- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #31.461
Hayırlı olsun vadideki zambak cok guzel bi isim:) saglıcakla kucagını alırsın insallah..
Asinazcım sorma sorma bu merakla sonumuz ne olacaksa:))) cok heyecanlanıyorum okudukca.. bir gun bizde anlatacagız insallah diye gecirince icimden opuyorumnanaktan
ben bugun marifetmiş gibi temizlik yaptım kapıları falanda sildim suanda her yanım tutulmus vaziyette..
uyumaya calısayım..
Hepinize hayırlı geceler dileriim tatlı tatlı ruyalar gorun bebislerinizi gorun insallahhh..
günaydın herkesekızlar hu hu nerdesiniz
biz oğlumla kalktık babaya kahvaltı ettirdik babayı uğurladık , sonrabiraz oıluşa uyanınca kitap okudum, şimdide yıkadıklarımı bayanssulusmile ütüleyeceğim nasipse, cumartesi kontrolümüz var bakalım doktorumuz ne diyecek artık herşeye hazırlıklıyım her gittiğimde 1 hafta atıyor bebek doğacak boshayallersmile derse şaşırmayacağım dermişim kaydirigubbakcemile3[ /SIZE]
merhaba ben de mart annesiyim ,bu topiğe yeni geldimm..umarım iyisinizdir..benim oğluşumm olacak inşallah..şu anda 28+0 ız:))...
biz oğlumla kalktık babaya kahvaltı ettirdik babayı uğurladık , sonrabiraz oıluşa uyanınca kitap okudum, şimdide yıkadıklarımı bayanssulusmile ütüleyeceğim nasipse, cumartesi kontrolümüz var bakalım doktorumuz ne diyecek artık herşeye hazırlıklıyım her gittiğimde 1 hafta atıyor bebek doğacak boshayallersmile derse şaşırmayacağım dermişim kaydirigubbakcemile3[ /SIZE]
sana ve oğluşuna istanbulun en kıpır kıpır kızı ve annesinden günaydın ::):):):):)
ooohhh ne güzel bir gün başlamış sizin için ...
ccileriniz hazır yani artık öylemi....
inşallah cumarteside güzel haberler ile gel ...
demezler canım onlar hastanın hamilenin geldiğine bakarlar ben o hastaneye 10 yıl önce gitmiştim iyi bir hastane hayırlısı canın sıkmadan rahat rahat gitHayırlı sabahlar sultanlarr a.s.
Ben birazdan yavrumu görmek için yollara düşeceğim :asigim:
Daha önce bahsetmiştim, hamileliğimin en başından beri özel bir hastanede takip oluyordum fakat doğum şekli konusunda özellere pek güvenmediğim için, Çapa Üniv. Hast. ne gidiyorum ilk defa, yengem ve bir arkadaşım orada doğum yaptı, memnun kaldılar..
İnş. bizimde işlerimiz rast gider, neye bu kadar geç geldiniz :mymeka: demezler inş.
Çok öptüm hepiniziiii a.s.
sana ve oğluşuna istanbulun en kıpır kıpır kızı ve annesinden günaydın ::):):):):)
ooohhh ne güzel bir gün başlamış sizin için ...
ccileriniz hazır yani artık öylemi....
inşallah cumarteside güzel haberler ile gel ...
günaydın kızlar nasılsınız?
nr güzel bende cumartesi gideceğim....artık 2 haftada bire düştü kontrllerimiz ok mutluyum...bana kalsa hergün giderimya oğluşumu görmeye,bunada şükür...,nşallah güzel haberşlerle geliriz ikimizde...olumunekankayizsmile
QUOTE]
selkie hazırlıklar bittimi bizim doğum çantası bile hazır değil benim giyeceklerim hazır bebeğin kıyafetleri var uyku seti o kadar bebiş yatağını almadık doktor çatı muayenesi yaparmı seninkisi kaç haftalıktı tam olarak
ya benim erkenden ayrılmak istemiyorum doğum sonrası bebeğimle zaman geçireyim istiyorum. burada şimdilik rahatım yerinde .... bi tek eşim geldiğinde yıllık iznimizn bir haftasını verse müdürlerim yeter bana ...
günaydın güzel mart anneleriiii.......
ynur ccum zaman ne kadar hızlı geçiyor şafak 11 turkbayragi :lepi::lepi::lepi:
senin eşinin askerlik aptığı yere ve kütüğe kayıtlı olduğu ilin o ile mesafesine göre yol izinleri değişiyormuş . benim eşime yol izni iki gün veriyorlar çanakale askerlik yeri giresun kütüğü olduğu için kısmetse 17 sinde burda oalcak inşallah snein eşininkide öyledir canım.....
Hayırlı sabahlar sultanlarr a.s.
Ben birazdan yavrumu görmek için yollara düşeceğim :asigim:
Daha önce bahsetmiştim, hamileliğimin en başından beri özel bir hastanede takip oluyordum fakat doğum şekli konusunda özellere pek güvenmediğim için, Çapa Üniv. Hast. ne gidiyorum ilk defa, yengem ve bir arkadaşım orada doğum yaptı, memnun kaldılar..
İnş. bizimde işlerimiz rast gider, neye bu kadar geç geldiniz :mymeka: demezler inş.
Çok öptüm hepiniziiii a.s.
günaydın kızlar nasılsınız?
nr güzel bende cumartesi gideceğim....artık 2 haftada bire düştü kontrllerimiz ok mutluyum...bana kalsa hergün giderimya oğluşumu görmeye,bunada şükür...,nşallah güzel haberşlerle geliriz ikimizde...olumunekankayizsmile
ay bu yeni smileyler çok güzelmiş....
günaydın güzel mart anneleriiii.......
ynur ccum zaman ne kadar hızlı geçiyor şafak 11 turkbayragi :lepi::lepi::lepi:
senin eşinin askerlik aptığı yere ve kütüğe kayıtlı olduğu ilin o ile mesafesine göre yol izinleri değişiyormuş . benim eşime yol izni iki gün veriyorlar çanakale askerlik yeri giresun kütüğü olduğu için kısmetse 17 sinde burda oalcak inşallah snein eşininkide öyledir canım.....
bizim yol izni bir gün tatlım istanbul ankara arası bir günmüşneyse hayırlısıyla gelsinler sağ salim artık rüyalarda rotayı şaşırdı doğum rüyalarını geçtim kavuşma rüyaları görüyorum artık :))) bu sabahta kapıcı çok erken getirdi ekmekleri kapı çalınca bi heyecan bastıki anlatamam aman beee hadi şafakkkkkkk gel artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?