- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #31.581
ayy simenayy nası güldürdün beni kendimi sende gördüm aynıyım yaa simdiden kızzımı nasıl kıskanıyorum babasından degil ama sonucta dogru söylüosun hijyen temiz sewmek cok önemli bebegi onlar cokk hassaa olucaklar..bende senin gibi simdiden tembihliyeyim kim küserse alınırsa alınsın walla umrumda degil mikrop kapabilir yani cok kıskanıorum onu coook bazen kimse sewmesin benden baska diye düşüncelerim oluyo..ama esim simdiden pabucu dama atılacak zannedio zawallım bende asla böyle bişe hissettrmemeye calışıorum ona..Sorma Bosna, o konular benimde kafamı çok kurcaladı ama şöyle bir önlem düşündüm ben, annem yanımda olacak nasılsa, annemi tembihledim şimdiden, kimseye elletme bebeğimi diye, sonra hemşireleri tembihlemeye karar verdim ve ilk doktor kontrolumde doktoruma da diyecem, ben bunlara kafayı takmış durumdayım diye, eşimin yanında söyleyecem özellikle ki o da kendine ve ailesine karşı bir pay çıkarsın, domuz gribi salgını var birde, özellikle doktoruma onu hatırlatmam yeterli zaten, bir saat nutuk çeker kesin, çok haince planlar ama ne yapayım şimdiden kıskanmaya başladım ben kızımı, geçenlerde eşime sen öpme dedim, adam şaşırdı, delirdin heralde, o benimde kızım tabiki öpecem dedi, ben sıralamaya başladım sakal kesilecek, eller yıkanıp öyle kucağa alınacak, ağzını silmeden öpme kızımı, birde benim eşim ıslak ıslak öpmeye bayılır, bebeği yalar diye korkuyorum, bunları söyleyince bana çok kızdı çokkk, ben düşünemiyorum sanki dedi ve küstü adam bana, haklı da bir yerde aslında ama bende duramıyorum bazen böyle saçmalıyorum valla, neyse sonra gönlünü aldım kocamında arayı düzelttik, daha doğmadan eşimle birbirimize düşürdü bizi bıdık, doğunca neler olacak merak etmekteyim..
slm kızlar be zmandır gelemedim 32 haftadayım pazartesi dopplere giricem tabi şekerşim çıktığı için onlada uğraşıyom dün doktoara gittim muamyene etmeden muaynane parası ödedim dopllere gönderdi kim bilir doğum kaça patlıcak kızlar istanbulda avrupa yakasında oturankar hangi hastanelerde dopum yapcaksınız kaç para acik yazarmısınız
merhaba arkadaşlar....malum hastaydım sık giremedim...genelde yazmasam bile okurdum yazılanları...umarım herkes iyidir....dün doktora gittim çalışabilir raporu almak için aldım çok şükür....bu dönemi bitirip ikinci dönemin ilk günü ayrılıyorum tarihlere göre ama doğum için TRabzona gideceğimi söyledim okula onlar da sağolsunlar ikinci dönemin ilk günü biz ayırırız seni izne gelmene gerek yok dediler Allahtan...maşallah kızımında durumu iyiymiş doktor gayet ii dedi haftasına göre 1730gr olmuş:)
sizler de ne var ne yok?
ayy simenayy nası güldürdün beni kendimi sende gördüm aynıyım yaa simdiden kızzımı nasıl kıskanıyorum babasından degil ama sonucta dogru söylüosun hijyen temiz sewmek cok önemli bebegi onlar cokk hassaa olucaklar..bende senin gibi simdiden tembihliyeyim kim küserse alınırsa alınsın walla umrumda degil mikrop kapabilir yani cok kıskanıorum onu coook bazen kimse sewmesin benden baska diye düşüncelerim oluyo..ama esim simdiden pabucu dama atılacak zannedio zawallım bende asla böyle bişe hissettrmemeye calışıorum ona..
kızlar napıyorsunuz?evimin işini bitirim bi size bakayım dedim..kaynatmışsınız?bende birazdan eczaneye gideceğim ilaçlarımı almaya....
doğum sonrası kaynana sendromu bendede var.benimkinin gelmeme ihtimali var ama o yine mantar gibi çıkar gelir gibi geliyor bana..ilkimde burnumdan getirdi geldide..ama bunda izin vermem yapmasına..umduğunu bulamayacak..kızlar gelselerde karıştırmayn..bol bol bebek bakımıyla ilgili kitaplar okuyun ki karışmaya kalktıklarında sizin daha bilgili olduğunuzu görsünler.geri püskürtürsünüz :)...siz ne kadar bu konuda bilgisiz olursanız o kadar yönetmeye çalışırlar ....birde batıl ianaçlar çıkar ortaya,benimki tutturmuştu mesela ilk kakasını atmayın yüzü gözü kızarırsa kakasını sürcekmişiz ,geçirirmiş...ama ben attım.....onada hemsire değiştirmiş dedim...
erken doğumdan bende korkuyorum birde benim birincide 1 ay erken geldiya endişelerim var açıkcası...inşallah zamanında gelirler 38 de falan en erken...yoksa bebek çok zayıf oluyor bakımıda zor oluyor birde çok daha hassas oluyor....
Geçmiş olsun canım...
