2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

hoşgeldiniz kızlar
yazsağol sende memnen kalırsın yeni drundan inşallah neden değiştiriyorsun doktorunu,
bosna sağol bakalım neler diyecek bundan sonra doktorlarımız
ynur senin eşindemi askerde

sağol mutlucum şu ana kadar özel hastaneye gidiyordum.ama bu ay biliyorsun yeni fiyat uygulamasına geçiyorlar gerçi konuştum daha başlamamışlar.ama ben yinede tedbirimi almak istiyorum burdaki özel hastane öyle yüksek miktarları hiç haketmiyor.hatta şunu söylemeliyim devlet hastanesi özelden daha güzel.bu sebeple böyle bir karar verdik.

ohh ohh maşallah göz açıp kapayana kadar geçer inşallah 11 şafak BİLECİK memleketimdesiniz şunun şurası 3 saatlik yol desemde BİLECİK hayırlısı ile gelmeleri dileğimler SEYYAL TANER VE YNUR

günaydın a.s. kızlar ilginçtir ben gittikçe daha rahat uyumaya başladım tuvalete kalkmasam zaten çok daha rahat olucak ama 4 lt su içince mecbur kalkıyo insan ama bu rahatlığı anlamadım ne iş misler gibi kalkıyorum yataktan

bende ankarada birsürü özel olmasına rağmen tıp fak,tercih ettim eskisi gibi değil devlet hastaneleri tertemiz ve donanımlı memnun kalırsın kalmazsan eskisine devam dersin
evet tatlım bende asker yolu bekliyorum az kaldı bakalım (
Allah kavuştursun bende 1 yıl bekledim gemi görevi vardı ama önceleri ayda 1 geliyordu sonra 3-4 aya kadar çıktı bitti şimdi

günaydın anne-anne :CüvCüv: :CüvCüv: bende bugün soluma bir yatmışım yatış o yatış uyumuş kalmışım benimde çok şikayetim yok gibi

Kızlar herkese günaydın,
Yeni katılanlar hoşgelmişler...
Seyyal'cim yıllık izinden bahsetmişin eşin gelirse müdürlerin vermesi için...
Boşver yıllık izni, doktorunla konuş rahatsızlandığını söle sana 1 hafta yatak istirahati versin boshayallersmile
Bu arada bende 2 gecedir uyuyamıyordum burnumun tıkanmasından bu gece gayet ii uyumuşum, sanırım tuzlu su çektim burnuma onun yararı oldu heralde

habere bakın sizce kim yalan söylüyor biz 5 sene uğraşalım millet şak diye hamile kalıyor
Aydın'da 14 yaşındaki E.T. birkaç gün önce annesine karnın şişmeye başladığını ve sürekli ağrıdığını söyledi. Bunun üzerine E.T'yi Aydın'daki özel bir hastaneye götüren ailesi 14 yaşındaki kızlarının 5 aylık hamile olduğunu öğrendi. Bu arada E. T.'nin bakire olduğu da ortaya çıktı. Aile büyük bir şok yaşarken, doktor durumu hastane yönetimine, hastane yönetimi de jandarmaya bildirdi. Jandarma tarafından ifadesi alınan E.T'nin babası S.T, "Kızımın hamile kaldığı söylenen tarihlerde eşimle ilişkiye girmiştik. ılişki sonrasında da spermleri sildiğim bezi banyoya atmıştık. Kızım o bezi vajinasına sürmüş olabilir. Başka bir erkekle ilişkiye girmesine ihtimal vermiyoruz" dedi.

Bu arada bu arada bakire olmasına rağmen beş aylık hamile çıkan E.T psikolog kontrolüne alındı. E.T'nin psikoloji tedavisinden sonra Aydın Cumhuriyet Savcılığında ifade vereceği bildirildi.

ay sendedemi benimde sabaha kadar başımağrıdı şimdide ağrıyor biraz..birde mide yanması...gitgide artmaya başladı zaten bu mide yanmaları...

karnında neneyi düşünene iki melk varda o yüzxdennnn :):):):):)

daha rahat uykualr snein olsun şekerim biz sabhı zor ediyoruz.... :):):)

ayyyy keşek her şafakta bi memlekette olsalardı :):):):) evet bugün sende misafiriz... hayırlıs ile inşallah...

