2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

meyveyi vs yi yedim bitti sütte bitti ama doymadım bugün

bendede özel bi yetenek yok canım:) yazın cok bunalmıstım bulantılardan sonbahar gelince kursa yazıldım dikisten biraz anlardım model begendim internetten kafama gore ayarladım
nakışta elimle yaptım acemi işi oldu ama cok hosuma gidiyor kendim el emegim oldugu icin..
takı ve ahsap boyamada cok zevkli bi seye benziyor hic denemedim ama

ayyy bayıldımmmm bu ne guzel sevgiiiiiiiii
Masallah sizeee bebiste anlıyor tabii opucukleri tepki veriyor oy oy ne guzel canım yaa

bi gün çok korkmuştum bebek hiç oynamadı akşam eşim geldi tabi ben ağladım ağlıcam gündüz telde konuşmuk olaydan haberdar yani,eşim hadi kızım oyna bak ağlıcak anne yazık anneye vs dedi,sonra kualğını karnıma dayadı bir an da öle bir tekme vurduki eşim korktu ve de şoke olmuştuk,artık eşim her kulağını koydğunda vuruyor ama o an dünyalar benim olmuştu

ne guzel canım boyle seyleri okumak insanı cok sevindiriyor
Allah muhabbetinizi daim etsinnnn

sağol tatlişim

ellerine kollarına emeğine sağlık cnm tabiki güsel olmuştur o el işine yavrna olan heyecan ve sevgini kattın güsel olmaz mı süppper olmuştur

walla anlamam ben gelincik ne yap et bul fotograf makinesi biryerden çek banane .....Nakışı çok severim ama yetenek yok anacım bende de örgü örüyorum sadece düz oda başka bisey yok ama yemek yapmayı severim ve herkeste sever yemeklerimi hamur işiyle işim olmaz pek beceremem onu da

mini dolap yap bari kendine gidip gelmelerin olmasın yorulursun sen şimdi oturduğun yerden alırsın işte....Yeter yeme diyecem ama prensesin aç belli doyumsuzsun sen

he bıdığım sabahları zaten ben kahvaltı yapana kadar tekmeliyor yemeğe başlayınca direkt duruyor şaşırıp kalıyorum

canım yaa.. sanırım en cok mutluluk veren tekme o anda olmustur...
babasının sesini sevgisini simdiden aldıgı icin dogar dogmaz hemen arayacaktır o sesleri

:))) su dolap meselesi benimde hosuma gitti sabah mutfakla oturma odasında git gellerim bitmiyor:) sozde gece yemiyorum ya sabah telafi ediyorum

tamam canım insallah eklerim resimleri buraya.. su unutkanlıkta ne gıcık bi seymişşş fisfisfis

yazcım geç geldin yaaa ne yapalım ama ben kaçar artık uyku geldi bebeğim uyudu ben uyumadım daha çooook uykusuz gecelerimiz olacak devam ederiz yineee
hepinizi öpüyorum ve bebişlerinizi de benim için okşayın pancuben teyzesi öpüyor onları....
Üzülmek yok asinaz
gelincik fotograf makinesi bul ben anlamam bananeee bebişini görcem ben

iyi geceler tatlı rüyalar hepinizeeee:1hug::1hug::1hug::1hug::1hug:

örgüde cok guzel oluyor canımm ördügün battaniyeyi cok merak ediyorummm :ecrin_bebek:

geç geldim canım evet eşimi uyuttum öyle geldim onla ilgileniyordum boshayallersmilebizde seni çoooookkkk öpüyoruz ve tabi hilal ' ide sende benim için okşa kızını.

sana ve prensesede iyi geceler canıııım
insallah yarın ekliyorum canım tamam:) gobus haric digerlerine sozzz opuyorumnanaktan
gobusude ozelden yollarım utandım simcikkk :)))

canlarım bende yatıyorum inşaallah hemen uyuyabilirim.
hepinize iyi geceler Allah rahatlık versin çookk çokk öptüm sizleri ve miniklerinizi opuyorumnanaktan olumunekankayizsmile

örgüde cok guzel oluyor canımm ördügün battaniyeyi cok merak ediyorummm :ecrin_bebek:

bizim örgü işlerini hep anneannemiz yapıyor,kayınvalide hiç örmüyor hazırı var diyor:)))) ama o da odamızı aldı sağolsun ufak tefek aldıklarıda var tabi
annem yok beşik örtüsü hani yorgan vs toz olmason diye onun için bişi örmüş,şimdi beyaz bir batteniye örüyor,yelek ceket,komuşlarada yaptırıyormuş bir sürü şeyhihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…