2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kaydirigubbakcemile3 her zamanki halim benim de

kızlar benim 40 gün önce doğum yapan bir arkadaşım var üstelik ikiz o 3 paket yeni doğan bitirdi şimdi 2 numara kullanıyo fikir olsun diye yazdım ona göre hesap yaparsınız artık buarada dalin deterjan için çok iyiymiş çok memnun olan arkadaşlarım var bilginize

valla inan bana aynı şeyleri yaşıyoruz,evde aykakabımı montumu giyiyorum hoppppppppp tekrar çişe deliriyorum artıkkkkkkkkkkkkkkkkk

ya kızlar bişi sorcam utanarak soruyorum valla ben kocişle cinsel anlamda bişey yasamıorum dogru dürüst ilk 3 ay düşük tehlikem vardı sonraki üç ay amniyosentez yaptrdım biliosunuz bundada korkudan tık olmadı hadi bakalım son üç aya girdik erken dogum korkusu offf hersey kızım için saogukluk olmadı onu cooook sewiorum ama sadece korku:kedi:..sizde durumlar ne?????????

valla inan bana aynı şeyleri yaşıyoruz,evde aykakabımı montumu giyiyorum hoppppppppp tekrar çişe deliriyorum artıkkkkkkkkkkkkkkkkk

rezil bir durum...:kedi:
Merhaba ben geldimmm...

hoş geldin...

ne utanıyon kız bak biz neler neler konuşuyoz burda :))) merak etme hayatım bizde hamile kaldığımdan bu yana hiç birlikte olmadık...benim rahim ağzında yara olduğu için dr yasakladı...zaten hiç rahat olamıyorum bişey olaçak diye,

Birlikteliği geçtim, öpüşmüyoruz bile...
Yalnız cinsellik önemliymiş... Çok uzaklaştık birbirimizden... Kardeşi gibi oldum... Yakında kanka diyeceğim... Keşke biraz konuşabilsek... Neyse az kaldı, 3-4 aya herhalde eski halimize döneriz...

Sizi gidiler siziiii... NE çok konuşuyorsunuz ya, aklım burada kalıyor ama zaman ayıramıyorum. Umarım geçmişte bir sıkıntı yoktur. Tuvalet konusu bende de çok fena. Ayağa kalktığım an hemen mesanemde baskı hissediyorum. Oturarak da ders anlatamıyorum. 40 dk. işkence. Bir de teneffüste işim varsa yandım... :) Tek korkum okulda normal tuvalet kullanmak zorundayım, korkuyorum ama anormal bir durum yok çok şükür.

Bizde de bir şey yok canım. Başlarda düşük tehlikesi vardı. Sonra da korktuk bir şey olur diye. Az kaldı hadi az daha sabredelim...bilmiyorumkismile

Çok şükür biz o kadar değiliz, oynaşmaya devam. Zor tutuyoruz ama kendimizi...:kedi:

bi ben degilim yani selkiecim walla bazılarını hiç etkilemiyo hamilelik..bide normal dogum yaparsak iyileşme süracini düşünürsekk 1 seneyi buluyo walla..bilmiyorumkismile

canımcım okadarda uzaklaşma yaa işin ilginç tarafı bazılarında kocişler korkuyo zarar vericem diye bazılarındada bizler yanastrmıoruzz bizde durum 2.şık hehe..

bizdede öyle şeyler yok ilk üç ayda iki üç kez ancak olmuştur sonrasında kanamam olunca bitti.uslu uslu uyuyoruz:kedi:.benim eşimde bu konuda hassas yani oda korkuyor.bende bazen düşünüyorum bu acaba sonrasında bir değişikliğe falan sebep olur mu diye???dilerim olmazzbilmiyorumkismile

iyi yaa bizde uslu uslu uyumaya dewam o zaman..kaydirigubbakcemile5

mrb arkadaşlar ben geldim nasılsınız

ebrucum hizliresim.com a gir resmi seç yükle 600*800 boyutunu seç altında forumlar 3 de yazan linki buraya kopyalabayanssulusmile

canımcım okadarda uzaklaşma yaa işin ilginç tarafı bazılarında kocişler korkuyo zarar vericem diye bazılarındada bizler yanastrmıoruzz bizde durum 2.şık hehe..

ewet ilgi alanıma gelmişsinizaklinialirimsmile bizdede kociş korkuyo walla bişi olacak die ama sorunsuz dewam ediyoruz yani ben ısrarlarımla, yapışkanlığımla, sapıklığımla:sm_cool: haftada 1 belki 2 dewam ettiryorum, bazende ilşkiye girmesekte başka şekillerde tatmin ediorumaklinialirimsmilesositososito:lepi::kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…