2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

arkadaslar bi sey soracagım
bugün karnım kasılıp kasılıp gevsedi tam nasıl anlatsamm bilmiyorumkismile
karnımı izledigimdede kendiliginden cekilip cekilip bırakıldı gibi.. bu ne oluyor simdi? kasılmalarmı baslıyorki? yalancı sancı dedikleri bumu acaba? bugun gibi hic olmamıstı nefes alırkende hırıldamalar oluyor ama sesin nerden geldigini cozemedim:) sanırım bebek organları baya bi yitti kendine yer acıyor:))
1 ayıda gecmisti sanırım bu hafta dr a giderim bugun hic rahat degilim otursam olmuyor yatsam olmuyor anca dolasıyorum evde

iyi geceler hepinize arkadaşlar,asinazcım üzüldüm mesajını görünce,hepimiz yaşıyoruz zaman zaman aynı sıkıntıları,sen boşuna kendini üzme,hayatta idareli davranmayı da rahat olmayı da yaşıyoruz bazı dönemlerde,bu sıkıntılar geçer,Allah sağlık versin de borç dediğin nedir ki.ne kadar şanslısınız ki eşin seni sen eşini düşünüyosun,sırtınız yere gelmez canım sizin...kaydirigubbakcemile5

inşallah dediğin gibi olur cnm
aman boşverin beni artık yeter bu kadar can sıktığım uzun zmandır gece bu kadar kişi yoktu topikte değerlendirek bunuzemuszemus

canım bebeğin yavas dönüyordur...Suan senin bebeğinin kafasıda göbeğinin tam üstündedir.Soldan sağa doğru dönüşleri olucak sonrada doğum kanalına geçecek bu dönemde böyle ağrılar ve kasılmalar hisseideceğiz ...Benim mesela bu aralar aşağıya doğru ağrılar hissediyorum pat diye vuruyor birdenbire....Daha da ilerleyince bebeklerimizin hareketlerini eskisi gibi hızlı ve kuvvetli duyamayacağız çünkü büyümüş olucaklar ve hareket edecek yerleri kalmayacak

evet canım hareketlerinden olabilir
bugun surekli elimin altında bir seyler kaydı durdu (suandada devam ediyor) :) dönüyor demekki rahat bi yer bulmaya calısıyor kendine.. sona yaklastıgımızı yavas yavas hissettiriyorlar gamyoncuiremsu
ne mutlu bizee :asigim:

kızlar ben her gece uyumadan tost yer oldum yaaaaaaaaaa,ama çok şükür kötü kilo almıyorum drum çok ideal kilo aldığımı söyledi,alışkanlık oldu ya gidim yapim mi diye düşünüyorum yaneeeeeeeeeeee

kilo dedinizde:) pazartesi bi tartılayım dedim şok oldum gecen haftaya gore +1 kilo
ödemim fazla.. şişliktendir dedim bugun yeniden tartıldım:))) pazartesiye gore +1 daha:))) etti +2
ben bu isi anlamadım gitti:)) moralim bozuluyordukii bugun oturmaya gitmistim orda beni goren
ideal hamilelik sadece karnından almıssıııın deyince hiiicc bi sey demee cok iyisinnn dedi kendime geldim :kedi:

asinaz tostta ne iyi gider simdiii
afiyet olsun canım sana.. tek yapabildigim gece yememek onuda yapsam halimi dusunemiyorum:))) sabaha bırakıyorum ben hakkımı benim yerimede ye boool kasarlı ayyy kokusu burnuma geldi

ya hadi biriniz bana bi tost yapın da verin ne olur ya çok üşeniyorum,daha doğrusu midem kötü şu an ayağa kalkmaya korkuyorum
üşenme acıktıysan yap hemen aklında duracağına miğdende dursun cicim....Miğde deme bana ama maşallah bugün iyiyim sanırım rahat rahat uyuyacağız biz ama şu alttan alttab vurması yok mu beni deli ediyorrrrrrrrrrrr ulennnnnnnnnn zilli dur diyorum bana mısın demiyor yaaaadön babam dön

görmeden inanmam sen çek resim de bakalım yaaa hadiiiii oğlusunuda seni de görelimmm

benimki de 3-4 sattir aşşağıya vuruyor tatlişim,ben de aman da aman kızçemin keyfi pek bi yerinde diye seviyorum onu eşimde bebeğini şimdiden ne güsel seviyorsun kuzum dedi banazemuszemus

gobusleri gordukce hevesleniyorum inan bende:))
foto makinesinin sarj aletini bulsamm senin hediyeleride ekleyemedim ah kafam ah nereye koydum acabaa bilmiyorumkismile tamam canım insallah yarın bi deneyim bakalım:)

benimki de 3-4 sattir aşşağıya vuruyor tatlişim,ben de aman da aman kızçemin keyfi pek bi yerinde diye seviyorum onu eşimde bebeğini şimdiden ne güsel seviyorsun kuzum dedi banazemuszemus

aaaa sevilmezler mi yaaaa içimde olunca varlığını duyunca gözlerim yaşarıyor ve konuşuyorum MELEĞİM Hilallim iyimisin mutlumusun orda diyorum hemen hareketleniyor....Babası geliyor karnımı ''oksuyor zilli kızım anneyi üzme artık'' uslu dur diyor birde öpüyor bitanem yaa onu duyunca 2 tekme daha atıyor yaaa gelde mutlu olma hayat koşturması içindeyken bu en güzel şey Şükürler olsun Rabbime

gobusleri gordukce hevesleniyorum inan bende:))
foto makinesinin sarj aletini bulsamm senin hediyeleride ekleyemedim ah kafam ah nereye koydum acabaa bilmiyorumkismile tamam canım insallah yarın bi deneyim bakalım:)

sende benim gib unutkansın değil mi çok şey unuturum bende eşimin bilgisayar parçaları olsun başka bisey olsun bana sorar halbu ki o koymuştur ama ben fellik fellik arar dururum...En olmadık zamanda da aklıma gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…