- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #31.361
arkadişler sizler burdamısınız,kadınlar kulubünün en reyting alan konusu şu an mevzu bahıs.o topikten geliyommafoldumben mafoldumben eşini kuzeniyle afedersiniz yatakta basmış..kadının doğumuna 15 gün varmış,.iki kez intiharı düşünmüş,offff.şu hayatta neler oluyorrrrrr..offfffffffff:1no2: benneyaptımki benneyaptımkibenneyaptımki
Selkiecim, Bosnacım, sağolun kızlarrrr...
Selkiecim bende Yeditepedekileri deniycem, Memorial Ataşehirdeki doktora baktım özgeçmişini okudum bayan doktor..Pek içime sinmedi nedense...Ama öbürlerine gidip deniycem..açık açık tabi soramam normal doğum mu sezeryanmı yapıosunuz diye ama belli ederler kendilerini dimi??
Bosnacım; doktorunun ismi ne bu arada senin? birde ona gidip konuşabilirim..Ya şundan dolayı tedirginim, hani başından beri takip etmemiş olucaklar ya kendi hastası olmadığım için ilgilenmezler diye korkuyorum işteeee...
canım bencede boş yere doğum parası ödeme madaem özel sigortan var.. bu arada yeditepe üniverstesi çok iyi bir hastane doktorlardan ateş hoca ise benim için çok kıymetlidir çünki annemin hayatını iz ona borçluyuz mükemel bir doktor kimsenin teşhis dahi edemediği hastalığı teşhis ve tedavi ettti ve annem çok şükür hayatta üstelik o hastalığındna yana hiç bir sıkıntısı kalmadı ama doğum konusunda nasıldır bilmiyorum benim tanıdığım dönemde zeynepkamilde görevli idi zaten kadın doğumcuların uzmanlık aldığı hastane zeynepkamildir bilirisn .):):) ....
Selkiecim, Bosnacım, sağolun kızlarrrr...
Selkiecim bende Yeditepedekileri deniycem, Memorial Ataşehirdeki doktora baktım özgeçmişini okudum bayan doktor..Pek içime sinmedi nedense...Ama öbürlerine gidip deniycem..açık açık tabi soramam normal doğum mu sezeryanmı yapıosunuz diye ama belli ederler kendilerini dimi??
Bosnacım; doktorunun ismi ne bu arada senin? birde ona gidip konuşabilirim..Ya şundan dolayı tedirginim, hani başından beri takip etmemiş olucaklar ya kendi hastası olmadığım için ilgilenmezler diye korkuyorum işteeee...
[sıze="2"]arkadişler sizler burdamısınız,kadınlar kulubünün en reyting alan konusu şu an mevzu bahıs.o topikten geliyommafoldumben mafoldumben eşini kuzeniyle afedersiniz yatakta basmış..kadının doğumuna 15 gün varmış,.iki kez intiharı düşünmüş,offff.şu hayatta neler oluyorrrrrr..offfffffffff:1no2: Benneyaptımki benneyaptımkibenneyaptımki [/sıze]
ayyy öyle bir koşturarak gelmiş gibisin ki
eeee sonra ne olmuş
arkadişler baştan uyarayım,etkilenecek olan arkadaşlar okumasın,.üzelebilirler,.ben çok üzüldümmmmmmafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben
canımcım linki verdim..zemuszemus zemuszemuskafamçokkarıştı kafamçokkarıştı
YOOO GELMEDİ Kİ
LİNK OLMAZ SENDEN ALALIM HAVADİSLERİİİ DAHA GÜZEL OLUYOR AVATARINDAKİ GİBİ KUŞLAR HABER GETİRSİN:))):dance:
arkadişler baştan uyarayım,etkilenecek olan arkadaşlar okumasın,.üzelebilirler,.ben çok üzüldümmmmmmafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben
Beknurcum Fahri Akbaş'a gidiyorum ben.
Duyduğum kadarıyla, yine Şifa'da Tanju Demirören de çok iyiymiş.
Sadece Şifa'da değil, diğer hastanelerde de ilgisizlik olacağını çok sanmıyorum, asıl önemli kısmı var daha bu işin, doğumunu yaptıracaklar sonuçta.
Gittin mi kendi hastası olacaksın artık, zaten ilgilendiğini gördüğün, içine sinen doktoru seçmelisin bence de...
Kolay gelsin canım sana :)
ne bu ya böle adama başka kadınmı kalmamış kuzene başka adammı yoksa??
tmm yaa illede bi halt yiyeceklerse bu kdr terbiyesizce yapmasınlar.ne bu rezillik.
hiç kimseye güvenmem 3-5-10yıllık kocamda olsa.evet aldatabilir ve boşanırız herkesde önüne bakar.herşey biz insanlar için sonuçta.yarın başımıza ne gelecek bilemeyiz.ama kuzenle koca aynı yatakta ne iğrenç.
ne bu ya böle adama başka kadınmı kalmamış kuzene başka adammı yoksa??
tmm yaa illede bi halt yiyeceklerse bu kdr terbiyesizce yapmasınlar.ne bu rezillik.
hiç kimseye güvenmem 3-5-10yıllık kocamda olsa.evet aldatabilir ve boşanırız herkesde önüne bakar.herşey biz insanlar için sonuçta.yarın başımıza ne gelecek bilemeyiz.ama kuzenle koca aynı yatakta ne iğrenç.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?