2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

günaydınn güzellerrrmirmirmirmir bu uykusuzluk mahvediyo beni yaa
dün gece ne çok kaynatmışsınız ölee
herkes iyidir umarım yeni ciciler alanlar olmuş güle güle kullanın canlarımm
geç kalktım ama uzansam uyurum yine ne oldu böyle bana bilmiyorum hep halsiz ve yorgun hissediyorum kendimi
bide bebişimi sürekli hıçkırık tutuyo çok üzülüyorum uzunda sürüyo kalkıyorum geziniyorum yatıyorum geçsin diye
çok konuştum :bbo:

Nasıl hıckırık tutuyor ya ben anlamadım nasıl anlıyorsun

hks slammmm opuyorumnanaktan kujucum o hıckırık olayı bizdede var canım karnımın bi tarafında sürekli pıt pıt pıt hemen anlıorum olsun diyaframları gelişir yerim onlarıı..

başka renkleride war başka sitelerde yeşil, mawi, buz mawisi, kırmızı

hıçkırık bizimkinide günde 2,3 kez tutuyo az önce tuttu 4,5 dakika sürdü nerdeyse karnının içinde 3,4 saniye aralıklarla pıt pıt atma oluyo ama beni çok rahatsız edio sinir oluyorum, kalkıp yürüyorum falan o zamn hissetmiorum

Nasıl hıckırık tutuyor ya ben anlamadım nasıl anlıyorsun

lavinanın tarif ettiği gibi canımcım sürekli çok hafif hissediyorsun pıt pıt pıt uzadıkca sanki bebişim rahatsız oluyormuş gibi geliyor bana üzülüyorum

hks slammmm opuyorumnanaktan kujucum o hıckırık olayı bizdede var canım karnımın bi tarafında sürekli pıt pıt pıt hemen anlıorum olsun diyaframları gelişir yerim onlarıı..

hiç böyle düşünmemiştim canımcım yaa doktora sorucam gittiğimde off haftaya cuma gidicez bu sefer bi liste yapıcam unutuyorum hep soracaklarımı

anladım canım ama ben hıc hıssetmedım yada bılmedıgım ıcın farketmedım :ecrin_bebek:

nasıl bi halsizlik uyku çöküyor bugün üzerime ya başımıkysam direk uyurum ama gündüz uykusunu sevmiyorum
işte hayatta onu beceremedim ne kadar uykusuz ne kadar yorgun bitkin olursam olayım ,gündüz asla gözüme uyku girmez özeniorum walla gündüz uyuyabilen insana..kesin bebikim dogduktan sonra gece gündüz karısacakya birbirine belki o zaman alışırım ,yorgunluktan bilmiyorum walla..yoksa cıldırırım uykusuzluktanakannehir

nasıl bi halsizlik uyku çöküyor bugün üzerime ya başımıkysam direk uyurum ama gündüz uykusunu sevmiyorum

bende öyleyim canımcım bugün işimde yok kocişim de nöbetci yalnızları oynuyorumm dayanamazsam uzanırım yine

anladım canım ama ben hıc hıssetmedım yada bılmedıgım ıcın farketmedım :ecrin_bebek:

oluyordur belki canım benim oğluşum başaşağı duruyor tam kasığımın üzerinde hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…