- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #31.381
kendimi bundan sonra mart annişleri topiğinin dedikoducusu olarak ilan ediyorum,.KK da nerde ne olmuş,.benden sorulur....kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 :dance: :dance::dance: :smiley-cool:
Saol canım tamam ikisinin isimlerini de aldım...Bir dahaki kontrolüme kendi doktoruma gittikten sonra hemen bikaç doktora gidicem bakalım aynı şeyleri söyleyecekler mi??
Peki kadıköy şifadaki ultrason cihazları yeni 3 boyutlumu??
Ya benim birkaç arkadaşıma sırf doktorların işi var diye akşam mesaisi bittiği için evine gidicekler diye sezeryana alan doktorlar biliyorum ondan yani endişelendim mafoldumben
kızlar sebamedin ürünlerini alıcamda
pişik kremi
bebe yağı
sabunu
ve şampuanı baş ne gerekiyor
tabi belli eder...''ben normal doğum çok istiyorum,şimdiden belli olurmu normal doğum yapıp yapamacağım gibilerinden sor? :)) açık verecektir....
nası ne gerekiyo gidip parayı werip alman gerekio-tatlicadiarzu-
Sebamed Bebek Bakımı - SEBAMED - SEBAMED ÇANTALI SET - YENİDOĞAN
yeni doğan seti var canım bak istersen burayasengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanab
arkadaşlar hepinize mrb.. siteye yeni kayıt oldum.. daha önceden girseydim diye düşünüyorum.... ben de 31 haftalık hamileyim.... allah hepimizin yardımcısı olsun...
sağol tatlişim
Canım Şifa'daki ultrason aletleri dopplerli ve 4 boyutlu.
Önce doktorumuz iki boyutluda kendi ölçümlerini yapıyor, sonra 4 boyutlu ile kısa bir şov izletiyor bize muayenelerde.
Gerçi son gittiğimizde yapmadı şov falan, koluyla yüzünü kapadı yattı sıpa :)
Bu dediğin tip doktorlar Şifa'dn değil di mi :)
Vardır mutlaka her meslekte olduğu gibi, işini layıkıyla yapmayanlar...
Ben de korkuyorum boş yere sezeryan olmaktan ama doktoruma da güveniyorum bir yandan.
Hayırlısı hakkımızda...
Anladım canım iyi fikir saolasınkaydirigubbakcemile5...Ya bişi sorucam sen deneyimlisin bu konuda normal mi yoksa sezeryan mı olacağı doğum anına kadar belli olmuyor mu? yani şu çatın dar geniş muhabbeti nezaman belli oluo?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?