- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #31.481
hoşgeldiniz kızlar
yazsağol sende memnen kalırsın yeni drundan inşallah neden değiştiriyorsun doktorunu,
bosna sağol bakalım neler diyecek bundan sonra doktorlarımız
ynur senin eşindemi askerde
hoşgeldiniz kızlar
yazsağol sende memnen kalırsın yeni drundan inşallah neden değiştiriyorsun doktorunu,
bosna sağol bakalım neler diyecek bundan sonra doktorlarımız
ynur senin eşindemi askerde
günaydın güzel mart anneleriiii.......
ynur ccum zaman ne kadar hızlı geçiyor şafak 11 turkbayragi :lepi::lepi::lepi:
senin eşinin askerlik aptığı yere ve kütüğe kayıtlı olduğu ilin o ile mesafesine göre yol izinleri değişiyormuş . benim eşime yol izni iki gün veriyorlar çanakale askerlik yeri giresun kütüğü olduğu için kısmetse 17 sinde burda oalcak inşallah snein eşininkide öyledir canım.....
bende ankarada birsürü özel olmasına rağmen tıp fak,tercih ettim eskisi gibi değil devlet hastaneleri tertemiz ve donanımlı memnun kalırsın kalmazsan eskisine devam dersinsağol mutlucum şu ana kadar özel hastaneye gidiyordum.ama bu ay biliyorsun yeni fiyat uygulamasına geçiyorlar gerçi konuştum daha başlamamışlar.ama ben yinede tedbirimi almak istiyorum burdaki özel hastane öyle yüksek miktarları hiç haketmiyor.hatta şunu söylemeliyim devlet hastanesi özelden daha güzel.bu sebeple böyle bir karar verdik.
Allah kavuştursun bende 1 yıl bekledim gemi görevi vardı ama önceleri ayda 1 geliyordu sonra 3-4 aya kadar çıktı bitti şimdievet tatlım bende asker yolu bekliyorum az kaldı bakalım(
günaydın a.s. kızlar ilginçtir ben gittikçe daha rahat uyumaya başladım tuvalete kalkmasam zaten çok daha rahat olucak ama 4 lt su içince mecbur kalkıyo insan ama bu rahatlığı anlamadım ne iş misler gibi kalkıyorum yataktan
günaydın güzel anneler hepinize.kaydirigubbakcemile5
umarım siz ve bebişleriniz iyidir. gece başım bir ağrıdı bir ağrıdı sabaha kadar zor uyudum. birde miğde yanması artık yaklaştıkca sorunlarda artıyor aklinialirimsmile
Doktora gidecek Arkadaşlar inşallah hayırlı haberlerle gelirler bizde 20 de gideceğimiz inşallah....
günaydın kızlar nasılsınız?
nr güzel bende cumartesi gideceğim....artık 2 haftada bire düştü kontrllerimiz ok mutluyum...bana kalsa hergün giderimya oğluşumu görmeye,bunada şükür...,nşallah güzel haberşlerle geliriz ikimizde...olumunekankayizsmile
QUOTE]
selkie hazırlıklar bittimi bizim doğum çantası bile hazır değil benim giyeceklerim hazır bebeğin kıyafetleri var uyku seti o kadar bebiş yatağını almadık doktor çatı muayenesi yaparmı seninkisi kaç haftalıktı tam olarak
canım benim 32 hafta 1 gün oldu ....benim herşeyim hazır..hastane çantam bebeğin eşyaları hepsini yıkadım ütüledim yerleştirdim....tek evin büyük tremizliği kaldı..haftyada onu yapaçağım..ben erken davrandım çünkü gitgide ağırlaşıyorum ..herşey dahada zorlaşıyor...
günaydın güzel anneler hepinize.güzel birgün olur bugün inşaallahaklinialirimsmile.
doktor gidecek arkadaşlar DİMPLEHAWK ve cumartesi gidecek olan SELKİE MUTLU güzel haberlerle gelin canlarımolumunekankayizsmile.bizde bu hafta yada önümüzdeki hafta yeni doktorumuza gideceğiz kısmetse.umarım bizi iyi karşılar.
amin canım inşallah...
Günaydın erkenci anneler,
Seyyalcim kavuşma günü de kesinleşmiş artık, gözün aydın canım...
Dimplecım güzel haberlerle gel inşallah...
