- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #31.881
cok yüksek değilmiş aslında tansiyonun..sen biraz öndeydin canım bizden sanırım bebeğin baskısı iyice arttı senin..kahvaltını cok ağır yapmamaya calış cok etkisi oluyor.derin nefes alıp ver bir de balkona falan cık temiz hava al derim ..ilacını da almışsın gecmiş<olsun .gecmezse de dr unu ara bence.
bebişler büyüyorlar sıkıntı artıyor bizde de.ben de bazen nefes alamıyorum sanıyorum normalmiş ama ben dr a söyleyince gülüyor olacak diyor.:))
mutlucıum hepatitin tavsiyelerine katılıyorum cnm...
inşallha çabuk etki gösterir ilacınnn....
bugün şafak benim için 10 turkbayragi balıkesirdeyiz şükür b harfleride bitti :):):)
ama ynurcum için 11 turkbayragi onu soracaktım kesşnleştimi dönüş tarihi diye ona göre yazmak istedim bende 17 isinide daihl edr 11 sayarım sorun değil :):):)) beraber gidelim.... geride bırakmak istemedim kder arkadaşımı .....
ben dikkat ediyorum arada simit filan yiyince dokunuyor işte doktorlar genelde erkek olduğu için şaka gibi geliyor sanırım bende yürüyemiyorum dr bey dediğimde asistanına aslında bu dönehde yürümek en iyisi fakat hamile bayanlar yürmekten çekiniyor demişti sanırım tansiyondanmış ama şimdi yemekten sonra ilacımı içip dinlenip yürürsem sorun yokcok yüksek değilmiş aslında tansiyonun..sen biraz öndeydin canım bizden sanırım bebeğin baskısı iyice arttı senin..kahvaltını cok ağır yapmamaya calış cok etkisi oluyor.derin nefes alıp ver bir de balkona falan cık temiz hava al derim ..ilacını da almışsın gecmiş<olsun .gecmezse de dr unu ara bence.
bebişler büyüyorlar sıkıntı artıyor bizde de.ben de bazen nefes alamıyorum sanıyorum normalmiş ama ben dr a söyleyince gülüyor olacak diyor.:))
bugün şafak benim için 10 turkbayragi balıkesirdeyiz şükür b harfleride bitti :):):)
ama ynurcum için 11 turkbayragi onu soracaktım kesşnleştimi dönüş tarihi diye ona göre yazmak istedim bende 17 isinide daihl edr 11 sayarım sorun değil :):):)) beraber gidelim.... geride bırakmak istemedim kder arkadaşımı .....
ben dikkat ediyorum arada simit filan yiyince dokunuyor işte doktorlar genelde erkek olduğu için şaka gibi geliyor sanırım bende yürüyemiyorum dr bey dediğimde asistanına aslında bu dönehde yürümek en iyisi fakat hamile bayanlar yürmekten çekiniyor demişti sanırım tansiyondanmış ama şimdi yemekten sonra ilacımı içip dinlenip yürürsem sorun yok
seyyal seninde iki kat heyecanın vardır şimdi hem bebiş hem babiş
şimdide ocak annesinin doğ hik. okudum ağladım
bosna Günaydııınnn,
Bütün bir gece hiç uyumadan nasıl geçirilirmiş denedim, gördüm, hiç tavsiye etmem.
Başım her an klavyenin üzerine düşebilir :)
Niye uyuyamadım bilmiyorum...
Mutlucum sanırım bebek büyüdükçe çarpıntı oluyormuş, merdiven çıkınca, kızlı yürüyünce bende de olmaya başladı.
Ara sıra nefesim de kontrolden çıkıyor.
Önümüzdeki zamanlar biraz daha zor geçecek gibi görünüyor, dikkat et kendine...
Günaydııınnn,
Bütün bir gece hiç uyumadan nasıl geçirilirmiş denedim, gördüm, hiç tavsiye etmem.
Mutlucum sanırım bebek büyüdükçe çarpıntı oluyormuş, merdiven çıkınca, kızlı yürüyünce bende de olmaya başladı.
ben dikkat ediyorum arada simit filan yiyince dokunuyor işte doktorlar genelde erkek olduğu için şaka gibi geliyor sanırım bende yürüyemiyorum dr bey dediğimde asistanına aslında bu dönehde yürümek en iyisi fakat hamile bayanlar yürmekten çekiniyor demişti sanırım tansiyondanmış ama şimdi yemekten sonra ilacımı içip dinlenip yürürsem sorun yok
seyyal seninde iki kat heyecanın vardır şimdi hem bebiş hem babiş
şimdide ocak annesinin doğ hik. okudum ağladım
Günaydııınnn,
erkeklere doğum yaptırmak lazım yada papatyamdaki kızın yaptığı gibi 3 kiloyu bağlayıp karınalrına öyle dolaştıralım bir iki gün ::):):)
heyecan artmaz mı canım hemde nasıl ama geçmiyor artık zaman durdu sanki :sinifsinif:
evet bosnacım uykusuz bir sabah nedir bilirim çok zor oluyor ama şükür bu gece ben uyudum darısı senin başına olsun canım.....
iyiyim aslında ama bende oluyordu zaten arada yediklerimi hazmedene kadar böyle olur öğleye doğru yürüyüşe çıkarım hollandalı anne nin doğum öyküsünü okudum son ay hergün 1saat yürümüş ay okumayacağım artık ağlayıp duruyorum bende bugün saçma rüyalar gördüm güzel uyuyamadım ne zaman birisine güzel uyuyorum desem uykum kalitesiz oluyor
biz ilk defa yasadığımız için zor geliyor bir de mutlucum.vücudumuzdaki değişiklikleri yasayarak öğreniyoruz.dr lar tecrübelenmişlerdir bi sürü kadın dır dır ediyor:))
kendini nasıl iyi hissediyorsan öyle yap hafif yürüyüş falan..sakın yorma kendini canım..
