2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Canım benim dün gece rahat uyudum ilaçlar faydasını gösteriyor sanırım az ve sık yemekte en iyisi ama bu dönemde maalesef miğdemin kötüleşecek. aman bir daha da olmasın dikkat et kendine kontrolün varsa doktoruna şimdiden ilaçlarını yazdır canım

eşine eşlerimziden selamalr o halde :):)):):):):)

ya çok şükür kısa dönem askerlik diye bir olay var ya bide uzun olsaydı bebekelr doğacak ve eşler göremeytecekti şükür ahlimize valllaa . ...

bnce sende al eğer yoksa, kocişin gelio bak son 10gün renk renk giyer dolanırsın ewde, kokoş terliğide al hatta:) hee bi bakim göbüşşler top,ğ,ne yine ne kaynattınız hakkımdaaklinialirimsmile

sen varya delisin bu halinle kaç saat ayakta kalacaksın dikkat etmen lazım artık bırak yaaa eşin bulamaz mı bir iki kişi sizde abartmayın artık şu işi senin dinlenmen lazım dükkan sende birde kalkmış broşür dağıtacak ne diyeyim sana ben olsam yapmam klava:klava:klava:

maşallah canımhep böyle olsun inşallah.cok zormuş valla.ben ilaç kullanmıyorum dün de diş macunu falan da midemi kötü yaptı.umarım kötüleşmez miden..

günaydın güzel anneler nasılsınız bakayım....?

benimki çekiniyor biraz..arada oynuyormu diye soruyor ama kendi kendine gelip karnıma fkunmuyor..ben elini alıp koyuyorum,,,,çok ilginç geliyor ama ona...:)))

:) kız değilmi babaya düşkün olaçak anlaşılan...bak sen şu çimçimeye..anneyi bütün gün bekletmiş,babaya hemne tekme...:)

günaydın seyyal
benim sabahları kahvaltıdan sonra kalbim gümbür gümbür atıyor tansiyonum 12/6-7 filan kalp atışı 100lerde tansiyon ilacımı atmayayım diyorum ama attım galiba 1 saatte etksi oluyor

çanım bndede oluyordu o 1 haftadır kahvaltıyı bıraktım..sabah aç karına portakal yiyiyorum sadee 2 tane,eviz ve hurma yiyiyorum..eskisi kadar çarpıntı olmuyor..resmen başım dönüyor ayakta duramıyordum...hafif kahvaltı yapmaya çalış...

ne işin var kızım senin bu halinle bütün gün ayakta...bulamadınızmı başka birini. yapaak..kendine dikkat et oralarda,kalabalıkta olur şimdi orası..

hee walla haklısın ama suç benim ben hopur hopur atlarsam herşeye erkek milletide tamam zaten iyi sağlıklı yapsın der öyle saatlerce değil kız aşure için millet toplanacak ya 1 saat falan belki orda ki kalabalığa sadece, napim kızım işte adam gitti işe girdi zabıta oldu dükkanda bana kaldı başa gelen çekilir nasıl bakmıyorum diyeyim bizim ekmeğimiz sonuçtasenağlama şimdi 14,00-21,00 saatlerine geçerse 2ye kadar dükkanda duracak ben dinleneceğim 2den sonra duracağım we ara ara gelecek dükkana benim dinlenmem için daha yeni olduğu için bnde 1 hftadır perişan oldum azcık tabii

Canım valla yine işi değil, kendimi ve bebeği düşündüğüm için çıkmıyorum.
Şimdi çıksam doğum sonrasına 8 hafta kalacak.
Yıllık izinleri de ekle, 11 hafta.
Ücretsiz izin verecekler mi belli değil, sırf o yüzden dayanmaya çalışıyorum.
Bu hafta doktorla bi konuşayım, belki 3 gün falan rapor verir, azıcık dinlenirim...

Pancubenim çok sevindim valla geceyi iyi geçirmene, ilaçlar etkisini gösteriyor demek ki.
İnşallah bundan sonra hep böyle gider...
Çok yorulmuyorum aslında, masa başı işi sonuçta.
Ama bu halde 9 saat sandalye tepesinde oturmak bile zorluyormuş insanı...

Yorma kendini, dikkat et.
Kıpırcan sen de...

bnce sende al eğer yoksa, kocişin gelio bak son 10gün renk renk giyer dolanırsın ewde, kokoş terliğide al hatta:) hee bi bakim göbüşşler top,ğ,ne yine ne kaynattınız hakkımdaaklinialirimsmile

aaa aşkolsun eksik olurmu haatım böyle şeyler ..... :):)::):)))

Kuduruk kadınlar :)
Ben pembe ve yeşil pijamalarımla bir bütünüm artık :)
Ayağımda da aynı renklerde pofuduk terliklerim var kaydirigubbakcemile3

eh be hasret aferin sanaklava:kızım erkek kısmını hazırcılığa alıştırma okadar bebek doğunca daha zor olacak.dikkat etmemiz lazım hem artık..daha özenli olmak gerek..
yerinde duramadın demikaydirigubbakcemile3

anladım canım.kolay gelsin sana güç versin..

kızlar biz de dün aldık arabamızı bunun aynısı:))cok daha uyguna aldık biz ama.
Hepsiburada.com : COMFY CHALLENGER SEYAHAT SİSTEMİ | Anne & Bebek & Çocuk

Hepatitcim, çok güzelmiş arabanız, güle güle kullansın oğlun...
Travel sistemler kullanışlı oluyormuş, inşallah rahat eder bıdıklar...

:lepi:aklinialirimsmile:lepi:

ya karnımın altında bi sancı war sanki bööle adet sancısı gibi çişim war ondan mı acaba bi gidip geliym bakalım

Bende de oluyor.
Tuvaletim ne kadar çok gelirse, ağrı o kadar artıyor.
Tutma, git yap hemen...

:lepi:aklinialirimsmile:lepi:

ya karnımın altında bi sancı war sanki bööle adet sancısı gibi çişim war ondan mı acaba bi gidip geliym bakalım

korkma ara sıra bende de oluyor doktorum olur öyle arada bir demişti ama yinede aferim o sancıalrla bide söylediğin işleri yappp ..... hiç bişey demiyorum sana hasret çoocuğuna zarar evrmek için elinden geleni yapıyorsun ....

hepatiti geüle güle kullanın canım çok güzel bir takım olmışsınız

bende kızıma weniceden ciciler aldım bu akşam koyarım resimelrini .....

Günaydın kızlar,

Dün gece gerçekten çok kötü bir rüya gördüm...

İşe geldim ama sinir modundayım...

Uykumu da alamadım...

Ama sabah dila yı cepten arayıp, sular idaresinden aradığımı söyledim...sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
He he heeeeeee... Koptum...

:dance::dance::dance:

iiice yerden yere wurdun saol canım ulan görende napıyorum sancak bea 1 saat ayakta kalıp broşür dağıtcam suyu tanıtcam napim kızlar ben yapmasam kimse yapmaz mecburum, derdim bir an önce bi ew alıp kurtulmak kira köşelerinden:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…