2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canim ben huggies yenidogan aldim. bi de senin aldigin prima yeni bebek 3-6 kilo bi de onu aldim numarasi 2 diye geciyor. ama ilk zamanlar sadece yenidogan oluyor sanirim.
büyükmü gelir acaba benim bebiş 15gün önce 2buöuk kiloydu doğana kadar 4kg filan olursa olur herhalde

roxı aldım kokusu sabun gibi kokuyor herşeyi onunla yıkadım migrostan aldım

ya siz yazdıkça ben nasıl şükürler ediyorum :):):):):)

benim eşimin görüştüğü 3 amcası var onarlda bir yılda bir ekz geldielr evime birini eşi rus diğeri kazak diğeri malatyalı ama oda onların yanında değişmiş yani böyle randevu sistemi ile gelir gideriz bana bir kez geldiler davat ede ede bende onalra canım sitedikçe giderim havuzlu vilalarda yaşıyorlar ve gittiğimde süper zaman geçiyor hallaır ve babannesi ile görüşmez zaten . bir amcasının eski eşi vardı o geldi aynı zamanda evsahibimdir ve şuan kiramı amcası ödüyor saolsun eski eşine :):)::) işte o eski eşi geldi ilk zamanalr bi kaç kez üst üste kayınvaliden beni vekil bırkatı dedi bana ilkinde ses çıakrmadım kayınvalidemi aradım böyle bişey varmı anne diye kızım o biraz üşütük sen ona aldırma eşimin bi tane annesi var de o anlar dedi ve böylece ondan da kurtulmuş oldum gelmedi bi daha :):):):):)

ben yılda bir kez bir ay çekiyorum 15 günü bizde kalırlar kayanna küçük görümce büyük görümce çocuğu enişte kayınpeder :):):) o zamanda eve geldikelrinde ben evin yabancısı gibi oluyorum kırdılar döktüler kirlettiler dağıttılar kapatıyorum gözümü . sonr ahep birlikte giresuna gideriz bir haftada orda kalırız ve biz döneriz bir hafta sonra gelirler bir gece daha kalıp doğru almanya )::):):) bana hayatımın zulmunü düğünümde yaptıalr onarlıda unututm gitti valla düşündükçe üzülmektense yaşandı bitti saygısızca diyorum :):)::):)

ay ço kknuştum ama böyle işte :):):):):):)

bosna annenin o ilk sütü (kolostrum) yani halk arasında ağız çok değerli. antikorlar bakımından zengin olduğu için koyu kıvamlı. bebeğin mutlaka o ilk sütü alması lazım...:CüvCüv::CüvCüv:

tatlım benim buradki yeni doğum yapan arkadaşım dalinin sıvı deterjan ve yumuşatıcısını kullanıyor dün yanındaydım bana kesinlikle dalininkileri al ben çok memnunum alerji vs hiç bişi olmadı hem de bebek kokuyor dedi:)))

canm bnd dalin alcam DİGERLERİNDEN DAHA PAHALI AMA BAYAGI GİDER BİZE..BENDE ALIP YIKAMAM GEREKİO BEBEK CAMASIRLARINI YIKAMA FİLESİDE ALMAM GEREK..

canim ben huggies yenidogan aldim. bi de senin aldigin prima yeni bebek 3-6 kilo bi de onu aldim numarasi 2 diye geciyor. ama ilk zamanlar sadece yenidogan oluyor sanirim.

bu arada sakın molfix bezini almayın dün yine arkadaşım bana prima ve molfixte yenidoğan bezlerinin farkını gösterdi,molfix primanın yanından bile geçemez zaten direkt elleyince farkı anlıyorsunuz ve molfixte esneklik kesinlikle yok

sağol teyzesi..evet hepimiz bir an önce çıkalım inşallah izinlere çok zor olmaya başladı artık çalışmak...

Sorma canım ya, zorluyor gerçekten...
Çok çabuk yoruluyorum.

Benim en büyük şansım, eşimin İstanbul'da fazla akrabası olmaması.
Doğum için de akın akın gelmezler diye umut ediyorum.
Benim kayınvalidem fena, çünkü benim doğrularımla inatlaşmak gibi bir huyu var, benim ak dediğime o kara diyor, yine öyle yaparsa işimiz var.

Ben de Hacı Şakir'in sabun tozunu alırım diyordum ama bu lavanta kokusu konusu kötü oldu şimdi.

