- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #31.781
bebeğim sıkıntı yapma dünyewi şeyleri bırak olmayıwersin herşey düzelecek bak görürsün bugün yok yarın olmayacaı anlamına gelmiyor, pozitif düşün mutsuz etme kendini bak huzurunuz yerinde, bebeğiniz sağlıklı, aç değil açıkta değilsiniz bu halimizede şükür bizde çok zor dönemler atlattık, 5tlyi paylaşıp işe giderdik yemek yiyemediğim günler oluyodu parasızlıktan işyerinde ama şükür elele werdik dükkan açtık bişeyler yaptık şimdi eşim belediyede görew yapıyor bebeğimiz gelior sizinde düzelecek geçecek bu zor günler sen sadece sabret, bebeğiniz bereketyle gelecek bak görürsün sıkma o güze canını asma yüzünüa.s.
ee şekerler ne diyorsunuz havuzlu hana giden yok sanırım
eyvallah cnm sağolasın,aradabir böle esiyor işte,aslında ben eşimin üzülmesine daha çok üzülüyorum bi de bana belli etmemeye çalışmıyor mu o zaman kahroluyorum saçları beyazladı adamın bi görseniz şaşkınlık içinde herkes,evet düzelicek ama şu an ki durum biraz fena gökten bi para düşmediği sürece vay bizim halimize,ama annem hep derki gün doğmadan neler doğar bakalım kısmet artık,kızım sağlıklı olsun o yeter,şükür beni çok seven ve değer veren bir eşim,sahip çıkan bir ailem sağlam dostluklarım ve sağlımız var buna şükür,azıcıkta para olsa oh sefam olsun
asinazcım bebeğinin şimdilik zaruri ihtiyaçlarını al ilerde kullanacaklarını sonra alırsın.
HASRET KIII BENİM EŞİMDE BELEDİYEDE ÇALIŞIYO.
oda olacak canım inşallah allah bazen sınarmış insanları.. bunuda öyle kabul edelim sonuçta war bebişin bişiyleri doğduktan sonrada gelir daha bişeyler 3,5 altın takılsa bozdurur yine tamamlarsınız
ben kaçtım canlar çook uykum geldi kocimde küstü galiba bana daha gelmedi(((
herkese iyi geceler
canm bnimo nlar nasipleriyle geli dünyaya hiçbişyin fazlasna zatn gerek yok bak bizde kndi kndimiz bişyl yamaya calşz iişte.bizdede tek maaş ben calışmıorum.yavaş yavaş tek tek bişeyler yapmaya calışıorum..onlar yeterki saglıkla dogsunlar maddi hersey gün gelir düzelir ..kızlar ya,şu maddi sorunlardan bıktım usandım ya,valla canımdan bezdim artık kocamın şu borçlar içinde kıvrandğını gördükçe mahvoluyorum eşim benim ben de eşimin üzülmesine bitiyoruz,ne olcak bu işlerin sonu,tek bizde mi var bu sorun ya,her ay bu ay bebeğin alışverişini yapcaz diye ertele ertele ocağı bulduk ki hala cepte para yok,bu gidişle hiçbişi alamıcaz,herşey içimizde kaldı,aman diyorum bazen bebek sağlıklı olsun yeter diyoruz ama ihtiyaç olduğunda cepte olmayınca nereye kadar diyoruz,ya böyle işte canlar
tatlım sen antalyada nerde yaşıyon
BELEKTE CANIM.Ayrıcada bende bebişe daha bişey almadım bu ay maaşı 10 gün geç verdiler diğer aylarda herkes birer ay ücretsiz çalışacakmış bizde karta yüklendik gelen maaşla kartı kapattık bidaha maaşa alıcaz bişeyler allahtan benimde babamlar yadımcı oluyo onlar olmasa halimiz harap.Buyüzden oğluma babamın ismini koyucam.ben çıkıyorum canım kendine iyi bak
40 da doğumdan sonra vah vah nedir bu eşşlerin çektiği.
kızlar ya,şu maddi sorunlardan bıktım usandım ya,valla canımdan bezdim artık kocamın şu borçlar içinde kıvrandğını gördükçe mahvoluyorum eşim benim ben de eşimin üzülmesine bitiyoruz,ne olcak bu işlerin sonu,tek bizde mi var bu sorun ya,her ay bu ay bebeğin alışverişini yapcaz diye ertele ertele ocağı bulduk ki hala cepte para yok,bu gidişle hiçbişi alamıcaz,herşey içimizde kaldı,aman diyorum bazen bebek sağlıklı olsun yeter diyoruz ama ihtiyaç olduğunda cepte olmayınca nereye kadar diyoruz,ya böyle işte canlar
Bende cıktım canlarım asİnazcım kendİnİ Üzmee benİm annem anlatır bİzlerİ nasıl bÜyÜttÜgÜnÜ İyİkİ onların zamanındakİ gİbİ degİlİz bezlerİ ellerİnde yıkamıŞlar camasır makİnelerİ yokmus bİ corbayla yatıp kalktıgımız gÜnler oldu dİyor ama bak sapasaglŞam bÜyÜttÜler bİzİ sÜkretmek İÇİn cok nedenİmİz var aslında gÖrmedİgİmİz..borc dedİgİn Ödenİr gecer saglık olsun Önce ..
asinazcım hayırdır karamsar olma bu kadar tamam mı? kızdırma bizi kızçeni de üzme eşinide....
Bak bizde 2 kişi çalışmamıza rağmen elde var sıfır maalesef hiç bişey almadım bende bizim için en büyük dert bebek odasımı ,karyolamı yoksa park yatak mı derdi oldu...Ve kış malum ve nereye koyacağız sığacak mı diye düşünüp duruyoruz.....Bebeğinin ihtiyaçları elbet olacak zaruri şeylerde kaçın ...Aksam arkadaşım aradı benim eksiklerini söyle ona göre bisey alayım dedi fuzili almayayım dedi.Bende listemi hazıladım ama 1 iğne bile almadım dedim ...Merak etme eksiklerini söylersin herkeze ona göre alırlar dedi en yakınları zaten sormaya da başladılar ne eksik diye sende öyle yap en samimi olduklarına alamadıkları söyle alsınlar dedi. Bazen görüyorumda bazen 2-3 çift aynı şeylerden geliyor bebeklere bakalım üzıme kendini evlatlarımız hayırlısıyla gelsinlerde gerisi önemli değil....
Asinazcım üzme kendini.. bebis bereketiyle gelecek insallah.. bende cok istedim gonlumce bebise bi seyler alayım.. durumumuz kotu degil ama her ay oyle bir seyler cıktıki hep eksideydik o durumdada icimden gelmiyordu alısveris yapmak ama biraz sabır ve inanc:) hersey duzeliyor aklımla dusunup dusunup cozum bulamadıgım seyler yoluna giriyor..bebekler rızıklarıyla geliyor hersey zamanla oluyor canım..
nazının gectigi kisilerede sorduklarında soyleyebilirsin pancubenin dedigi gibi buyuk seyleri ortaklasa almak isteyenler oluyor.. hediyelerde gelecektir.. bu gunlerde gececek emin ol hepimizin inisleri cıkısları oluyor:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?