- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #31.941
Kızlar, sizce ekteki koltuk, bebek odası için güzel mi?
Tekli koltuk istiyorum da, sizce bu olur mu?
çok güzel fiyatı nekadar canım
hee güzelmiş...varyaa tam daire başkanıyla toplantıdaydım ha...
çıkmak zorunda kaldım bide demezmi sular idaresinden arıyorum deyi...deli.
canım şimdi farkettim anlatayım..
çift yönlü tekerleri büyükçe biraz amortisör özeliği var sarsmıyor cok bebeği yani.doğduğu andan itibaren kullanabiliyorsun.kuması şu geçirmiyor.biraz pamuklu tamamen naylonlu olmadığından ben daha çok sevdim.düşünürsen en uygun fiyat surda resmi büyük diye onu koydum.
COMFY Challenger Puset+Koltuk Seyahat Sistemi (BC-Challenger) acıklama da var canım..
ne rengini aldın? memnunsun yani bnimde bu olacak muhtemelen,
trt 1de cinsiyet seçimi konusunda konuşuyolar, yasal değil diyolar bnce yapan yerler war. we bundan sonra ki bebişimi erkek yapmak istiyorum araştrcam we bulcamguclubacismile
nilü ben sordum o haftalarda şu anda normal görünüyor dedi
ne rengini aldın? memnunsun yani bnimde bu olacak muhtemelen,
trt 1de cinsiyet seçimi konusunda konuşuyolar, yasal değil diyolar bnce yapan yerler war. we bundan sonra ki bebişimi erkek yapmak istiyorum araştrcam we bulcamguclubacismile
selamlar cicişler,.nasip olursa cumartesi günü kontrolüm var,.yakışıklı oğlumu görecem.hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt şu an kıpır kıpır,.ALLAHA şükürler olsun,.:Saruboceq: :Saruboceq:bu arada beşiğimizide aldık,.nasip olursa yatak odasına kurdurcam,.odam geniş olduğu için,.şimdilik oda almadık,.çok şeker,.nette resimini bulursam eklerim,.başka bi konuya geçiyorum,cumartesi günü doktoruma doğum şekli konusunuda soracam,daha erken olmaz dimi kızlar,.yani normalmi olcık,sezeryanlamı diye..bende kan pıhtılaşması olduğu için,normal doğumun bi zararı olurmu,o tip bilgileri soracam,artı raporumuda yazdıracam,.inşallah bunları unutmam.boshayallersmileçünki bebikimi görünce herşeyi anında unutuveriyorumda,.boshayallersmileboshayallersmile:kedi:
bizz geldikk...
bugün gittik oğlumun beşiğini aldık.artık odamız tamam.beşiğimiz cuma gelecek inşaallah.
sonra ani bir kararla oğlumu özlediğim için doktora gittim.kendi doktoruma gittim yine sanırım değiştirmeyeceğim.meleğimi gördüm.kuzum benim yüzünü gösterdi annesine.tombiş yanakları var.20 günde 100 gr almış sadece 1450 gr olmuş .ben toplam 12 kilo almışım.doğum 5-8 mart gibi dedi doktorum.%90 suni sancı ile normal doğum.Allahım sağlık versin bıdıklarımıza hayırlısıyla kucağımıza alalım inşaallah.
bu arada benim agresif oğlum ultrason aletine tekme attıkaydirigubbakcemile3
Kızlar, sizce ekteki koltuk, bebek odası için güzel mi?
Tekli koltuk istiyorum da, sizce bu olur mu?
Tartı
Çok alımlı bir sarışın kucağında bir bebek ile eczaneye girmiş ve:
"Bebeği tartmak istiyorum." deyince eczacı:
"Efendim bebek tartımız bozuk. Onun için anneler bebeklerini kucaklarına alıp büyük tartısına çıkıyorlar. Sonra ben bebeği kucağıma alıp anneyi bir daha tartıyorum. Aradaki farktan da bebeğin ağırlığını buluyoruz." demiş.
Kadının canı sıkılmış bu cevaba ve:
"Hay aksi şeytan!" deyip kapıya doğru yönelince eczacı:
"Ne oldu efendim?" diye sormuş.
Sarışın:
"Ben bu bebeğin annesi değilim ki, teyzesiyim. Gidip bebeğin annesini getireyim bari..."
SARIŞINLAR KIZMASINNNNNN ............. opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Tartı
Çok alımlı bir sarışın kucağında bir bebek ile eczaneye girmiş ve:
"Bebeği tartmak istiyorum." deyince eczacı:
"Efendim bebek tartımız bozuk. Onun için anneler bebeklerini kucaklarına alıp büyük tartısına çıkıyorlar. Sonra ben bebeği kucağıma alıp anneyi bir daha tartıyorum. Aradaki farktan da bebeğin ağırlığını buluyoruz." demiş.
Kadının canı sıkılmış bu cevaba ve:
"Hay aksi şeytan!" deyip kapıya doğru yönelince eczacı:
"Ne oldu efendim?" diye sormuş.
