2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

eşim de ben onu kızdırdığım zaman hadi kızım anneye bi vurda görsün gününü diyor o an da vuruyor bazen.ben de ah vurdu bak deyin vur kızım al intikamımı diyor,ne mutlu anlar di mi beeeeeee

kızlar eşlerinizin karnınıza ilgisi nasıl:)) ne tuhaf bi soru oldu degilmi
benim eşim cekinerek dokunuyor bir hoş oluyor:)
icinde bebis oldugunu dusunmek ilginc geliyor o kadar hamile bayan ve gobek gordun diyorum
ama o hamile ben olunca farklıymıs bilmiyorumkismile

sorma sorma simdi yine aklıma takıldı evi alt ust ettim yokkk :1no2:
bulamıyorumm nerede olabilirkiii

eşine sor bide ama şimdi değil cicim müsait bir zamanda çekersin acele etme

eşim de ben onu kızdırdığım zaman hadi kızım anneye bi vurda görsün gününü diyor o an da vuruyor bazen.ben de ah vurdu bak deyin vur kızım al intikamımı diyor,ne mutlu anlar di mi beeeeeee

evet canım yaaa öyle bir an yakalayacağım ki telefonumda videoya çekicem göbüşümü hareketleri o an kıpır kıpır olduğunda ....

eşimin elleri buz gibidir ısıtıpta dokunuyor yoksa dokundurmam ısıt diyorum öyle sev kızını ben demeden de sever kızını üzme anneyi bugün der ama olan olur ama bugün biseyim yok iyiyim ilaç yarıyor sanırım

o tekmeler cok tatlı gercekten apayrı bir duyguu daha once hic yasamadıgımız
insanı bu kadarmı mutlu ederrr yirim ben onun vurmalarınııııııı.. icerde ufacık bir beden bir can oldugunu bilmek ...... Allahım korusun onlarııı
pancuben video cok iyi fikir yaaa:))) hatıra olur onada izletirsiniz..

yazdıklarınızı okumak o kadar keyifli ki ama sırtımın ağrısı benim belimi büktü,çıkıcam,size iyi sohbetler ,,,

iyi geceler hepinize

insallah bi daha yasamazsın canım o mide yanmalarını ve tabii onun getirdigi bulantı rahatsızlıklarıı
ilacların yaramasına sevindim:)

bizimkisi ilk başlarda çekiniyordu,ama benden utanıyordu sanırım sevemiyordu ama şimdilerde işten gelince sabahları giderkne ve bazen birden karnımı açıp şapur şupur öpüyor ben de bazen oyun yapıyorum,burası ayağı burası başı burası dötü burası şuarsı derken karnımda öpmediği yer kalmıyor
ama ben en çok prensesim var burda diyerek karnımı gösteriyorum eşimde benim prensesim de burda dyip gelip beni öpüyor ya çok şişiyorum o zaman keyfine dicek olumuyorhihoyyyt

gecen gun besik ve sifonyere karar vermistik persembe getirirz demislerdi insallah yarın gelir cok heyecanlıyıııım:) uyku setini cibinligini kendim diktim patchworkten bide ustune nakıslar yaptım yunus ve gemicikler onları yıkadım utuledim yarın gelirde insallah onları yerlestiririm
ve resimlerinide eklerim ( yani umarım kaydirigubbakcemile3 )

size ve bebeklerinize iyi geceler tabi canım,sana da afiyet olsun ayrıca,kokusu burnuma kadar geldi ama yemiycemlmaz:

özendiriyor değil dimi yaaa ama yemem bende meyvamı da yedim sütümü de içtim baska bisey yemem artık gözler kapanıyor benim yarın iş var bugünde yoğundum bu halimle koşturdum walla yarınıda var bunun dinleneyim artık ....
İyi gecelee egk . sanadaaa meleğinede

ya varya ben de bi eksiklik var sanırım ev işinden yemekten tatlıdan börekten kocadan herbişiden çok iyi anlarım bi de süsten püsten tabi,ama şu el işlerinde eksiğim nakış dikiş yani,geçen sene ismeğe gittim ahşap boyama ve takıya onları çok iyi becerdim süper hemen alıtım ve yaptım bir sürü şey ama dikişinakış hiç yok ben debi de sadece düz atkı örebiliyoruımkaydirigubbakcemile3

ayyy bayıldımmmm bu ne guzel sevgiiiiiiiii
Masallah sizeee bebiste anlıyor tabii opucukleri tepki veriyor oy oy ne guzel canım yaa

neler kaynatmışsınız canlarım maşşallah valla.

asinazcım afiyet olsun tatlım.

benim eşim gelir yanıma yatar elini koyar karnıma bizim bıdığımızda babaya hemen tepki verir.bazen öyle hareket ediyor ki eşim çıldırıyor onun bu haline.görüntüsüde hoşuna gidiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…