NILUFERSAHH herkeşeeeeee günaydınlarrrr,..mutlu,güzel,sorunsuz bir gün diliyorum bu arada yeni bıcırıklar eklenmiş,.bayıldımmmmm.bende kullanayım,ayıp olmasın

günaydın dedikoduculrın en güzeliiiii :):):) kız dün yadığın o topiği okudum gece yatmadna önce okudum bide bilmiyorumkismile uyuyamadım rüyaalrdan ben kuzneimi getirmeyi düşünüyordum doğumdan sorna yanıma salak salakakannehir şeyler gördüm ryamda aman amannn mevlmam korusun... okumama daha böyle şeyler mevlam hepimiizn evindn uzak eylesin rabbimm ....

ohh ohh maşallah göz açıp kapayana kadar geçer inşallah 11 şafak BİLECİK memleketimdesiniz şunun şurası 3 saatlik yol desemde BİLECİK hayırlısı ile gelmeleri dileğimler SEYYAL TANER VE YNUR

teşekkürler canım sağolun iyiki varsınız hepiniz sizinle çok güzel geçiyor vakit bayanssulusmile

günaydın anneleeeeeerrraklinialirimsmile
ewet selincim bende çok rahat uyuyorum we bunun püf noktasını söyledim artık eminim etkisi olduğuna akşamları yürüyüş!!!!! bnce imkanınız warsa akşam takın kocişleri kolunuza bi kaç tur atın we ya başka birilerini takınkaydirigubbakcemile3, dışarı çıkma imkanınız yoksa balkonda falan derin nefes egzersizleri yapın 10dak. falan durun etkisi oluyo biz iki gündür kocam saolsun dışarı çıkıyoruz beşiktaş çarşıda bi tur, sonra bi cafede dinleniyoruz makara kukara derken ewe geri dönüş parktan geçiyoruz parkta bol bol nefes egzersizleri yapıyorum we ewe girdiğim anda yatağa atıp mışıl mışıl uyuyorum bu gece 1 kere uyandım oda wc yeaklinialirimsmile kesinlkle deneyin faydası oluyor

canımcım eğer bu tarihte doktordan rapor alırsam 5 hafta çalışabilir raporu alamıyorum tam haftasında geliyor .. zaten benim işlerim hep böyle birbiri ile çatışır ve hep bişeyleri zorlamam gerekir alıştı martık vermezler isede kısmet diyeceğiz :):): ) bak askerlik dedik hamileleikte girdi araya şükür diyelim şükür olsun napalım :):) :):):): )

ilginç bir haber yorumsuz kalsa daha iyi bence gerçekse aileye sabır versin mevlam nerden bakarsan bak çok fena bir durum....

ben çok yürüyemiyorum ama balkona çok çıkıyorum ondan mı ki ev zaten çok sıcak yatak odasının kaloriferini de kapattım daha serin oldu onun da etkisi var sanırım bi de artık tedirgin değilim Hasret doğarsalar bile yaşarlar artık diye kafam da rahat ama kocam yanıma gelmiyo mafoldumben sana çarparım gece diyor benle uyumuyor alsanaalsanasmile

kızlar ben bi çıkıyorum çıkış o çıkış 1,5 2,5 saat gezdiğim oluyor oda magnezyum tozunu içersem yoksa kasılmalarım oluyor

aaa işe bak...bence saçma geldi biraz açıklamaları..yok bezden olmuş falan...:)) ilginç...

Hımm ozaman kötü olmuş be canımbilmiyorumkismile
Neyse hayırlısı artık herşey yolunda gitsinde yıllık izinde gitsin amaaannnbayanssulusmile
Bu arada bütün işerim birbiri ile çatışır diyosun ya beterin beteri var yinede..
Benim eşim daha yapmadı askerliğini..Bebek doğduktan 8-9 ay sonra gidecek en erken..
Biz Sinpac ile kader arkadaşıyızmafoldumben

Bende çok yürüyemiyorum, Çünkü sağ kasığıma ve karnımın sağ tarafına sancı giriyor hemen..Neden olduğunu bilmiyorum ama doktor çok yürüme ozaman dedi..Benim gibi olan varmı aranızda??

:çok üzgünüm:
Evet beknur yaaa....
Zaten dün akşam dırdır ettim durdum adama...senağlama
Şimdi iyice kötü hissettim kendimi...

yok ben palnasızlıktan bahsetmiştim hani bebek hiç aklımzıda yoktu ve ben doğum kontrol hapı kullanırken hamiel kaldım :):):)

anaa sinpacın eşide mi yapamdı askeliğini hım mama onun eşi mastır yapıyordu hatırladığım kadarı ile... e seninkide yapadı mevlam kolaylık versin burda artık onalrında şafağını sayarız ep birlikte geçer gşder zaman bişeycik olmaz sıkıntı etmeyin.... hem hamile haliyle daha zor çocukalrıız size oayalanmak gün geçirmek için sebep olur .....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…