- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #32.141
hepatit evmi alacaksınız hayırlısı olsun
sorma canım yaa..ertelemiştik yaza şimdi biyer bulmuş akannehir içime de olacak gibi geliyor.hayırlısı olsun tabi .ben taşınma esnasında falan doğum olur diye tırsıyorum da:)
bu halimle de eşya toplamak hiç işime gelmiyor:1no2:
canımmm ben onu atlamışım hadi hayırlısı olsunnnn inşalllah daırı tez zamanda olmayanlarımzın başına :):):)::)9
inşaallah hepatitçim :lepi:
kesinlikle çokk güzeldir
en çokta bebişime yapacağım hazırlıklar için sabırsızlanıyorum opuyorumnanaktan
hadi gözümüz aydın inş. az kaldıııııııııııııı olumunekankayizsmile
bu da benden kocana alsanaalsanasmile
Sayalım tatlım
şafak 22 :sm_cool:
Seyyalll, Ynurrr çok az kaldı kızlar maşaallahhhh ya :lepi:
günaydın a.s. ben de bebeklerimi çok özledim yaf pazartesi görücem :dance: dr a gidecekler güzel haberleri bekliyoruz
sorma canım yaa..ertelemiştik yaza şimdi biyer bulmuş akannehir içime de olacak gibi geliyor.hayırlısı olsun tabi .ben taşınma esnasında falan doğum olur diye tırsıyorum da:)
bu halimle de eşya toplamak hiç işime gelmiyor:1no2:
merak etme onunda kıvranmaları başlayacak ....az kaldı onundaaa kıskan ma kıskanma hatırlamıyormusunuz kavgalar başlamıştı:))) şimdi onların cicim günleri olumunekankayizsmileolumunekankayizsmilealsanaalsanasmilealsanaalsanasmile
yaw ne cicim günü 4 yıldır böyleyiz walla gece birbirimizi yer sabaha koklaşarak uyanırız benm bu hallerime alışın daha size çok ağlarım boşanıyorum die siz burda beni teselli ederken ben adamla aşnafişne aşamasına geçmişimdir bileaklinialirimsmileBAK DEMEDİM Mİ NİLÜFER SANA KISKANMA BOŞUNA KAVGALAR BAŞLAMIŞ BİLE İYİ TAMAM DA BALLANDIRA BALLANDIRA BİZE NİYE ANLATIYON ALALALAAAAsırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey:lepi::lepilumunekankayizsmileolumunekankayizsmile
ya bnde istiyorum örmek ama hiç waktim olmuyo aslında çokta iyi örerim ama desen bilmem düz we ters sadece:) bnde mi bi atkı örsem yaw:hulya:canım ben bi tane atkı ördüm kocacığıma hemde ömrümde ilkkez ilk denenmemi kızıma ylek ördüm tığ ile baktım yapıyorum şişe geçtim hemen kocama atkı yaptım ama ondan haberi var :):):):)) hırkayı yetiştiremem kiiiii nerde bende o kabiliyet....
hasretçimm kızmıyon dimee,.olan var olmayan varrrrrr:1rolleyes: :1rolleyes:bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile boshayallersmile boshayallersmile:kedi:
günaydın arkadşlar benimde bu ay sonu işe son
birazda evde vakit geçirmem lazım bebeğim eşyalarıydı temizlikti falan dı filandı zaten ağırlaşıyoruz... yatmak zor olur artık heralde[/QUOTE
az kalmış canım senin de :) bir an önce gecer umarım zaman
Ben mesai günü olarak sayıyorum valla, yoksa bitecek gibi değil :)
Şafak 21 hihoyyyt
Biz de senden duble güzel haberler bekliyoruz canımcım opuyorumnanaktan
Hepatitcim hayırlısı olsun, gönlünüze göre olsun inşallah...
Bu halde toparlanmak zor gerçekten ama artık bütün evi toplayan nakliye şirketleri var. Öyle bir şey ayarlarsınız belki...
