- 20 Temmuz 2009
- 1.467
- 0
- 116
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #31.521
heeeyyyy yaşasın kadınarl kulübü üstünlüğü. :enbuyukkk::enbuyukkk: ben şimdi bu sayfayı kaydedeyim gelince de ona okutayum ynur ve beknurcum inşallah norml doğum olur yada sezeryanda tam bayıltmazlar :lepi::lepi::Saruboceq::Saruboceq: neyse hayırlısı olsun bakalım....
beknur cum bu arada merka etme zamöan hızlı akıoyr sende geleceksin bu haftalara ve heyacanın daha bir artacak bebeğininb hareketleri daha netlik kazanacak çok kyifli çok...
maşallah bebişine canım o mini göbüşte 1800gram saklıyorsun heealsanaalsanasmile neden her hafta 2 haftada bi olması gerekmior mu?
Pek de mini diil valla canım ya günden güne farkediyo... Artık geceleri pek uyuyamıyorum.. Sağa sola dönemiyorum. Ders anlatırken nefes nefese kalıyorum ne bilim...
2 haftada bir USG, her hafta NST dedi doktor.. Daha doğum yaklaştıkça 2-3 günde bir gidicekmişim...
ay canım o konuyu hiç açma valla ben elimden gelse hiç göstermicem hastaneye bile sokturtmicam onları ama işte mecburiyet yokmu kafamçokkarıştı
İnşallah hayırlısı ile gelsek bakalım..
Bu arada senin kaç haftalık olmuştu canım???
Frambuaz'cım bende çok alıştım minik kuşuma sanki doğduğumdan beri ben hep hamileymişim biz hep birlikteymişiz gibi geliyo:kedi: hareketini bir saniye duymazsam tedirgin oluyorum...
Ya birde etrafımdaki insanların şu laflarına sinir oluyorum..Çok uzun süredir beni görmeyenler aaaa nekadar büyümüş kocaman olmuuuşşş diyolar...Görmeyenler ise karnın çıktımı büyüdümü diyorlar..Yuh yani artık tabiiiki büyüdü çıktı nerdeyse doğurucam sordukları sorulara bak halla hallaaaaaalsanaalsanasmile
hadi ya bizimde mi öyle olacak acaba ilk defa senden duyuyorum bu dönemde her hafta nst olacağını benim 15i randewum sonra 2 haftada bir gideceğim:uhm:
ay canım o konuyu hiç açma valla ben elimden gelse hiç göstermicem hastaneye bile sokturtmicam onları ama işte mecburiyet yokmu kafamçokkarıştı
frambuaz Alıntı:
hasret0587 kullanıcısından alıntı
maşallah bebişine canım o mini göbüşte 1800gram saklıyorsun hee neden her hafta 2 haftada bi olması gerekmior mu?
Pek de mini diil valla canım ya günden güne farkediyo... Artık geceleri pek uyuyamıyorum.. Sağa sola dönemiyorum. Ders anlatırken nefes nefese kalıyorum ne bilim...
2 haftada bir USG, her hafta NST dedi doktor.. Daha doğum yaklaştıkça 2-3 günde bir gidicekmişim...
beknur Alıntı:
İnşallah hayırlısı ile gelsek bakalım..
Bu arada senin kaç haftalık olmuştu canım???
Frambuaz'cım bende çok alıştım minik kuşuma sanki doğduğumdan beri ben hep hamileymişim biz hep birlikteymişiz gibi geliyo hareketini bir saniye duymazsam tedirgin oluyorum...
Ya birde etrafımdaki insanların şu laflarına sinir oluyorum..Çok uzun süredir beni görmeyenler aaaa nekadar büyümüş kocaman olmuuuşşş diyolar...Görmeyenler ise karnın çıktımı büyüdümü diyorlar..Yuh yani artık tabiiiki büyüdü çıktı nerdeyse doğurucam sordukları sorulara bak halla hallaaaaa
frambuaz kullanıcısından alıntı
Bu NAZ olayı sadece bizim evde geçmiyomuş demekkki...
Ben de bebek doğduğunda sırf kayınvalidemden önce ben görcem diye normal doğum diye ısrar ediyorum valla!!!...
