- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #31.761
bizde kıyamıyoruz da yasak bize...dr yasakladı...:kedi:
ASİNAZ tuzlu bisküvi veya çubuk falan ye mideni biraz olsun rahatlatır.
aynen bizede yasak başından bende sendenim yani:dance:
hoşbulduk ben 28+1 günlük hamişim yıldırımdan sen bizde çok iyiyiz dinlniyoruz bol bol doktorumzun dediklerini yapıyoruz
EDEBİYATCI222 hazır seni yakalamışken bir soru sorucam kızıma hediye 3-6 yaş arası anaokulu seti geldi.Harfleri sayıları kısacası birçok şeyi öğretiyo.Her akşam bir dergi çalıştırıyorum şimdiden doğrumu yapıyorum acaba teakkuzdayım.
hoşbulllldukkkkk nasılsınızHOSDEEEDDDDDİİİİİİN ZAMBAKboshayallersmile
vadideki zambak hoş geldinizz canımkaydirigubbakcemile5
40 da doğumdan sonra vah vah nedir bu eşşlerin çektiği.
sabretçekler artık!!!!boshayallersmile:asigim:
kızlar ya,şu maddi sorunlardan bıktım usandım ya,valla canımdan bezdim artık kocamın şu borçlar içinde kıvrandğını gördükçe mahvoluyorum eşim benim ben de eşimin üzülmesine bitiyoruz,ne olcak bu işlerin sonu,tek bizde mi var bu sorun ya,her ay bu ay bebeğin alışverişini yapcaz diye ertele ertele ocağı bulduk ki hala cepte para yok,bu gidişle hiçbişi alamıcaz,herşey içimizde kaldı,aman diyorum bazen bebek sağlıklı olsun yeter diyoruz ama ihtiyaç olduğunda cepte olmayınca nereye kadar diyoruz,ya böyle işte canlar
kızlar ya,şu maddi sorunlardan bıktım usandım ya,valla canımdan bezdim artık kocamın şu borçlar içinde kıvrandğını gördükçe mahvoluyorum eşim benim ben de eşimin üzülmesine bitiyoruz,ne olcak bu işlerin sonu,tek bizde mi var bu sorun ya,her ay bu ay bebeğin alışverişini yapcaz diye ertele ertele ocağı bulduk ki hala cepte para yok,bu gidişle hiçbişi alamıcaz,herşey içimizde kaldı,aman diyorum bazen bebek sağlıklı olsun yeter diyoruz ama ihtiyaç olduğunda cepte olmayınca nereye kadar diyoruz,ya böyle işte canlar
Canım bizde yaşadık bu sıkıntıları ama borç olmadan hiçbişey olmuyo.Zaten kriz var biliyosun paranın bir değeri yok.Üzülme sen herşey zamanla yoluna girer.Kuzucun bereketiyle gelir inşallah.Bide bizde adettir bilmiyorum sizin oralarda nasıl ilk bebeğin eşyalarını anneanneler düzer.
canım benim sıkma canını dicem ama imkansız kendimden biliyorum bende 28+1 günlüğüm ama inan oğluma tek bi çorap bile alamadım maddi sorunlardan bu ay önümüzdeki ay dedik dedik geldik ocağa allahtan anneannesi ve teyzelri var onlar aldılar battaniye hastane çıkışı işte bi iki takım zıbın falan onun dışında eşimin ailesi daha hiçbişi almadı biz eşimle hep ikimiz yaptık herşeyimizi yine biz yapcağız kendi yağımızda kavruluyoruz olsun rabbim sağlık huzur versin salla gitsinnnnn be canım ya benneyaptımki
aynen cnm valla ya,seni çok iyi anlıyorum şu erteleme işleri can sıkar oldu amsanırım su akıp ulunu bulcak artık sanırım ya da biz bi kanal açıcaz salıcaz suyun yönünü oraya başka türlü olmıcak valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?