2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Anladım canımm...İnşallah yaşamaz kimse...Ben normal doğumu çok istiyorum bakalım artık nasipse...Ama epidural normal doğum olması tercih sebebimopuyorumnanaktan
bunuda doktorla konuşçam bakalımmm
Saol verdiğin bilgiler için...

Kızlar ben kaçtımm..herkeese ii akşamlar...

arkadaşlar hepinize mrb.. siteye yeni kayıt oldum.. daha önceden girseydim diye düşünüyorum.... ben de 31 haftalık hamileyim.... allah hepimizin yardımcısı olsun...

hoşgeldin..bebeğn hayırlı olsun canım....

hayırlısı canım..bende çıkıyorum

hepinize iyi akşamlar kızlar........

Adana'nın Saimbeyli ilçesinde, evde kimsenin olmadığı sırada doğum yaptıktan sonra fenalaşan ve yakınlarınca saatler sonra evde baygın halde bulunan kadın, ambulans helikopterle hastaneye sevk edildi.

Eyüplü köyünde Safiye Yemişen (19) evde kimsenin olmadığı sırada doğum yaptı. Yakınlarının saatler sonra eve geldiklerinde baygın halde buldukları Yemişen, Saimbeyli Merkez Sağlık Ocağına götürüldü.

ılk doğumu olan ve bir kız çocuğu dünyayı getiren genç kadının, hayati tehlikesinin bulunması nedeniyle Adana'ya sevk edilmesine karar verildi.

112 Acil Servis Merkezi ile koordinasyon kurularak temin edilen ambulans helikopterle Safiye Yemişen Adana'daki hastaneye sevk edildi.

Kız bebeğin, sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

Canım cok geçmiş olsun havalar iyice sogudu artık (gerçi Mersin bugun cok guzeldi bahar havası gibi ) dikkat et kendine.

cnm çok geçmiş olsun bir an önce iyileşirsn inşallah,oğluşununda mobilyası hayırlı uğurlu olsun

selam annişleeerropuyorumnanaktan..bugün giremedim nete bu sabah kontrolüm vardı..inanın dün gece onu görücem diye heyecandan uyuyamadım ..ama dogru dürüst göremedim kuzumu yani doktorcum cok iyi cok has ama bugün cok fazla göstermedi incelemedi yani..önce baktı baktıı bi suskunluk ve ebrucum assagılarda sancı agrı hissediomusun dedi direk bende bunu sorucaktım zaten ewet dedim bebegin dogum kanalına pozisyonuna girmiş dedi bu yüzdenmiş kasılmalar ama normal oldugunu söyledi su 4 haftaytıda atlat dahada korkma dedi.. hersey normal gidiyo gelişimi gayet iyi dedi..ama cok fazla ayakta kalmamam gerekiomuş cünkü bebegi biraz düşük taşıomusum..onu göremedim ama saglıklıya o yetti..ama görmeyide isterdim yaa of yaa:sinifsinif:

tatlişim bebeğinini görememene üzüldüm ama sağlıklı olmasına çok sevindim,inşallah bir daha gittiğinde doya doya görürsün yavruşganı

ebrucum kilosunu falanda mı sölemedi dr. un regli günündemiydi acabakaydirigubbakcemile3 ilginç walla

1 saat uzandım iyi geldi kızlar ama sırtım hala kötü neyse ki son demlerim kapatıcaz yarım saat sonra bi size bakiim dedim

bir daha kine inşallah uzun uzuzn görürsün....

gözün aydın canım..bebeğin iyi ya olsun ....

ASıNAZ SELKıE HASRET sagolun canlarım ya gelişimi gayet iyi deyince kilosunu sormadım bi nasip olmadı zaten kilosunu ögrenmek bana ..mamalak gibiydim zaten bugün gece hiç uyuyamadım heyecandan bi de üstüne göremedim kusumu..neyse..

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3..kızz sen nerden cıkardın regliyi doktorcum erkek walla regli olmuyodur heraldekaydirigubbakcemile3..kilo üzerinde fazla durmuyo gelişim gayet iyi deyince bende sormadım iştesengözlerimebaksanab

yaw çocuk doğacak nerdeyse nie sölemiyor bu doktr kilosunu yaaa ben olsam sölemiştim hee hayırdır senin benim kızlımla ne derdin war nan dr bozuntusu diealsanaalsanasmile
aa bu arada yeni ifadeler gelmiş laaaaaannnnaklinialirimsmile
ultrason çıktısında
ac:?
bpd:? değerleride mi yok o zamn bu kadın ölçmüyor senin bebğinin orasını burasını nasıl bi dr bu böyle ben kaç doktra gitiiysem kepsi karın çewresini başını ölçtü (bu son gittiğim delü hariç) şimdi 1 ay daha beklicen yani

ebrucum gözün aydın canım.pek görememişsin ama olsun sağlıklı ya bunu öğrendin ya o bile yeter insanaolumunekankayizsmile.

ayy ben bu yeni smile ların hepsine bayıldımeyvahedigeldismileboshayallersmile bayanssulusmile alsanaalsanasmileaklinialirimsmileguclubacismile ohaoldumsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…