2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Canım güle güle kullanın, bende aldım o setten ama bir de sebamed almaya karar verdim, bu arada primanın 2-5 kg. olan yenidoğan bezini almamı tavsiye ediyor genelde herkes, 3-6 kg. olan büyük geliyormuş... bir tane de 2-5 kg. al istersen.

Canımcım, ben Roxy Dalan aldım, hatta dün yıkadım, kuruttum ve ütüledim, ütülerken sıkıldım valla, minik minik ütülemesi çok zor oluyor yaa :)) ama Dalanı tavsiye ederim, kokusu süper bebek gibi kokuyor, bayıldım valla koklaya koklaya bi hal oldum :))

kimseden ses çıkmamış buluşulmicak heralde.

Dilacım bende geliyorum bacım, ayrıca özelden yazmaya gerek duymuyorum, nasılsa var numaralarımız, 12 de Armada da görüşürük...

tatlım hani bebegin camasırları eldiven corapları minicik oldugu için camasır makinesinin içinde file kullanmak daha iyi olur heryerde satılıyo alırsın sende ben alıcam..

Evet file çok kullanışlı, kesinlikle almayanlar alsın bence de...

sagol canim. tabi bu konuyu bu hafta halletmis olacagim. ama aklinda bulunsun 2 kere durulattir bebisin camasirlarini.

ayyy kızlar 25 aralıkta dünayay gelen bir bebek varmış ocak annelerinde anne dğum hikayesini yazmış inanın gözyaşları içinde okudum

bende Dalan alicam sanirsam internetten de arastirdim biraz. bu hafta ayni islemler beni de bekliyor :)))) ama ben zevkine utulerim bir kismini geri kalani ablamin ellerinden opcek :)))

heves ettim bi an kızçemin kıyafetlerini bi açim de bakim ben şimdi içimden geldi,kızçemin perdesini halısını alalım yerleştirelim o zaman koycam fotolarını ve yeni aldıklarımı biriksin iyice

yaa nakaralılar bak gene buluşuypr ne olur istanbul buluşmasınıda bir daha yapsakkkkk eşim geliyor bende gelebilirim bu kez ...... opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

çanım ben hacı şakir aldım,kullandım,koku falan kalmıyor zaten çamaşırlarda kuruyunca..birde şimdi böyle top gibi bişeyler çıkmış yıkarken çamaşırların yanına koyuyorsun,,dejerjansız temizliyormuş..manyetik top mu ne?onlardan kullanalarda var,geçen bir yerde okusdum kadın tavsiye ediordu,her eve lazımda satılıyor,onlara bakaçağım bi bende...sanırım şu top olsa gerek...http://www.herevelazim.com.tr/3222/Kireç_Önleyici_Manyetik_Yıkama_Topu

kaz tüyü yogan kullanmadım ama yastıklarımız hep öyle...iyi oluyor terletmiyor en azından...

molfix i bende kesinlikle dusunmuyorum. ama arastirmalarima gore huggies ve prima basa bas gidiyorlar. o yuzden bi huggies bi prima aldim. denemis olacagim hem.

primadan şaşmayın arkadaşlar,,huggies ile prima kıyaslanamaz bile...primanın aslında rakibi yok bu konuda...

hadi ya bizimde mi öyle olacak acaba ilk defa senden duyuyorum bu dönemde her hafta nst olacağını benim 15i randewum sonra 2 haftada bir gideceğim:uhm:

evet her muayenede nts ye bende bağlanaçağım artık öyle olaçakmış...

Günaydın arkadaşlar...
Keyifler iyidir inşallah..
Biz 32. haftaya girdik. ıki gün önce doktordaydık. 1800gr olmuş bizim cimcime.. Bi de artık her hafta NST ye girecekmişiz...
Hayırlsı...

maşallah çanım kızına....

Son düzenleme:
ben de kesinlikle gelirim yapalım valla

23 - 24 ocak yada 30 - 31 ocak nasıl tarihler güzel bi organizasyon yapın bende geleceğimmmmmm :):))::) :lepi::lepi::lepi:

gördüm gördüm çok güzellll :):):):):):): :lepi::lepi:

arkadaşlar büyük harflaer ile yazayımm...

WENİCE DE %70 LC WAİKİKİ DE % 50 ZEYLANDDA %50 İNDİRİM VARMIŞ ŞİMDİ HEPSİDE CEP TELEFONUMA MESAJLA GELDİİİİİİİİ

manyetik topu iyi bir arastirmak lazim. bende dalan alicam ona karar verdim.

SELAM kızlar, bugun girdim surkeli ama bir turlu yazamadım oyle cok yogundum ki, umarım hepiniz iyisinizdir...
opuyorum hepinizi opuyorumnanaktan

23 - 24 ocak yada 30 - 31 ocak nasıl tarihler güzel bi organizasyon yapın bende geleceğimmmmmm :):))::) :lepi::lepi::lepi:

gördüm gördüm çok güzellll :):):):):):): :lepi::lepi:

evet ya bi kez daha yapalım ama bu kez lütfen herkes gelmeye çaışsın,bi daha mı böle olcaz bu anların kıymatini bilelim ve uzun zamandır burada herşeyimizi paylaşıyoruz karşılaşmak ne hoş olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…