- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #31.661
ayneen bende daha yeni yaptım agdamı gercekten acı veriyo ama tüyler daha az ve daha gec gelio ben kontrolüm öncesi yaptım kend agdamı birde catı muayenesi için ocagın sonunda yaparım ocaktan sonrada ne olur ne olmaz mecburen ya jilet yada tüy dükücü krem..sürekli temiz bulunmak gerek..asinaz insallah bizimde kolay olur dogumlar anlattıgın gibi..bu arada ben bilg,isayar basında otururken bebişim rahatsız oluyo galiba mideme dogru itikliyo galkiba ayaklarını..büyüdügünü net anlayabiliorum ,artık, o pıt pıtlar bitti simdi böyle sürtünüyo sanki kaldırıypo nasıl karnımı sagdan soldan hiç durmuyo..
ayneen bende daha yeni yaptım agdamı gercekten acı veriyo ama tüyler daha az ve daha gec gelio ben kontrolüm öncesi yaptım kend agdamı birde catı muayenesi için ocagın sonunda yaparım ocaktan sonrada ne olur ne olmaz mecburen ya jilet yada tüy dükücü krem..sürekli temiz bulunmak gerek..asinaz insallah bizimde kolay olur dogumlar anlattıgın gibi..bu arada ben bilg,isayar basında otururken bebişim rahatsız oluyo galiba mideme dogru itikliyo galkiba ayaklarını..büyüdügünü net anlayabiliorum ,artık, o pıt pıtlar bitti simdi böyle sürtünüyo sanki kaldırıypo nasıl karnımı sagdan soldan hiç durmuyo..
inşallah cnm kolay olur
o arkadaşım gibi doğumuzu kolay olsun ama suni sancı olmadan tabi,hemen de iyilşeit maşşallah,bebişin tabi büyüdü annesi
bu arada bikini bölgesine kesinlik ile ağda düşünmüyorum,Allah korusun kasılma vs olur,eşimde izin vermiyor zaten,normalde de izin vermiyor,sözü var doğumdan sonra toparlanınca lazer yaptıram oraya,çünkü bir kez evde kendi başaıma ağda yaparken bikini bölgesine yanlış bi çekmeden dolayıbiraz yırtık olmuştu ama nasıl bir kan geliyordu anlatama inanılmaz korkmuştum tabi eşime hemen tel açtım,sonrasın ağda yasaklandı:kedi:
sıkmayıbn canınızı gidin kuaföre alsın kadın tertemiz yapsın ne öyle uğraşacaksınız yaaa yarısı temiz olacak yarısı pis hiiiç gerek yok kuaför temizler önlü arkalı kurtulurum ,ağda acısından korkan hanımlar doğumda napcaksınız acabaeyvahedigeldismile
bizz geldikk...
bugün gittik oğlumun beşiğini aldık.artık odamız tamam.beşiğimiz cuma gelecek inşaallah.
sonra ani bir kararla oğlumu özlediğim için doktora gittim.kendi doktoruma gittim yine sanırım değiştirmeyeceğim.meleğimi gördüm.kuzum benim yüzünü gösterdi annesine.tombiş yanakları var.20 günde 100 gr almış sadece 1450 gr olmuş .ben toplam 12 kilo almışım.doğum 5-8 mart gibi dedi doktorum.%90 suni sancı ile normal doğum.Allahım sağlık versin bıdıklarımıza hayırlısıyla kucağımıza alalım inşaallah.
bu arada benim agresif oğlum ultrason aletine tekme attıkaydirigubbakcemile3
güle güle kullan hayatım ne büyük mutluluk dogum yaklasdtıkca yapılan bu alışverişler bende bugün yarın yatak işini halledicem insallah..oglusunada masallah annesi ..ama su suni sancı olayını anlamadım neden suni sancı???*****bizz geldikk...
bugün gittik oğlumun beşiğini aldık.artık odamız tamam.beşiğimiz cuma gelecek inşaallah.
sonra ani bir kararla oğlumu özlediğim için doktora gittim.kendi doktoruma gittim yine sanırım değiştirmeyeceğim.meleğimi gördüm.kuzum benim yüzünü gösterdi annesine.tombiş yanakları var.20 günde 100 gr almış sadece 1450 gr olmuş .ben toplam 12 kilo almışım.doğum 5-8 mart gibi dedi doktorum.%90 suni sancı ile normal doğum.Allahım sağlık versin bıdıklarımıza hayırlısıyla kucağımıza alalım inşaallah.
