- 27 Nisan 2009
- 8.609
- 1.879
- 173
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #31.421
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3..kızz sen nerden cıkardın regliyi doktorcum erkek walla regli olmuyodur heraldekaydirigubbakcemile3..kilo üzerinde fazla durmuyo gelişim gayet iyi deyince bende sormadım iştesengözlerimebaksanab
iyi akşamlar kıslarr lavinacım kuzucuğun iyiyimiş ne güzel maşallahh dikkat et kendine sen çok yorulma
yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler hijyenim mobilyalarınız hayırlı olsun güle güle kullanın canımmolumunekankayizsmile anaa yeni tipler gelmişşalsanaalsanasmile bende buna bittimm
ama ben en çok bunu seviyorumhihoyyyt
ya kızlar bişi sorcam ya bu farmville takmış durumdayım,farmvillde nasıl tarla büyütüoruz
Canım markette "upgrade farm" yazıyor, oradan büyütebilirsin.
seviyen yeterli mi? ona da bağlı sanırım.
seviyem ne olmalıki cnm
bilmiyorum ki, üstlerinde yazmıyor mu? Ben de bir tane var o da locked yazıyor. Genişletemiyorum.
canımmm cok sagol napalım saglıklı olsunlarda görmeyiveriim artıkeyvahedigeldismileebrucum gözün aydın canım.pek görememişsin ama olsun sağlıklı ya bunu öğrendin ya o bile yeter insanaolumunekankayizsmile.
ayy ben bu yeni smile ların hepsine bayıldımeyvahedigeldismileboshayallersmile bayanssulusmile alsanaalsanasmileaklinialirimsmileguclubacismile ohaoldumsmile
yaa napim yaww adam iyi ama biraz kadir inanır varii sert biri bişey sorsam sanki neeeeeeeeeeeeeeeeeeyyyyyyyyyyyyyy!!!!!!!!!diyecek bide tokat otur assagıkaydirigubbakcemile3..ayy neyse gece gece adamın kulaklarını kızartmiiimaklinialirimsmileyaw çocuk doğacak nerdeyse nie sölemiyor bu doktr kilosunu yaaa ben olsam sölemiştim hee hayırdır senin benim kızlımla ne derdin war nan dr bozuntusu diealsanaalsanasmile
aa bu arada yeni ifadeler gelmiş laaaaaannnnaklinialirimsmile
ultrason çıktısında
ac:?
bpd:? değerleride mi yok o zamn bu kadın ölçmüyor senin bebğinin orasını burasını nasıl bi dr bu böyle ben kaç doktra gitiiysem kepsi karın çewresini başını ölçtü (bu son gittiğim delü hariç) şimdi 1 ay daha beklicen yani
yaa napim yaww adam iyi ama biraz kadir inanır varii sert biri bişey sorsam sanki neeeeeeeeeeeeeeeeeeyyyyyyyyyyyyyy!!!!!!!!!diyecek bide tokat otur assagıkaydirigubbakcemile3..ayy neyse gece gece adamın kulaklarını kızartmiiimaklinialirimsmile
canmcm ben klomen topigini takip ederdim yazılanları okurdum ama üye falan degildim bilgi almak için takılırdım ilk defa üye olup mart annişlerine katıldım sendemi klomencilerdensin ..ben bi 6 ay kullnadım..tatlım hep aklımda sorcam unutuyorum sen bu topikten önce klomen kullananların topiğinde miydin ben sankş seni ordan hatırlıyor gibiyim yanılmışyorsam eğer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?