Ohhh sefanız olsun :)
Bizim kontrolümüz de cumartesi, zor bekliyorum ben de...
Ben de giderim valla her gün :)
Sanırım bu haftadan sonra beni de 2 haftada bir çağırır, çağırmazsa da ben çağırtırım kendimi :)
hep beraber kontrole gideceğiz demekki cumartesi günü...bir ay zor geçiyor yaaa.çağırır ama ertık herhalde seninkide...
herkeşeeeeee günaydınlarrrr,..mutlu,güzel,sorunsuz bir gün diliyorum:lepi: :lepi:bu arada yeni bıcırıklar eklenmiş,.bayıldımmmmm.bende kullanayım,ayıp olmasıneyvahedigeldismile boshayallersmile bayanssulusmile
canım günaydın...
günaydın a.s. kızlar ilginçtir ben gittikçe daha rahat uyumaya başladım tuvalete kalkmasam zaten çok daha rahat olucak ama 4 lt su içince mecbur kalkıyo insan ama bu rahatlığı anlamadım ne iş misler gibi kalkıyorum yataktan
pancuben Alıntı:
ohh ohh maşallah göz açıp kapayana kadar geçer inşallah 11 şafak BİLECİK memleketimdesiniz şunun şurası 3 saatlik yol desemde BİLECİK hayırlısı ile gelmeleri dileğimler SEYYAL TANER VE YNUR
NILUFERSAHH herkeşeeeeee günaydınlarrrr,..mutlu,güzel,sorunsuz bir gün diliyorum bu arada yeni bıcırıklar eklenmiş,.bayıldımmmmm.bende kullanayım,ayıp olmasın
ohh ohh maşallah göz açıp kapayana kadar geçer inşallah 11 şafak BİLECİK memleketimdesiniz şunun şurası 3 saatlik yol desemde BİLECİK hayırlısı ile gelmeleri dileğimler SEYYAL TANER VE YNUR
Kızlar herkese günaydın,
Yeni katılanlar hoşgelmişler...
Seyyal'cim yıllık izinden bahsetmişin eşin gelirse müdürlerin vermesi için...
Boşver yıllık izni, doktorunla konuş rahatsızlandığını söle sana 1 hafta yatak istirahati versin boshayallersmile
Bu arada bende 2 gecedir uyuyamıyordum burnumun tıkanmasından bu gece gayet ii uyumuşum, sanırım tuzlu su çektim burnuma onun yararı oldu heralde
mutlu03 habere bakın sizce kim yalan söylüyor biz 5 sene uğraşalım millet şak diye hamile kalıyor
Aydın'da 14 yaşındaki E.T. birkaç gün önce annesine karnın şişmeye başladığını ve sürekli ağrıdığını söyledi. Bunun üzerine E.T'yi Aydın'daki özel bir hastaneye götüren ailesi 14 yaşındaki kızlarının 5 aylık hamile olduğunu öğrendi. Bu arada E. T.'nin bakire olduğu da ortaya çıktı. Aile büyük bir şok yaşarken, doktor durumu hastane yönetimine, hastane yönetimi de jandarmaya bildirdi. Jandarma tarafından ifadesi alınan E.T'nin babası S.T, "Kızımın hamile kaldığı söylenen tarihlerde eşimle ilişkiye girmiştik. İlişki sonrasında da spermleri sildiğim bezi banyoya atmıştık. Kızım o bezi vajinasına sürmüş olabilir. Başka bir erkekle ilişkiye girmesine ihtimal vermiyoruz" dedi.
Bu arada bu arada bakire olmasına rağmen beş aylık hamile çıkan E.T psikolog kontrolüne alındı. E.T'nin psikoloji tedavisinden sonra Aydın Cumhuriyet Savcılığında ifade vereceği bildirildi.
