- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #31.901
günaydın pancuben:))
dün akşam seni andım bol bol ..midem cok fenaydı hem yanıyor hem acıyor bulanıyor..hiç birşey yiyemedim tüm gece.acil şifa versin canım çok zormuş yaşşayınca daha iyi anlıyor insan şükür iyiyim şimdi 1 gece yetti ama..
Canım o idrar kaçırma bende de oluyor ara ara kendime gülmeye başlıyorum sonra da ne oluyor diye....koşturma içinde gidiyorum walla...
Günaydın annecikler;
Çok rahat uyudum bugün ...
Seyyal ve ynur ŞAFAK 10 bu seferde eşimin memleketindesiniz artık bende sizinle 10 dan geriye saymaya başlayacağımmm.......Sizinle bu heyecana kapılmak güzel 50 sayıyordunuz yaaa bakın zaman geldi de geçiyor bir bakmışsınız eşleriniz yanınızda hayırlısıyla.
Bosnam uykusuz günlerimiz başlayacak aman dikkat şimdiden kendini de fazla yorma işte...
hadi hayırlısı inşallah canım .... aslında en güzlei çalışmamak ama neyseki çok zor bir hamilelik geçirenimiz yok aramızda öyle yatark felan yada kanamalarla çok şükür...
ben de bu pazartesi çalışabilir raporumu alması için annemi göndereceğim doktorum saolsun sen gönder anneyi biz halelderiz sen yorulma birde işyerinden iizn almak sorun ya izinle uğraşma dedi ..............
kuşuım göbüşünü gördüm hey maşşlaahhhh yorumumuda yaptım tabi hemen ne güzel kız senin gecelikelrin felan öyle :):):):)
günaydın kızlar yaw gece benden sonra n kaynatmışsınız merak ediorum en son ki konuda cananın başına wurmuştu kocaya saldırdımı acabaaklinialirimsmile
bu gün çok işim olcek sanırım beşiktaş çarşıda aşure günü olacak bu gün şu an broşür we el ilanı kaşeliyorum, 1de oraya gidip tanıtım yapacağım:umursamaz: bu halimle bu emeklerim yarın bi gün unutulursa en çok ona yanarımohaoldumsmile
Canım benim dün gece rahat uyudum ilaçlar faydasını gösteriyor sanırım az ve sık yemekte en iyisi ama bu dönemde maalesef miğdemin kötüleşecek. aman bir daha da olmasın dikkat et kendine kontrolün varsa doktoruna şimdiden ilaçlarını yazdır canım
kızlar eşlerinizin karnınıza ilgisi nasıl:)) ne tuhaf bi soru oldu degilmi
benim eşim cekinerek dokunuyor bir hoş oluyor:)
icinde bebis oldugunu dusunmek ilginc geliyor o kadar hamile bayan ve gobek gordun diyorum
ama o hamile ben olunca farklıymıs bilmiyorumkismile
bi gün çok korkmuştum bebek hiç oynamadı akşam eşim geldi tabi ben ağladım ağlıcam gündüz telde konuşmuk olaydan haberdar yani,eşim hadi kızım oyna bak ağlıcak anne yazık anneye vs dedi,sonra kualğını karnıma dayadı bir an da öle bir tekme vurduki eşim korktu ve de şoke olmuştuk,artık eşim her kulağını koydğunda vuruyor ama o an dünyalar benim olmuştu
günaydın seyyal
benim sabahları kahvaltıdan sonra kalbim gümbür gümbür atıyor tansiyonum 12/6-7 filan kalp atışı 100lerde tansiyon ilacımı atmayayım diyorum ama attım galiba 1 saatte etksi oluyor
günaydın kızlar yaw gece benden sonra n kaynatmışsınız merak ediorum en son ki konuda cananın başına wurmuştu kocaya saldırdımı acabaaklinialirimsmile
bu gün çok işim olcek sanırım beşiktaş çarşıda aşure günü olacak bu gün şu an broşür we el ilanı kaşeliyorum, 1de oraya gidip tanıtım yapacağım:umursamaz: bu halimle bu emeklerim yarın bi gün unutulursa en çok ona yanarımohaoldumsmile
sen varya delisin bu halinle kaç saat ayakta kalacaksın dikkat etmen lazım artık bırak yaaa eşin bulamaz mı bir iki kişi sizde abartmayın artık şu işi senin dinlenmen lazım dükkan sende birde kalkmış broşür dağıtacak ne diyeyim sana ben olsam yapmamklava: klava: klava:
canım özel bir durumun yoksa cık derim izne.iş bitmiyor sonucta.ben de kararsızdım dr umla konuştum zamanı gelince ayıralım seni izne dedi..şimdi de evdeyim inan cok farkediyor..işi değil bebeklerimizi düşünmemiz lazım kendimizi de ..
Canım o idrar kaçırma bende de oluyor ara ara kendime gülmeye başlıyorum sonra da ne oluyor diye....koşturma içinde gidiyorum walla...
Günaydın annecikler;
Çok rahat uyudum bugün ...
Seyyal ve ynur ŞAFAK 10 bu seferde eşimin memleketindesiniz artık bende sizinle 10 dan geriye saymaya başlayacağımmm.......Sizinle bu heyecana kapılmak güzel 50 sayıyordunuz yaaa bakın zaman geldi de geçiyor bir bakmışsınız eşleriniz yanınızda hayırlısıyla.