Eviniz olsun da, gerisi kolay...
sağol canım..ama işe kadın eli değmeden olmaz biliyorsun:)
yaw ne cicim günü 4 yıldır böyleyiz walla gece birbirimizi yer sabaha koklaşarak uyanırız benm bu hallerime alışın daha size çok ağlarım boşanıyorum die siz burda beni teselli ederken ben adamla aşnafişne aşamasına geçmişimdir bileaklinialirimsmile
ya bnde istiyorum örmek ama hiç waktim olmuyo aslında çokta iyi örerim ama desen bilmem düz we ters sadece:) bnde mi bi atkı örsem yaw:hulya:
haha olanlar olmayanlara anlatsınlar demişler dimiaklinialirimsmile yok cnm ya bnle hertürlü şakayı yapabilirsini öle alınma kırılma gibi huyum yoktur rahat yanialsanaalsanasmile ama şu pancuben zillisini yakalarsam yedirecem o kokoş terliklerimi falanımı filanımı
günaydın arkadşlar benimde bu ay sonu işe son
birazda evde vakit geçirmem lazım bebeğim eşyalarıydı temizlikti falan dı filandı zaten ağırlaşıyoruz... yatmak zor olur artık heralde[/QUOTE
az kalmış canım senin de :) bir an önce gecer umarım zaman
sağol canım..ama işe kadın eli değmeden olmaz biliyorsun:)
Bilmez miyim...
Ama bu durumda herşeyin dört dörtlük olmasını sağlayamayız ki canımcım, ufak tefek şeyler de doğum sonrasına kalıverir.
Yardıma gelen birileri olmaz mı ki?
Ben geldim bayanssulusmile
Hoşgeldinnn...
hayırlı cumalar kızlar,bugün ben hiç uyuyamadım ağlamaktan dün bebeğimin böbreğinde genişleme var demiştimya netten baktım down sendromu belirtisi olabilirmiş
Canım geçmiş olsun...
Nasıl fark edildi, doktorunuz ne dedi peki?
Düşünme kötü şeyler, benim bildiğim kadarıyla sonra kendiliğinden düzelme ihtimali epey yüksek...
Allah sağlık versin yavruna...
az kalmış seninde...Günaydınnn kızlarr opuyorumnanaktan
izinlerden acılmıs konu, benimde onumuzdeki hafta son olacak insallah yani safak 6 is gunu guclubacismile
cok zor geliyor artık calısmakk...
hepatitcim hayırlı olsun, benim basımda da tasınma derdi var...
nasıl olacak bakalım..
geçmiş olsun.hayırlı cumalar kızlar,bugün ben hiç uyuyamadım ağlamaktan dün bebeğimin böbreğinde genişleme var demiştimya netten baktım down sendromu belirtisi olabilirmiş
serifemre kullanıcısından alıntı
hayırlı cumalar kızlar,bugün ben hiç uyuyamadım ağlamaktan dün bebeğimin böbreğinde genişleme var demiştimya netten baktım down sendromu belirtisi olabilirmiş
Günaydınnn kızlarr opuyorumnanaktan
izinlerden acılmıs konu, benimde onumuzdeki hafta son olacak insallah yani safak 6 is gunu guclubacismile
cok zor geliyor artık calısmakk...
hepatitcim hayırlı olsun, benim basımda da tasınma derdi var...
nasıl olacak bakalım..
güzel anne adayları hepinize selamlar.herkes iyidir umarım.
ben oğluşumun beşiğini bekliyorum güya sabah getireceklerdi pehhhh:mymeka: neyse geç olsunda güç olmasın ne diyelim.
bosnacım doktor ziyareti varmış yarın selinius seninde pazartesi mutlu ve selkie de yarındı.
hepinize topluca söyliyeyim güzel haberlerle gelin inşaallah hepiniz canlarımopuyorumnanaktan
bosnacım dr korkulacak bişey yok sol böbreğinde genişleme var dedi ve genelde erkek bebeklerde oluyormuş doğumdan sonra genelinde düzelme oluyormuş dün netten araştırırken down sendromu belirtiside olabilir deniliyor onu kafama taktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?