2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ah ben sana ve senin gibi bu halde böyle ağır temizlik yapan arkadaşlara ne diyim sanki iş kaçıyor kızım önce bebeğini ve kendini düşün 3-4 ay sonra zaten hep yapcaz

günaydın herkesekızlar hu hu nerdesiniz
biz oğlumla kalktık babaya kahvaltı ettirdik babayı uğurladık , sonrabiraz oıluşa uyanınca kitap okudum, şimdide yıkadıklarımı bayanssulusmile ütüleyeceğim nasipse, cumartesi kontrolümüz var bakalım doktorumuz ne diyecek artık herşeye hazırlıklıyım her gittiğimde 1 hafta atıyor bebek doğacak boshayallersmile derse şaşırmayacağım dermişim kaydirigubbakcemile3[ /SIZE]

günaydın güzel mart anneleriiii.......

ynur ccum zaman ne kadar hızlı geçiyor şafak 11 turkbayragi :lepi::lepi::lepi:

senin eşinin askerlik aptığı yere ve kütüğe kayıtlı olduğu ilin o ile mesafesine göre yol izinleri değişiyormuş . benim eşime yol izni iki gün veriyorlar çanakale askerlik yeri giresun kütüğü olduğu için kısmetse 17 sinde burda oalcak inşallah snein eşininkide öyledir canım.....

Hayırlı sabahlar sultanlarr a.s.

Ben birazdan yavrumu görmek için yollara düşeceğim :asigim:
Daha önce bahsetmiştim, hamileliğimin en başından beri özel bir hastanede takip oluyordum fakat doğum şekli konusunda özellere pek güvenmediğim için, Çapa Üniv. Hast. ne gidiyorum ilk defa, yengem ve bir arkadaşım orada doğum yaptı, memnun kaldılar..
ınş. bizimde işlerimiz rast gider, neye bu kadar geç geldiniz :mymeka: demezler inş.

Çok öptüm hepiniziiii a.s.

sana ve oğluşuna istanbulun en kıpır kıpır kızı ve annesinden günaydın ::):):):):)

ooohhh ne güzel bir gün başlamış sizin için ...

ccileriniz hazır yani artık öylemi....

inşallah cumarteside güzel haberler ile gel ...

günaydın kızlar nasılsınız?

merhaba ben de mart annesiyim ,bu topiğe yeni geldimm..umarım iyisinizdir..benim oğluşumm olacak inşallah..şu anda 28+0 ız:))...

canım hoşgeldin..bebeğin hayırlı olsun.......

nr güzel bende cumartesi gideceğim....artık 2 haftada bire düştü kontrllerimiz ok mutluyum...bana kalsa hergün giderimya oğluşumu görmeye,bunada şükür...,nşallah güzel haberşlerle geliriz ikimizde...olumunekankayizsmile

günaydın canım...

ay bu yeni smileyler çok güzelmiş....

demezler canım onlar hastanın hamilenin geldiğine bakarlar ben o hastaneye 10 yıl önce gitmiştim iyi bir hastane hayırlısı canın sıkmadan rahat rahat git

sizi kıprışıklar sizi anne kız uyuyamadınızmı canım sen çalışıyordun değilmi kızlar bana kalırsa izne ayrılın aman bebişler erkenden gelyorlar dünyaya bayanssulusmile babanız gelecek diye seviniyormusunuz az kalmış sağlık olsunda günler geçer bende şimdi ütülemeye başlayacağım yıkandı 5 gündür beni bekliyorlar kaydirigubbakcemile2

ya benim erkenden ayrılmak istemiyorum doğum sonrası bebeğimle zaman geçireyim istiyorum. burada şimdilik rahatım yerinde .... bi tek eşim geldiğinde yıllık iznimizn bir haftasını verse müdürlerim yeter bana ...

sen bilirsin tabiki en iyisini
bende şubat annelerine baktım göremedim kimse doğurmamış gibi geldi bana

günaydın güzel anneler hepinize.güzel birgün olur bugün inşaallahaklinialirimsmile.
doktor gidecek arkadaşlar DİMPLEHAWK ve cumartesi gidecek olan SELKİE MUTLU güzel haberlerle gelin canlarımolumunekankayizsmile.bizde bu hafta yada önümüzdeki hafta yeni doktorumuza gideceğiz kısmetse.umarım bizi iyi karşılar.

Günaydın erkenci anneler,

Seyyalcim kavuşma günü de kesinleşmiş artık, gözün aydın canım...

Dimplecım güzel haberlerle gel inşallah...

Ohhh sefanız olsun :)
Bizim kontrolümüz de cumartesi, zor bekliyorum ben de...

Ben de giderim valla her gün :)
Sanırım bu haftadan sonra beni de 2 haftada bir çağırır, çağırmazsa da ben çağırtırım kendimi :)

bizim yol izni bir gün tatlım istanbul ankara arası bir günmüş neyse hayırlısıyla gelsinler sağ salim artık rüyalarda rotayı şaşırdı doğum rüyalarını geçtim kavuşma rüyaları görüyorum artık :))) bu sabahta kapıcı çok erken getirdi ekmekleri kapı çalınca bi heyecan bastıki anlatamam aman beee hadi şafakkkkkkk gel artık

günaydınnnn annişlerrrrrr nasıl bugün ağrılarla aranız bende belden sonra sırt ağrılarıda başladı bakalım ((

herkeşeeeeee günaydınlarrrr,..mutlu,güzel,sorunsuz bir gün diliyorum:lepi: :lepi:bu arada yeni bıcırıklar eklenmiş,.bayıldımmmmm.bende kullanayım,ayıp olmasıneyvahedigeldismile boshayallersmile bayanssulusmile

hoşgeldiniz kızlar
yazsağol sende memnen kalırsın yeni drundan inşallah neden değiştiriyorsun doktorunu,
bosna sağol bakalım neler diyecek bundan sonra doktorlarımız
ynur senin eşindemi askerde

günaydın güzel anneler hepinize.kaydirigubbakcemile5
umarım siz ve bebişleriniz iyidir. gece başım bir ağrıdı bir ağrıdı sabaha kadar zor uyudum. birde miğde yanması artık yaklaştıkca sorunlarda artıyor aklinialirimsmile
Doktora gidecek Arkadaşlar inşallah hayırlı haberlerle gelirler bizde 20 de gideceğimiz inşallah....

hımmm tamam senin eşin istanbulda görev yapıyordu hatta ben sana geli nbiizm ev boş oteller ile uğraşmayın bizde kalırsınız demiştim :):):):)

ayyy canım kıyamam sana yaa nasılda anlıyorum halini ama çok az kaldı o kapıyı çalan eşin oalcakçok az kaldı canım sabır diyoruz sadece .............

neyse canım sağlıkla kavuşalımda ha bir gün önce ha bir gün sonra ... eşinin ailesi ankaralı mı keşke senin eşinin kütğüde şöyle uzakta olsaydı :):):):) olsun canım kısmet benim eşimede mesela o bir gn önceyi vermiyorlar hani ankaraya gidecek ya son hafta çanakkaleye geri getirir sonra orda bırakırız gece 12 ye kadar askersin sen 12 de eşin gelsin alsın seni demişler ::):):) olsun napalım hamiellik olmasa idi babamla gider alırdım onu ama meleiğimi tehlikeye atamam kurban bayramında gitmem bile bi mucize idi :):):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…