Bosnam uykusuz günlerimiz başlayacak aman dikkat şimdiden kendini de fazla yorma işte...
bnce sende al eğer yoksa, kocişin gelio bak son 10gün renk renk giyer dolanırsın ewde, kokoş terliğide al hatta:) hee bi bakim göbüşşler top,ğ,ne yine ne kaynattınız hakkımdaaklinialirimsmile
hee walla haklısın ama suç benim ben hopur hopur atlarsam herşeye erkek milletide tamam zaten iyi sağlıklı yapsın deröyle saatlerce değil kız aşure için millet toplanacak ya 1 saat falan belki orda ki kalabalığa sadece, napim kızım işte adam gitti işe girdi zabıta oldu dükkanda bana kaldı başa gelen çekilir nasıl bakmıyorum diyeyim bizim ekmeğimiz sonuçtasenağlama şimdi 14,00-21,00 saatlerine geçerse 2ye kadar dükkanda duracak ben dinleneceğim 2den sonra duracağım we ara ara gelecek dükkana benim dinlenmem için daha yeni olduğu için bnde 1 hftadır perişan oldum azcık tabii
bnce sende al eğer yoksa, kocişin gelio bak son 10gün renk renk giyer dolanırsın ewde, kokoş terliğide al hatta:) hee bi bakim göbüşşler top,ğ,ne yine ne kaynattınız hakkımdaaklinialirimsmile
aaa aşkolsun eksik olurmu haatım böyle şeyler ..... :):)::):)))
hee walla haklısın ama suç benim ben hopur hopur atlarsam herşeye erkek milletide tamam zaten iyi sağlıklı yapsın deröyle saatlerce değil kız aşure için millet toplanacak ya 1 saat falan belki orda ki kalabalığa sadece, napim kızım işte adam gitti işe girdi zabıta oldu dükkanda bana kaldı başa gelen çekilir nasıl bakmıyorum diyeyim bizim ekmeğimiz sonuçtasenağlama şimdi 14,00-21,00 saatlerine geçerse 2ye kadar dükkanda duracak ben dinleneceğim 2den sonra duracağım we ara ara gelecek dükkana benim dinlenmem için daha yeni olduğu için bnde 1 hftadır perişan oldum azcık tabii
Canım valla yine işi değil, kendimi ve bebeği düşündüğüm için çıkmıyorum.
Şimdi çıksam doğum sonrasına 8 hafta kalacak.
Yıllık izinleri de ekle, 11 hafta.
Ücretsiz izin verecekler mi belli değil, sırf o yüzden dayanmaya çalışıyorum.
Bu hafta doktorla bi konuşayım, belki 3 gün falan rapor verir, azıcık dinlenirim...
Pancubenim çok sevindim valla geceyi iyi geçirmene, ilaçlar etkisini gösteriyor demek ki.
İnşallah bundan sonra hep böyle gider...
Çok yorulmuyorum aslında, masa başı işi sonuçta.
Ama bu halde 9 saat sandalye tepesinde oturmak bile zorluyormuş insanı...
aaa aşkolsun eksik olurmu haatım böyle şeyler ..... :):)::):)))
eh be hasret aferin sanaklava:kızım erkek kısmını hazırcılığa alıştırma okadar bebek doğunca daha zor olacak.dikkat etmemiz lazım hem artık..daha özenli olmak gerek..
yerinde duramadın demikaydirigubbakcemile3
anladım canım.kolay gelsin sana güç versin..
kızlar biz de dün aldık arabamızı bunun aynısı:))cok daha uyguna aldık biz ama.
Hepsiburada.com : COMFY CHALLENGER SEYAHAT SİSTEMİ | Anne & Bebek & Çocuk
:lepi:aklinialirimsmile:lepi:
ya karnımın altında bi sancı war sanki bööle adet sancısı gibi çişim war ondan mı acaba bi gidip geliym bakalım
:lepi:aklinialirimsmile:lepi:
ya karnımın altında bi sancı war sanki bööle adet sancısı gibi çişim war ondan mı acaba bi gidip geliym bakalım
hepatit kullanıcısından alıntı
eh be hasret aferin sanakızım erkek kısmını hazırcılığa alıştırma okadar bebek doğunca daha zor olacak.dikkat etmemiz lazım hem artık..daha özenli olmak gerek..
yerinde duramadın demi
anladım canım.kolay gelsin sana güç versin..
kızlar biz de dün aldık arabamızı bunun aynısı:))cok daha uyguna aldık biz ama.
Hepsiburada.com : COMFY CHALLENGER SEYAHAT SİSTEMİ | Anne & Bebek & Çocuk
korkma ara sıra bende de oluyor doktorum olur öyle arada bir demişti ama yinede aferim o sancıalrla bide söylediğin işleri yappp ..... hiç bişey demiyorum sana hasret çoocuğuna zarar evrmek için elinden geleni yapıyorsun ....
hepatiti geüle güle kullanın canım çok güzel bir takım olmışsınız
bende kızıma weniceden ciciler aldım bu akşam koyarım resimelrini .....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?