- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #31.401
canım aslında o herzaman muayene edilirse belli oluyor...ama dr ler genelde 35 ve 36 haftalarda yapıyorlar bu muayeneyi...benim 35 te yapılmıştı...son anda bişey olmazsa çatın genişse bebekte uygunsa normal yaparsın..ama son anda olan durumlar oluyor acil sezeryana alıyorlar o zaman....mesela bebeğin başının düzgün gelmemesi.annenin kendini kasması gibi..son anda kordonun dolanması gibi..inşallah kimse böyle şeyler yaşamaz....
arkadaşlar hepinize mrb.. siteye yeni kayıt oldum.. daha önceden girseydim diye düşünüyorum.... ben de 31 haftalık hamileyim.... allah hepimizin yardımcısı olsun...
Anladım canımm...İnşallah yaşamaz kimse...Ben normal doğumu çok istiyorum bakalım artık nasipse...Ama epidural normal doğum olması tercih sebebimopuyorumnanaktan
bunuda doktorla konuşçam bakalımmm
Saol verdiğin bilgiler için...
Kızlar ben kaçtımm..herkeese ii akşamlar...
evet sabahtan beri terleyip duruyorum burnum berbat hapşırınca bedenim hopluyor yerinden
ateş basıyo hamileyken hapşırmak hiç çekilmiyor sanki doğuracakmışım gibi geliyor :gitme:
limon mandalina her bişeyi tüketiyorum kısa süreli etki ediyor demek onları içmesem ne hale geleceğim
doktora giden arkadaşların gözü aydın
defida aramıza hoşgeldin
nilüferşah eklediğin topiği okudum korkunç bir durum alkolun zararları bunlar bence...
bu arada dolap ve şifonyerimiz geldi çok cici olmuşlar fakat kulplarını istediğim gibi yapmamışlar sinir oldum benim seçtiğim uçan ayıcıktı onlar uyuyan ayıcık getirmiş :mymeka:
mesaj yazan arkidaşlarıma çoook teşekkür ederim a.s.
Canım cok geçmiş olsun havalar iyice sogudu artık (gerçi Mersin bugun cok guzeldi bahar havası gibi ) dikkat et kendine.
evet sabahtan beri terleyip duruyorum burnum berbat hapşırınca bedenim hopluyor yerinden
ateş basıyo hamileyken hapşırmak hiç çekilmiyor sanki doğuracakmışım gibi geliyor :gitme:
limon mandalina her bişeyi tüketiyorum kısa süreli etki ediyor demek onları içmesem ne hale geleceğim
doktora giden arkadaşların gözü aydın
defida aramıza hoşgeldin
nilüferşah eklediğin topiği okudum korkunç bir durum alkolun zararları bunlar bence...
bu arada dolap ve şifonyerimiz geldi çok cici olmuşlar fakat kulplarını istediğim gibi yapmamışlar sinir oldum benim seçtiğim uçan ayıcıktı onlar uyuyan ayıcık getirmiş :mymeka:
mesaj yazan arkidaşlarıma çoook teşekkür ederim a.s.
slm 29 haftalık hamileyim siteyi tesadüfen buldum ama çokkk hoşuma gitti ... inşallah hepimiz çok sağlıklı bi şekilde doğum yapar ve meleklerimizi kucaklarımıza alırız ..
cnm çok geçmiş olsun bir an önce iyileşirsn inşallah,oğluşununda mobilyası hayırlı uğurlu olsun
selam annişleeerropuyorumnanaktan..bugün giremedim nete bu sabah kontrolüm vardı..inanın dün gece onu görücem diye heyecandan uyuyamadım ..ama dogru dürüst göremedim kuzumu yani doktorcum cok iyi cok has ama bugün cok fazla göstermedi incelemedi yani..önce baktı baktıı bi suskunluk ve ebrucum assagılarda sancı agrı hissediomusun dedi direk bende bunu sorucaktım zaten ewet dedim bebegin dogum kanalına pozisyonuna girmiş dedi bu yüzdenmiş kasılmalar ama normal oldugunu söyledi su 4 haftaytıda atlat dahada korkma dedi.. hersey normal gidiyo gelişimi gayet iyi dedi..ama cok fazla ayakta kalmamam gerekiomuş cünkü bebegi biraz düşük taşıomusum..onu göremedim ama saglıklıya o yetti..ama görmeyide isterdim yaa of yaa:sinifsinif:
bir daha kine inşallah uzun uzuzn görürsün....selam annişleeerropuyorumnanaktan..bugün giremedim nete bu sabah kontrolüm vardı..inanın dün gece onu görücem diye heyecandan uyuyamadım ..ama dogru dürüst göremedim kuzumu yani doktorcum cok iyi cok has ama bugün cok fazla göstermedi incelemedi yani..önce baktı baktıı bi suskunluk ve ebrucum assagılarda sancı agrı hissediomusun dedi direk bende bunu sorucaktım zaten ewet dedim bebegin dogum kanalına pozisyonuna girmiş dedi bu yüzdenmiş kasılmalar ama normal oldugunu söyledi su 4 haftaytıda atlat dahada korkma dedi.. hersey normal gidiyo gelişimi gayet iyi dedi..ama cok fazla ayakta kalmamam gerekiomuş cünkü bebegi biraz düşük taşıomusum..onu göremedim ama saglıklıya o yetti..ama görmeyide isterdim yaa of yaa:sinifsinif:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3..kızz sen nerden cıkardın regliyi doktorcum erkek walla regli olmuyodur heraldekaydirigubbakcemile3..kilo üzerinde fazla durmuyo gelişim gayet iyi deyince bende sormadım iştesengözlerimebaksanabebrucum kilosunu falanda mı sölemedi dr. un regli günündemiydi acabakaydirigubbakcemile3 ilginç walla
1 saat uzandım iyi geldi kızlar ama sırtım hala kötü neyse ki son demlerim kapatıcaz yarım saat sonra bi size bakiim dedim
selam annişleeerropuyorumnanaktan..bugün giremedim nete bu sabah kontrolüm vardı..inanın dün gece onu görücem diye heyecandan uyuyamadım ..ama dogru dürüst göremedim kuzumu yani doktorcum cok iyi cok has ama bugün cok fazla göstermedi incelemedi yani..önce baktı baktıı bi suskunluk ve ebrucum assagılarda sancı agrı hissediomusun dedi direk bende bunu sorucaktım zaten ewet dedim bebegin dogum kanalına pozisyonuna girmiş dedi bu yüzdenmiş kasılmalar ama normal oldugunu söyledi su 4 haftaytıda atlat dahada korkma dedi.. hersey normal gidiyo gelişimi gayet iyi dedi..ama cok fazla ayakta kalmamam gerekiomuş cünkü bebegi biraz düşük taşıomusum..onu göremedim ama saglıklıya o yetti..ama görmeyide isterdim yaa of yaa:sinifsinif:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?