Sarışın:
"Ben bu bebeğin annesi değilim ki, teyzesiyim. Gidip bebeğin annesini getireyim bari..."
SARIŞINLAR KIZMASINNNNNN ............. opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
günaydın güzel mart anneleri herkesin iyi olmasını umuyorumopuyorumnanaktan
HEPATİTCİM güle güle kullansın bebeğin çok güzel canım.
Sinpac koltuk ta çok hoş....
kızlar bişey diyeceğim bende bu aralar fena halde erken gelirse erkeğim korkusu var.neden bilmiyorum kasığım ağrıdığında tuvalete sık gittiğimde falan hemen aklıma geliyor.Allah korusun,hepimiz vaktinde doğuralım inşaallah meleklerimizi.
selamlar cicişler,.nasip olursa cumartesi günü kontrolüm var,.yakışıklı oğlumu görecem.hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt şu an kıpır kıpır,.ALLAHA şükürler olsun,.:Saruboceq: :Saruboceq:bu arada beşiğimizide aldık,.nasip olursa yatak odasına kurdurcam,.odam geniş olduğu için,.şimdilik oda almadık,.çok şeker,.nette resimini bulursam eklerim,.başka bi konuya geçiyorum,cumartesi günü doktoruma doğum şekli konusunuda soracam,daha erken olmaz dimi kızlar,.yani normalmi olcık,sezeryanlamı diye..bende kan pıhtılaşması olduğu için,normal doğumun bi zararı olurmu,o tip bilgileri soracam,artı raporumuda yazdıracam,.inşallah bunları unutmam.boshayallersmileçünki bebikimi görünce herşeyi anında unutuveriyorumda,.boshayallersmileboshayallersmile:kedi:
bu arada arkadişler,oğluşuma hergün ilk aydan itibaren yusuf suresini dinletiyorum,.odama giren arkadaş diyoki,.ne gız hergün dinletiyon,hafız yapacan çocuğu falankaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 birde engin noyanın esmaül hüsna şiirini dinletiyorum,.bebikim kendinden geçiyo,,artı haktanım mercan dedeyi de çok seviyo,,.ee anacığı gibi sufi müziğini sevsin diye,elimden geleni yapıyorum..aklinialirimsmile aklinialirimsmile aklinialirimsmile
bu arada arkadişler,oğluşuma hergün ilk aydan itibaren yusuf suresini dinletiyorum,.odama giren arkadaş diyoki,.ne gız hergün dinletiyon,hafız yapacan çocuğu falankaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 birde engin noyanın esmaül hüsna şiirini dinletiyorum,.bebikim kendinden geçiyo,,artı haktanım mercan dedeyi de çok seviyo,,.ee anacığı gibi sufi müziğini sevsin diye,elimden geleni yapıyorum..aklinialirimsmile aklinialirimsmile aklinialirimsmile
şu anda ki izlenimini söyler cnm benimde normal demişti en son 15inde çatı kontrolümü yapacak ona göre kesinleşir.inşallah normal olur,.ocak annişleri topiğine göz gezdirdim,.inanamadım bi an,.bi kişi normal doğum yapmış,.düşünebiliyomusunuz,.hepsi sezeryannnn..fisfisfis fisfisfis bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile
o da ne kadar güwenilir bi yöntem ki bnm kocam o dönem şehir dışındaydı geldiği gece 13 hazirandı oda yumurtaladığımın ertesi günü oluyodu sanırım ama kız olduboshayallersmileyumurtlama günlerinin sonunda hamile kalırsan birde bazı diyetler varmış onları uygularsan erkek bebek olabiliyormuş
sağol canım..
aynı korku bende de var.hatta ben aştım hep en geç kaydirigubbakcemile3şubatta doğurcam ben diyorum...sanırım artık bir an önce sağlıkla kucağımıza almak en büyük kaygımız oldu..inşallah hepimizin ki zamanında sağlıkla gelecek :Saruboceq:
valla niye böyle oldum bilmiyorum sürekli bir korku hali.hayır bu düşüncelerle olacağı yoksada olacak.offf zamanında sağlıkla alsak bıdıkları kucağımıza.mesela hafif kabız gibi olduğumda da çok korkuyrum acaba doğuracakmıyım diye ama daha yeni 31 olduk çok erken ne olur bekelsinler sağlıcakla gelsinler....
canım güzel haberlerle gel inşaallah. erken değil bence biz konuştuk mesela.şimdilik normalde karar kıldık.Allah hayırlısını versin.inşallah normal olur,.ocak annişleri topiğine göz gezdirdim,.inanamadım bi an,.bi kişi normal doğum yapmış,.düşünebiliyomusunuz,.hepsi sezeryannnn..fisfisfis fisfisfis bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile
masallah ogluna canim.
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
çanım bendede var o korku .....artık zamanımızda azaldı..atlatsaydık şu 35 haftayıda braz rahatlayaaktım ben...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?