2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kıslarr dün biraz nette bakındım yenidoğan sünneti ile ilgili aklıma yattı eşimede söyledim onunda aklına yattı karışanımız olmazsa ki babaanesi tv de görünce sonra yaptırırsınız falan demişti ama biz istersek bişey demez belki yaptırırız diyoruz siz ne düşünüyorsunuz

hasretcim çok güzel biz araba işini yaza bırakmaya karar verdik şöyle bikaç aylık olsun sonra dedesi alacak

bizde öyle doğsun bi 40ı çıksın nisan mayısta almayı düşünüyoruz, ama bu tip bişey istiyorum bunlar daha rahat oluyormuş 3 teker dizaynıda hoş gelio bna

asinazcım aynen bnde öleyim bayılcam nerdeyse çok uykum war kafamı koydum masaya biraz uyuyim die manukyanın dükkanı gibi telefonlar susmuyodelikafadulden:sm_cool:

Canım biz de yaptırmayı düşünüyoruz.
Kayınvalidem son derece karşı ama kaale almıyoruz onu, birşey bildiğinden değil, cehaletinden konuşuyor çünkü...
Hatta bu hafta gittiğimde doktorumla ve hastanenin çocuk cerrahı ile konuşmayı düşünüyorum.

çatlaksın valla sen ayy güldürdün beni :roflol:manukyanın dükkanı gibiymiş deliidelikafadulden

bu arada akşam ağdadan bahsetmişsiniz,.ben buzamana kadar eldivenle alıyodum,.ee malum artık zorlanıyorum,.jiletle almayı düşünüyorum,.artık son zamanlarda heran hazırlı olmak lazım,.jilet markası öneren varmı arkadişlerrrrr:roflol: :1rolleyes:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

canım aslında kuföre gidp ağda yaptırsan seninki azdır eldivende ağda gibi ama jilet yapınca bak çok çıkacak sonra..... yani sen bilriisn ama şöyle temiz bir kuför yokmu çevrende marketlerde ağda ruloları satılıyor ondan da al bitane bezinide kendin al söyle kadına ben hamileyim ve tedrigin oluyorum diye.... benim kuför yeğenim var ankarada o gönderiyor bana ağda rulolarını ve bezi hatta ben altıma serilecek bezi bile kendim götürüyüorum alıştı artık kuaförüm saolsun o sadece emeğine para alıyor benden ve hiç değilse acısız oluyor eli çok hafif bide hamileyim diye daha bir özen gösteriyor.... herkesede aynı şeyi tavsiye ediyorum aslında arkadaşalr.....

cnm benim banyo permatik olabilir yada eşinin kaliteli jiletleri var ya onlar olabilir şu üç dört bıçaklıdelikafadulden

asinaz24 kullanıcısından alıntı
o zaman hadi evde olanlar hep birlikte uyumaya çalışalım,şimdi çalışan Hamileler topa tutcak valla beni

öğle arasında yemeği yedikten sorna çıktım evde uzandım biraz dinlendim eşimde aradı bi yandan da ohhhh onla sohbet ettikkkk valla o yüzdens sizi hiç kıskanmam şimdi uyuyuabildiğiniz kadar uyuyun :):):)::::::::::::::)))))))))))

canım çok doğru bi karar vermişsiniz bende eşimi ikna etme çalışmalarındayım oğluşuna kıyamıyor ya bi terslik olursa diye ama en sağlıklısı bu doktorumada sordum güzel bi karar almışsın ben doğduktan sonra orada olan ürolog arkadaşlarıma yaptırırım sen hiç takma kafana dedi sağolsun zemuszemus iş yerinde bi arkadaşımın oğlu oldu yeni beş aylık filan şuan o yaptırmadığı için çok pişman şişme filan oluyormuş çocukta çişini yaptıktan sonra tutup çevirmek filan gerekiyorumuş boshayallersmile off daha öğreneceğimiz çokşey var çooook alsanaalsanasmile

Seyyalcim kesinlikle katılıyorum.
Nilüfer hele ki ağdaya alışıksan, jiletle hiç bozma derim tüylerin yapısını. Sonra kendine gelmesi de zor oluyor.
Ben de çok temiz ve özenli bir yere gidiyorum.
Bütün malzemeler tek kullanımlık ve gözümün önünde açılıyor, 10 dk içinde bitiyor işim zaten.

Benim de yenidoğan sünneti yaptırmayan arkadaşlarım şimdi pişman, biz bir hata ettik sen ihmal etme diyorlar.
Yaptıranlarsa çok memnun, hiç problem yaşamamışlar...

Ya ben cok utanıyorum sız neler konusuyoırsunuz :kedi: aklinialirimsmile
ne utanıyorsun kız biz daha nelerden bahsettik akşam bir bilseniz kafayı üşüttürdüm millete burdaaklinialirimsmile
aynen bnde öyle yapıyorum hatta bu aralar yine yapmam lazım haftaya gidicem yine ağdaya malum haftaya cuma çatı muayenem falan olacak, sonrasındada 15 günde bir yaptracağım hazırlıklı olmak lazım
venüs çok kaliteliymiş we geciktriyormuş tüyleri ama bnce ağdadan şaşma sakal gibi kıllar hiç hoş olmuyo ordalmaz:

canımcım bende çok az var,.ama ağdacıya gitmeyede utanıyorum:kedi: :kedi:
cnm benim banyo permatik olabilir yada eşinin kaliteli jiletleri var ya onlar olabilir şu üç dört bıçaklıdelikafadulden

hımm eşimden çalayım ozamankaydirigubbakcemile3 aklinialirimsmile

valla dün okuduğum bütün yazıları eşimede okuttum bebişler en çok iki üç gün içinde atlatıyormuş bakımını aksatmadıkdan sonra sorun çıkmaz sanırım zaten bebişler şimdi bişey anlamazlar büyüdükce daha zorlaşıyor apartmanda iki komşum var ikiside yaptırmamış çok pişmanlar şimdi korkuyormuş çocuklar bide artık 7 yaşa kadar bekleyin diyormuş uzmanlar valla bu kadar sıkıntıya girmektense yaptıralım çıksın aradan sonra isterlerse yine yapsınlar sünnet düğününü

evet canım şimdi hiçbirşey eskisi gibi dğl ki büyükler aman eskiden şöylemiymiş böylemiymiş diyip duruyorlar ama zaman da insanlarda değişti artık bence yaptırmak da fayda var ama yinede iyice araştırmak lazım
Yenidoğan Sünneti ve Sünnet e-gebelik.net, Yenidoğan Sünneti Bakımı,
okuyun isterseniz bu yazıyı

sen en çok kocişin ile konuştuğundan bu kadar mutlusun hadi az kaldı

nilücüm bende ağda yaptırıcam iki kez mecbur kaldım jiletle aldım berbat oldu şimdi ağdacıya gitmeye oyüzden utanıyorum ne bu diyecek bilmiyorumkismileen iyisi ağda tertemiz valla 20 gün pamuk gibi oluyosunn:kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…