2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

SELAM kızlar, bugun girdim surkeli ama bir turlu yazamadım oyle cok yogundum ki, umarım hepiniz iyisinizdir...
opuyorum hepinizi opuyorumnanaktan
handecimm ,n,e,rele,rd,e,s,in ,,s,e,n,n ,ya,a,abuyrunnnnnnnnn.,.,,öz,le,ttin, ..bazen herkese gelio canımm ,bu hormonlare alt üst edio ,insanı gercekten ama takılmamaya calış fazla..bebişini düşünn:CüvCüv:

o an da ağdayı nasıl düşünmüş yaw,iyi csaret,benim suyum gelcek ve kardeşime gel bana ağda yap dicem gecenin üçünde ulen ben korkudan doğurmazsam iyi o anda ,ama başa gelince anlarız artık
h,eheheh....inanki benimde ilk aklıma gelicek olan odur ,,,,o yuzden son aylar hep temiz olmak gerek..gecende kasılmalar falan oldu bende erkenmi gelicek dedim ,benim kız doguracam sandım ilk aklıma gelende agda olayı oldu o konuda takıntılıyım..dogum sancılarından falan nedense korkmuyorum..tek korktugum dikiş, kesik onuda kimisi hissediosun kimisi hissetmiosun dedigi için..bakalım,, ,bizim dogum hikayeleri, nasıl olcak..dogumdan sonrada :enbuyukkk:insallah

yok be arkadaşım üç ıkınmadı doğurdu oğluşunu çok şükür,doğumdan önce iğne vuruyorlar kesik ve dikişi hissetme diye,ki arkadaşım hiç korkulcak bişi yok diyor,sadece onun bebek aşağıya inmek bilmedi bir türlü 39.5 haftada drumuz suni sancı vererek dopum yaptırdı
sadece son iki saat suni sancıdan çekti
bu arada ben de geçen gün eşimle konuştum şu ağda işini
sağolsun ben 4 aylık iken bir kere bacaklarıma ağda yaptı,şimdi plan yaptıkşubat sonunda yapıcaz bir kere ya da ortasında sonra bi de mart başında ama eşim mi yapsın yoksa kuaföre mi gitsem ona karar veremedik,çünkü hamileyken mikrop kapmaktan korkuyorum doğrusu,diğer bölge zaten permatik olucak valla hiç umrum değil
permetiğide artık iki günde bir hep yapcam ki temiz olim bacaklar zaten temiz olcak Allah izin verirse inşallah

kızlar bende epilatör kullanıyorum baçaklarıma.zaten pek tüyüm yoktur....o bölgeye permatik yapıyorum..zaten benim dr tavsiye etmiyor ağdayı falan hamileuyken..bazı kadınların suyu falan geliyormuş,birde acı çektirdiği için tavsiye etmiyor..tüy düküücyüde sadee doğumdan önce bir kez kullanabilirsin dedi...tüy dükücüde hiç hayatımda kullanmadım...

neden bir kez kullanabilirmişsin

ayneen bende daha yeni yaptım agdamı gercekten acı veriyo ama tüyler daha az ve daha gec gelio ben kontrolüm öncesi yaptım kend agdamı birde catı muayenesi için ocagın sonunda yaparım ocaktan sonrada ne olur ne olmaz mecburen ya jilet yada tüy dükücü krem..sürekli temiz bulunmak gerek..asinaz insallah bizimde kolay olur dogumlar anlattıgın gibi..bu arada ben bilg,isayar basında otururken bebişim rahatsız oluyo galiba mideme dogru itikliyo galkiba ayaklarını..büyüdügünü net anlayabiliorum ,artık, o pıt pıtlar bitti simdi böyle sürtünüyo sanki kaldırıypo nasıl karnımı sagdan soldan hiç durmuyo..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…