2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

:çok üzgünüm:
Evet beknur yaaa....
Zaten dün akşam dırdır ettim durdum adama...senağlama
Şimdi iyice kötü hissettim kendimi...

Ayyy yazıııkkk valla kocişlereee..eyvahedigeldismile
Ama yinede kötü hissetme kendini boşverrr, onlar alışım zaten bizim bu halimize normal karşılıyolardır...kaydirigubbakcemile5
Ama çoğu zaman askerliğini yapmadığını unutuyorum aklıma gelince beynimde şimşekler çakıyo yaaa...Valla düşünmeye başladım tek başıma bebekle napıcam ben diyeee:gitme:

Aboooo..inan doğum kontrol hapı kullanırken hamile kalma ihtimali var diye duydum ama canlı canlı hiiiç şahit olmamıştım...Allah'ın kısmeeti işte bak görüyomusuuuunn..
Benim kocişte üniversitede doktora yapıo ondan gidemedi askereeee..
neyse sayarız hep birlikteopuyorumnanaktanAllah kolaylığını verir heralde

Allah yardım eder arkadaslar
bizimde askerlik haziranda.. bebis 3 ayını doldurmamıs olacak yani.. düsününce zor oluyor ama hayırlısı hakkımızda.. :sinifsinif:

Allah yardım eder arkadaslar
bizimde askerlik haziranda.. bebis 3 ayını doldurmamıs olacak yani.. düsününce zor oluyor ama hayırlısı hakkımızda.. :sinifsinif:

Çok zor olacağı kesin..Babaları büyüdüğünü göremiycek kuzucuklarımızın...ama başa çıkıcaz bi şekilde napalım...Allah hepimize sağlık, güç ve dayanma sabrı versin...

ya unutursan ilacı almayı sonrada unuttuğunu unutursan öyle olur işte ... seninkide amma salaklık deme valla mevlanın kısmeti bu işler oalcaksa oluyor işte :):):):): ) ama şükür ki olmuş valla.. o kadar keyifli geliyorki şimdi düşünüyorumda ya hamiel olmasaydın burda sizlerle tanışamazdım ve zaman bu kdar çabuk geçmezdi :):):)

Gelincik001 Allah yardım eder arkadaslar
bizimde askerlik haziranda.. bebis 3 ayını doldurmamıs olacak yani.. düsününce zor oluyor ama hayırlısı hakkımızda..

canım benim snein için de çok dua edeceğim emin ol burda birlikte paylaşırız hiç üzülme geçiyor zaman ama bbaıs için çok zor oalcak kuzusunun kokusu burnunda kalacak ... sık ısk gidersin o gelir belli olmaz dur daha durmlar deişiyor bak ben 3 kez gitim o 4 kez geldi ilk acemi birlii zor olur sonra rahtlarsınız hiç dert etme ama bol para biriktirin çok lazım oluyor çok .... :):):):

canım sıkmayın canınızı seyyalle ben en tecrübeliler olarak sizin yanınızdayız yerimseniben sizin bebişler yanınızda olucak zaman daha çabuk geçer sizin için bebişlerde büyürler ne güzel babaları gelene kadar en zoru bizimkiydi canım hiç naz niyaz yapadık :sinifsinif: ama sizin öyle değil ne güzel bebiş unutturur herşeyi sağlıkla gidip gelirler inşallah :Saruboceq:

:roflol::roflol::roflol::roflol: sende ben gibisin kuşum yaaa naz niyaz derdinde :):):):roflol::roflol: ama bide eşime git sor düşün diyorki bebeğe kesinlikle naz eda gibi isimelr koymam anlamınazlı isimler asla vermem neye naz yaptım dediğimde de neye naz yapmıyorsunki diye bir sor diyor :):):)) şimdiden bıktığını söylüyor bana kalsa hiç biş iyapamdım :):):)..

ya bişey soracağım dün mesela dedim ki bebek doğduğunda ilk ben öpmek istiyorum eğer sezeryan olur ve ben geç uyanırsam ne olur öpme kokla la kucağına sev ama öpme ben öpeceğim .... şimdi bu naz yada çok zor bir istek mi oluyor ? ben daha altı yaşında sormuşum anneme beni ilk kim öptü diyte meğer dedim öpmüş zaten çok severdim rahmeliyi daha çok sevdim o zmandan beri de demkeki işlemiş ne olur ben öpsem dimi ama :dilcikar::dilcikar::dilcikar:bun usorun ediyor paşa ala ala yaaaa.... :dilcikar::dilcikar:

sen gitt o zamn onun yanına bazen bizimki çekyata uzanıyor açmadan, tw izliyor bnde hemen yanına sıkışıyorum düşün yani o daracık koltukta sarılıp uyuyakalıyoruz bi açıorum gözümü gece 3 falan olmuş uyumuşuz sarılıp, normaldede o yüzüstü yatmayı sewio ben arkadan tek bacağımı üstüne atıyorum tek kolum altında karnım totoşuna yada sırtına yapışık fıldır fıldır bebiş oynuyo babasının kıçını tekmelio:roflol: gece yataktan düşürüyodum nerdeyse uca kadar itmişim kocişi dioki kaysana dio bana bnde anlıyorumki kaşısana dio sırtını kaşımaya çalışıorum uyku arası:))) meğerse adamım düşüyormuş kay diyor o tarafa birazdelikafadulden
rahat ol tabi cnm ama yinede 5 hafta falandaha dayansalar daha süper olur en az

