2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

arkadişler sizler burdamısınız,kadınlar kulubünün en reyting alan konusu şu an mevzu bahıs.o topikten geliyommafoldumben mafoldumben eşini kuzeniyle afedersiniz yatakta basmış..kadının doğumuna 15 gün varmış,.iki kez intiharı düşünmüş,offff.şu hayatta neler oluyorrrrrr..offfffffffff:1no2: benneyaptımki benneyaptımkibenneyaptımki

akannehiraaaaaa inanamıyorummm ne vicdansız utanmaz insanlar var yarabbim Allahım kimsenin başına vermesin ahlaksızlarklava: hangi topik bu

Beknurcum Fahri Akbaş'a gidiyorum ben.
Duyduğum kadarıyla, yine Şifa'da Tanju Demirören de çok iyiymiş.
Sadece Şifa'da değil, diğer hastanelerde de ilgisizlik olacağını çok sanmıyorum, asıl önemli kısmı var daha bu işin, doğumunu yaptıracaklar sonuçta.
Gittin mi kendi hastası olacaksın artık, zaten ilgilendiğini gördüğün, içine sinen doktoru seçmelisin bence de...
Kolay gelsin canım sana :)

arkadişler baştan uyarayım,etkilenecek olan arkadaşlar okumasın,.üzelebilirler,.ben çok üzüldümmmmmmafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben

kızlar merhaba nasısınız

ben giremiom artık topiğe ayın 20sinde denetimim var.arada biraz okuyup çıkıom.bide dikkatimi çekti bebekler için 1-1,5kilo arası yazmışsınız.dün dr bana 2kilo dediCADIARZU geçen hafta gittiğim ve sonunda beni deli eden dr da 1665gr demişti.şekerde çıkmadı ama korkmaya başladım şimdibenneyaptımki bu arada dün gittiim dr doğum iznimi 34.haftamda yazabileceğini söledi

Aaaaa...Canım yaaa çok şükür annen şimdi iyi dimi?? Geçengün trt1 de esra ceyhan'a çıkmıştı..iyi bir doktora benziyor dedim kendi kendime...bi ona gidiyim ben olmassa bi muayene olalım nası olsa sigorta karşılıyooo (gerçi hoş sigortaya da tomarla para veriyosun karşılaması için ama olsun doğumda vereceğim paradan çok daha az)
Saol canım benim evet bende gördüm daha önce Zeynep Kamildeymiş...Valla ne yalan söyliyim eskiden sigorta hastanesinde çalışıpta sonra özel hastaneye geçen doktorlar bana daha güvenilir geliyor...

tabi belli eder...''ben normal doğum çok istiyorum,şimdiden belli olurmu normal doğum yapıp yapamacağım gibilerinden sor? :)) açık verecektir....

ayyy öyle bir koşturarak gelmiş gibisin ki
eeee sonra ne olmuş

konu sahibi arkadaş başka yazmamış,doğumamı gitti acaba merak ettim şimdi..bu stres tetikler doğumu...çok üzüldüm vallahi....adi adam...

Son düzenleme:
arkadişler baştan uyarayım,etkilenecek olan arkadaşlar okumasın,.üzelebilirler,.ben çok üzüldümmmmmmafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben

canım bende bi fena oldum insan hemen kendini onun yerine koyuyor allah göstermesin kimselere böylebi adiliği arkadaşada allah kolaylık ve sabır versin çok zor bi durum :Saruboceq:

YOOO GELMEDİ Kİ
LİNK OLMAZ SENDEN ALALIM HAVADİSLERİİİ DAHA GÜZEL OLUYOR AVATARINDAKİ GİBİ KUŞLAR HABER GETİRSİN:))):dance:

kendimi bundan sonra mart annişleri topiğinin dedikoducusu olarak ilan ediyorum,.KK da nerde ne olmuş,.benden sorulur....kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 :dance: :dance::dance: :smiley-cool:

ne bu ya böle adama başka kadınmı kalmamış kuzene başka adammı yoksa??
tmm yaa illede bi halt yiyeceklerse bu kdr terbiyesizce yapmasınlar.ne bu rezillik.
hiç kimseye güvenmem 3-5-10yıllık kocamda olsa.evet aldatabilir ve boşanırız herkesde önüne bakar.herşey biz insanlar için sonuçta.yarın başımıza ne gelecek bilemeyiz.ama kuzenle koca aynı yatakta ne iğrenç.

Saol canım tamam ikisinin isimlerini de aldım...Bir dahaki kontrolüme kendi doktoruma gittikten sonra hemen bikaç doktora gidicem bakalım aynı şeyleri söyleyecekler mi??
Peki kadıköy şifadaki ultrason cihazları yeni 3 boyutlumu??
Ya benim birkaç arkadaşıma sırf doktorların işi var diye akşam mesaisi bittiği için evine gidicekler diye sezeryana alan doktorlar biliyorum ondan yani endişelendim mafoldumben

diyecek birşe yok sanırım
kimsenin başına vermesin
kimsenin evinde kalmayacaksın devir kötü adama bile güven yok

zaten okuyunca şoka girdim,.yazık bide üstüne üslük hamile,.mafoldumben mafoldumben mafoldumben

evet bu devirde hiç bişeye şaşırmamak lazım hergün neler okuyoruz duyuyoruz.üstelik kadın hamile umarım bu travmayı çabuk atlatır.

Rabbim kimseye yaşatmasın fakat böle şeler benim başıma gelmez diyede kendimizi şartlandırmayalım. (kocacık yine duysa bu laflarımı kovalar beni:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…