Raporu almana hatta okuldakilerin anlayışlı davranmasına sevindim.. Gözünaydın. Ben de pazartesi aldım raporumu. Bu dönemi de sağ salim kapatırsam çok şükür diyeceğim..
Miniğin de artık miniklikten çıkmış, kocaman olmuş :lepi: Benimki de 1800grmış..
Hoşgeldin canımcım, kızına maşallah, okuldakilerin anlayışlı olmasına sevindim, senin için iyi olur, 2. dönem okula hiç uğramana gerek kalmadı o halde, ne güzel.. hayırlısı olsun..
merhaba arkadaşlar....malum hastaydım sık giremedim...genelde yazmasam bile okurdum yazılanları...umarım herkes iyidir....dün doktora gittim çalışabilir raporu almak için aldım çok şükür....bu dönemi bitirip ikinci dönemin ilk günü ayrılıyorum tarihlere göre ama doğum için TRabzona gideceğimi söyledim okula onlar da sağolsunlar ikinci dönemin ilk günü biz ayırırız seni izne gelmene gerek yok dediler Allahtan...maşallah kızımında durumu iyiymiş doktor gayet ii dedi haftasına göre 1730gr olmuş:)
sizler de ne var ne yok?
Sorma Bosna, o konular benimde kafamı çok kurcaladı ama şöyle bir önlem düşündüm ben, annem yanımda olacak nasılsa, annemi tembihledim şimdiden, kimseye elletme bebeğimi diye, sonra hemşireleri tembihlemeye karar verdim ve ilk doktor kontrolumde doktoruma da diyecem, ben bunlara kafayı takmış durumdayım diye, eşimin yanında söyleyecem özellikle ki o da kendine ve ailesine karşı bir pay çıkarsın, domuz gribi salgını var birde, özellikle doktoruma onu hatırlatmam yeterli zaten, bir saat nutuk çeker kesin, çok haince planlar ama ne yapayım şimdiden kıskanmaya başladım ben kızımı, geçenlerde eşime sen öpme dedim, adam şaşırdı, delirdin heralde, o benimde kızım tabiki öpecem dedi, ben sıralamaya başladım sakal kesilecek, eller yıkanıp öyle kucağa alınacak, ağzını silmeden öpme kızımı, birde benim eşim ıslak ıslak öpmeye bayılır, bebeği yalar diye korkuyorum, bunları söyleyince bana çok kızdı çokkk, ben düşünemiyorum sanki dedi ve küstü adam bana, haklı da bir yerde aslında ama bende duramıyorum bazen böyle saçmalıyorum valla, neyse sonra gönlünü aldım kocamında arayı düzelttik, daha doğmadan eşimle birbirimize düşürdü bizi bıdık, doğunca neler olacak merak etmekteyim..
simenay kullanıcısından alıntı
Bosna sakın notebook u yanına almak gibi, yada evden işleri yürütmek gibi bir hata yapma, ben geleyim aklına hemen, ben çok sıkıntı yaşadım evden iş yürütme olayında, işe gitsem daha iyiydi valla, evde ense yapıp otura kalka çalışacağımı düşünürken iyice stres olup, kendime daha çok zarar verdim, değmez arkadaşım, hiçbir işveren için böyle bir fedakarlık yapmaya değmezzz....
Dün tv de bir programda bebek bakımı ile ilgili bir uzman konuşuyordu, ilk süt mutlaka içirilmeli imiş, çok önemli imiş, ve bebek doğunca hemen yıkanmazmış, anne dışında kimse ile de muhatap edilmemeli bebek doğduğunda diyor uzman, bebek ilk anne kokusunu almalı imiş.. İnşallah bunları yapabilme fırsatımız olur, çevremiz müsade ederse bebeğimizi ilk biz koklamak, öpmek isteriz tabiki..
Canım kocaman olmuş kızın, maaşallah...
Okul anlayış göstermiş ne güzel, sevindim senin adına.
Hayırlısıyla hepimiz çıksak artık şu izinlere...
kızlar ilginç ama ben anemden korkuyorum :):):):) ya şimdi eğer sezeryan olur ise annem atlar herhalde herkesden önce beebğe :):):): ) kaynanama doğum tarihini özellikle geç vereceğim... zaten bilet ayarlamalrı baya zaman alır onalrın :):):)
anne sütünü sürerlermiş bebişin yüzüne kırmızı olmasın diyeymiş öyle bişeydi sanırımbilmiyorumkismile
Güle güle kirlet (temizlik yapınca derler ya hep)
Bu arada canım kayınvaliden belkide haklı olabilir kimbilir onada kimler söledi..Şimdi düşünüyorumda bebeğin ilk kakası mekonyum denen bir maddeymiş tamamen içinde mukus epitel hücre ölüsü filan bulunuyomuş steril ve mikropsuzmuş belkide ondan kullanılıyodur onların zamanında ama tüm bu bilimsel şeyleri bilerek mi onlar saklamışlar bilmiyorum...bayanssulusmile
kızlar napıyorsunuz
bende yürüdüm geldim bebişe yeni doğan seti aldım jhonsan babynin seti aranızda alan varmı fiyatıda çok uygun 18 lira birde bez aldım ama 3-6kg yenidoğan prima almışım büyükmü sizce
kimseden ses çıkmamış buluşulmicak heralde.
sizler de ne var ne yok?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?