2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canlarım bende yatıyorum inşaallah hemen uyuyabilirim.
hepinize iyi geceler Allah rahatlık versin çookk çokk öptüm sizleri ve miniklerinizi opuyorumnanaktan olumunekankayizsmile

iyi geceler tatlım sana ve meleğine de ,benim bıdık uyandı yarım saatmiş uykusu kızçenin,başladı yine onu uyutim ben de öyle uyurum:CüvCüv:

oooo superrr cogu bitmis canım yaa
iki uc parca kıyafet kalmıs bi tekk
sebamedin takımıda geliyor ooohh bebislere hazırlıklar yapılıyor ne guzell
Allah hepsinden razı olsun yaa:)

kızlar bişi sorcam sizler bu haftalarda ani bir hapşurma ya da fena bir kusmada hiç idrarınızı kaçırıyor musunuz,örneğin ben bu akşam yemekten sonra uzandım sırt üstü bir hapşurdum aniden yatar pozisyonda olduğum için kendimi sıkmamaya çalıştım sonra bir baktım prıt diye çıktı idrarım sonra kalktım gül gül öldüm
sidikli fatoya çıkardı eşim adımıbazende çok fena kusarken oluyor valla

oooo superrr cogu bitmis canım yaa
iki uc parca kıyafet kalmıs bi tekk
sebamedin takımıda geliyor ooohh bebislere hazırlıklar yapılıyor ne guzell
Allah hepsinden razı olsun yaa:)

amin cnm
nerde bitiyor lan
odasının halısı perdesi
banyo malzemelri,bezleri mendilleri
park yatağı içindeki yatağı
benim özel ihtiyaçlarım
gecelik pijama sabahlık sütyen krem vs
bıdığın deterjanları daha aklıma gelmeyn bir sürü şey

idrar kacırma oluyormus cok okudum:)))) daha basıma gelmedi ama cok duydum oldugunu kaydirigubbakcemile3

canımcım hem yatak odası hem park yatakmı olcek? besigi koysan odana basta? cokmu buyuk bi sey?
oda olunca dogru valla perdedir halıdır guzel olur hanii:)))
bizde no oda no masraf aklinialirimsmile
haklısın tabii canım liste uzarda uzarrr ama yinede bi kısmı hallolmus
(bugunde pek pozitifim nedense :))) baslanmıs bi yerden geriside gelir annesiii

cnm benim beşik büyüyen beşik
odasında bir duvarı nerdeyse kaplamış durumda yatak odasına mümkün değil olmaz

canım basta yanınızda kalacak madem
onceliklere gore liste ayarlayıp ona gore alırsınız yavas yavas..
halısı falan dogumdan sonraya kalır mesela. onlar saglıcakla evlerimize gelsinler ufak tefek eksiklikler yavas yavas hallolacaktır kaydirigubbakcemile5

inşallah cnm,ama istanbulda yaşamanın güzelliği herşeyden cebine göre bulabilmemn
neyse canlar benim dötüm çok ağrıdı ben kaçar meleğimide uyuttum be de uyuyayım hepinizi kocaman öpüyorum,bu satte yatıyorum sabaha kaçta kalkarım kimbilir artık

bende cıkayım canım uyumaya calısayım vucut yorgunda hic uykum yok:)) insallah hemen uykuya gecebilirim..
Derin hanımcıkla sana tatlı ruyalar dilerim canııım iyi geceleeeropuyorumnanaktan

bende cıkayım canım uyumaya calısayım vucut yorgunda hic uykum yok:)) insallah hemen uykuya gecebilirim..
Derin hanımcıkla sana tatlı ruyalar dilerim canııım iyi geceleeeropuyorumnanaktan

sağol tatlım sizede
inşallah hepimiz hemncik uyuruz iyi geceler Allah rahatlık versin Allaha m-emanet olun janlarımopuyorumnanaktan

günaydınnnnnnnnnnnn........

bugün güzel uyudum ama kahvaltıdan sonra miğdem çok bulandı halada geçmedi.... ne olur geri geliyor olmasın bu bulantılarrrrrrr...........

MUTLU VE HEPATİT GÜNAYDIN CANLARIMMMM,,,

mutlu neyin var neden böyle oldunnn acabaaa ?

günaydın seyyalcimopuyorumnanaktan
ee daha 10 olmadı mı şafak beraber sayacaktık canım :))

günaydın seyyal
benim sabahları kahvaltıdan sonra kalbim gümbür gümbür atıyor tansiyonum 12/6-7 filan kalp atışı 100lerde tansiyon ilacımı atmayayım diyorum ama attım galiba 1 saatte etksi oluyor

günaydın seyyal
benim sabahları kahvaltıdan sonra kalbim gümbür gümbür atıyor tansiyonum 12/6-7 filan kalp atışı 100lerde tansiyon ilacımı atmayayım diyorum ama attım galiba 1 saatte etksi oluyor

cok yüksek değilmiş aslında tansiyonun..sen biraz öndeydin canım bizden sanırım bebeğin baskısı iyice arttı senin..kahvaltını cok ağır yapmamaya calış cok etkisi oluyor.derin nefes alıp ver bir de balkona falan cık temiz hava al derim ..ilacını da almışsın gecmiş<olsun .gecmezse de dr unu ara bence.
bebişler büyüyorlar sıkıntı artıyor bizde de.ben de bazen nefes alamıyorum sanıyorum normalmiş ama ben dr a söyleyince gülüyor olacak diyor.:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…