günaydın bosnacıma.s.
benim de uyku düzenim bozuldu.benim sıpa 6.30 dedi mi tepinmeye başlıyor bazen gece de uyandırıyor olmadı biyerlerim ağrıyor dönemiyorum falan:))
dr lar zaten bu yüzden calışmayı pek önermiyorlar son zamanlarda hem annenin hem de bebeğin bakıma ihtiyacı var diye..
işe başladın nasılsa akşam da olur..dikkat et canım kendine
bosnaaaa tatlım ben seni rüyamda gördüm canım yaaa sabah gelip hemen siteye giriyorum bi bakıyorum doğum haberi ay kim bu kim derken bi bakıyorumki bosna bebişine kavuşmuş nasıl panik yaptım anlatamam ayyy diyorum daha çok küçük bebişi diyorum daha çalışabilir raporunuda yazdıramadı kız diyorum al işte iznide yandı diyorum offff hayır olsun inşallah boshayallersmile
Sağol Seyyalcim...
İşe gelmek olmasa sorun değil ama ödüm kopuyor sipariş verirken bir sıfır fazla koyacağım diye...
Oğlum antrenman yaptırıyor şimdiden :)
Ben de okumuyorum.
Okuyunca olmadık şeyler düşünüyorum, rüyama giriyor, bütün iyilik halim bozuluyor.
Ama yürümek çok önemli gerçekten, ben haftasonları yürüyorum ve geceleri az da olsa daha iyi uyuyorum.
Keşke işten gelince de yürüyecek enerjiyi bulabilsem...
ynur Alıntı:
tontişim olsun benim şafakta 10 diyelim biz boşver daha az geliyor kulağa 10
Hepatitcim sorma valla, kendimi izne çıkmaya bir türlü ikna edemiyorum.
Cumartesi günü doktor dese çıkman lazım diye :)
O da rahat adam zaten, çalış çalış, iyidir, kilo alırsın evde sen şimdi dedi geçen sefer, yine öyle der herhalde :)
Bu arada ben de çok zorlanıyorum bir tarafmdan diğer tarafıma dönerken.
Önce kalkıp oturup sonra dönebiliyorum, yoksa çok fena ağrılar giriyor karnıma...
Ynurcum, hayırdır inşallah canım yaa...
Aman tersi çıksın rüyanın, Allah korusun, bu kadar erken gelmesin sakın...
İzin falan umrumda değil ama çok küçük benim oğlum daha teyzesi...
Hele bi 36 haftalık olsun, ondan sonra ne zaman isterse gelsin :)
Doktor bu hafta beni izne çıkmaya ikna edemezse, haftaya cuma gidiyorum çalışabilir raporumu almaya...
kızlar bişi sorcam sizler bu haftalarda ani bir hapşurma ya da fena bir kusmada hiç idrarınızı kaçırıyor musunuz,örneğin ben bu akşam yemekten sonra uzandım sırt üstü bir hapşurdum aniden yatar pozisyonda olduğum için kendimi sıkmamaya çalıştım sonra bir baktım prıt diye çıktı idrarım sonra kalktım gül gül öldüm
sidikli fatoya çıkardı eşim adımıbazende çok fena kusarken oluyor valla
Günaydın Güzel anneler nasılsınız bende bu ay sonu işten ayrılıyorum aslında çalışmayı düşünüyordum ama artık yorulmaya başladım.. birde dün sağlık ocağına gitmiştim bana miğde yanması için şurup verdi baya iyi geldi gece miğdem şükür kaynamadı yoksa kaç sefer kalkmıştım.
hasret0587 günaydın kızlar yaw gece benden sonra n kaynatmışsınız merak ediorum en son ki konuda cananın başına wurmuştu kocaya saldırdımı acaba
bu gün çok işim olcek sanırım beşiktaş çarşıda aşure günü olacak bu gün şu an broşür we el ilanı kaşeliyorum, 1de oraya gidip tanıtım yapacağım bu halimle bu emeklerim yarın bi gün unutulursa en çok ona yanarım
Canım o idrar kaçırma bende de oluyor ara ara kendime gülmeye başlıyorum sonra da ne oluyor diye....koşturma içinde gidiyorum walla...
Günaydın annecikler;
Çok rahat uyudum bugün ...
Seyyal ve ynur ŞAFAK 10 bu seferde eşimin memleketindesiniz artık bende sizinle 10 dan geriye saymaya başlayacağımmm.......Sizinle bu heyecana kapılmak güzel 50 sayıyordunuz yaaa bakın zaman geldi de geçiyor bir bakmışsınız eşleriniz yanınızda hayırlısıyla.
Bosnam uykusuz günlerimiz başlayacak aman dikkat şimdiden kendini de fazla yorma işte...
canım özel bir durumun yoksa cık derim izne.iş bitmiyor sonucta.ben de kararsızdım dr umla konuştum zamanı gelince ayıralım seni izne dedi..şimdi de evdeyim inan cok farkediyor..işi değil bebeklerimizi düşünmemiz lazım kendimizi de ..
BENDE çıkıcam sanırım 32 haftamızda ama bir yandan da bu ay sonuna kadar dayanayım diyorum mali idari işler müdürümüzde burda iş bitmez sen bu saatten sonra kendini ve bebeğini düşünmen lazım diyor o yüzden de 20 ocakta bakalım doktorumla konuşayımda eşimde çık diyor bebeklerde 38 hafta da genelde geliyorlar evde yapılacaklar var alışverişlerimiz var dinlenmem lazım o yüzden çıkıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?