Seyyal'cim hiiiççç öyle düşünmedim..Genelde hapın öyle bir dezavantajı var bende unuturdum içmeyi:kedi:
Bencede iyi olmuş bak çok kısa biz zaman sonra bebişi alcan kucağına...hem dediğin gibi sonra nasıl tanışıcaktık???
Ynur'cum saol arkadaşım desteğin için :)

ikinci çocuğum kız olursa ben kesin naz koyacağım adını :sm_cool: canım tabikide ilk öpme hakkı bizim o konuda çok haklısın ama doğum şekli nasıl olur o an ne düşünürüz hepsi bilinmez çoklu bi denklem bakalım bende sezeryan olursam tam bayıltılmak istemiyorum bu yüzden bebeğimi ilk ben göriyim diye düşünürken bile ağlıyorum gerçeği nasıl olur bilmiyorum opuyorumnanaktan

Günaydın arkadaşlar...
Keyifler iyidir inşallah..
Biz 32. haftaya girdik. ıki gün önce doktordaydık. 1800gr olmuş bizim cimcime.. Bi de artık her hafta NST ye girecekmişiz...
Hayırlsı...

bence sonuna kadar sen haklısın..Burada NAZ adı altında nitelendirilmiş birşey yo bence..
sanırım oda şuan biraz hassas...senin herşeyini naz olarak algılıyooooboshayallersmile

Günaydın arkadaşlar...
Biz 32. haftaya girdik. İki gün önce doktordaydık. 1800gr olmuş bizim cimcime.. Bi de artık her hafta NST ye girecekmişiz...
Hayırlsı...
Günaydın canım,
Ayyy zaman su gibi geçiyo yahuuu...
Daha dün gibi hatırlıyorum tüm arkadaşlar selam verip tanişmak istediğinde, benimki 8 haftalık, 12 haftalık dediğimiz günleriiiii :)
bi hoş oldu içim vallahaaa...
Ama benimkisi daha 28 haftalık yahu benim çoook var bende 32 haftalara gelmek istiyorummmmguclubacismile

heeeyyyy yaşasın kadınarl kulübü üstünlüğü. :enbuyukkk::enbuyukkk: ben şimdi bu sayfayı kaydedeyim gelince de ona okutayum ynur ve beknurcum inşallah norml doğum olur yada sezeryanda tam bayıltmazlar :lepi::lepi::Saruboceq::Saruboceq: neyse hayırlısı olsun bakalım....

beknur cum bu arada merka etme zamöan hızlı akıoyr sende geleceksin bu haftalara ve heyacanın daha bir artacak bebeğininb hareketleri daha netlik kazanacak çok kyifli çok...

Ya ben de o kadar alıştım ki içimde miniğimle yaşamaya.. Tekmeledi mi, hıçkırık mı tuttu falan demeye..
Doğum yaklaştıkça ayrılıcaz diye üzülmeye başladım... :gitme: Garip pisikolojiler içindeyim zaten bu aralar...
En geç Şubat sonuna doğum diyo doktor...

Bu NAZ olayı sadece bizim evde geçmiyomuş demekkki... kaydirigubbakcemile2
Ben de bebek doğduğunda sırf kayınvalidemden önce ben görcem diye normal doğum diye ısrar ediyorum valla!!!... -tatlicadiarzu-

Günaydın arkadaşlar...
Biz 32. haftaya girdik. İki gün önce doktordaydık. 1800gr olmuş bizim cimcime.. Bi de artık her hafta NST ye girecekmişiz...
Hayırlsı...

maşallah bebişine canım o mini göbüşte 1800gram saklıyorsun heealsanaalsanasmile neden her hafta 2 haftada bi olması gerekmior mu?

Bu NAZ olayı sadece bizim evde geçmiyomuş demekkki... kaydirigubbakcemile2
Ben de bebek doğduğunda sırf kayınvalidemden önce ben görcem diye normal doğum diye ısrar ediyorum valla!!!... -tatlicadiarzu-

ay canım o konuyu hiç açma valla ben elimden gelse hiç göstermicem hastaneye bile sokturtmicam onları ama işte mecburiyet yokmu kafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…