- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #31.981
hasretcim çok güzel biz araba işini yaza bırakmaya karar verdik şöyle bikaç aylık olsun sonra dedesi alacak
kıslarr dün biraz nette bakındım yenidoğan sünneti ile ilgili aklıma yattı eşimede söyledim onunda aklına yattı karışanımız olmazsa ki babaanesi tv de görünce sonra yaptırırsınız falan demişti ama biz istersek bişey demez belki yaptırırız diyoruz siz ne düşünüyorsunuz
bizde öyle doğsun bi 40ı çıksın nisan mayısta almayı düşünüyoruz, ama bu tip bişey istiyorum bunlar daha rahat oluyormuş 3 teker dizaynıda hoş gelio bna
asinazcım aynen bnde öleyim bayılcam nerdeyse çok uykum war kafamı koydum masaya biraz uyuyim die manukyanın dükkanı gibi telefonlar susmuyodelikafadulden:sm_cool:
o zaman hadi evde olanlar hep birlikte uyumaya çalışalım,şimdi çalışan hamişler topa tutcak valla beni
bizde öyle doğsun bi 40ı çıksın nisan mayısta almayı düşünüyoruz, ama bu tip bişey istiyorum bunlar daha rahat oluyormuş 3 teker dizaynıda hoş gelio bna
asinazcım aynen bnde öleyim bayılcam nerdeyse çok uykum war kafamı koydum masaya biraz uyuyim die manukyanın dükkanı gibi telefonlar susmuyodelikafadulden:sm_cool:
ne diyorsunnnnnnnnnnnnn:dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar::dilcikar::dilcikar:
bu arada akşam ağdadan bahsetmişsiniz,.ben buzamana kadar eldivenle alıyodum,.ee malum artık zorlanıyorum,.jiletle almayı düşünüyorum,.artık son zamanlarda heran hazırlı olmak lazım,.jilet markası öneren varmı arkadişlerrrrr:roflol: :1rolleyes:
bu arada akşam ağdadan bahsetmişsiniz,.ben buzamana kadar eldivenle alıyodum,.ee malum artık zorlanıyorum,.jiletle almayı düşünüyorum,.artık son zamanlarda heran hazırlı olmak lazım,.jilet markası öneren varmı arkadişlerrrrr:roflol: :1rolleyes:
asinaz24 kullanıcısından alıntı
o zaman hadi evde olanlar hep birlikte uyumaya çalışalım,şimdi çalışan Hamileler topa tutcak valla beni
cnm benim banyo permatik olabilir yada eşinin kaliteli jiletleri var ya onlar olabilir şu üç dört bıçaklıdelikafadulden
kıslarr dün biraz nette bakındım yenidoğan sünneti ile ilgili aklıma yattı eşimede söyledim onunda aklına yattı karışanımız olmazsa ki babaanesi tv de görünce sonra yaptırırsınız falan demişti ama biz istersek bişey demez belki yaptırırız diyoruz siz ne düşünüyorsunuz
canım aslında kuföre gidp ağda yaptırsan seninki azdır eldivende ağda gibi ama jilet yapınca bak çok çıkacak sonra..... yani sen bilriisn ama şöyle temiz bir kuför yokmu çevrende marketlerde ağda ruloları satılıyor ondan da al bitane bezinide kendin al söyle kadına ben hamileyim ve tedrigin oluyorum diye.... benim kuför yeğenim var ankarada o gönderiyor bana ağda rulolarını ve bezi hatta ben altıma serilecek bezi bile kendim götürüyüorum alıştı artık kuaförüm saolsun o sadece emeğine para alıyor benden ve hiç değilse acısız oluyor eli çok hafif bide hamileyim diye daha bir özen gösteriyor.... herkesede aynı şeyi tavsiye ediyorum aslında arkadaşalr.....
