2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ayy şok oldum zaman çok kötü artık demişya büyüklerimiz bir gözünden öbür gözüne kimseye güvenmeyeceksin
bu arada topik de full hakikaten yaa
bide kocanı affet diyenler bile var inanamadım adam masummuş da kuzeni zorlamış heyy Allahım yaa hayret bugün affet yarın bi daha yapsın acaba kocalar eşlerini kuzenleriyle yatak da bassalar affederlermi

kendimi bundan sonra mart annişleri topiğinin dedikoducusu olarak ilan ediyorum,.KK da nerde ne olmuş,.benden sorulur....kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 :dance: :dance::dance: :smiley-cool:

:) BEN HALA YERİNİ BULAMADIM:a015::a015::a015:O YÜZDEN SEN ANLAT DİYORUM GÜZEL OLUYOR BÖYLEEEEEEEEdelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden SAKA BİR YANA HER YAZILANDA BAZEN HÜSRAN OLUNUYOR ARKADASLAR BAYAN DİYE KONUŞULUYOR ERKEK ÇIKIYOR O YÜZDEN OKURKEN BİRKAÇ KEZ DİKKATLİ OKUMAKTA FAYDA VAR...yasakkelimeyasakkelime WALLA YAPMIŞSADA YAZIKLAR OLSUN

Canım Şifa'daki ultrason aletleri dopplerli ve 4 boyutlu.
Önce doktorumuz iki boyutluda kendi ölçümlerini yapıyor, sonra 4 boyutlu ile kısa bir şov izletiyor bize muayenelerde.
Gerçi son gittiğimizde yapmadı şov falan, koluyla yüzünü kapadı yattı sıpa :)

Bu dediğin tip doktorlar Şifa'dn değil di mi :)
Vardır mutlaka her meslekte olduğu gibi, işini layıkıyla yapmayanlar...
Ben de korkuyorum boş yere sezeryan olmaktan ama doktoruma da güveniyorum bir yandan.
Hayırlısı hakkımızda...

allah sabır versin kadıncağıza erkek milleti işte çoğunluğunun aklı bişyerden çalışıyo işte nilüferciğim biz dün doktora gitiik oğluşumuz 31 haftalık 1 600 gr 40 cm olmuş ekleyebilirsin opuyorumnanaktan

yaw amma kaynatmışsınız hee ben de bebek arabalarını inceliyodum çok uygun fiyatlara travel sistem bebek arabaları buldum karar weremiyo insan walla neyse doğsunda bi hallederiz acelesi yok
bu arada bu nasıl bir hikaye iğrendim okurken çok kötü bir durum düşünmek bile istemiyorum üzerinde ben ya öldürür ya intihar ederdim çok feena:1no2:

tabi belli eder...''ben normal doğum çok istiyorum,şimdiden belli olurmu normal doğum yapıp yapamacağım gibilerinden sor? :)) açık verecektir....

Anladım canım iyi fikir saolasınkaydirigubbakcemile5...Ya bişi sorucam sen deneyimlisin bu konuda normal mi yoksa sezeryan mı olacağı doğum anına kadar belli olmuyor mu? yani şu çatın dar geniş muhabbeti nezaman belli oluo?

arkadaşlar hepinize mrb.. siteye yeni kayıt oldum.. daha önceden girseydim diye düşünüyorum.... ben de 31 haftalık hamileyim.... allah hepimizin yardımcısı olsun...

Hımmm anladm canımcım...Tamam mutlaka ona da muayeneye gidicem bende...
Yok o dediğim doktorlar Şifa'dan değilopuyorumnanaktan
Çoook tşk ederim tavsiyelerin için :)

evet sabahtan beri terleyip duruyorum burnum berbat hapşırınca bedenim hopluyor yerinden
ateş basıyo hamileyken hapşırmak hiç çekilmiyor sanki doğuracakmışım gibi geliyor :gitme:

limon mandalina her bişeyi tüketiyorum kısa süreli etki ediyor demek onları içmesem ne hale geleceğim

doktora giden arkadaşların gözü aydın

defida aramıza hoşgeldin

nilüferşah eklediğin topiği okudum korkunç bir durum alkolun zararları bunlar bence...

bu arada dolap ve şifonyerimiz geldi çok cici olmuşlar fakat kulplarını istediğim gibi yapmamışlar sinir oldum benim seçtiğim uçan ayıcıktı onlar uyuyan ayıcık getirmiş :mymeka:

mesaj yazan arkidaşlarıma çoook teşekkür ederim
a.s.

canım aslında o herzaman muayene edilirse belli oluyor...ama dr ler genelde 35 ve 36 haftalarda yapıyorlar bu muayeneyi...benim 35 te yapılmıştı...son anda bişey olmazsa çatın genişse bebekte uygunsa normal yaparsın..ama son anda olan durumlar oluyor acil sezeryana alıyorlar o zaman....mesela bebeğin başının düzgün gelmemesi.annenin kendini kasması gibi..son anda kordonun dolanması gibi..inşallah kimse böyle şeyler yaşamaz....

slm 29 haftalık hamileyim siteyi tesadüfen buldum ama çokkk hoşuma gitti ... inşallah hepimiz çok sağlıklı bi şekilde doğum yapar ve meleklerimizi kucaklarımıza alırız ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…