- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #32.101
Günaydıınn,
Hayırlı cumalar herkese...
Oğlumu görmeme sadece 1 gün kaldı, onun huzurundan herhalde, gece iyi uyudum.
Bugün rahat geçecek sanki...
Hepinizin günü güzel geçsin...
sırnaşık şey harikasınız yaa aklinialirimsmilebndende kocaman bi günaydın olsun herkese, bizim welet dikkat ediorumda gece 4.30 da fix uyanır oldu wc ye kalktığımda bakıyorum uyanmış belkide o uyandırıyor:ecrin_bebek: babasıyla sarıldık tam karnımız birbirine deyiyo bizimki içerde fıldır fıldır tabi o sıradada eşim beni öpüyordu çenemi yanaşlarımı falan bizimki bi itti babasının karnını eşim çıldırdı kızım kıskanıyomusun sen babayı anneyi öpmicem seni öpcem onu sewmicem seni sewicem die bi öpücükte kıskanç kızına kondurduboshayallersmilekaydirigubbakcemile2
neyse sabah sabah çenem düşük yine biz kahwaltı hazırlamaya gidioruz alim gelim 15 dakkay burdayım
günaydın cnmmmm yakışıklı oğlundan güzel haberler getir inşallh bize............
günaydın güzel annişler hayırlı cumalar herkeslereeeeeeeee seyyalim tatlım çift basamakları bitirdik hayırlısıyla oh be kulağa ne kadar hoş geliyor 9 vay be 156'dan nerelere geldik seyyalcim ya haftaya cumadan sonra ben buralarda pek olmayabilir kavuşma hikayelerimizi paylaşamıcaz nasıl yapsakki yaaaa merak ederim ben seni inşallah arada bi yerlerden girebilirim evdeki interneti açtırana kadar eyvahedigeldismile
hepatit günaydın
BOSNA güzel haberlerini getir canım senin sıpanın:))
SEYYAL ve YNUR kızlar bitiriyorsunuz hadi bakalım az kaldı..2 gün sonra benim misafirimsiniz:)
DİMPLE valla evde yatmak çok güzelbol bol dinlenirsin artık
günaydınnn bende p.tesi göreceğim yakışıklımı , dr' a söleyeceğim artık 15 günde bir gelmek istiyorum diye daha 29 haftalığım ama olsun çok özlüyorum :)))
bndende kocaman bi günaydın olsun herkese, bizim welet dikkat ediorumda gece 4.30 da fix uyanır oldu wc ye kalktığımda bakıyorum uyanmış belkide o uyandırıyor:ecrin_bebek: babasıyla sarıldık tam karnımız birbirine deyiyo bizimki içerde fıldır fıldır tabi o sıradada eşim beni öpüyordu çenemi yanaşlarımı falan bizimki bi itti babasının karnını eşim çıldırdı kızım kıskanıyomusun sen babayı anneyi öpmicem seni öpcem onu sewmicem seni sewicem die bi öpücükte kıskanç kızına kondurduboshayallersmilekaydirigubbakcemile2
neyse sabah sabah çenem düşük yine biz kahwaltı hazırlamaya gidioruz alim gelim 15 dakkay burdayım
bizim evdeki internet açık canım kapttırmaamıştık kampanya süresi nedeni ile :):) boş yere her ay ödemeye devam etitmklava: klava:
ben sanada bi güzel özelden yazar ayrıntılı ayrıntılı anlatırım.... girince okursun kaçırmamış olursun ama arasıra bakmaya çalış bende snei çok merka edeceğim çünki :):):)) :lepi::lepi:
ayyyyy gerçekten çok az kaldı çok sabırsızlanıyorummmmm.....
bugün ona bir bavul daha gödnerdim biizm süslü kokona oralarda kendine bü sürü kıyafet aldığı için elindeki valize sığdıramamış banada orjinal bir hediyesi varmış öyle diyor bakalım )::):) ama ben ona ne alsam bilemedim nasıl bir süpriz yapsam sen neler düşünüyorsun yardımcı ol biraz canım yaaa :):):))
tamam canım iyi ağırla biiz ohhhh bitiyor çok şükür sağlıcakla inşallahhh....
günaydıınn,
hayırlı cumalar herkese...
Oğlumu görmeme sadece 1 gün kaldı, onun huzurundan herhalde, gece iyi uyudum.
Bugün rahat geçecek sanki...
Hepinizin günü güzel geçsin...
bndende kocaman bi günaydın olsun herkese, bizim welet dikkat ediorumda gece 4.30 da fix uyanır oldu wc ye kalktığımda bakıyorum uyanmış belkide o uyandırıyor:ecrin_bebek: babasıyla sarıldık tam karnımız birbirine deyiyo bizimki içerde fıldır fıldır tabi o sıradada eşim beni öpüyordu çenemi yanaşlarımı falan bizimki bi itti babasının karnını eşim çıldırdı kızım kıskanıyomusun sen babayı anneyi öpmicem seni öpcem onu sewmicem seni sewicem die bi öpücükte kıskanç kızına kondurduboshayallersmilekaydirigubbakcemile2
günaydın cnmmmm yakışıklı oğlundan güzel haberler getir inşallh bize............
Günaydın arkadaşlarım bayanssulusmile
Hafta bitiyor, herkese hayırlı cumalar..
İşten ayrılmama tam 3 hafta kaldı aklinialirimsmile
sırnaşık şey harikasınız yaa aklinialirimsmile
günaydına.s.
BOSNA güzel haberlerini getir canım senin sıpanın:))
SEYYAL ve YNUR kızlar bitiriyorsunuz hadi bakalım az kaldı..2 gün sonra benim misafirimsiniz:)
DİMPLE valla evde yatmak çok güzel:dance:bol bol dinlenirsin artık
günaydın annişler
herkese hayırlı cumalar
bende bu aksam gidecegim insallah doktora heyecanı basladı:) guzel haberlerle dönerizz insallahh
sizi gidi çifte kumrular sizi detaylı detaylı anlatıyor bide o arada eşim beni öpüyordu bilmem neee...yawww ayrı yatanı var ,küs olanı var, kapris yapanı var,kocası askerde olanı var sen kalkmış eşim beni öpüyordu bilmem ne de ....Bak bebeğinde eşini yanında istemiyor zaten son aylara doğru sen istemeyeceksin eşini dönmekte zorlanacaksın yatak sana batacak .... kahvaltını yapta gel de konuşalım bunu kokoş hanımbayanssulusmilebayanssulusmilezemuszemuszemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?