- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #31.441
canmcm ben klomen topigini takip ederdim yazılanları okurdum ama üye falan degildim bilgi almak için takılırdım ilk defa üye olup mart annişlerine katıldım sendemi klomencilerdensin ..ben bi 6 ay kullnadım..
böyle düşük kilolu bebekler olabiliyo gercekten her anne tombik olsun ister ama benim bi akrabanında cok düşük kilolu dogdu ama simdi tombili görseen..anne sütüyle hemen toparlarlar..napalım herseyde bi hayır vardır cok kilolu bebeklerinde dogumu zor oluyo hemen sezeryana alınıyo..kaydirigubbakcemile5tatlım ben sadece bir ay kullandım o ayda olmadı
sonraki ay hiçbişi kullanmadım Rabbim naspi etti çok şkür
bu arada ocakta oğum yapanlara bakıyorumda bir arkadaşın 1200 gr doğmuş bebeği ayyy çok kötü oldum ya,Rabbim bebeğede anneye de bol sağlık versin inşallah
tatlım ben sadece bir ay kullandım o ayda olmadı
sonraki ay hiçbişi kullanmadım Rabbim naspi etti çok şkür
bu arada ocakta oğum yapanlara bakıyorumda bir arkadaşın 1200 gr doğmuş bebeği ayyy çok kötü oldum ya,Rabbim bebeğede anneye de bol sağlık versin inşallah
haftasına göre zayıfmış galiba
merhaba ben de mart annesiyim ,bu topiğe yeni geldimm..umarım iyisinizdir..benim oğluşumm olacak inşallah..şu anda 28+0 ız:))...
bende onları cok okuyorum.. erken doganlar cok fazla gercekten..
Allahım saglıkla zamanında gelmeyi nasip etsin
dogum hikayeleride cok ilginc oluyor bilmedigimiz ama faydalı olacak bilgilerde ogreniyoruz
zaman azaldıkca merakta cogalıyor
vadideki zambak hosgeldin:)
bende onları cok okuyorum.. erken doganlar cok fazla gercekten..
Allahım saglıkla zamanında gelmeyi nasip etsin
dogum hikayeleride cok ilginc oluyor bilmedigimiz ama faydalı olacak bilgilerde ogreniyoruz
zaman azaldıkca merakta cogalıyor
vadideki zambak hosgeldin:)
uhm:UOTE=asinaz24;10855131]slm cnm hoş geldin,Rabbim bebeğini sağsalim kucağınıza almayı nasip etsin inşalah benim de kızım olucak inşallah
hoşbulduk canım senin bebğinin cinsiyeti ne öğrenebilrimiyim:uhm:
amin canım amin..aynen cnm valla,ama ben biraz tırstım desem yalan olmaz keşke okumasaydım diyorum şimdi,çok fazla erken gelen bebek var
Rabbim zamanında gelmelerini nasip etsin bebeklerimize sağlık ile inşallah
amin canım amin..
ve farkettiysen listelerin yarıdan fazlası hatta cok cok fazlası sezeryan :bbo:
insan endiseleniyor gercekten.. suanda okudugum 2 dogum hikayesindede su cok erkenden gelmis 35 dolmadan daha.. ve mecburi ameliyat..
icimizi ferah tutalım insallah zamanında saglıklı dogumlar yasayıp saglıklı yavrucaklarımızı kucagımıza alırız
keske okumasaydım diyorum bende ama kac gundur tutamıyorum kendimi merak agır basıyor
tşk ederim canım hepimiz inşallah kızın ismine karar verdiniz mi uhm:
Hayırlı olsun vadideki zambak cok guzel bi isim:) saglıcakla kucagını alırsın insallah..
Asinazcım sorma sorma bu merakla sonumuz ne olacaksa:))) cok heyecanlanıyorum okudukca.. bir gun bizde anlatacagız insallah diye gecirince icimden opuyorumnanaktan
ben bugun marifetmiş gibi temizlik yaptım kapıları falanda sildim suanda her yanım tutulmus vaziyette..
uyumaya calısayım..
Hepinize hayırlı geceler dileriim tatlı tatlı ruyalar gorun bebislerinizi gorun insallahhh..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?