2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ayy simenayy nası güldürdün beni kendimi sende gördüm aynıyım yaa simdiden kızzımı nasıl kıskanıyorum babasından degil ama sonucta dogru söylüosun hijyen temiz sewmek cok önemli bebegi onlar cokk hassaa olucaklar..bende senin gibi simdiden tembihliyeyim kim küserse alınırsa alınsın walla umrumda degil mikrop kapabilir yani cok kıskanıorum onu coook bazen kimse sewmesin benden baska diye düşüncelerim oluyo..ama esim simdiden pabucu dama atılacak zannedio zawallım bende asla böyle bişe hissettrmemeye calışıorum ona..

Beyzade hoşgeldin, dopplere neden gireceksin ki? Birde bazı doktorların bişey yapmadan böyle para almalarına hakkaten sinir oluyorum yaa, bir dahaki gittiğinde almayacaktır belki, ben Ankaradayım, en son sorduğumda doğum için 750 tl demişlerdi ama şmdi zamlardan sonra ne kadar olur bilemiyorum, İstanbullu arkadaşlar sorunu cevaplar, sanırım gözden kaçtı, ama ben fikir olsun diye yazdım sana yine de..

Hoşgeldin canımcım, kızına maşallah, okuldakilerin anlayışlı olmasına sevindim, senin için iyi olur, 2. dönem okula hiç uğramana gerek kalmadı o halde, ne güzel.. hayırlısı olsun..

Valla bende çok güldüm kendime sonradan ama durup durup bişeyler çıkarıyorum işte, kocam illallah dedi, sen bir kere doğuracan bana dokuz doğurttun, bıktım artık doğsada bir kurtulsak diyor, elini karnıma koyup beni kızına şikayet ediyor adam, şapşal ettin beni, süründürüyorsun, delirttin diye diye dolanıyor adam evin içinde... yazık.. ama hiç acımıyorum inan sürünsün... zamanında o da beni çok üzdü..

Güle güle kirlet (temizlik yapınca derler ya hep)
Bu arada canım kayınvaliden belkide haklı olabilir kimbilir onada kimler söledi..Şimdi düşünüyorumda bebeğin ilk kakası mekonyum denen bir maddeymiş tamamen içinde mukus epitel hücre ölüsü filan bulunuyomuş steril ve mikropsuzmuş belkide ondan kullanılıyodur onların zamanında ama tüm bu bilimsel şeyleri bilerek mi onlar saklamışlar bilmiyorum...bayanssulusmile

sağol canım yaa...senin raporda hayırlı olsun az kaldı bu haftayı saymıyorum artık 2 hafta sonra özgürüz bu arada seninkine de maşallah...taşıması zorlaştı zaten artık...varsın zor olsun onlar sağlıklı olsun da.....

Hoşgeldin canımcım, kızına maşallah, okuldakilerin anlayışlı olmasına sevindim, senin için iyi olur, 2. dönem okula hiç uğramana gerek kalmadı o halde, ne güzel.. hayırlısı olsun..

sağol canım evet 2.dönem izin bitene kadar okula gitmeyeceğim...de son 1 ayım kalacak onu da raporla olmadı aylıksız izinle halledip hiç gitmeyeceğim inşallah...bir dahaki eylüle benim cadı da büyür zaten....:ecrin_bebek:

Canım kocaman olmuş kızın, maaşallah...
Okul anlayış göstermiş ne güzel, sevindim senin adına.
Hayırlısıyla hepimiz çıksak artık şu izinlere...

Off aynı fırından çıkmış gibiyiz valla Simenay...
Ben de cumartesi günü gittiğimde doktorumla konuşup, benim istediklerimi onun söylemesini sağlamaya kararlıyım. Sezeryan olursam, bebeği benden önce kimse kucağına almasın, uzun süre kimse öpmesin, kucaktan kucağa maymun etmesin gibi şeyleri doktora söyleteceğim.
Eşime saç sakal ve tırnak konusunu ben de söyledim. Biraz bozuldu ama çok kızmadı, ben de senin kadar düşünüyorum dedi sadece... Tabi ben yüz bulup annenler falan diye konuya girmeye teşebbüs ettim, tamam ben hepsini halledicem, sen lütfen sus ve çocuğu doğur diye dalga geçti benimle eşek kaydirigubbakcemile3
Ama ben susmayacam, eylemlerim devam edecek boshayallersmile

kızlar ilginç ama ben anemden korkuyorum :):):):) ya şimdi eğer sezeryan olur ise annem atlar herhalde herkesden önce beebğe :):):): ) kaynanama doğum tarihini özellikle geç vereceğim... zaten bilet ayarlamalrı baya zaman alır onalrın :):):)

ben biraz uyudum kocişim geldi durdu saolsun yerimde şimdide yemek yiorum, kaynana sendromu başlamış allahtan öle bi derdim yok gelip kalma gibi ama yanımda 15gün falan kalacak birini bulamazsam halasını çağıracak eşim olsun o zararsız annem kalamaz heralde kardeşimin okulu war

Vaayyy Seyyalim, sende az değilsin hani hainlik konularında :)) Benim kaynanam da Şubat sonunda tatile gidecek, o yokken doğsa diye dua ediyorum valla, yada sezeryan olacaksa onun olmadığı tarihlere denk getirsem nasıl olur acaba diye düşünüyorum, ama kendinden çok kaynanamın akrabalarından korkuyorum ben, sonuçta kaynanam da az çok huyumu öğrendi, bir surat salladım mı geri çeker kendini ama akrabaları çok afedersiniz sürü halinde gezerler, gelip bebek odasına doluşacaklar diye korkuyorum...

Son düzenleme:
anne sütünü sürerlermiş bebişin yüzüne kırmızı olmasın diyeymiş öyle bişeydi sanırımbilmiyorumkismile

öylemiymiş..bak annesütü sürülür temiz sonuçta .....

kayınvalidemin bilimsel yönunu pek bildiğini sanmıyorum...kulaktan duyma bişeydir ondaki..ilgilenmez pek bilimle falan...ay ben yinede süremem ayol!boshayallersmilebayanssulusmile

kızlar napıyorsunuz
bende yürüdüm geldim bebişe yeni doğan seti aldım jhonsan babynin seti aranızda alan varmı fiyatıda çok uygun 18 lira birde bez aldım ama 3-6kg yenidoğan prima almışım büyükmü sizce

bebek kiyafetlerini yikayan arkadaslar hangi deterjanla ya da sabunla yikadiniz. ben haci sakir alicaktim ama o da 2 yildir lavanta kokulu cikariyormus sadece. ilk zamanlar kokulu kullanmayin diyorlar. dalini duydum bi de dalan diye bisi varmis. ama onlar hakkinda cok sey bilmiyorum.
ic zibinlarini bodylerini yani tenine direk degen butun kiyafetlerini elimde bebe sabunuyla yikicam sanirim. siz neler dusunuyorsunuz ya da yaptiniz.

canim ben huggies yenidogan aldim. bi de senin aldigin prima yeni bebek 3-6 kilo bi de onu aldim numarasi 2 diye geciyor. ama ilk zamanlar sadece yenidogan oluyor sanirim.

slm kızlar nasılsınız..
sizleri çok özlüyorum, takip ediyorum ama yazamıyorum.
bizde şimdilik çok iyiz.
yegenlerim geldi,onlarla ilgileniyorum.akşam onlar uyuyunca girerim artık.
grşz kendinize iyi bakın..

geçmiş olsun cnm,sen annein yanına gidicektin di mi doğuma,kızçene de maşşallah annesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…