2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kesinlikle katılıyorum...

Endişelerinde çok haklısın. Ama doktorun sana güvence verdiyse yani en azından doktorun başında olacaksa fakültede doğum yapabilirsin..

canım benim inanki bende illa normal olsun diye takılmıorum tabiki o saglşıklı dogsunda..sadece dogumu gerceklestirecegim hastane ebeleri doktorları nerde yapacam dogumu bunları önceden bilmeyi isterdim en azından içim daha rahat girerdim doguma..şimdi nerede yapacagım bile belli degil tamam doktoruma güveniorum yönlendirdigi kişilerde ama sonucta özel hastane degil buralar özel odam bile olmayacak belki gelen giden bindik bi alamete nereye gittigimi bilmio gibiyim..benmi cok ince düşünüorum..eyvahedigeldismile

ewet cnm ocak anneleri aralık 25i falandı daha 30u doğurmuştu bile bende diorumya şubat 1 dedimi başlarız bizde patır patır dökülmeye en erken 36da doğsunlar allahım korusun bizleri:Saruboceq:

ben de sürekli dua ediyorum inşallah meleklerimiz en erken 36 haftalıkta gelmeye başlarlar diye,inşallah

Geçmiş olsun canım..Dikkat et kendine..

Pancuben, inan senin için dua etmeye başlayacam yakında, bi doğursada kurtulsa rahatlasa diye, doğumdan sonra düzelir heralde bu durum, şaka bir yana nedir bu çektiğin bacım yaa, izine ayrılda rahatla kendinle ilgilen biraz..

Bosna sakın notebook u yanına almak gibi, yada evden işleri yürütmek gibi bir hata yapma, ben geleyim aklına hemen, ben çok sıkıntı yaşadım evden iş yürütme olayında, işe gitsem daha iyiydi valla, evde ense yapıp otura kalka çalışacağımı düşünürken iyice stres olup, kendime daha çok zarar verdim, değmez arkadaşım, hiçbir işveren için böyle bir fedakarlık yapmaya değmezzz....

Dün tv de bir programda bebek bakımı ile ilgili bir uzman konuşuyordu, ilk süt mutlaka içirilmeli imiş, çok önemli imiş, ve bebek doğunca hemen yıkanmazmış, anne dışında kimse ile de muhatap edilmemeli bebek doğduğunda diyor uzman, bebek ilk anne kokusunu almalı imiş.. İnşallah bunları yapabilme fırsatımız olur, çevremiz müsade ederse bebeğimizi ilk biz koklamak, öpmek isteriz tabiki..

nekadar düşünürsem düşüneyim hersey olacagına varır degilmi..genede dogum ,yaklastıkca her türlü, korku oluyo işte:Saruboceq:

slm kızlar be zmandır gelemedim 32 haftadayım pazartesi dopplere giricem tabi şekerşim çıktığı için onlada uğraşıyom dün doktoara gittim muamyene etmeden muaynane parası ödedim dopllere gönderdi kim bilir doğum kaça patlıcak kızlar istanbulda avrupa yakasında oturankar hangi hastanelerde dopum yapcaksınız kaç para acik yazarmısınız

Yazdıklarından anladığım kadarıyla kendi doktorunun bulunduğu hastanede sezeryan yapılıyor, eğer kendini o doktorla daha güvende hissedeceksen, o hastanede sezeryan ol o zaman, devlet hastanelerinde de özel odalar var ayrıca, cüzi bir ücret karşılığı özel oda tutabilirsiniz, sen doğumda iken eşin halleder bunları, çok ince düşünüp şimdiden kendini strese sokuyorsun, yapma bu kadar ince düşünme, o vakit geldiğinde, inan bence hiçbirimizin aklına bile gelmeyecek bu düşünceler, bir an evvel doğum yapmayı ve bebeği kucağımıza almayı isteyecez...

