- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #31.961
kızlar farkettiniz mi trt de dr lar çaktırmadan sezaryene yönlendiriyorlar sanki.
günaydınn güzellerrrmirmirmirmir bu uykusuzluk mahvediyo beni yaa
dün gece ne çok kaynatmışsınız ölee
herkes iyidir umarım yeni ciciler alanlar olmuş güle güle kullanın canlarımm
geç kalktım ama uzansam uyurum yine ne oldu böyle bana bilmiyorum hep halsiz ve yorgun hissediyorum kendimi
bide bebişimi sürekli hıçkırık tutuyo çok üzülüyorum uzunda sürüyo kalkıyorum geziniyorum yatıyorum geçsin diye
çok konuştum :bbo:
hks slammmm opuyorumnanaktan kujucum o hıckırık olayı bizdede var canım karnımın bi tarafında sürekli pıt pıt pıt hemen anlıorum olsun diyaframları gelişir yerim onlarıı..günaydınn güzellerrrmirmirmirmir bu uykusuzluk mahvediyo beni yaa
dün gece ne çok kaynatmışsınız ölee
herkes iyidir umarım yeni ciciler alanlar olmuş güle güle kullanın canlarımm
geç kalktım ama uzansam uyurum yine ne oldu böyle bana bilmiyorum hep halsiz ve yorgun hissediyorum kendimi
bide bebişimi sürekli hıçkırık tutuyo çok üzülüyorum uzunda sürüyo kalkıyorum geziniyorum yatıyorum geçsin diye
çok konuştum :bbo:
sen paranoyak olmuşsun adamlar tw önünde yapamaz öle bişi ama risklerden bahsediolar
kızlar bu bebek arabası nasıl bi baksanıza fiyatıda uygun hem 3teker
Sunny baby Partner Travel Jogger SB338
ben cok begendim o yanındaki oto koltugu degilmi fiyatı ne??sen paranoyak olmuşsun adamlar tw önünde yapamaz öle bişi ama risklerden bahsediolar
kızlar bu bebek arabası nasıl bi baksanıza fiyatıda uygun hem 3teker
Sunny baby Partner Travel Jogger SB338
ben cok begendim o yanındaki oto koltugu degilmi fiyatı ne??
Nasıl hıckırık tutuyor ya ben anlamadım nasıl anlıyorsun
hks slammmm opuyorumnanaktan kujucum o hıckırık olayı bizdede var canım karnımın bi tarafında sürekli pıt pıt pıt hemen anlıorum olsun diyaframları gelişir yerim onlarıı..
lavinanın tarif ettiği gibi canımcım sürekli çok hafif hissediyorsun pıt pıt pıt uzadıkca sanki bebişim rahatsız oluyormuş gibi geliyor bana üzülüyorum
hiç böyle düşünmemiştim canımcım yaa doktora sorucam gittiğimde off haftaya cuma gidicez bu sefer bi liste yapıcam unutuyorum hep soracaklarımı
işte hayatta onu beceremedim ne kadar uykusuz ne kadar yorgun bitkin olursam olayım ,gündüz asla gözüme uyku girmez özeniorum walla gündüz uyuyabilen insana..kesin bebikim dogduktan sonra gece gündüz karısacakya birbirine belki o zaman alışırım ,yorgunluktan bilmiyorum walla..yoksa cıldırırım uykusuzluktanakannehirnasıl bi halsizlik uyku çöküyor bugün üzerime ya başımıkysam direk uyurum ama gündüz uykusunu sevmiyorum
nasıl bi halsizlik uyku çöküyor bugün üzerime ya başımıkysam direk uyurum ama gündüz uykusunu sevmiyorum
anladım canım ama ben hıc hıssetmedım yada bılmedıgım ıcın farketmedım :ecrin_bebek:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?