- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #31.641
hangi topkte bu asinaz hemen okuiiim az sulugözümya...
manyetik topu iyi bir arastirmak lazim. bende dalan alicam ona karar verdim.
,,,ya kacıncı sayfa bulamadım
handecimm ,n,e,rele,rd,e,s,in ,,s,e,n,n ,ya,a,abuyrunnnnnnnnn.,.,,öz,le,ttin, ..bazen herkese gelio canımm ,bu hormonlare alt üst edio ,insanı gercekten ama takılmamaya calış fazla..bebişini düşünn:CüvCüv:SELAM kızlar, bugun girdim surkeli ama bir turlu yazamadım oyle cok yogundum ki, umarım hepiniz iyisinizdir...
opuyorum hepinizi opuyorumnanaktan
handecimm ,n,e,rele,rd,e,s,in ,,s,e,n,n ,ya,a,abuyrunnnnnnnnn.,.,,öz,le,ttin, ..bazen herkese gelio canımm ,bu hormonlare alt üst edio ,insanı gercekten ama takılmamaya calış fazla..bebişini düşünn:CüvCüv:
,,,,,,,,,,,,okuduuuuummm.........mafoldumben.............2010 OCAK MELEKLERİ GELMEYE BAŞLADI CANLAR
topiğinde oku bak çok hoş
,,,,,,,,,,,,okuduuuuummm.........mafoldumben.............
BENDE OKUCAMMMM :ecrin_bebek:
bende okucammmm :ecrin_bebek:
h,eheheh....inanki benimde ilk aklıma gelicek olan odur ,,,,o yuzden son aylar hep temiz olmak gerek..gecende kasılmalar falan oldu bende erkenmi gelicek dedim ,benim kız doguracam sandım ilk aklıma gelende agda olayı oldu o konuda takıntılıyım..dogum sancılarından falan nedense korkmuyorum..tek korktugum dikiş, kesik onuda kimisi hissediosun kimisi hissetmiosun dedigi için..bakalım,, ,bizim dogum hikayeleri, nasıl olcak..dogumdan sonrada :enbuyukkk:insallaho an da ağdayı nasıl düşünmüş yaw,iyi csaret,benim suyum gelcek ve kardeşime gel bana ağda yap dicem gecenin üçünde ulen ben korkudan doğurmazsam iyi o anda ,ama başa gelince anlarız artık
h,eheheh....inanki benimde ilk aklıma gelicek olan odur ,,,,o yuzden son aylar hep temiz olmak gerek..gecende kasılmalar falan oldu bende erkenmi gelicek dedim ,benim kız doguracam sandım ilk aklıma gelende agda olayı oldu o konuda takıntılıyım..dogum sancılarından falan nedense korkmuyorum..tek korktugum dikiş, kesik onuda kimisi hissediosun kimisi hissetmiosun dedigi için..bakalım,, ,bizim dogum hikayeleri, nasıl olcak..dogumdan sonrada :enbuyukkk:insallah
kızlar bende epilatör kullanıyorum baçaklarıma.zaten pek tüyüm yoktur....o bölgeye permatik yapıyorum..zaten benim dr tavsiye etmiyor ağdayı falan hamileuyken..bazı kadınların suyu falan geliyormuş,birde acı çektirdiği için tavsiye etmiyor..tüy düküücyüde sadee doğumdan önce bir kez kullanabilirsin dedi...tüy dükücüde hiç hayatımda kullanmadım...
neden bir kez kullanabilirmişsin
cilt tarafından emildiği için tüy dökücü zararlıymış..bir kereden bişey olmaz ama sürekli kullanma dedi....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?