- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #31.621
kızlar napıyorsunuz
bende yürüdüm geldim bebişe yeni doğan seti aldım jhonsan babynin seti aranızda alan varmı fiyatıda çok uygun 18 lira birde bez aldım ama 3-6kg yenidoğan prima almışım büyükmü sizce
bebek kiyafetlerini yikayan arkadaslar hangi deterjanla ya da sabunla yikadiniz. ben haci sakir alicaktim ama o da 2 yildir lavanta kokulu cikariyormus sadece. ilk zamanlar kokulu kullanmayin diyorlar. dalini duydum bi de dalan diye bisi varmis. ama onlar hakkinda cok sey bilmiyorum.
ic zibinlarini bodylerini yani tenine direk degen butun kiyafetlerini elimde bebe sabunuyla yikicam sanirim. siz neler dusunuyorsunuz ya da yaptiniz.
kimseden ses çıkmamış buluşulmicak heralde.
tatlım hani bebegin camasırları eldiven corapları minicik oldugu için camasır makinesinin içinde file kullanmak daha iyi olur heryerde satılıyo alırsın sende ben alıcam..
doğrudur muhakkak ama ne alsan mutlaka bir kokusu olacak....hacışakirinki çok da yoğun değil yani çamaşırlar deterjen kadar kokmuyor makinadan çıknca...benim elimde bol kepçedir az da koymadım yanisırnaşık şey başka bir şey bulamazsan eğer al derim geciktirme fazla...senin de ellerine sağlık şimdiden...
vallahi Allah onu başımızdan eksik etmesin...ablamın doğumunda o kadar çok şey yaptı ki...o olmadan doğurmam inşallah :):):) inşallah senin de anacığın gelir bir an önce ohh ne güzel keşke benimki de gelebilseydi ama ben gidicem artık...Allah kolaylık versin her işimizde inşallah....
tatlım hani bebegin camasırları eldiven corapları minicik oldugu için camasır makinesinin içinde file kullanmak daha iyi olur heryerde satılıyo alırsın sende ben alıcam..
sagol canim. tabi bu konuyu bu hafta halletmis olacagim. ama aklinda bulunsun 2 kere durulattir bebisin camasirlarini.
Canım güle güle kullanın, bende aldım o setten ama bir de sebamed almaya karar verdim, bu arada primanın 2-5 kg. olan yenidoğan bezini almamı tavsiye ediyor genelde herkes, 3-6 kg. olan büyük geliyormuş... bir tane de 2-5 kg. al istersen.
Canımcım, ben Roxy Dalan aldım, hatta dün yıkadım, kuruttum ve ütüledim, ütülerken sıkıldım valla, minik minik ütülemesi çok zor oluyor yaa :)) ama Dalanı tavsiye ederim, kokusu süper bebek gibi kokuyor, bayıldım valla koklaya koklaya bi hal oldum :))
Dilacım bende geliyorum bacım, ayrıca özelden yazmaya gerek duymuyorum, nasılsa var numaralarımız, 12 de Armada da görüşürük...
Evet file çok kullanışlı, kesinlikle almayanlar alsın bence de...
yaa nakaralılar bak gene buluşuypr ne olur istanbul buluşmasınıda bir daha yapsakkkkk eşim geliyor bende gelebilirim bu kez ...... opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
bebek kiyafetlerini yikayan arkadaslar hangi deterjanla ya da sabunla yikadiniz. ben haci sakir alicaktim ama o da 2 yildir lavanta kokulu cikariyormus sadece. ilk zamanlar kokulu kullanmayin diyorlar. dalini duydum bi de dalan diye bisi varmis. ama onlar hakkinda cok sey bilmiyorum.
ic zibinlarini bodylerini yani tenine direk degen butun kiyafetlerini elimde bebe sabunuyla yikicam sanirim. siz neler dusunuyorsunuz ya da yaptiniz.
neyse bende kendim kullanayım yada daha sonra kullanırım sebamed şampuan alacağım bende
bugün kaz tüyü yorgan baktım sizce kullanışlı olurmu
dila benim haberim yoktu bu ctesi değilmi eşimle konuşayım getirirse gelrim
molfix i bende kesinlikle dusunmuyorum. ama arastirmalarima gore huggies ve prima basa bas gidiyorlar. o yuzden bi huggies bi prima aldim. denemis olacagim hem.
hadi ya bizimde mi öyle olacak acaba ilk defa senden duyuyorum bu dönemde her hafta nst olacağını benim 15i randewum sonra 2 haftada bir gideceğim:uhm:
Günaydın arkadaşlar...
Keyifler iyidir inşallah..
Biz 32. haftaya girdik. ıki gün önce doktordaydık. 1800gr olmuş bizim cimcime.. Bi de artık her hafta NST ye girecekmişiz...
Hayırlsı...
ben de kesinlikle gelirim yapalım valla
SnowWhiteQueen göbek topiği hareketlenmiş bayağı ben de son mısır patlağı halimi koydum....
2010 Mart Annelerinin Göbüşleri - Sayfa 47 - Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU
bu arada buluşun walla ne güzel burda Erzurumdan bir ben varım zaten....ama olmazsa yazın doğumdan sonra İstanbul buluşması yapılsın bebişlerle ona katılabilrim belki....
gördüm gördüm çok güzellll :):):):):):): :lepi::lepi:
çanım ben hacı şakir aldım,kullandım,koku falan kalmıyor zaten çamaşırlarda kuruyunca..birde şimdi böyle top gibi bişeyler çıkmış yıkarken çamaşırların yanına koyuyorsun,,dejerjansız temizliyormuş..manyetik top mu ne?onlardan kullanalarda var,geçen bir yerde okusdum kadın tavsiye ediordu,her eve lazımda satılıyor,onlara bakaçağım bi bende...sanırım şu top olsa gerek...Kireç Önleyici Manyetik Yıkama Topu | Ev Aletleri | Faturalar düşer, makineler rahatlar.
kaz tüyü yogan kullanmadım ama yastıklarımız hep öyle...iyi oluyor terletmiyor en azından...
primadan şaşmayın arkadaşlar,,huggies ile prima kıyaslanamaz bile...primanın aslında rakibi yok bu konuda...
evet her muayenede nts ye bende bağlanaçağım artık öyle olaçakmış...
maşallah çanım kızına....
hangi topkte bu asinaz hemen okuiiim az sulugözümya...ayyy kızlar 25 aralıkta dünayay gelen bir bebek varmış ocak annelerinde anne dğum hikayesini yazmış inanın gözyaşları içinde okudum
aa pardon ya ocak anneleri yazmııssın zatenn -tatlicadiarzu-hangi topkte bu asinaz hemen okuiiim az sulugözümya...
23 - 24 ocak yada 30 - 31 ocak nasıl tarihler güzel bi organizasyon yapın bende geleceğimmmmmm :):))::) :lepi::lepi::lepi:
gördüm gördüm çok güzellll :):):):):):): :lepi::lepi:
,,,ya kacıncı sayfa bulamadımaa pardon ya ocak anneleri yazmııssın zatenn -tatlicadiarzu-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?