2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

hepatit evmi alacaksınız hayırlısı olsun

sorma canım yaa..ertelemiştik yaza şimdi biyer bulmuş akannehir içime de olacak gibi geliyor.hayırlısı olsun tabi .ben taşınma esnasında falan doğum olur diye tırsıyorum da:)
bu halimle de eşya toplamak hiç işime gelmiyor:1no2:

canımmm ben onu atlamışım hadi hayırlısı olsunnnn inşalllah daırı tez zamanda olmayanlarımzın başına :):):)::)9

günaydın arkadşlar benimde bu ay sonu işe son
birazda evde vakit geçirmem lazım bebeğim eşyalarıydı temizlikti falan dı filandı zaten ağırlaşıyoruz... yatmak zor olur artık heralde

Ben mesai günü olarak sayıyorum valla, yoksa bitecek gibi değil :)
Şafak 21 hihoyyyt

günaydın a.s. ben de bebeklerimi çok özledim yaf pazartesi görücem :dance: dr a gidecekler güzel haberleri bekliyoruz

Biz de senden duble güzel haberler bekliyoruz canımcım opuyorumnanaktan

Hepatitcim hayırlısı olsun, gönlünüze göre olsun inşallah...
Bu halde toparlanmak zor gerçekten ama artık bütün evi toplayan nakliye şirketleri var. Öyle bir şey ayarlarsınız belki...
Eviniz olsun da, gerisi kolay...

yaw ne cicim günü 4 yıldır böyleyiz walla gece birbirimizi yer sabaha koklaşarak uyanırız benm bu hallerime alışın daha size çok ağlarım boşanıyorum die siz burda beni teselli ederken ben adamla aşnafişne aşamasına geçmişimdir bileaklinialirimsmile
ya bnde istiyorum örmek ama hiç waktim olmuyo aslında çokta iyi örerim ama desen bilmem düz we ters sadece:) bnde mi bi atkı örsem yaw:hulya:
hasretçimm kızmıyon dimee,.olan var olmayan varrrrrr:1rolleyes: :1rolleyes:bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile boshayallersmile boshayallersmile:kedi:

haha olanlar olmayanlara anlatsınlar demişler dimiaklinialirimsmile yok cnm ya bnle hertürlü şakayı yapabilirsini öle alınma kırılma gibi huyum yoktur rahat yanialsanaalsanasmile ama şu pancuben zillisini yakalarsam yedirecem o kokoş terliklerimi falanımı filanımı

hayırlı cumalar kızlar,bugün ben hiç uyuyamadım ağlamaktan dün bebeğimin böbreğinde genişleme var demiştimya netten baktım down sendromu belirtisi olabilirmiş

canım bende bilmezdim ma atkı çok güzel oldu bende öyle desen felan koymadım ki bi düz biters geçtim düz geçttiğim ilmeği alttan aldım annem gösterdi onuda yalancı selanik mi neymiş )::):) siyah uzun dar bir atkı olsun dedi kocam bedne öyle yaptım nette gördü çk beğendi :):):):):)))))) bebeğin yeleğine gelince oda tığ ile zincir çekerek örülüyor sonradan yaka ekleniyor onuda annem gösterdi yaptım ne çok güzel ne ço kkötü oldu ama ilk deneme için gayet iyiyidi :):)):)

Günaydınnn kızlarr opuyorumnanaktan
izinlerden acılmıs konu, benimde onumuzdeki hafta son olacak insallah yani safak 6 is gunu guclubacismile
cok zor geliyor artık calısmakk...
hepatitcim hayırlı olsun, benim basımda da tasınma derdi var...
nasıl olacak bakalım..

güzel anne adayları hepinize selamlar.herkes iyidir umarım.

ben oğluşumun beşiğini bekliyorum güya sabah getireceklerdi pehhhh:mymeka: neyse geç olsunda güç olmasın ne diyelim.
bosnacım doktor ziyareti varmış yarın selinius seninde pazartesi mutlu ve selkie de yarındı.
hepinize topluca söyliyeyim güzel haberlerle gelin inşaallah hepiniz canlarımopuyorumnanaktan

az kalmış seninde...
hayırlı olsun canım şimdiden..
kız dur almadık daha...allah mı söyletiyo ne:)
sen neden taşıncaksın..doğudan öncemi..üff düşünmesi bile yorucu valla..

hayırlı cumalar kızlar,bugün ben hiç uyuyamadım ağlamaktan dün bebeğimin böbreğinde genişleme var demiştimya netten baktım down sendromu belirtisi olabilirmiş
geçmiş olsun.
canım sakin ol..söylediğin şey her 100 gebeden 1 inde görülüyormuş.tedavisi de mümkün..
illaki down sendromu olacak diye bişey yok.ayrıca kendi kendine de iyileşme şansı varmış.
allah acil şifa versin yavruna

canım inaşllah kötü bir şey çıkmaz mevlam ayrdımcı olsunnnn dualarımız sneinle canım....

bosnacım dr korkulacak bişey yok sol böbreğinde genişleme var dedi ve genelde erkek bebeklerde oluyormuş doğumdan sonra genelinde düzelme oluyormuş dün netten araştırırken down sendromu belirtiside olabilir deniliyor onu kafama taktım

canım stres yapma hemen Allah korusun getirme aklına öyle şeyler.doktorun birşey demedi mi bu konuda seni aydınlatmadı mı sebpelri ve sonuçalrı ile ilgili?dilerim Allahtan herşey yoluna girer.

Handecim çok az kalmış senin, gözün aydın...
Bizim şafak karanlık :)
Taşınma işi nerden çıktı, doğumdan önce mi senin de?

Sağol Yazcım, Allah hepimize güzel haberler almayı nasip etsin...

Canımcım bak doktorun korkulacak birşey yok demiş.
İnternet bir derya, herşeyi yazıyorlar...
Ben şekerim yüksek çıktığında bir okudum, bebek de ben de gidiciyiz herhalde dedim, öyle felaketler yazmışlardı.
Geneli yazıyor onlar, hamile kadın bunu okur da ne hale gelir diye düşünen yok :)
Sen bebeğini baştan beri takip eden doktorunun dediklerine güven arkadaşım, boş yere karartma içini...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…