karateke ve Cem Fıçıcıoğlu...bunları araştırıyorum...Sanki topikte Cem Fıçıcıoğluna giden bir hamile arkadaşımız vardı heraldeee???
Ya aslında benim isteğim, şimdi doktorlar hemen beklememek için sallıyolar sezeryan yapıolar normal doğum yapıcakken sezeryana alırlar diye korkuyorum..öle yani...
mrb kızlar,hepiniz iyi gözüküyosunuz okudugum kadarıylaopuyorumnanaktan
biz de doktora gittik gecen hafta,1 kiloyu geçmiş artık bizim kız.aman fazla zayıf olmasın da,bana farketmez gerçi de elalem çok karışıyo.
eşimin kardeşi(görümcem) gidiyo 2 hafta sonra benim kardeş geliyo.aman gelmesin dedim anneme,yalnız başıma ne işi var erkek çocugunun başımda.e bu sefer annem de gelecek.onunda sıkıntıları var,içini boşaltıcak bana,aman sabır taşı mıyım ben yawkaydirigubbakcemile3 15 tatilde kafa dinlicem diyodum ama,neyse bu sene misafirden bereketli geçtikaydirigubbakcemile3
hmm bi de ben 15 tatil için gün sayıyorum,2.dönem çalışmıcam:teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?