- 27 Nisan 2009
- 8.609
- 1.879
- 173
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #31.681
ben utanıyorum nan.....
ben de utanırım kiii guclubacismile bilmiyorumkismile
oluuum eyden utanıyosunuz be gidin tanımadığınız bi kuaför yaptırın o zamn ne olcak sanki doktora ebelere hemşirelere nasıl açacaksınız gelen geçen bakacak kadın eerkek o zamn ne olacak leeeeyyyyynlaelaelaelaelaeayneeeeeeeeennnnnnnnnn:kedi:
bu defa yakın bi yer olursa gelebilirim ben yoksa bırakmaz benim dana kaçırırlar die:gitme:BUGÜN ACAYİP YOĞUNDUM FAZLA İLGİLENEMEDİM BENİ DÜŞÜNENLERE ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR LANSOR SABAHTAN AÇ KARNINA ALDIM ŞUAN MİĞDEM İYİ AKŞAM LARDAN KORKUYORUM BEN GECE FELAKETTİM İLAÇLARIN ETKİSİ DAHA YENİ YENİ GÖSTERİR SANIRIM 1 HAFTA KADAR İZLEYECEĞİM KENDİMİ DAHİLİYE DOKTORUMA SÖYLERİM....
AĞDALARDAN KONUŞMUŞSUNUZ BEN 4 AYDIR YAPMIYORUM AĞDA ÇOK HİÇ YOK GİBİ AZALDILAR ÖZEL BÖLGEYİDE EŞİME DEVRETTİM AĞDA ŞUANDA KULLANMIYORUM TAMAMEN MAKİNE
BULUŞMA AYARLAYIN GELİRİM BENNN EVET ÇOK İYİ OLUR BULUŞALIMMMMMMMvereliniortakvereliniortak:lepi::lepi::Saruboceq::Saruboceq:
oluuum eyden utanıyosunuz be gidin tanımadığınız bi kuaför yaptırın o zamn ne olcak sanki doktora ebelere hemşirelere nasıl açacaksınız gelen geçen bakacak kadın eerkek o zamn ne olacak leeeeyyyyynlaelaelaelaelae
[/B]
Dimplecım gözün aydın...
Özel hastanenin rahatlığı olmasa da, içine sinsin yeter ki...
Benim de gözüm aydın, bugün de bitti mesai :)
Hepinize iyi akşamlar...
ya bu dönem daha bi acıyor tüylerin kökleri....ağda falan yapamam vallahi ben..zaten benim dr de hiç gerek yok dedi..çok acıtır dedi,,hatta kendini kasarsın sonra sıkıntı olur dedi....
kız nasılş yırttın...birde arkadaşlar ben permatikle alırken.. saç kremi kullanıyorum o kadar sert çıkmıyor...
bizz geldikk...
bugün gittik oğlumun beşiğini aldık.artık odamız tamam.beşiğimiz cuma gelecek inşaallah.
sonra ani bir kararla oğlumu özlediğim için doktora gittim.kendi doktoruma gittim yine sanırım değiştirmeyeceğim.meleğimi gördüm.kuzum benim yüzünü gösterdi annesine.tombiş yanakları var.20 günde 100 gr almış sadece 1450 gr olmuş .ben toplam 12 kilo almışım.doğum 5-8 mart gibi dedi doktorum.%90 suni sancı ile normal doğum.Allahım sağlık versin bıdıklarımıza hayırlısıyla kucağımıza alalım inşaallah.
bu arada benim agresif oğlum ultrason aletine tekme attıkaydirigubbakcemile3
bizz geldikk...
bugün gittik oğlumun beşiğini aldık.artık odamız tamam.beşiğimiz cuma gelecek inşaallah.
sonra ani bir kararla oğlumu özlediğim için doktora gittim.kendi doktoruma gittim yine sanırım değiştirmeyeceğim.meleğimi gördüm.kuzum benim yüzünü gösterdi annesine.tombiş yanakları var.20 günde 100 gr almış sadece 1450 gr olmuş .ben toplam 12 kilo almışım.doğum 5-8 mart gibi dedi doktorum.%90 suni sancı ile normal doğum.Allahım sağlık versin bıdıklarımıza hayırlısıyla kucağımıza alalım inşaallah.
bu arada benim agresif oğlum ultrason aletine tekme attıkaydirigubbakcemile3
ya ben kaşlarımı aldırırken bile çok açımaya başladı..normalde hiç acımazdı.hiç düşünemiyorum bile o kısım nasıl açır...kaş aldırırken gözlerim doluyor yaaa...demek sende bir değişiklik olmadı....Yaz ve Dimple, hoşgeldiniz, gözünüz aydın canlarım, dimplecim az kaldı artık, umarım herşey istediğin gibi olur..
Yazcım, beşiğiniz hayırlı olsun, güle güle kullanın..
