- 27 Nisan 2009
- 8.609
- 1.879
- 173
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #31.721
adam nasıl duruyo kız 7 aydır hiç ufak tefek şeylerdemi yapmıon adama?rezil bir durum...:kedi:
hoş geldin...
ne utanıyon kız bak biz neler neler konuşuyoz burda :))) merak etme hayatım bizde hamile kaldığımdan bu yana hiç birlikte olmadık...benim rahim ağzında yara olduğu için dr yasakladı...zaten hiç rahat olamıyorum bişey olaçak diye,
ulan sende abartmışsın öpüşmüyozda ne bu kadarda duwarlar örme be gülüm sen de napmışsın öle ufak kaçamaklar falan yapıp ısıt ortamı birz bncealsanaalsanasmileBirlikteliği geçtim, öpüşmüyoruz bile...
Yalnız cinsellik önemliymiş... Çok uzaklaştık birbirimizden... Kardeşi gibi oldum... Yakında kanka diyeceğim... Keşke biraz konuşabilsek... Neyse az kaldı, 3-4 aya herhalde eski halimize döneriz...
iyi yaa bizde uslu uslu uyumaya dewam o zaman..kaydirigubbakcemile5
ewet ilgi alanıma gelmişsinizaklinialirimsmile bizdede kociş korkuyo walla bişi olacak die ama sorunsuz dewam ediyoruz yani ben ısrarlarımla, yapışkanlığımla, sapıklığımla:sm_cool: haftada 1 belki 2 dewam ettiryorum, bazende ilşkiye girmesekte başka şekillerde tatmin ediorumaklinialirimsmilesositososito:lepi::kedi:
Sapık seniiii... Bu akşam herkesin aklına kurt düşürdün... Biri doğmadan yeni bebişler gelecek bak senin yüzünden.
Hahahahha, süperdi bu işte Canancım...
Haksız mıyım ama?! Ben sırnaşmaya başladım bile, neyim eksik canımm... zemuszemus
hahhhayyyyyyyyt.delikafadulden..kıss sen cok yasa emiii alt kattaki teyze duymustur kahkahamısırnaşık şey..tam senin konular dogru ama bukadar acık konusacagın aklıma gelmemişti ..bizdede aynı durum ama senin kadar acık olamadım işte yüzeysel bişeyler oıluyosırnaşık şeyewet ilgi alanıma gelmişsinizaklinialirimsmile bizdede kociş korkuyo walla bişi olacak die ama sorunsuz dewam ediyoruz yani ben ısrarlarımla, yapışkanlığımla, sapıklığımla:sm_cool: haftada 1 belki 2 dewam ettiryorum, bazende ilşkiye girmesekte başka şekillerde tatmin ediorumaklinialirimsmilesositososito:lepi::kedi:
hahhhayyyyyyyyt.delikafadulden..kıss sen cok yasa emiii alt kattaki teyze duymustur kahkahamısırnaşık şey..tam senin konular dogru ama bukadar acık konusacagın aklıma gelmemişti ..bizdede aynı durum ama senin kadar acık olamadım işte yüzeysel bişeyler oıluyosırnaşık şeyewet ilgi alanıma gelmişsinizaklinialirimsmile bizdede kociş korkuyo walla bişi olacak die ama sorunsuz dewam ediyoruz yani ben ısrarlarımla, yapışkanlığımla, sapıklığımla:sm_cool: haftada 1 belki 2 dewam ettiryorum, bazende ilşkiye girmesekte başka şekillerde tatmin ediorumaklinialirimsmilesositososito:lepi::kedi:
ewet ilgi alanıma gelmişsinizaklinialirimsmile bizdede kociş korkuyo walla bişi olacak die ama sorunsuz dewam ediyoruz yani ben ısrarlarımla, yapışkanlığımla, sapıklığımla:sm_cool: haftada 1 belki 2 dewam ettiryorum, bazende ilşkiye girmesekte başka şekillerde tatmin ediorumaklinialirimsmilesositososito:lepi::kedi:
düşsün yauuuuwww gelsin bebişlerimize kardeşciklerrrrrr, walla doktr yasaklamadıysa sizde yasak koymayın cnm aranıza aaaa kırın zincirleri bu gece hahahahahahaaklinialirimsmileSapık seniiii... Bu akşam herkesin aklına kurt düşürdün... Biri doğmadan yeni bebişler gelecek bak senin yüzünden.
tabi hayatım bu günleri değerlendirmek lazım sonra bebişlerden fırsat bile kalmayabilir tabi fırsat bulunmaz yaratılır o ayrı amaaklinialirimsmileHaksız mıyım ama?! Ben sırnaşmaya başladım bile, neyim eksik canımm... zemuszemus
Haklısın canım..Bizde sürekli sırnaşık vaziyetteyiz ama Hasret kadarda değiliz açıkçası, Hasret hepimizden hızlı çıktı, 2. nin müjdesini verir yakında buradan bize :))
hahhhayyyyyyyyt.delikafadulden..kıss sen cok yasa emiii alt kattaki teyze duymustur kahkahamısırnaşık şey..tam senin konular dogru ama bukadar acık konusacagın aklıma gelmemişti ..bizdede aynı durum ama senin kadar acık olamadım işte yüzeysel bişeyler oıluyosırnaşık şey
BİZ GELDİKKK.HERKESE MERHABA.
Kızlar amma fenasınız ha ince mevzulara girmişiniz yani bizim aramızdada eşimle bir problem yok tecrübeliyiz ve dikkatliyiz.Birbirimizden kopmadık aslına bakarsanız bu koca göbekle bile hala beni istemesi hoşumada gitmiyor değil hani.
bi ben degilim yani selkiecim walla bazılarını hiç etkilemiyo hamilelik..bide normal dogum yaparsak iyileşme süracini düşünürsekk 1 seneyi buluyo walla..bilmiyorumkismile
canımcım okadarda uzaklaşma yaa işin ilginç tarafı bazılarında kocişler korkuyo zarar vericem diye bazılarındada bizler yanastrmıoruzz bizde durum 2.şık hehe..
adam nasıl duruyo kız 7 aydır hiç ufak tefek şeylerdemi yapmıon adama?
ulan sende abartmışsın öpüşmüyozda ne bu kadarda duwarlar örme be gülüm sen de napmışsın öle ufak kaçamaklar falan yapıp ısıt ortamı birz bncealsanaalsanasmile
hahahayytt siz uyuyunnnn dahaa doğumdu 40ıydı yorgunuktu bi 9 ay daha uyumaya dewam uyuşuklar sizi:mymeka:laelaelaelaelaelülülülülülü
Buarada ben hiç göbişimi koymadığımı farkettim eğer becerebildiysem resmi koyabilmeyi buda benim göbişim.
COLOR]
teşekkür ederim laviniaebru ve selkie.
Canım ikinci bebekte karın biraz daha büyük oluyo.Fazla kilo almadım 7 kilocuk göbek sivri olunca böyle oluyo işte.Buarada koltukları kaplattık perdeler uymadı daha bide onları değiştircem.
Kızlar allah izin verirde o günleri görürsek oğlumu kucağıma aldığımda kızımla ikisinin resminide ekliycem/B]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?