2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

benim laptopumda yok masa üstü ya cep telefonumla çekiyorum ama usb kablom yandı ekleyemiyorumm kısmet olmadı bi türlü işte mafoldumben

kıslar havuzlu hana giden varmı
biz toplu bi alışveriş yapmayı düşünüyoruz
geçen burada bi topikde okudum gidenler hiçde uygun değil dışarıdan daha pahalı diye yazmışlar siz ne diyorsunuz?

heh aferim en azından bi işe yarıyonkaydirigubbakcemile3
millet ya offfffffff hiçbişi yapasım yok canım sıkılıyor uykumda var ama uymam bu satte midem de kötü

uyuma uyuma öğlend 1lere kadar yat aç bırak bebemizi

kızlar bu arada bende göbüşümü koydum göbşler topiğine bakın bakalım
kussebfilal koca göbüş olmuşsun sende göbüşler topiğinede koy da burda kaybolmasın

kocam beni bu gecede dışarı çıkarcaktı ama ona çok sinir oldum we hayır ben yatcam dedim şimdi bin pişmanım keşke reddetmeseydim onu affetsin beni duygularıma engel olamıyorum artıkmafoldumben

mrb kusura bakmayn arkadaşlar ben yeni üye oldum buraya nasılsınız bebişleriniz nasıl
iyiyiz tatlım sen nasılsın?

o kadar olçeeek tabi ki?aklinialirimsmile

EDEBıYATCI222 hazır seni yakalamışken bir soru sorucam kızıma hediye 3-6 yaş arası anaokulu seti geldi.Harfleri sayıları kısacası birçok şeyi öğretiyo.Her akşam bir dergi çalıştırıyorum şimdiden doğrumu yapıyorum acaba teakkuzdayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…