Canım biliyorum bilmez miyim...
Ben biliyorum da kayınvalidem bilmiyor, günü gelince öğrenecek inşallah...

içinde pişik kremi. bebek yağı. vucut kremi.ıslak mendil ve şampuanı var

cnm güle güle kullanın inşallah,ben bebeğe ilk olarak sebamedin ürünlerini kullanıcam sadece bir kereliğe mahsus,bebeğin ilk tenine kaliteli ve alerji yapmıcak düzgün bişi kullanmak adına onlar bitince(ki en az 2 ay gider)nivea ya geçicem arkadaşım sağolsun benim için büyük bir tecrübe oldu,Allah razı olsun tek tek anlatıyor bana her gittiğimdebi de onun tosunu birz uzun doğdu bi görseniz maşşallah,bazı kıyafetlerini hiç giyemedi tulum vs,cnm arakadaşım sağolsun hep ben gittiğimde yeni bişiler veriyor bana çok mutlu oluyorum,ne de olsa bizim kızçe azıcık minik olcakhihoyyyt

büyükmü gelir acaba benim bebiş 15gün önce 2buöuk kiloydu doğana kadar 4kg filan olursa olur herhalde

roxı aldım kokusu sabun gibi kokuyor herşeyi onunla yıkadım migrostan aldım

canim sen yinede yenidogan al bitane. hem icindekiler az hemde fiyatlarida az 11 civari falan. elinde kalsa da onemli olmaz. bu arada benim arkadasima da doktoru hep 4 kilonun ustunde dedi normal doguramazsin dedi sezeryan yaptilar gerci bizim kizda sezeryana meyilliydi zaten. neyse cocuk 3 -3,5 arasi dogdu.

roxi saniyorum bu dalan dedigim sey benim. bende ondan alayim bakayim icime sinmezse yine sabunla iclikleri elimde yikarim.

neyse bende kendim kullanayım yada daha sonra kullanırım sebamed şampuan alacağım bende
bugün kaz tüyü yorgan baktım sizce kullanışlı olurmu
dila benim haberim yoktu bu ctesi değilmi eşimle konuşayım getirirse gelrim

molfix i bende kesinlikle dusunmuyorum. ama arastirmalarima gore huggies ve prima basa bas gidiyorlar. o yuzden bi huggies bi prima aldim. denemis olacagim hem.

bence de kesinlikle 1 numara al bi paket

ben her şeyini hacışakirle yıkadım evet lavantalı ama kuruyana kadar kokusu uçuyor...neredeyse hiç bir kokusu kalmıyor (ki beim boş bir odam var orda kurutuyorum çamaşırları dışarı asmıyorum)ama yumuşacık yapıyor...diğer deterjanları heryerde bulamak sıkıntı...ben bulamadım...o yüzden hacışakir aldım kısa programda 30derecede yıkadım mis gibi oldular ama ütülemesi pek de dinildiği gibi kolay değil uzun sürdü bi de ben hepsini peş peşe yıkayıp asmıştım...bir seferde yapma derim ayakta duramıyor zaten insan oturarak da zor oluyor...ben kan ter içinde kaldım resmen zaten yanıyorum...erkenden yapmış oldum iyi de oldu yoksa yapamazdım.....

geçmiş olsun cnm,sen annein yanına gidicektin di mi doğuma,kızçene de maşşallah annesi

çok sağol canım...evet annemim yanına gideceğim.annem böyle konularda 1 numaradır...eli çabuktur,temizdir,titizdir,uyanıktır....gözüm kapalı he şeyimi ,kızımı emanet ederim...bu konuda kendimden çok ona güveniyorum...

Ben de Hacı Şakir'in sabun tozunu alırım diyordum ama bu lavanta kokusu konusu kötü oldu şimdi.

ya kac magazaya baktiysam hep hacisakir lavanta kokulu. sadesi yok. bende musteri temsilciligini aradim. colgate uretiyormus bu haci sakir sabuntozunu. 2 yildir sadece lavantali uretiliyor sade artik uretilmiyor dediler. bende haci sakirden vazgectim o yuzden.

ya bi yerde okumustum kokulu seyler kullanmayin yenidogana diye de o yuzden bende vazgectim hacisakirden. ellerine saglik ne guzel bitirmissin. :)))) bu haftasonuna kadar bende yikarim. deterjan konusunda karar verebilirsem eger :))) ablam sagolsun o utuleyecek bizim oglusun kiyafetlerini :))))

ne kadar güsel cnm çok şanslısın o zaman,benim annişimde doğumdan 10 gün önce gelcel inallah

doğrudur muhakkak ama ne alsan mutlaka bir kokusu olacak....hacışakirinki çok da yoğun değil yani çamaşırlar deterjen kadar kokmuyor makinadan çıknca...benim elimde bol kepçedir az da koymadım yanisırnaşık şey başka bir şey bulamazsan eğer al derim geciktirme fazla...senin de ellerine sağlık şimdiden...

ne kadar güsel cnm çok şanslısın o zaman,benim annişimde doğumdan 10 gün önce gelcel inallah

vallahi Allah onu başımızdan eksik etmesin...ablamın doğumunda o kadar çok şey yaptı ki...o olmadan doğurmam inşallah :):):) inşallah senin de anacığın gelir bir an önce ohh ne güzel keşke benimki de gelebilseydi ama ben gidicem artık...Allah kolaylık versin her işimizde inşallah....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…