2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar trtr 1 de ağrısız doğum sezeryan filan antacak tvsi olanlar yada nettende trt canlı yayını izleyebilirsiniz ben anlatırım bakamayanlara
bu arada ocak anneleride hep sezeryanla doğum yapmış inş biz normal doğum yaparız

bosna bnde o arabayı çok kullanışlı buldum travel sistem olmasından dolayı netten gördüğüm kadarıyla nasıl detay weririmsin kumaşı falan sürüşü kolaymı yüksekliği içi, çift yönlü değilmi?

teşekkürederim kızlar daha iyileri sizin olsun.
seyyal koy da bakalım senin fıstığa neler aldın..

oyyy oyy oyyy kıyamam ben sana özür dielrim cnaımcım tamam amacım snei üzmek değildi kesinlikel mevlam en hayırlısından bi evi en kısa zamanda nasip etisn sana ya kalabalıkta ayakta çok durusan başın felan döner diye kokruyoruz şekerim yoksa yap tabi işini sne ne kadar kazanrosan ekonomimizde o derece kazanır çalşan bayanın her daim yanındayız..... hadi kolay gelsin inşallah kolaycık bititrisin işini....

Canım bizim Chicco'yu mu soruyorsun?

hani be latif doğan türkü sölüo trt 1de

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

he tamam yahepatitmiş oan yazmıştım

seyyalcim üzülmedim ne üzülcem allaha şükür içler acısı durumda değiliz napalım sabretcez:jeyyar:

Kızlar, sizce ekteki koltuk, bebek odası için güzel mi?

Tekli koltuk istiyorum da, sizce bu olur mu?

Eklentiler

• $oyunjatb21193504.webp
    3,3 KB · Görüntüleme: 24
he tamam yahepatitmiş oan yazmıştım

seyyalcim üzülmedim ne üzülcem allaha şükür içler acısı durumda değiliz napalım sabretcez:jeyyar:

canım şimdi farkettim anlatayım..
çift yönlü tekerleri büyükçe biraz amortisör özeliği var sarsmıyor cok bebeği yani.doğduğu andan itibaren kullanabiliyorsun.kuması şu geçirmiyor.biraz pamuklu tamamen naylonlu olmadığından ben daha çok sevdim.düşünürsen en uygun fiyat surda resmi büyük diye onu koydum.
COMFY Challenger Puset+Koltuk Seyahat Sistemi (BC-Challenger) acıklama da var canım..

Tartı

Çok alımlı bir sarışın kucağında bir bebek ile eczaneye girmiş ve:

"Bebeği tartmak istiyorum." deyince eczacı:

"Efendim bebek tartımız bozuk. Onun için anneler bebeklerini kucaklarına alıp büyük tartısına çıkıyorlar. Sonra ben bebeği kucağıma alıp anneyi bir daha tartıyorum. Aradaki farktan da bebeğin ağırlığını buluyoruz." demiş.

Kadının canı sıkılmış bu cevaba ve:

"Hay aksi şeytan!" deyip kapıya doğru yönelince eczacı:

"Ne oldu efendim?" diye sormuş.

Sarışın:

"Ben bu bebeğin annesi değilim ki, teyzesiyim. Gidip bebeğin annesini getireyim bari..."

SARIŞINLAR KIZMASINNNNNN ............. opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Sinpacim çok güzelmiş koltuk...
Ben de istiyorum bebeğin odasına böyle birşey...
Aslında şu TV koltukları da çok hoşuma gidiyor ama o kadar para vermek istemiyorum.
Bunun fiyatı nasıl?

günaydın güzel mart anneleri herkesin iyi olmasını umuyorumopuyorumnanaktan

HEPATİTCİM güle güle kullansın bebeğin çok güzel canım.
Sinpac koltuk ta çok hoş....
kızlar bişey diyeceğim bende bu aralar fena halde erken gelirse erkeğim korkusu var.neden bilmiyorum kasığım ağrıdığında tuvalete sık gittiğimde falan hemen aklıma geliyor.Allah korusun,hepimiz vaktinde doğuralım inşaallah meleklerimizi.

sağol canım..
aynı korku bende de var.hatta ben aştım hep en geç kaydirigubbakcemile3şubatta doğurcam ben diyorum...sanırım artık bir an önce sağlıkla kucağımıza almak en büyük kaygımız oldu..inşallah hepimizin ki zamanında sağlıkla gelecek :Saruboceq:

mesela hafif kabız gibi olduğumda da çok korkuyrum acaba doğuracakmıyım diye ama daha yeni 31 olduk çok erken ne olur bekelsinler sağlıcakla gelsinler....

Sinpac kullanıcısından alıntı

kesinlikle çok şık fiyatı ne akdar acaba bunun ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…