2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

o zamn osteoproz olmuş o:roflol:

iyi akşamlar kıslarr lavinacım kuzucuğun iyiyimiş ne güzel maşallahh dikkat et kendine sen çok yorulma
yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler hijyenim mobilyalarınız hayırlı olsun güle güle kullanın canımmolumunekankayizsmile anaa yeni tipler gelmişşalsanaalsanasmile bende buna bittimm

hakikaten ne güsel şeyler gelmişalsanaalsanasmileboshayallersmilebilmiyorumkismilebayanssulusmileolumunekankayizsmileeyvahedigeldismile

ikigündür falan girmiyodum geçmiş bayağı birikmiş.Ben gündüzleri dışarı çıkıyorum akşam kızımla ilgileniyorum temizlik yapmam lazım ütü falan herşey gözümde büyüdü.

canımmm cok sagol napalım saglıklı olsunlarda görmeyiveriim artıkeyvahedigeldismile

yaa napim yaww adam iyi ama biraz kadir inanır varii sert biri bişey sorsam sanki neeeeeeeeeeeeeeeeeeyyyyyyyyyyyyyy!!!!!!!!!diyecek bide tokat otur assagıkaydirigubbakcemile3..ayy neyse gece gece adamın kulaklarını kızartmiiimaklinialirimsmile

tatlım hep aklımda sorcam unutuyorum sen bu topikten önce klomen kullananların topiğinde miydin ben sankş seni ordan hatırlıyor gibiyim yanılmışyorsam eğer

tatlım hep aklımda sorcam unutuyorum sen bu topikten önce klomen kullananların topiğinde miydin ben sankş seni ordan hatırlıyor gibiyim yanılmışyorsam eğer
canmcm ben klomen topigini takip ederdim yazılanları okurdum ama üye falan degildim bilgi almak için takılırdım ilk defa üye olup mart annişlerine katıldım sendemi klomencilerdensin ..ben bi 6 ay kullnadım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…