günaydın anneleeeeeerrraklinialirimsmile
ewet selincim bende çok rahat uyuyorum we bunun püf noktasını söyledim artık eminim etkisi olduğuna akşamları yürüyüş!!!!! bnce imkanınız warsa akşam takın kocişleri kolunuza bi kaç tur atın we ya başka birilerini takınkaydirigubbakcemile3, dışarı çıkma imkanınız yoksa balkonda falan derin nefes egzersizleri yapın 10dak. falan durun etkisi oluyo biz iki gündür kocam saolsun dışarı çıkıyoruz beşiktaş çarşıda bi tur, sonra bi cafede dinleniyoruz makara kukara derken ewe geri dönüş parktan geçiyoruz parkta bol bol nefes egzersizleri yapıyorum we ewe girdiğim anda yatağa atıp mışıl mışıl uyuyorum bu gece 1 kere uyandım oda wc yeaklinialirimsmile kesinlkle deneyin faydası oluyor
habere bakın sizce kim yalan söylüyor biz 5 sene uğraşalım millet şak diye hamile kalıyor
Aydın'da 14 yaşındaki E.T. birkaç gün önce annesine karnın şişmeye başladığını ve sürekli ağrıdığını söyledi. Bunun üzerine E.T'yi Aydın'daki özel bir hastaneye götüren ailesi 14 yaşındaki kızlarının 5 aylık hamile olduğunu öğrendi. Bu arada E. T.'nin bakire olduğu da ortaya çıktı. Aile büyük bir şok yaşarken, doktor durumu hastane yönetimine, hastane yönetimi de jandarmaya bildirdi. Jandarma tarafından ifadesi alınan E.T'nin babası S.T, "Kızımın hamile kaldığı söylenen tarihlerde eşimle ilişkiye girmiştik. İlişki sonrasında da spermleri sildiğim bezi banyoya atmıştık. Kızım o bezi vajinasına sürmüş olabilir. Başka bir erkekle ilişkiye girmesine ihtimal vermiyoruz" dedi.
Bu arada bu arada bakire olmasına rağmen beş aylık hamile çıkan E.T psikolog kontrolüne alındı. E.T'nin psikoloji tedavisinden sonra Aydın Cumhuriyet Savcılığında ifade vereceği bildirildi.
canımcım eğer bu tarihte doktordan rapor alırsam 5 hafta çalışabilir raporu alamıyorum tam haftasında geliyor .. zaten benim işlerim hep böyle birbiri ile çatışır ve hep bişeyleri zorlamam gerekir alıştı martık vermezler isede kısmet diyeceğiz :):): ) bak askerlik dedik hamileleikte girdi araya şükür diyelim şükür olsun napalım :):) :):):): )
ilginç bir haber yorumsuz kalsa daha iyi bence gerçekse aileye sabır versin mevlam nerden bakarsan bak çok fena bir durum....
günaydın anneleeeeeerrraklinialirimsmile
ewet selincim bende çok rahat uyuyorum we bunun püf noktasını söyledim artık eminim etkisi olduğuna akşamları yürüyüş!!!!! bnce imkanınız warsa akşam takın kocişleri kolunuza bi kaç tur atın we ya başka birilerini takınkaydirigubbakcemile3, dışarı çıkma imkanınız yoksa balkonda falan derin nefes egzersizleri yapın 10dak. falan durun etkisi oluyo biz iki gündür kocam saolsun dışarı çıkıyoruz beşiktaş çarşıda bi tur, sonra bi cafede dinleniyoruz makara kukara derken ewe geri dönüş parktan geçiyoruz parkta bol bol nefes egzersizleri yapıyorum we ewe girdiğim anda yatağa atıp mışıl mışıl uyuyorum bu gece 1 kere uyandım oda wc yeaklinialirimsmile kesinlkle deneyin faydası oluyor
Hımm ozaman kötü olmuş be canımbilmiyorumkismile
Neyse hayırlısı artık herşey yolunda gitsinde yıllık izinde gitsin amaaannnbayanssulusmile
Bu arada bütün işerim birbiri ile çatışır diyosun ya beterin beteri var yinede..
Benim eşim daha yapmadı askerliğini..Bebek doğduktan 8-9 ay sonra gidecek en erken..
Biz Sinpac ile kader arkadaşıyızmafoldumben
Hımm ozaman kötü olmuş be canımbilmiyorumkismile
Neyse hayırlısı artık herşey yolunda gitsinde yıllık izinde gitsin amaaannnbayanssulusmile
Bu arada bütün işerim birbiri ile çatışır diyosun ya beterin beteri var yinede..
Benim eşim daha yapmadı askerliğini..Bebek doğduktan 8-9 ay sonra gidecek en erken..
Biz Sinpac ile kader arkadaşıyızmafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?