Ağda dan konuşmuşsunuz, kızlar bende güzellik salonunda ağda yaptırıyorum, 1 ay rahatım, sürekli gittiğim bir yer, o yüzden rahatım birazda, eskiden bende utanırdım ama utangaçlığı bir kenara bıraktım, o insanlarda bu işten para kazanıyor sonuçta, ayrıca alışmışlar umursamıyorlar bile, haa bir de hiç hassaslık ve daha fazla ağrı gibi bişey hissetmedim, hamilelik öncesi nasılsa aynı şimdi de..
oluuum eyden utanıyosunuz be gidin tanımadığınız bi kuaför yaptırın o zamn ne olcak sanki doktora ebelere hemşirelere nasıl açacaksınız gelen geçen bakacak kadın eerkek o zamn ne olacak leeeeyyyyynlaelaelaelaelae
bu defa yakın bi yer olursa gelebilirim ben yoksa bırakmaz benim dana kaçırırlar die:gitme:
ya 20 günde 100 grammı kız haftada 200gr alması gerekmiomu bu çocukların en az benim dr 30 haftadan itibaren haftada 300 gr alabilir dedi bi sitedede öyle okudum ne yaptın açmı gezdin beee 20 günalsanaalsanasmile
ne bilim kız işte heves ettim yapim dedim o a içine ettim,eşim zaten görünce iyi azarlamıştı beni,normalde makina ile alıyorum ama şimdi o bölge hem permatik valla,tınnnnn,o krem işini ben de yapıyom iyi oluyor:kedi:
Allah razı olsun simenaycım inş. hepimiz için hayırlısı olur olumunekankayizsmileYaz ve Dimple, hoşgeldiniz, gözünüz aydın canlarım, dimplecim az kaldı artık, umarım herşey istediğin gibi olur..
teşekkürler yazcımsağolasın,seninde gözün aydın tatlım.beşiği cuma gelecek ozaman resim eklerim.ama dolabın ve şifonyerin falan resimleri var mart bebeklerinin cicişlerinde.
sağol tatlım, evet öyle..Dimplecım gözün aydın...
Özel hastanenin rahatlığı olmasa da, içine sinsin yeter ki...
Benim de gözüm aydın, bugün de bitti mesai :)
Hepinize iyi akşamlar...
doktoradan gelen annecikler hepinizin kuzucuklarına maşallahhh
sağlıkları yerinde hepsinin çok şükür
şu bi hafta geçse bende görsem kuzumu
çok tekkürler kızlaropuyorumnanaktanYaz ve Dimple, hoşgeldiniz, gözünüz aydın canlarım, dimplecim az kaldı artık, umarım herşey istediğin gibi olur..
Ağda dan konuşmuşsunuz, kızlar bende güzellik salonunda ağda yaptırıyorum, 1 ay rahatım, sürekli gittiğim bir yer, o yüzden rahatım birazda, eskiden bende utanırdım ama utangaçlığı bir kenara bıraktım, o insanlarda bu işten para kazanıyor sonuçta, ayrıca alışmışlar umursamıyorlar bile, haa bir de hiç hassaslık ve daha fazla ağrı gibi bişey hissetmedim, hamilelik öncesi nasılsa aynı şimdi de..
çok sağol pancubencim.normalde 40 haftam 18 martta bitiyor tahmini doğum tarihide buydu.doktorum sezeryan yada normal 38. hafta sonu doğumun olacağını söyledi.ama tabii dediğin gibi kendi daha önce gelmeye karar verirse erkeğim yapacak bişey yok.Allahım hayırlısı neyse onu versin.MAŞALLAH OĞLUNA CANIM BENİM ne güzel haberlerle gelmişsiniz.Ama suni sancı için fiyat verir gibi vermesi yalnış hiç belli olmaz aniden suyun gelir suni sancıya birle gerek kalmayacağını bilmeni isterim.Normalde beklenen doğum tarihi ne? 5-8 mart önceside sonrasıda olur arkadaşımın 6 hafta önceden gelmişti 8 aylık doğum yaptı anlayacağın O yüzden beklemekten başka çaremiz yok
hayırlı uğurlu olsun cnm,bebeğine de maşşallah annesi,yerim onun agresifliğini,benim kzıçede usg sırasın sürekli tekmeler atıyordu drumuzun çok hoşuna gitmişti
bu akşam benim adam yok,iş için izmirde...ben yalnızım....bu akşam uzun sattler burda olurum herhalde...
büyük bi ihtimal ben deburadayım,çünü gece uykum gelmiyor,sabahta uyanamıyorum,ki dün gece örneğin yine çiş nöbetindeydimsenağlama
inşallah cnm kolay olur
o arkadaşım gibi doğumuzu kolay olsun ama suni sancı olmadan tabi,hemen de iyilşeit maşşallah,bebişin tabi büyüdü annesi
bu arada bikini bölgesine kesinlik ile ağda düşünmüyorum,Allah korusun kasılma vs olur,eşimde izin vermiyor zaten,normalde de izin vermiyor,sözü var doğumdan sonra toparlanınca lazer yaptıram oraya,çünkü bir kez evde kendi başaıma ağda yaparken bikini bölgesine yanlış bi çekmeden dolayıbiraz yırtık olmuştu ama nasıl bir kan geliyordu anlatama inanılmaz korkmuştum tabi eşime hemen tel açtım,sonrasın ağda yasaklandı:kedi:
bi arkadaşım 6 ocakta doğum yapacaktı sezeryanla, 3 hafta önce ağdaya gitti ertesi gün doğum yaptı bak hiç aklıma gelmemisti kendini kasmaktan olabilirmiki .?? tabiki bunu dr'uma danışmam lasım
bende çok kalkıyorum gece tuvalet için..iyice bıktım tuvalte gitmektenç.. :))
ben bazen resmen tuvalet nöbetine girip ağlıyorum artık eşim kalkıp avutuyor beni zar zor uyutuyor ama cidden bazen delir micek gibi değil yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?