- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #31.741
millet ya offfffffff hiçbişi yapasım yok canım sıkılıyor uykumda var ama uymam bu satte midem de kötü
heh aferim en azından bi işe yarıyonkaydirigubbakcemile3evet 1 seneyi buluyor normale dönmek...
bizde ikimizde de var korku...
sapık seni... :)))
yapıyom kız yapmazmıyım?,,iyiçe azarda sokakta birine saldırır yoksa.:))))..onu rahatlatıyorum çanım...:kedi:
millet ya offfffffff hiçbişi yapasım yok canım sıkılıyor uykumda var ama uymam bu satte midem de kötü
Haksız mıyım ama?! Ben sırnaşmaya başladım bile, neyim eksik canımm... zemuszemus
al bendende okadar ohaoldumsmile
iyiyiz tatlım sen nasılsın?mrb kusura bakmayn arkadaşlar ben yeni üye oldum buraya nasılsınız bebişleriniz nasıl
o kadar olçeeek tabi ki?aklinialirimsmileheh aferim en azından bi işe yarıyonkaydirigubbakcemile3
uyuma uyuma öğlend 1lere kadar yat aç bırak bebemizi
kızlar bu arada bende göbüşümü koydum göbşler topiğine bakın bakalım
kussebfilal koca göbüş olmuşsun sende göbüşler topiğinede koy da burda kaybolmasın
BENİM MİDEMDE COK FENA HER AKSAM AYNI ŞEY ŞİŞİP DAVUL GİBİYİM NEFES ALAMIORUM OTURURKEN MİDEM SIKISIYO kafamçokkarıştımillet ya offfffffff hiçbişi yapasım yok canım sıkılıyor uykumda var ama uymam bu satte midem de kötü
iyiyiz tatlım sen nasılsın?
o kadar olçeeek tabi ki?aklinialirimsmile
mrb kusura bakmayn arkadaşlar ben yeni üye oldum buraya nasılsınız bebişleriniz nasıl
mrb kusura bakmayn arkadaşlar ben yeni üye oldum buraya nasılsınız bebişleriniz nasıl
Hoş geldin arkadaşım. Biz iyiyiz, sizi sormalı.. :) Kaç haftalıksınız?
tşk ederim bende çok iyiyim kızlar yapmayın kocalarınıza böyle yazık opuyorumnanaktan şahsen ben kıayamam eşime bitanemdir o benim herşeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?