- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #31.821
sorma sorma simdi yine aklıma takıldı evi alt ust ettim yokkk :1no2:
bulamıyorumm nerede olabilirkiii
aaaa sevilmezler mi yaaaa içimde olunca varlığını duyunca gözlerim yaşarıyor ve konuşuyorum MELEĞİM Hilallim iyimisin mutlumusun orda diyorum hemen hareketleniyor....Babası geliyor karnımı ''oksuyor zilli kızım anneyi üzme artık'' uslu dur diyor birde öpüyor bitanem yaa onu duyunca 2 tekme daha atıyor yaaa gelde mutlu olma hayat koşturması içindeyken bu en güzel şeyŞükürler olsun Rabbime
sorma sorma simdi yine aklıma takıldı evi alt ust ettim yokkk :1no2:
bulamıyorumm nerede olabilirkiii
eşim de ben onu kızdırdığım zaman hadi kızım anneye bi vurda görsün gününü diyor o an da vuruyor bazen.ben de ah vurdu bak deyin vur kızım al intikamımı diyor,ne mutlu anlar di mi beeeeeee
kızlar eşlerinizin karnınıza ilgisi nasıl:)) ne tuhaf bi soru oldu degilmi
benim eşim cekinerek dokunuyor bir hoş oluyor:)
icinde bebis oldugunu dusunmek ilginc geliyor o kadar hamile bayan ve gobek gordun diyorum
ama o hamile ben olunca farklıymıs bilmiyorumkismile
:))) evet aklıma takıldı napimmm :)))
yazdıklarınızı okumak o kadar keyifli ki ama sırtımın ağrısı benim belimi büktü,çıkıcam,size iyi sohbetler ,,,
iyi geceler hepinize
sana ve meleğine de iyi geceler tatlım
icinde bebis oldugunu dusunmek ilginc geliyor o kadar hamile bayan ve gobek gordun diyorum
size ve bebeklerinize iyi geceler tabi canım,sana da afiyet olsun ayrıca,kokusu burnuma kadar geldi ama yemiycemlmaz:
gecen gun besik ve sifonyere karar vermistik persembe getirirz demislerdi insallah yarın gelir cok heyecanlıyıııım:) uyku setini cibinligini kendim diktim patchworkten bide ustune nakıslar yaptım yunus ve gemicikler onları yıkadım utuledim yarın gelirde insallah onları yerlestiririm
ve resimlerinide eklerim ( yani umarım kaydirigubbakcemile3 )
bizimkisi ilk başlarda çekiniyordu,ama benden utanıyordu sanırım sevemiyordu ama şimdilerde işten gelince sabahları giderkne ve bazen birden karnımı açıp şapur şupur öpüyor ben de bazen oyun yapıyorum,burası ayağı burası başı burası dötü burası şuarsı derken karnımda öpmediği yer kalmıyor
ama ben en çok prensesim var burda diyerek karnımı gösteriyorum eşimde benim prensesim de burda dyip gelip beni öpüyor ya çok şişiyorum o zaman keyfine dicek olumuyorhihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?