2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar, sizce ekteki koltuk, bebek odası için güzel mi?

Tekli koltuk istiyorum da, sizce bu olur mu?

hee güzelmiş...varyaa tam daire başkanıyla toplantıdaydım ha...
çıkmak zorunda kaldım bide demezmi sular idaresinden arıyorum deyi...deli.

hepinize ve içinizdeki dünya tatlılarına tünaydınlar olsun,perşembe gecesi aklınızdan gönlünüzden geçen herşey gerçek olsun,Rabbim yanınızda olsun inşallah

hee güzelmiş...varyaa tam daire başkanıyla toplantıdaydım ha...
çıkmak zorunda kaldım bide demezmi sular idaresinden arıyorum deyi...deli.

Dila, kız dün gece baya kabus gördüm...
Valla sabah sabah nesemi sen getirdin...
Keske aynı yerde calıssak, yanına gelir iki sakalasır giderdim...

ne rengini aldın? memnunsun yani bnimde bu olacak muhtemelen,
trt 1de cinsiyet seçimi konusunda konuşuyolar, yasal değil diyolar bnce yapan yerler war. we bundan sonra ki bebişimi erkek yapmak istiyorum araştrcam we bulcamguclubacismile

selamlar cicişler,.nasip olursa cumartesi günü kontrolüm var,.yakışıklı oğlumu görecem.hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt şu an kıpır kıpır,.ALLAHA şükürler olsun,.:Saruboceq: :Saruboceq:bu arada beşiğimizide aldık,.nasip olursa yatak odasına kurdurcam,.odam geniş olduğu için,.şimdilik oda almadık,.çok şeker,.nette resimini bulursam eklerim,.başka bi konuya geçiyorum,cumartesi günü doktoruma doğum şekli konusunuda soracam,daha erken olmaz dimi kızlar,.yani normalmi olcık,sezeryanlamı diye..bende kan pıhtılaşması olduğu için,normal doğumun bi zararı olurmu,o tip bilgileri soracam,artı raporumuda yazdıracam,.inşallah bunları unutmam.boshayallersmileçünki bebikimi görünce herşeyi anında unutuveriyorumda,.boshayallersmileboshayallersmile:kedi:

yumurtlama günlerinin sonunda hamile kalırsan birde bazı diyetler varmış onları uygularsan erkek bebek olabiliyormuş

nilü ben sordum o haftalarda şu anda normal görünüyor dedi

inşallah normal olur,.ocak annişleri topiğine göz gezdirdim,.inanamadım bi an,.bi kişi normal doğum yapmış,.düşünebiliyomusunuz,.hepsi sezeryannnn..fisfisfis fisfisfis bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile

biz epeydir araştırıyorduk canım.valla ben çok sevdim:lepi:diğer ünlü markalarla farkı yok hiç.sadece fiyatı farklı:))turkuaz mavisini aldık resimdikinin aynısı duruyor turuncusunu da gördüm o da cok hoş.
cinsiyet seçimi çok doğru gelmiyor bana doğanın dengesi ve allah ın takdiri..
yapan yerler yurt dışında var en yakın kktc de:) sektör oluşmuş orda bununla ilgili yasaklamak için uğraşıyorlardı

canım sevindim senin adına.güzel haberler alırsın inşallah..dr a gidip görünce sıpaları unutuluyor not al bence şimdiden

masallah ogluna canim.

Kızlar, sizce ekteki koltuk, bebek odası için güzel mi?

Tekli koltuk istiyorum da, sizce bu olur mu?

cok guzelmis ben cok begendim.

kizdim
laelaelaelaelae

bu arada arkadişler,oğluşuma hergün ilk aydan itibaren yusuf suresini dinletiyorum,.odama giren arkadaş diyoki,.ne gız hergün dinletiyon,hafız yapacan çocuğu falankaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 birde engin noyanın esmaül hüsna şiirini dinletiyorum,.bebikim kendinden geçiyo,, artı haktanım mercan dedeyi de çok seviyo,,.ee anacığı gibi sufi müziğini sevsin diye,elimden geleni yapıyorum..aklinialirimsmile aklinialirimsmile aklinialirimsmile

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

çanım bendede var o korku .....artık zamanımızda azaldı..atlatsaydık şu 35 haftayıda braz rahatlayaaktım ben...

çanım hadi gözün aydın..bende çumartesi gideeğim..inşallah güzel haberler getirirz..ve inşallah normal doğum olabilir...

hayırlı olsun tatlım
ben bir not kağıdına sorularımı yazıyor ve hasta takip kartımın arasına koyuyorum drumda açınca görüyor ve hepsini cvplıyor ::))) öle yap

alkisalkisalkis çok güzel bizde senai demirci dinliyoruz bol bol Kuran okuyoruz ana oğul...

şu anda ki izlenimini söyler cnm benimde normal demişti en son 15inde çatı kontrolümü yapacak ona göre kesinleşir.

ewet yaa ocak annleri 35 sezaryen war hepsi son anda bi bahaneyle sezareyene alınmışlar napıcaz yaa ben kesilmek istemiorum 3,4 çocuk yapıcam diyelim 3,4 kez bıçak altına yatamam:umursamaz:

yumurtlama günlerinin sonunda hamile kalırsan birde bazı diyetler varmış onları uygularsan erkek bebek olabiliyormuş
o da ne kadar güwenilir bi yöntem ki bnm kocam o dönem şehir dışındaydı geldiği gece 13 hazirandı oda yumurtaladığımın ertesi günü oluyodu sanırım ama kız olduboshayallersmile

mesela hafif kabız gibi olduğumda da çok korkuyrum acaba doğuracakmıyım diye ama daha yeni 31 olduk çok erken ne olur bekelsinler sağlıcakla gelsinler....
valla niye böyle oldum bilmiyorum sürekli bir korku hali.hayır bu düşüncelerle olacağı yoksada olacak.offf zamanında sağlıkla alsak bıdıkları kucağımıza.
canım güzel haberlerle gel inşaallah. erken değil bence biz konuştuk mesela.şimdilik normalde karar kıldık.Allah hayırlısını versin.
masallah ogluna canim.

çok teşekkürler canım.

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
çanım bendede var o korku .....artık zamanımızda azaldı..atlatsaydık şu 35 haftayıda braz rahatlayaaktım ben...

sorma canımcım yaa dediğin gibi şu 35-36 haftayı bir geçirsek.bişey olacak diye aklım çıkıyor.Allahım korusun meleklerimizi:Saruboceq:.

bence canım 34 haftadan sonra belli olur bebek suan sol tarafında sağ tarafına dönmeye başladığı zaman belli oluyor o yüzden de sen yine danış ama ozaman belli olur senin sağlık problemin var belki de söyler sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…