- 20 Temmuz 2009
- 1.467
- 0
- 116
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #31.501
:çok üzgünüm:
Evet beknur yaaa....
Zaten dün akşam dırdır ettim durdum adama...senağlama
Şimdi iyice kötü hissettim kendimi...
yok ben palnasızlıktan bahsetmiştim hani bebek hiç aklımzıda yoktu ve ben doğum kontrol hapı kullanırken hamiel kaldım :):):)
anaa sinpacın eşide mi yapamdı askeliğini hım mama onun eşi mastır yapıyordu hatırladığım kadarı ile... e seninkide yapadı mevlam kolaylık versin burda artık onalrında şafağını sayarız ep birlikte geçer gşder zaman bişeycik olmaz sıkıntı etmeyin.... hem hamile haliyle daha zor çocukalrıız size oayalanmak gün geçirmek için sebep olur .....
Allah yardım eder arkadaslar
bizimde askerlik haziranda.. bebis 3 ayını doldurmamıs olacak yani.. düsününce zor oluyor ama hayırlısı hakkımızda.. :sinifsinif:
Aboooo..inan doğum kontrol hapı kullanırken hamile kalma ihtimali var diye duydum ama canlı canlı hiiiç şahit olmamıştım...Allah'ın kısmeeti işte bak görüyomusuuuunn..
Benim kocişte üniversitede doktora yapıo ondan gidemedi askereeee..
neyse sayarız hep birlikteopuyorumnanaktanAllah kolaylığını verir heralde
Gelincik001 Allah yardım eder arkadaslar
bizimde askerlik haziranda.. bebis 3 ayını doldurmamıs olacak yani.. düsününce zor oluyor ama hayırlısı hakkımızda..
Ayyy yazıııkkk valla kocişlereee..eyvahedigeldismile
Ama yinede kötü hissetme kendini boşverrr, onlar alışım zaten bizim bu halimize normal karşılıyolardır...kaydirigubbakcemile5
Ama çoğu zaman askerliğini yapmadığını unutuyorum aklıma gelince beynimde şimşekler çakıyo yaaa...Valla düşünmeye başladım tek başıma bebekle napıcam ben diyeee:gitme:
canım sıkmayın canınızı seyyalle ben en tecrübeliler olarak sizin yanınızdayız yerimseniben sizin bebişler yanınızda olucak zaman daha çabuk geçer sizin için bebişlerde büyürler ne güzel babaları gelene kadar en zoru bizimkiydi canım hiç naz niyaz yapadık :sinifsinif: ama sizin öyle değil ne güzel bebiş unutturur herşeyi sağlıkla gidip gelirler inşallah :Saruboceq:
ben çok yürüyemiyorum ama balkona çok çıkıyorum ondan mı ki ev zaten çok sıcak yatak odasının kaloriferini de kapattım daha serin oldu onun da etkisi var sanırım bi de artık tedirgin değilim Hasret doğarsalar bile yaşarlar artık diye kafam da rahat ama kocam yanıma gelmiyo mafoldumben sana çarparım gece diyor benle uyumuyor alsanaalsanasmile
:roflol::roflol::roflol::roflol: sende ben gibisin kuşum yaaa naz niyaz derdinde :):):):roflol::roflol: ama bide eşime git sor düşün diyorki bebeğe kesinlikle naz eda gibi isimelr koymam anlamınazlı isimler asla vermem neye naz yaptım dediğimde de neye naz yapmıyorsunki diye bir sor diyor :):):)) şimdiden bıktığını söylüyor bana kalsa hiç biş iyapamdım :):):)..
ya bişey soracağım dün mesela dedim ki bebek doğduğunda ilk ben öpmek istiyorum eğer sezeryan olur ve ben geç uyanırsam ne olur öpme kokla la kucağına sev ama öpme ben öpeceğim .... şimdi bu naz yada çok zor bir istek mi oluyor ? ben daha altı yaşında sormuşum anneme beni ilk kim öptü diyte meğer dedim öpmüş zaten çok severdim rahmeliyi daha çok sevdim o zmandan beri de demkeki işlemiş ne olur ben öpsem dimi ama :dilcikar::dilcikar::dilcikar:bun usorun ediyor paşa ala ala yaaaa.... :dilcikar::dilcikar:
:roflol::roflol::roflol::roflol: sende ben gibisin kuşum yaaa naz niyaz derdinde :):):):roflol::roflol: ama bide eşime git sor düşün diyorki bebeğe kesinlikle naz eda gibi isimelr koymam anlamınazlı isimler asla vermem neye naz yaptım dediğimde de neye naz yapmıyorsunki diye bir sor diyor :):):)) şimdiden bıktığını söylüyor bana kalsa hiç biş iyapamdım :):):)..
ya bişey soracağım dün mesela dedim ki bebek doğduğunda ilk ben öpmek istiyorum eğer sezeryan olur ve ben geç uyanırsam ne olur öpme kokla la kucağına sev ama öpme ben öpeceğim .... şimdi bu naz yada çok zor bir istek mi oluyor ? ben daha altı yaşında sormuşum anneme beni ilk kim öptü diyte meğer dedim öpmüş zaten çok severdim rahmeliyi daha çok sevdim o zmandan beri de demkeki işlemiş ne olur ben öpsem dimi ama :dilcikar::dilcikar::dilcikar:bun usorun ediyor paşa ala ala yaaaa.... :dilcikar::dilcikar:
Günaydın canım,Günaydın arkadaşlar...
Keyifler iyidir inşallah..
Biz 32. haftaya girdik. İki gün önce doktordaydık. 1800gr olmuş bizim cimcime.. Bi de artık her hafta NST ye girecekmişiz...
Hayırlsı...
Günaydın canım,
Ayyy zaman su gibi geçiyo yahuuu...
Daha dün gibi hatırlıyorum tüm arkadaşlar selam verip tanişmak istediğinde, benimki 8 haftalık, 12 haftalık dediğimiz günleriiiii :)
bi hoş oldu içim vallahaaa...
Ama benimkisi daha 28 haftalık yahu benim çoook var bende 32 haftalara gelmek istiyorummmmguclubacismile
ikinci çocuğum kız olursa ben kesin naz koyacağım adını :sm_cool: canım tabikide ilk öpme hakkı bizim o konuda çok haklısın ama doğum şekli nasıl olur o an ne düşünürüz hepsi bilinmez çoklu bi denklem bakalım bende sezeryan olursam tam bayıltılmak istemiyorum bu yüzden bebeğimi ilk ben göriyim diye düşünürken bile ağlıyorum gerçeği nasıl olur bilmiyorum opuyorumnanaktan
Günaydın arkadaşlar...
Keyifler iyidir inşallah..
Biz 32. haftaya girdik. İki gün önce doktordaydık. 1800gr olmuş bizim cimcime.. Bi de artık her hafta NST ye girecekmişiz...
Hayırlsı...
Bu NAZ olayı sadece bizim evde geçmiyomuş demekkki... kaydirigubbakcemile2
Ben de bebek doğduğunda sırf kayınvalidemden önce ben görcem diye normal doğum diye ısrar ediyorum valla!!!... -tatlicadiarzu-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?