2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

eyvallah cnm sağolasın,aradabir böle esiyor işte,aslında ben eşimin üzülmesine daha çok üzülüyorum bi de bana belli etmemeye çalışmıyor mu o zaman kahroluyorum saçları beyazladı adamın bi görseniz şaşkınlık içinde herkes,evet düzelicek ama şu an ki durum biraz fena gökten bi para düşmediği sürece vay bizim halimize,ama annem hep derki gün doğmadan neler doğar bakalım kısmet artık,kızım sağlıklı olsun o yeter,şükür beni çok seven ve değer veren bir eşim,sahip çıkan bir ailem sağlam dostluklarım ve sağlımız var buna şükür,azıcıkta para olsa oh sefam olsun

ee şekerler ne diyorsunuz havuzlu hana giden yok sanırım

kujum ben gittim hawuzluhana bana çok uygun geldi we uygunda heryerden, ama asıl eminönünde toptan perakende satan mağazalar war oralara dalacaksın oralar çok ucuz enteks die biyer warmış portbebe çantası alt açması ana kucağı kanguruusu set halinde 50tlimiş
bz bi dükkana girdik 3lü seri halde uzun kollu çıtçıtlı bodyleri 3.75e aldık 1.25e geldi we çokta iyi malları dolaşmak lazım yani

oda olacak canım inşallah allah bazen sınarmış insanları.. bunuda öyle kabul edelim sonuçta war bebişin bişiyleri doğduktan sonrada gelir daha bişeyler 3,5 altın takılsa bozdurur yine tamamlarsınız
ben kaçtım canlar çook uykum geldi kocimde küstü galiba bana daha gelmedi(((
herkese iyi geceler

asinazcım bebeğinin şimdilik zaruri ihtiyaçlarını al ilerde kullanacaklarını sonra alırsın.
HASRET KIII BENıM EŞıMDE BELEDıYEDE ÇALIŞIYO.

hadi canlar size ii sohbetler biz oğluşumuzla beraber ilaçımızı alıp yatcağız bugün yoruldu bebişim doktora gittik falan herkese tatlı rüyalar yarın görüşmek üzre öptüm sizleri

hadi iyi geceler sana cnm

canm bnimo nlar nasipleriyle geli dünyaya hiçbişyin fazlasna zatn gerek yok bak bizde kndi kndimiz bişyl yamaya calşz iişte.bizdede tek maaş ben calışmıorum.yavaş yavaş tek tek bişeyler yapmaya calışıorum..onlar yeterki saglıkla dogsunlar maddi hersey gün gelir düzelir ..

tatlım sen antalyada nerde yaşıyon

BELEKTE CANIM.Ayrıcada bende bebişe daha bişey almadım bu ay maaşı 10 gün geç verdiler diğer aylarda herkes birer ay ücretsiz çalışacakmış bizde karta yüklendik gelen maaşla kartı kapattık bidaha maaşa alıcaz bişeyler allahtan benimde babamlar yadımcı oluyo onlar olmasa halimiz harap.Buyüzden oğluma babamın ismini koyucam.ben çıkıyorum canım kendine iyi bak

cnm sizin de işiniz zormuş gerçekten Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah önce sağlık her zaman dediğim gibi,biz de antalyada lara dayız alem orda ben ordan geldim bu aptal istanbula

Bende cıktım canlarım asınazcım kendını Üzmee benım annem anlatır bızlerı nasıl bÜyÜttÜgÜnÜ ıyıkı onların zamanındakı gıbı degılız bezlerı ellerınde yıkamıŞlar camasır makınelerı yokmus bı corbayla yatıp kalktıgımız gÜnler oldu dıyor ama bak sapasaglŞam bÜyÜttÜler bızı sÜkretmek ıÇın cok nedenımız var aslında gÖrmedıgımız..borc dedıgın Ödenır gecer saglık olsun Önce ..

asinazcım hayırdır karamsar olma bu kadar tamam mı? kızdırma bizi kızçeni de üzme eşinide....
Bak bizde 2 kişi çalışmamıza rağmen elde var sıfır maalesef hiç bişey almadım bende bizim için en büyük dert bebek odasımı ,karyolamı yoksa park yatak mı derdi oldu...Ve kış malum ve nereye koyacağız sığacak mı diye düşünüp duruyoruz.....Bebeğinin ihtiyaçları elbet olacak zaruri şeylerde kaçın ...Aksam arkadaşım aradı benim eksiklerini söyle ona göre bisey alayım dedi fuzili almayayım dedi.Bende listemi hazıladım ama 1 iğne bile almadım dedim ...Merak etme eksiklerini söylersin herkeze ona göre alırlar dedi en yakınları zaten sormaya da başladılar ne eksik diye sende öyle yap en samimi olduklarına alamadıkları söyle alsınlar dedi. Bazen görüyorumda bazen 2-3 çift aynı şeylerden geliyor bebeklere bakalım üzıme kendini evlatlarımız hayırlısıyla gelsinlerde gerisi önemli değil....

40 da doğumdan sonra vah vah nedir bu eşşlerin çektiği.

koly baba olunmuyor...?gülü seven dikenine katlanır..ne yapalım yani?bizde katlanıyoruz :)

çanım herkes geçiyor o dönemlerden emin ol,Allah daha büyük dertler vermesin yeterki zamanla düzelir herşey ,üzme kendini,inşallah bebeğin kısmetli gelir..

çok haklısın cnm benim annemde zamanında 1 haftalık gelin iken eteğini yırtıp perde yapmış
tek kişilik döşşekte yatmışlar ama şimdi kocaman bir dublex evleri
kirada evleri
ve kardeşlerimin oyun salonu var ama bunları yapana kadar neler çekmişler
annem ile bir ekmeği ve bir domatesi paylaşıp yediğimizi hatırlatırım antalyada tarlalardan ot toplardık am şükür

çok haklsınız canlarım sağolun varolun

Asinazcım üzme kendini.. bebis bereketiyle gelecek insallah.. bende cok istedim gonlumce bebise bi seyler alayım.. durumumuz kotu degil ama her ay oyle bir seyler cıktıki hep eksideydik o durumdada icimden gelmiyordu alısveris yapmak ama biraz sabır ve inanc:) hersey duzeliyor aklımla dusunup dusunup cozum bulamadıgım seyler yoluna giriyor..bebekler rızıklarıyla geliyor hersey zamanla oluyor canım..
nazının gectigi kisilerede sorduklarında soyleyebilirsin pancubenin dedigi gibi buyuk seyleri ortaklasa almak isteyenler oluyor.. hediyelerde gelecektir.. bu gunlerde gececek emin ol hepimizin inisleri cıkısları oluyor:)

evet inişler çıkışlar oluyorda genelde biz inen tiplerdeniz amannnnnnnnnnnn eşim ailem başımda sağ olsun kızçem sağlık ile gelsin bi kapanır bi kapı açılır elbet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…