canım çok doğru bi karar vermişsiniz bende eşimi ikna etme çalışmalarındayım oğluşuna kıyamıyor ya bi terslik olursa diye ama en sağlıklısı bu doktorumada sordum güzel bi karar almışsın ben doğduktan sonra orada olan ürolog arkadaşlarıma yaptırırım sen hiç takma kafana dedi sağolsun zemuszemus iş yerinde bi arkadaşımın oğlu oldu yeni beş aylık filan şuan o yaptırmadığı için çok pişman şişme filan oluyormuş çocukta çişini yaptıktan sonra tutup çevirmek filan gerekiyorumuş boshayallersmile off daha öğreneceğimiz çokşey var çooook alsanaalsanasmile
ne utanıyorsun kız biz daha nelerden bahsettik akşam bir bilseniz kafayı üşüttürdüm millete burdaaklinialirimsmileYa ben cok utanıyorum sız neler konusuyoırsunuz :kedi: aklinialirimsmile
aynen bnde öyle yapıyorum hatta bu aralar yine yapmam lazım haftaya gidicem yine ağdaya malum haftaya cuma çatı muayenem falan olacak, sonrasındada 15 günde bir yaptracağım hazırlıklı olmak lazımcanım aslında kuföre gidp ağda yaptırsan seninki azdır eldivende ağda gibi ama jilet yapınca bak çok çıkacak sonra..... yani sen bilriisn ama şöyle temiz bir kuför yokmu çevrende marketlerde ağda ruloları satılıyor ondan da al bitane bezinide kendin al söyle kadına ben hamileyim ve tedrigin oluyorum diye.... benim kuför yeğenim var ankarada o gönderiyor bana ağda rulolarını ve bezi hatta ben altıma serilecek bezi bile kendim götürüyüorum alıştı artık kuaförüm saolsun o sadece emeğine para alıyor benden ve hiç değilse acısız oluyor eli çok hafif bide hamileyim diye daha bir özen gösteriyor.... herkesede aynı şeyi tavsiye ediyorum aslında arkadaşalr.....
venüs çok kaliteliymiş we geciktriyormuş tüyleri ama bnce ağdadan şaşma sakal gibi kıllar hiç hoş olmuyo ordabu arada akşam ağdadan bahsetmişsiniz,.ben buzamana kadar eldivenle alıyodum,.ee malum artık zorlanıyorum,.jiletle almayı düşünüyorum,.artık son zamanlarda heran hazırlı olmak lazım,.jilet markası öneren varmı arkadişlerrrrr:roflol: :1rolleyes:
canım aslında kuföre gidp ağda yaptırsan seninki azdır eldivende ağda gibi ama jilet yapınca bak çok çıkacak sonra..... yani sen bilriisn ama şöyle temiz bir kuför yokmu çevrende marketlerde ağda ruloları satılıyor ondan da al bitane bezinide kendin al söyle kadına ben hamileyim ve tedrigin oluyorum diye.... benim kuför yeğenim var ankarada o gönderiyor bana ağda rulolarını ve bezi hatta ben altıma serilecek bezi bile kendim götürüyüorum alıştı artık kuaförüm saolsun o sadece emeğine para alıyor benden ve hiç değilse acısız oluyor eli çok hafif bide hamileyim diye daha bir özen gösteriyor.... herkesede aynı şeyi tavsiye ediyorum aslında arkadaşalr.....
cnm benim banyo permatik olabilir yada eşinin kaliteli jiletleri var ya onlar olabilir şu üç dört bıçaklıdelikafadulden
Canım biz de yaptırmayı düşünüyoruz.
Kayınvalidem son derece karşı ama kaale almıyoruz onu, birşey bildiğinden değil, cehaletinden konuşuyor çünkü...
Hatta bu hafta gittiğimde doktorumla ve hastanenin çocuk cerrahı ile konuşmayı düşünüyorum.
canım çok doğru bi karar vermişsiniz bende eşimi ikna etme çalışmalarındayım oğluşuna kıyamıyor ya bi terslik olursa diye ama en sağlıklısı bu doktorumada sordum güzel bi karar almışsın ben doğduktan sonra orada olan ürolog arkadaşlarıma yaptırırım sen hiç takma kafana dedi sağolsun zemuszemus iş yerinde bi arkadaşımın oğlu oldu yeni beş aylık filan şuan o yaptırmadığı için çok pişman şişme filan oluyormuş çocukta çişini yaptıktan sonra tutup çevirmek filan gerekiyorumuş boshayallersmile off daha öğreneceğimiz çokşey var çooook alsanaalsanasmile
Ya ben cok utanıyorum sız neler konusuyoırsunuz :kedi: aklinialirimsmile
öğle arasında yemeği yedikten sorna çıktım evde uzandım biraz dinlendim eşimde aradı bi yandan da ohhhh onla sohbet ettikkkk valla o yüzdens sizi hiç kıskanmam şimdi uyuyuabildiğiniz kadar uyuyun :):):)::::::::::::::)))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?