Günaydın arkadaşlar, herkesin keyfi yerinde bakıyorum da, aman nazar değmesin hep böyle olalımBu NAZ ismi durumları her evde geçmiş anlaşılan, bizim evde de geçti, benim eşimde asla naz, nazlı gibi isimler koymam, sonra çok nazlı olur dedi, erkekleri yice korkutmuşuz bu naz yapma meselesinde :))
Bu arada dün Ocak anneleini okudum da biraz, canım sıkıldı yaa, bebekler hep erken gelmiş, bizde öyle olmaz inşallah, bir daha başka topiklerde dolaşmayacam ben, çok etkilendim, gece sabaha kadar uyuyamadım yine, burun tıkanıklığında da son noktaya geldim artık.
bak canı msne sokmamakta haklısın bence doğru düzgün arayıota haber almadıalr senden demekki hep oğullaırnı arıyorlar hiöç maddi bi destek felanda vermediler sokma bence de ama işte olmazki anasını satayımmmmklava: klava: klava:
inanmıyorum ben sanaaaaa snein fiziğin hala süper benceeeeeee :lepi::lepi::lepi:
Saol canım ya... Moral oluyosun inan ki..
etrafındaki ok bilmişleri dinlemeeeee..... ben 31 haftalığım önümüzdeki hatfa çalışabilir raporumu almaya gidiyorummm...
Ben de pzt aldım raporumu ama artık motor tekliyo... Şu okul bi tatile girseydi..
hele birde kimi daha fazla seveceksin muhabbeti varki onu hiç sormayın :):):) benim kaynaanm doğumdan sonra gelecek artık ne zaman bilet bulabilrise ve sadece bir hafta izin alabiliyor :):):):):)))) görümcem de ben sonra gelirim demişti ama annemle birlikte gel hem baand afaydan olur dedim ikisi bir arada çıksın bi onunla bi onunla uğraşmayayım dimi ama :):):)
Bu erken doğum konusunda ben de epey sıkıntı yaptım kendime zamanında.. Doktor 38. hafta itibariyle doğum normal dedi. Yani bebeklerin %88'i 40 haftayı doldurmadan geliyomuş zaten... Sağlıklı olsunlar da önemli olan o..
38. haftada gelmeleri normal evet, benim doktorumda dedi onu ama Ocak annelerinde, Ocakta doğuracak kadın Ekim de doğurmuş, Kasımda doğurmuş düşünsene, bizimkilerde bu aylarda gelmez inşallah, nerden baksan 1-2 ay eksik doğmuş olacaklar öyle olursa, benim tedirginliğim bundan dolayı, 8. aya gelsek rahatlayacam da..
38. haftada gelmeleri normal evet, benim doktorumda dedi onu ama Ocak annelerinde, Ocakta doğuracak kadın Ekim de doğurmuş, Kasımda doğurmuş düşünsene, bizimkilerde bu aylarda gelmez inşallah, nerden baksan 1-2 ay eksik doğmuş olacaklar öyle olursa, benim tedirginliğim bundan dolayı, 8. aya gelsek rahatlayacam da..
bak canı msne sokmamakta haklısın bence doğru düzgün arayıota haber almadıalr senden demekki hep oğullaırnı arıyorlar hiöç maddi bi destek felanda vermediler sokma bence de ama işte olmazki anasını satayımmmmklava: klava: klava:
canım yüzlerine bakasım yok ama elimiz mahkum eşimde anladı artık ama atsan atılmıyor işte napalım ama tavrımı koyar lafımıda söylerim yani naniknanik
canım yüzlerine bakasım yok ama elimiz mahkum eşimde anladı artık ama atsan atılmıyor işte napalım ama tavrımı koyar lafımıda söylerim yani naniknanik
bugün analrlar yarın hoppp unuturlar gene anaları olur onalrın :):):):) boşver sallam ve dediğin gibi tavrınıda lafınıda koy gitsin sne patlayacağına o patlasın :):):):):)
iyi düşünelim iyi olsun valla benimde gözüm korktu bu yıl niye böyle oldu çok fazla erken doğum var gerçekten bende dün baktım hep sezeryan bir yada iki normal doğum var
Rabbim vakitlice gelmelerini nasip etsin inşallah
Allah korusun.. İnşallah biz zamanında doğum yaparız.38. haftada gelmeleri normal evet, benim doktorumda dedi onu ama Ocak annelerinde, Ocakta doğuracak kadın Ekim de doğurmuş, Kasımda doğurmuş düşünsene, bizimkilerde bu aylarda gelmez inşallah, nerden baksan 1-2 ay eksik doğmuş olacaklar öyle olursa, benim tedirginliğim bundan dolayı, 8. aya gelsek rahatlayacam da..
günaydın kıslarrrbayanssulusmile
nasılsınız keyifler yerindemi şöleee bi geçmişe baktım doktora gidecekler hayırlı haberlerle döner inşallahh
frambuazcım maşallahh bebişine canım
biz 15nde gidicez kuzumu görmeye bu sefer görürüm inşallah geçen sefer hiç birşey anlamamıştım
kahve günümüz var bugün oraya gidicem bende yemeklerimi yapayım şimdiden sonra dedikoduya dalıyoruz evin yolunu bulamıyorumboshayallersmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?