- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #31.801
kızlar ya,şu maddi sorunlardan bıktım usandım ya,valla canımdan bezdim artık kocamın şu borçlar içinde kıvrandğını gördükçe mahvoluyorum eşim benim ben de eşimin üzülmesine bitiyoruz,ne olcak bu işlerin sonu,tek bizde mi var bu sorun ya,her ay bu ay bebeğin alışverişini yapcaz diye ertele ertele ocağı bulduk ki hala cepte para yok,bu gidişle hiçbişi alamıcaz,herşey içimizde kaldı,aman diyorum bazen bebek sağlıklı olsun yeter diyoruz ama ihtiyaç olduğunda cepte olmayınca nereye kadar diyoruz,ya böyle işte canlar
iyi geceler hepinize arkadaşlar,asinazcım üzüldüm mesajını görünce,hepimiz yaşıyoruz zaman zaman aynı sıkıntıları,sen boşuna kendini üzme,hayatta idareli davranmayı da rahat olmayı da yaşıyoruz bazı dönemlerde,bu sıkıntılar geçer,Allah sağlık versin de borç dediğin nedir ki.ne kadar şanslısınız ki eşin seni sen eşini düşünüyosun,sırtınız yere gelmez canım sizin...kaydirigubbakcemile5
arkadaslar bi sey soracagım
bugün karnım kasılıp kasılıp gevsedi tam nasıl anlatsamm bilmiyorumkismile
karnımı izledigimdede kendiliginden cekilip cekilip bırakıldı gibi.. bu ne oluyor simdi? kasılmalarmı baslıyorki? yalancı sancı dedikleri bumu acaba? bugun gibi hic olmamıstı nefes alırkende hırıldamalar oluyor ama sesin nerden geldigini cozemedim:) sanırım bebek organları baya bi yitti kendine yer acıyor:))
1 ayıda gecmisti sanırım bu hafta dr a giderim bugun hic rahat degilim otursam olmuyor yatsam olmuyor anca dolasıyorum evde
canım bebeğin yavas dönüyordur...Suan senin bebeğinin kafasıda göbeğinin tam üstündedir.Soldan sağa doğru dönüşleri olucak sonrada doğum kanalına geçecek bu dönemde böyle ağrılar ve kasılmalar hisseideceğiz ...Benim mesela bu aralar aşağıya doğru ağrılar hissediyorum pat diye vuruyor birdenbire....Daha da ilerleyince bebeklerimizin hareketlerini eskisi gibi hızlı ve kuvvetli duyamayacağız çünkü büyümüş olucaklar ve hareket edecek yerleri kalmayacak
üşenme acıktıysan yap hemen aklında duracağına miğdende dursun cicim....Miğde deme bana ama maşallah bugün iyiyim sanırım rahat rahat uyuyacağız biz ama şu alttan alttab vurması yok mu beni deli ediyorrrrrrrrrrrr ulennnnnnnnnn zilli dur diyorum bana mısın demiyor yaaaaya hadi biriniz bana bi tost yapın da verin ne olur ya çok üşeniyorum,daha doğrusu midem kötü şu an ayağa kalkmaya korkuyorum
kilo dedinizde:) pazartesi bi tartılayım dedim şok oldum gecen haftaya gore +1 kilo
ödemim fazla.. şişliktendir dedim bugun yeniden tartıldım:))) pazartesiye gore +1 daha:))) etti +2
ben bu isi anlamadım gitti:)) moralim bozuluyordukii bugun oturmaya gitmistim orda beni goren
ideal hamilelik sadece karnından almıssıııın deyince hiiicc bi sey demee cok iyisinnn dedi kendime geldim :kedi:
asinaz tostta ne iyi gider simdiii
afiyet olsun canım sana.. tek yapabildigim gece yememek onuda yapsam halimi dusunemiyorum:))) sabaha bırakıyorum ben hakkımı benim yerimede ye boool kasarlı ayyy kokusu burnuma geldi
üşenme acıktıysan yap hemen aklında duracağına miğdende dursun cicim....Miğde deme bana ama maşallah bugün iyiyim sanırım rahat rahat uyuyacağız biz ama şu alttan alttab vurması yok mu beni deli ediyorrrrrrrrrrrr ulennnnnnnnnn zilli dur diyorum bana mısın demiyor yaaaadön babam dön
benimki de 3-4 sattir aşşağıya vuruyor tatlişim,ben de aman da aman kızçemin keyfi pek bi yerinde diye seviyorum onu eşimde bebeğini şimdiden ne güsel seviyorsun kuzum dedi banazemuszemus
gobusleri gordukce hevesleniyorum inan bende:))
foto makinesinin sarj aletini bulsammsenin hediyeleride ekleyemedim ah kafam ah nereye koydum acabaa bilmiyorumkismile tamam canım insallah yarın bi deneyim bakalım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?