insallah ,hepimiz ,için ,hayırlısı..,bidahaki ,kontrolde ,ayrıntılı ,konusucam ,belki ,,normale ,m,üsait ,b,ile ,olam,ic,am ,o ,z,a,ma,n, ,d,irek ,ken,disi ,alır b,en,i ,sez,eryana..,.,s,on, ,a,n,a,, ka,d,a,,r,,belli olmaz..ama kendi huyumdan biraz hep hersey kafamda net olucak belirsizlilk beni yoruyo..öyle işte ..:Saruboceq:

ayyy cnm ya kıyamam sana en çok bu kusma işinden nefret ediyorum,çok zor işin valla,Rbbim yardımın olsun,benim de sbahaları oluyor bazen sabah uyanır uyanmaz kahvaltı yapmalaıyım inan bir dak geç kalsam direkt kusuyorum

cok ,haklısın simenaycım belki ,dedigin gibi o zaman bunları hiç ,düşünmicem bu acıdan bakmamıştım, hiç ,sagol ,canım,.su ,iki ayıda saglıkla atlatsak onları kucagımıza alsak belkide bunlar bi hiç gelicek bize..:Saruboceq:

Pancuben, canım benim, inşallah birkaç güne kadar geçecek.
Lansor, kullanmaya başladıktan 3-4 gün sonra etki etmeye başlıyor.
Sevindim izne ayrılacak olmana, evde olmak da toparlanmana biraz yardımcı olur...
Allah yardımcın olsun arkadaşım...

Simenaycım, benim de hiç niyetim yok, umarım mecbur bırakmazlar.
Sonuçta, adı üstünde, izinde olacağım ve iş stresinden biraz uzaklaşmaya ihtiyacım var.
Zaten 36. haftaya kadar burdayım bir terslik olmazsa, o arada da toparlasınlar napıyım...

İlk sütün önemi her yerde yazıyor, bizimki tedavülden kalkmış bir kitapta okudu herhalde.
Diğer konularda ben de çok tedirginim, sezeryanla doğum yaparsam benden önce kucaklarına falan alma imkanları olacak mı diye kendimi yiyorum resmen şimdiden. Bakalım neler olacak...

bence bosuna stres yapmayalım arkadaşlar, kuzumuz bizim kokumuzu şimdiden alıyor eminim ben buna.kim kucağına alırsa alsın bizden önce annenin yerini alamaz ve bebek doğduğunda tek annesinin sesini tanırmış...

merhaba arkadaşlar....malum hastaydım sık giremedim...genelde yazmasam bile okurdum yazılanları...umarım herkes iyidir....dün doktora gittim çalışabilir raporu almak için aldım çok şükür....bu dönemi bitirip ikinci dönemin ilk günü ayrılıyorum tarihlere göre ama doğum için TRabzona gideceğimi söyledim okula onlar da sağolsunlar ikinci dönemin ilk günü biz ayırırız seni izne gelmene gerek yok dediler Allahtan...maşallah kızımında durumu iyiymiş doktor gayet ii dedi haftasına göre 1730gr olmuş:)
sizler de ne var ne yok?

Sorma Bosna, o konular benimde kafamı çok kurcaladı ama şöyle bir önlem düşündüm ben, annem yanımda olacak nasılsa, annemi tembihledim şimdiden, kimseye elletme bebeğimi diye, sonra hemşireleri tembihlemeye karar verdim ve ilk doktor kontrolumde doktoruma da diyecem, ben bunlara kafayı takmış durumdayım diye, eşimin yanında söyleyecem özellikle ki o da kendine ve ailesine karşı bir pay çıkarsın, domuz gribi salgını var birde, özellikle doktoruma onu hatırlatmam yeterli zaten, bir saat nutuk çeker kesin, çok haince planlar ama ne yapayım şimdiden kıskanmaya başladım ben kızımı, geçenlerde eşime sen öpme dedim, adam şaşırdı, delirdin heralde, o benimde kızım tabiki öpecem dedi, ben sıralamaya başladım sakal kesilecek, eller yıkanıp öyle kucağa alınacak, ağzını silmeden öpme kızımı, birde benim eşim ıslak ıslak öpmeye bayılır, bebeği yalar diye korkuyorum, bunları söyleyince bana çok kızdı çokkk, ben düşünemiyorum sanki dedi ve küstü adam bana, haklı da bir yerde aslında ama bende duramıyorum bazen böyle saçmalıyorum valla, neyse sonra gönlünü aldım kocamında arayı düzelttik, daha doğmadan eşimle birbirimize düşürdü bizi bıdık, doğunca neler olacak merak etmekteyim..

Geçmiş olsun canım...
Raporu almana hatta okuldakilerin anlayışlı davranmasına sevindim.. Gözünaydın. Ben de pazartesi aldım raporumu. Bu dönemi de sağ salim kapatırsam çok şükür diyeceğim..
Miniğin de artık miniklikten çıkmış, kocaman olmuş :lepi: Benimki de 1800grmış..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…