- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #31.861
canlarım bende yatıyorum inşaallah hemen uyuyabilirim.
hepinize iyi geceler Allah rahatlık versin çookk çokk öptüm sizleri ve miniklerinizi opuyorumnanaktan olumunekankayizsmile
bizde sizi optukkcanlarım bende yatıyorum inşaallah hemen uyuyabilirim.
hepinize iyi geceler Allah rahatlık versin çookk çokk öptüm sizleri ve miniklerinizi opuyorumnanaktan olumunekankayizsmile
oooo superrr cogu bitmis canım yaabizim örgü işlerini hep anneannemiz yapıyor,kayınvalide hiç örmüyor hazırı var diyor:)))) ama o da odamızı aldı sağolsun ufak tefek aldıklarıda var tabi
annem yok beşik örtüsü hani yorgan vs toz olmason diye onun için bişi örmüş,şimdi beyaz bir batteniye örüyor,yelek ceket,komuşlarada yaptırıyormuş bir sürü şeyhihoyyyt
oooo superrr cogu bitmis canım yaa
iki uc parca kıyafet kalmıs bi tekk
sebamedin takımıda geliyor ooohh bebislere hazırlıklar yapılıyor ne guzell
Allah hepsinden razı olsun yaa:)
idrar kacırma oluyormus cok okudum:)))) daha basıma gelmedi ama cok duydum oldugunu kaydirigubbakcemile3
canımcım hem yatak odası hem park yatakmı olcek? besigi koysan odana basta? cokmu buyuk bi sey?
oda olunca dogru valla perdedir halıdır guzel olur hanii:)))
bizde no oda no masraf aklinialirimsmile
haklısın tabii canım liste uzarda uzarrr ama yinede bi kısmı hallolmus
(bugunde pek pozitifim nedense :))) baslanmıs bi yerden geriside gelir annesiii
canım basta yanınızda kalacak madem
onceliklere gore liste ayarlayıp ona gore alırsınız yavas yavas..
halısı falan dogumdan sonraya kalır mesela. onlar saglıcakla evlerimize gelsinler ufak tefek eksiklikler yavas yavas hallolacaktır kaydirigubbakcemile5
bende cıkayım canım uyumaya calısayım vucut yorgunda hic uykum yok:)) insallah hemen uykuya gecebilirim..
Derin hanımcıkla sana tatlı ruyalar dilerim canııım iyi geceleeeropuyorumnanaktan
ikinci günaydında bizden
hepatit çok çarpıntım var
günaydınnnnnnnnnnnn........
bugün güzel uyudum ama kahvaltıdan sonra miğdem çok bulandı halada geçmedi.... ne olur geri geliyor olmasın bu bulantılarrrrrrr...........
MUTLU VE HEPATİT GÜNAYDIN CANLARIMMMM,,,
mutlu neyin var neden böyle oldunnn acabaaa ?
günaydın seyyal
benim sabahları kahvaltıdan sonra kalbim gümbür gümbür atıyor tansiyonum 12/6-7 filan kalp atışı 100lerde tansiyon ilacımı atmayayım diyorum ama attım galiba 1 saatte etksi oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?