ayneeeeeeeeennnnnnnnnn:kedi:ben utanıyorum nan.....
bizz geldikk...
ben utanıyorum nan.....
evet ya bi kez daha yapalım ama bu kez lütfen herkes gelmeye çaışsın,bi daha mı böle olcaz bu anların kıymatini bilelim ve uzun zamandır burada herşeyimizi paylaşıyoruz karşılaşmak ne hoş olur
demezler canım onlar hastanın hamilenin geldiğine bakarlar ben o hastaneye 10 yıl önce gitmiştim iyi bir hastane hayırlısı canın sıkmadan rahat rahat git
günaydın güzel anneler hepinize.güzel birgün olur bugün inşaallahaklinialirimsmile.
doktor gidecek arkadaşlar DİMPLEHAWK ve cumartesi gidecek olan SELKİE MUTLU güzel haberlerle gelin canlarımolumunekankayizsmile.bizde bu hafta yada önümüzdeki hafta yeni doktorumuza gideceğiz kısmetse.umarım bizi iyi karşılar.
Çok teşekkürler arkadaşlarım olumunekankayizsmileDimplecım güzel haberlerle gel inşallah...
kaydirigubbakcemile3bizz geldikk...
maşallah canım delikanlıya,,neden suni sancı verecek %90,normal sancın olursa bence çekme hiç onu....normal sancıdan daha ağır çünkü suni sancı....
sağol canımcımopuyorumnanaktan
daha öncede bahsetmiştim hastanenin uygulaması bu normal doğumda sezeryan gibi gün verilerek suni sancı ile yapılıyormuş ebrucum.bende tamam dedim.Allah hakkımızda hayırlısı neyse onu nasip etsin.
ben de utanırım kiii guclubacismile bilmiyorumkismile
ayneeeeeeeeennnnnnnnnn:kedi:
teşekkürler canım evet büyük mutluluk gerçi benmi garibim yoksa herkes mi böyle bilmem ne alınsa bana hala eksik var gibi geliyor.burdaki özel hastanenin normal doğum uygulaması böyle gün veriyor gidiyorsun suni sancı veriyor doğuruyorsun.güle güle kullan hayatım ne büyük mutluluk dogum yaklasdtıkca yapılan bu alışverişler bende bugün yarın yatak işini halledicem insallah..oglusunada masallah annesi ..ama su suni sancı olayını anlamadım neden suni sancı???*****
sağol bosnacım evet adı alp olacak inşaallah.O kadar çok işim var ki...
Sayfa açık ama hiç takip edemedim sizi.
Ağda konusu açılmış yine, ben kuaförde yaptırıyorum, en az 1,5 ay çok rahat dayanıyor.
Canım da çok acımıyor aslında.
Ama ben yıllardır yaptırırım, tenim alışık, belki ondandır.
Yazcım, güle güle kullansın beşiğini oğlun...
İsmi Alp oldu mu, hala düşünüyor musunuz :)
Maaşallah, Allah nazardan saklasın...
Demek tekme attı ultrasona, sevmiyor efendim kameraları çocuk, cool olacak :) Yerim onu ben aklinialirimsmile
çok teşekkürler canım benim.inşaallah hepimiz hep böyle güzel haberler getiririz.hoşgeldin yaz ne güzel habelerle gelmişsin maşallah
cicilerinizide güle güle kullanın inşallah opuyorumnanaktan
Herşey yolunda şükür, gelişimi iyi dedi, ama ne kilosunu öğrendim ne de bebişimi görebildim mafoldumben
Özel hastanenin rahatlığına ve ilgisine alışmışken, devlet hastanesi baya zor geldi ama olsun napalım artık oraya devam edeceğiz sanırım
Hem maddi açıdan hem de en önemli nedeni özel hastanelere pek güvenemiyorum doğum şekli ile ilgili alsanaalsanasmile
kaydirigubbakcemile3
ne güzel ne güzel maşaallah oğluna
odanızda hayırlı olsun, resmini görebilir miyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?